- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.981
canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden riskli dedi.birde iki tane düşüğüm oldu bu çok kıymetli bir gebelik riske atmayalım dedi.onun için sezeryan olacağım salı günü.evet hakkımda hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok korkuyorum yaaa
aynen canım sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize..Napalıö kısmet böyleymiş dicez artık
Son günlerimiz tek vucutta güzel bir duygu tadını çıkaralım :)
Bizim hem normal odamız var büyüyen yataklı hemde ilk 6 ay yanımızda uyutmak için park yatağı var markası joie baya kaliteli kullanışlı duruyor benimde aklımı kurcalıyor mutfakda felan ne yapıcam diye ev tipi ana kuçaklarına baktım ama kararsız kaldım içime sinen olmadı bir tek tiny love ın ana kucağı var bayada kullanabiliyor 300 lira ama gerek var mı bilmiyorum yerimde yok daha sonra ne yapıcam birde bu tarz ihtiyaçlar hiç bitmiyor ki oyun halısı var mama sandalyesi var bunları hep sona bıraktım ana kucağıda öyle doktuktan sonra bakıcam ihtiyaç duyduklarımı alıcam deneterekTecrübeli anneler size bişey sorucam. Yardımlarınızı bekliyorum. Yarın park yatak alcaz. Onun yanında bide ilk 6 ayda kullanım için portatif bi beşik alalım mı sizce? Salonda mutfakta falan yanımızda dursun diye. Yoksa ev tipi ana kucağımı alsak. Yada park yatak yeterli olurmu diyosunuz? Birde park yatakta sağlamlık açısından hangi markayı tavsiye edersiniz? Ben Drago' dan beğendim bitane. Iyimidir ki ?
Bizim hem normal odamız var büyüyen yataklı hemde ilk 6 ay yanımızda uyutmak için park yatağı var markası joie baya kaliteli kullanışlı duruyor benimde aklımı kurcalıyor mutfakda felan ne yapıcam diye ev tipi ana kuçaklarına baktım ama kararsız kaldım içime sinen olmadı bir tek tiny love ın ana kucağı var bayada kullanabiliyor 300 lira ama gerek var mı bilmiyorum yerimde yok daha sonra ne yapıcam birde bu tarz ihtiyaçlar hiç bitmiyor ki oyun halısı var mama sandalyesi var bunları hep sona bıraktım ana kucağıda öyle doktuktan sonra bakıcam ihtiyaç duyduklarımı alıcam deneterekTecrübeli anneler size bişey sorucam. Yardımlarınızı bekliyorum. Yarın park yatak alcaz. Onun yanında bide ilk 6 ayda kullanım için portatif bi beşik alalım mı sizce? Salonda mutfakta falan yanımızda dursun diye. Yoksa ev tipi ana kucağımı alsak. Yada park yatak yeterli olurmu diyosunuz? Birde park yatakta sağlamlık açısından hangi markayı tavsiye edersiniz? Ben Drago' dan beğendim bitane. Iyimidir ki ?
rica ederim yeter ki gerçekten için ferah vicdanın rahat olsun . Ve emin ol bu zaman kadar senin kadar çaba gösteren duymadım görmedim o kadar yürüyüş vs yaptın.Çok teşekkür ederimmm böyle destekleyici şeyler duydukça rahatlıyorumm
Sende bizlerden dualarimi eksik etme canım.. kasılmalar oluyor zaten nst de de çıkmış hayırlısı inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebis bence icerde olmayı çok sevdi :)
Canim tebrik ederim masallah..insallah yavrun bir an once iyilesir ve hic ayrilmazsiniz canim.Allah acilvsifalar versinSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Kim diyo bunlari yaaaCok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim cikti
Ay ay hayirli olsun canim ve de gecmis olsun Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle icini ferah tut insallah bi sorun cikmaz oglusun yanindan ayrilmazSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Canim seninle ayni durumdayiz.ben de kan sulandirici igne kullaniyorum ve 2 düşük yaşadım.ben de hep normal istedim ama bebegin basi donmeyince sezerysn mecbur oldu.ama sanirim basi donse de benim dr.da seninki gibi dusunuyordu acik acik soylemese de...zaten sonradan ogrendim ki normal doguma girmiyormus dr.um buyuk bi hayal kirikligi yasadim.o kadar kotu bisey degil