- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.961
Sezeryan o kadar kötü birşey değildir ki neden bu kadar çok korkuyosun blki normal doğumda çok kesicekler dikişin olucak onun sadece yatay şekli olarak bikini bölgenin üst tarafında olucak . Tamam keşke normal doğum yapsan ama bu kadar çabana rağmnde normal doğum yapamazsan bence hiç üzülme ve korkma demek ki senin için sezeryan daha hayırlısı
canım bende seninle aynıyım maalesef çok korkuyorum sezeryandan.doktordan geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor.eşim teselli vermeye çalışıyo nolacak sen uyuyacaksın uyandığında herşey bitmiş olacak diye.ama ben her ne dese de çok korkuyorumKızlar sezeryandaki uyuşukluk ve korkum dan yazmıştım niçin kimse yazmamış tek benmiyim korkan
canım bende seninle aynıyım maalesef çok korkuyorum sezeryandan.doktordan geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor.eşim teselli vermeye çalışıyo nolacak sen uyuyacaksın uyandığında herşey bitmiş olacak diye.ama ben her ne dese de çok korkuyorummalesef salı günü sezeryan olacağım.rabbim korusun inşallah bizi ve bebişlerimizi
41haftayi beklicez diyor olmadi suni vercek 41haftada suniden korkuyorum pazartesi randevum var sık sık gdiyorum saten hayrlsi artk herkesin dogyrmadnmi lafndan cok bunaldmaz kaldı felan diyemicem ama bunda da vardır bi Hayır saglicakla gelsin insallah.. randevu ne zaman doktorun ne dedi
Canım allah yardımcın olsun hayırlısı Rabbimin bi bildiği vardır inşallah daha fazla beklemeden bebis saglicakla gelirKızlar bügün tam 40 artı 2 günlük olduk ama halen gelen giden yok artık stres oluyorum beklemek çok zor bana dua edinkızlar
Dalgalanmalar baya var inşallah gelir bebis daha fazla bekletmedenKızlar nst den anlayan varmı varsa biri yorumlayabilirmiEki Görüntüle 1574002
sen elinden geleni yapıyorsun canım hayırlısı allahdan kısmeti nde kaderine ne varsa o olur inşallah istediğin gibi olur doğum allah yardımcın olsun saglicakla bebisini kucağına al insallah6km yol yürüdüm bugun birsürü merdiven indim çıktım yarım kilo hurma yemişimdir şimdide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum inş kanala iner yapmadıgım kalmıyo
Sürekli sezeryan oluyorum rüyamda bari olacaksam sancım felan başladın suyum gelsin bebeğimde gelmek istesin diye düşünüyorum ağlayıp duruyorum bu aralar çatı muayenesine kadar çok pozitiftim oysaki
Canım açılman varmıydi senin? Hayirlisi önce normal doğumu denicek doktorun hayırlısı allahdan rabbim yardımcın olsun peki belirti felan varmi hic41haftayi beklicez diyor olmadi suni vercek 41haftada suniden korkuyorum pazartesi randevum var sık sık gdiyorum saten hayrlsi artk herkesin dogyrmadnmi lafndan cok bunaldm
41haftayi beklicez diyor olmadi suni vercek 41haftada suniden korkuyorum pazartesi randevum var sık sık gdiyorum saten hayrlsi artk herkesin dogyrmadnmi lafndan cok bunaldm
Canım allah yardımcın olsun hayırlısı Rabbimin bi bildiği vardır inşallah daha fazla beklemeden bebis saglicakla gelir
Dalgalanmalar baya var inşallah gelir bebis daha fazla bekletmeden
sen elinden geleni yapıyorsun canım hayırlısı allahdan kısmeti nde kaderine ne varsa o olur inşallah istediğin gibi olur doğum allah yardımcın olsun saglicakla bebisini kucağına al insallah
maşallah canım sonunda kavuştun oğluşunaSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Ne güzel diyorsun çok svmiştim diye çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadın bu zamana kadar herşey istediğin gibi oldu gönlünce yaşadın bırak şimdide keyfini çıkar son günlerini hiç doğum şeklini düşünme hangi şekilde olursa olsun bebeğini kucağına alıcaksın annelik zaten fedakarlık etmek değil mi daha şimdiden başlıyoruz sırf bebeklerimiz için daha güçlü oluyoruz onlar için sağlıklısı hangisi ise o yapılıyor başka alternatifimiz yok bak gizemde o kadar normal doğum istiyordu o kadar sancıdan sonra sezeryan olmuş çoktan doğum şeklini unutmuş bile bebeğini düşünüyor sadeceAlıştırmaya çalışıyorum kendimi rüyamdada zorla sedyeye yatırıyolar felan bende bu kadar korkacağımı düşünmemiştim ama bi yerimi hissetmemek yada komple uyutulmak fobi gibi oldu bu aralar ama hayırlısı neysr o olsun diye dua ediyorum zaten son günlerim çok sevmiştim hamileliği küçük bi olumsuzlukta hdmen yıkıldım kızıyorum kendime
