2015 Temmuz Anneleri

Napalıö kısmet böyleymiş dicez artık
Son günlerimiz tek vucutta güzel bir duygu tadını çıkaralım :)

Bizim hem normal odamız var büyüyen yataklı hemde ilk 6 ay yanımızda uyutmak için park yatağı var markası joie baya kaliteli kullanışlı duruyor benimde aklımı kurcalıyor mutfakda felan ne yapıcam diye ev tipi ana kuçaklarına baktım ama kararsız kaldım içime sinen olmadı bir tek tiny love ın ana kucağı var bayada kullanabiliyor 300 lira ama gerek var mı bilmiyorum yerimde yok daha sonra ne yapıcam birde bu tarz ihtiyaçlar hiç bitmiyor ki oyun halısı var mama sandalyesi var bunları hep sona bıraktım ana kucağıda öyle doktuktan sonra bakıcam ihtiyaç duyduklarımı alıcam deneterek

Bizim hem normal odamız var büyüyen yataklı hemde ilk 6 ay yanımızda uyutmak için park yatağı var markası joie baya kaliteli kullanışlı duruyor benimde aklımı kurcalıyor mutfakda felan ne yapıcam diye ev tipi ana kuçaklarına baktım ama kararsız kaldım içime sinen olmadı bir tek tiny love ın ana kucağı var bayada kullanabiliyor 300 lira ama gerek var mı bilmiyorum yerimde yok daha sonra ne yapıcam birde bu tarz ihtiyaçlar hiç bitmiyor ki oyun halısı var mama sandalyesi var bunları hep sona bıraktım ana kucağıda öyle doktuktan sonra bakıcam ihtiyaç duyduklarımı alıcam deneterek
Çok teşekkür ederimmm böyle destekleyici şeyler duydukça rahatlıyorumm
rica ederim yeter ki gerçekten için ferah vicdanın rahat olsun . Ve emin ol bu zaman kadar senin kadar çaba gösteren duymadım görmedim o kadar yürüyüş vs yaptın.

Kızlar bende size bişey danışmak istiyorum biz şu anda 38 haftalik olduk bebeğin gelişimi biraz ileride gidiyor ve benim çatı muayenesinde üsten basıklik var dar girişli dedi o yüzden sezeryana yakın gibi duruyorsun dedi bebek son haftalarda hızla kilo alıyor bu normal mi?üstelik bebegimin kafası da biraz büyükmus ama anormal bişey değil bu dedi... ben hep normal doğumdan yanaydim ama şimdi doktor aklımıza karıştırdı sizce normal diye beklemelimiyim kilosu 4 kg yakın

Sağol canım benim içerde olmayı sevmiş belli ama biz burda merak içindeyim ve onun için endişelenmiyorum canım o nst dünki nst eminim bugün cekseydim daha fazla sancı çıkardı
Sende bizlerden dualarimi eksik etme canım.. kasılmalar oluyor zaten nst de de çıkmış hayırlısı inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebis bence icerde olmayı çok sevdi :)

Canim tebrik ederim masallah..insallah yavrun bir an once iyilesir ve hic ayrilmazsiniz canim.Allah acilvsifalar versin

Kim diyo bunlari yaaa

Ay ay hayirli olsun canim ve de gecmis olsun Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle icini ferah tut insallah bi sorun cikmaz oglusun yanindan ayrilmaz

Canim seninle ayni durumdayiz.ben de kan sulandirici igne kullaniyorum ve 2 düşük yaşadım.ben de hep normal istedim ama bebegin basi donmeyince sezerysn mecbur oldu.ama sanirim basi donse de benim dr.da seninki gibi dusunuyordu acik acik soylemese de...zaten sonradan ogrendim ki normal doguma girmiyormus dr.um buyuk bi hayal kirikligi yasadim.o kadar kotu bisey degil sezeryan cnm.ignelerden dolayi belden uyusmali yapmak istemediler bana genel anestezi oldu.narkozu burnuna bi maske tskip veriyorlar.1-2-3.diye saydım gerisi yok hatırlamıyorum bilr.sadece syilma asamasi biraz kotu oluyo onda da attik sevdiklerinin yanina gitmiş oluyosun.esin elini tutup kendine gelmeye calisirken yanindsn haysl meyal bi bebek ciyaklamasi geliyo..kuzummm 40 dk falan ben gelene kadar hep aglamis.anne gelince ilkbemzirme vs susuyolar..sekli ne olursa olsun hayirlisi yla ssglikla kavusun insallah yavrulariniza.o kadar takicsk bisey degil cnm dogum sekli

Haklısın aslında öyle yada böyle bu bebekker çıkacak:) korkular boşuna:) kuzenim ebe.... Bundan yıllaaarrr önce sezeryanı konuşmuştuk... Bilseydim sezeryan olacağımı hiç dinlermiydim şimdi spinalde devamlı düşünüceö şuan doktor şu aşamadadır diye genel anestezi korkum yok daha önce hafif dozda 6 kere aldım... Ama doğumum genel olsun istemiyorum hiç.. İlk doğduğu anı görmek çok önemli benim için... Düşünsene karnımdan çıkacak titrereye titreye ağlayacak ben uyuyor olucam.. Oyyy kurban olurum onu verene... Uyumak istemiyorum... İnşallah hersey yolunda gider de spinal olabilirim...

Gozun aydin canim ins enfeksiyonuda atlatir Allah ayirmasin kuzularimizdan :)

Gozun aydin canim hayrli olsunn.insallh cikmz enfeksiyon.

Sağol canım benim içerde olmayı sevmiş belli ama biz burda merak içindeyim ve onun için endişelenmiyorum canım o nst dünki nst eminim bugün cekseydim daha fazla sancı çıkardı
Vakti geldi hayırlısıyla bi gelse için rahatladı hayırlısı birde bakmissin yarın sana süpriz yapmış hayırlısıyla sağlıkla bi Gelsinde insallah

neden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii

bende massimo ricco Tiglon park yatak aldım canim baya sağlam bişey.. ama kucağına felan gelincede bebek doğduktan sonra ihdiyac a göre alirsin veya minik bir tane beşik sepet beşik bile olabilir burdaki arkadaşlar çok güzel süslediler o sepetleri hiç sepet gibi durmuyor hem ayaksiz olanida var yerde duruyor

neden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii

Benm bebeğim doğduğu gün yaptı. Saat olarak bilemiyorm sezeryan sonrası farkında değilim ama 3-5 saat sonra yapmıştı sanki. Neden bir sorun mu var kakasını yapmadı mı?

Canim cok tebrik ederim dogurmussun. Anali babali buyusun bebegin:) enfeksiyonu da hemen
Gecer insallah!!! Ya nazar degdi temmuz bebeklerine noluyor boyle cok kisinin bebegi kuveze girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…