Canım allah yardımcın olsun hayırlısı Rabbimin bi bildiği vardır inşallah daha fazla beklemeden bebis saglicakla gelir
Dalgalanmalar baya var inşallah gelir bebis daha fazla bekletmeden
sen elinden geleni yapıyorsun canım hayırlısı allahdan kısmeti nde kaderine ne varsa o olur inşallah istediğin gibi olur doğum allah yardımcın olsun saglicakla bebisini kucağına al insallah
1cm acilmam vardi 10gün oldu arada agrili kasilmam oluyo belden vuruyo geciyo günde 3kere falan anca oluyor bide akintim artti baya jölemsi kati bi akinti geldi sabah ama kan falan yokCanım açılman varmıydi senin? Hayirlisi önce normal doğumu denicek doktorun hayırlısı allahdan rabbim yardımcın olsun peki belirti felan varmi hic
canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden riskli dedi.birde iki tane düşüğüm oldu bu çok kıymetli bir gebelik riske atmayalım dedi.onun için sezeryan olacağım salı günü.evet hakkımda hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok korkuyorum yaaaNeden sezeryan dedi doktorun acaba hayırlısı böyleymiş zaten üzme artık kendini inş çok kolay geçer
Aminn cnm inşallh kendi sancimi istiyirum cok cnkü evde biraz sancinin siklasmasini beklicektim sunide öle bi şansım olmicak malesf hayrlsi diyorum artkKuzenimede 41de suni vermişti sabahtan akşamına doğurmuştu kimseyi takma hayırlısıyla kavuşursun inş bebeğine
Sende bizlerden dualarimi eksik etme canım.. kasılmalar oluyor zaten nst de de çıkmış hayırlısı inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebis bence icerde olmayı çok sevdi :)Sağol canım benim cevap yazdığını için şu anda karnın taş gibi oluyormuş altta baskı oluyor ama ne su ne nişan hiç birşey yok Rabbim hayırlısı nı nasip etsin dualarınızı eksik bırakmayın
Ne güzel diyorsun çok svmiştim diye çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadın bu zamana kadar herşey istediğin gibi oldu gönlünce yaşadın bırak şimdide keyfini çıkar son günlerini hiç doğum şeklini düşünme hangi şekilde olursa olsun bebeğini kucağına alıcaksın annelik zaten fedakarlık etmek değil mi daha şimdiden başlıyoruz sırf bebeklerimiz için daha güçlü oluyoruz onlar için sağlıklısı hangisi ise o yapılıyor başka alternatifimiz yok bak gizemde o kadar normal doğum istiyordu o kadar sancıdan sonra sezeryan olmuş çoktan doğum şeklini unutmuş bile bebeğini düşünüyor sadece
Hayirlisi allahdan canım bende suni sanci aldım açılmam vardı suyumda gelmişti sancı yetersiz olunca suni verdiler agrili oluyor ama bebeği görünce herseyi unutuyor sun rabbim kimseye taşıyamayacagi yük vermek rabbim yardımcın olsun inşallah bir avazda alirsin bebegini kucağına1cm acilmam vardi 10gün oldu arada agrili kasilmam oluyo belden vuruyo geciyo günde 3kere falan anca oluyor bide akintim artti baya jölemsi kati bi akinti geldi sabah ama kan falan yok
K kumral55 Cnm hiç korkma Allahın izniyle. Bi çırpıda doğurcaksin inş. Doktorun iyi bi doktormus ama. Beklediğine göre normal doğum yapcak sanırım. Artık okadar alıştık ki doktorların 38. haftada bi katakulliyle sezeryana almasına. Sen doktoruna güven bence. Hem nekadar içerde kalırsa okadar tosuncuk olur bebislerimiz41haftayi beklicez diyor olmadi suni vercek 41haftada suniden korkuyorum pazartesi randevum var sık sık gdiyorum saten hayrlsi artk herkesin dogyrmadnmi lafndan cok bunaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?