sezeryan cnm.ignelerden dolayi belden uyusmali yapmak istemediler bana genel anestezi oldu.narkozu burnuna bi maske tskip veriyorlar.1-2-3.diye saydım gerisi yok hatırlamıyorum bilr.sadece syilma asamasi biraz kotu oluyo onda da attik sevdiklerinin yanina gitmiş oluyosun.esin elini tutup kendine gelmeye calisirken yanindsn haysl meyal bi bebek ciyaklamasi geliyo..kuzummm 40 dk falan ben gelene kadar hep aglamis.anne gelince ilkbemzirme vs susuyolar..sekli ne olursa olsun hayirlisi yla ssglikla kavusun insallah yavrulariniza.o kadar takicsk bisey degil cnm dogum seklicanım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden riskli dedi.birde iki tane düşüğüm oldu bu çok kıymetli bir gebelik riske atmayalım dedi.onun için sezeryan olacağım salı günü.evet hakkımda hayırlısı böyleymiş diyorum ama çok korkuyorum yaaa
Haklısın aslında öyle yada böyle bu bebekker çıkacak:) korkular boşuna:) kuzenim ebe.... Bundan yıllaaarrr önce sezeryanı konuşmuştuk... Bilseydim sezeryan olacağımı hiç dinlermiydim@Dila86yesilinci kızlar bence bu kadar bilinçaltınıza korkuyu yerleştirmeyin ben iki kere genel anestezi ile yumurta toplama işlemi geçirdim bir kerede spinal anestezi ile operasyon yani belden aşağısı uyuşuk. Hangisi derseniz bence tabi ki spinal yada işte epidural. Çünkü genel anestezide de panik olabilirsiniz gözleriniz kapandığı an sanki açılmıyacakmış gibi oluyor uyandıktan sonra saçmalıyorsunuz ben ikisinde de ağladım mesela uyanır uyanmaz birinde kaç tane yumurta topladınız diye ağladım diğerinde çok çişim var altıma edicem diye :) böyle çok tuhaf bir hal gelmşti bana . Spinal de ise evet oda ayrı bir panik konusu acaba bacaklarımı hissedebilecek miyim veya ya uyuşmazsam hissedersem ama öyle birşey olmuyor tabi anestezi uzmanı oturur gibi pozisyon almanı istiyor belini hafif aşağı doğru eğiyorsun ve doktor bir iğne yapıyor öyle kalın felan değil sonra seni yatırıyorlar zaten uyuşuyor hemen evet gözünün önünde dıt dıt öten monitör birde benim kamera ile işlemi yaptıkları için ekranda yaptıkları şeyleri görüyordum hemşireler felan hep yanındaydı zaten çok kısa sürede işlem bitti yukarı odaya aldılar 3 saat sonra bacaklarını hissedersin dediler .
Sedyeden yatağa aldılar hasta bakıcılar bacaklarım sanki tonlarca ağırlığındaydı hiç hissedemiyorsun evet o anda biraz panik oluyorsun bacaklarımı ne zaman hissedicem oynatmaya felan çalışıylrsun ama tık yok hiç oynamıyor bile bir kaç saat sonra hafif hafif hissetmeye başladım ve sonra tamamen hissettim beyninle hakim olamıyacağın birşey ne kadar zorlarsan zorla oynatamıyorsun.
Tabi birde bu doğum olacağı için spinal ayrı bir güzel normal doğum yapmış gibi bebişini hemen görebileceksin . Benim arkadaşımda çok korktuğu için genel anestezi ile doğum yapmıştı yanına gitTim kız o kadar bitkin kendinde değildi ki hala o halini konuşup güleriz ilk dakikalr bedeni oradaydı ama sanki ruhu orada değildi :) bebeği emziremiyordu bile kendinde değildi.
Sizin içinde hangisi hayırlı ise o olsun zaten panik atak hastalarına ve bel fıtığı olanlara edipural yapmıyorlar anestezi uzmanı geçen haftaki görüşmemizde öyle söyledi ben zaten spianl istiyorum demeden o bana biz spinali öneriyoruz dedi bebekle hmn ilk temasınız oluyor dedi bende zaten spinal istiyorum dedim süper o zaman dedi .
Şu son günlerinizi bu kadar korkularla geçirmeyin bence evet benimde başımdan bunlar geçmesine rağmen tedirginim ama yapıcak birşey yok başımıza birşey gelicekse zaten her türlü gelir
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Gozun aydin canim ins enfeksiyonuda atlatir Allah ayirmasin kuzularimizdan :)Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Gozun aydin canim hayrli olsunn.insallh cikmz enfeksiyon.Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Vakti geldi hayırlısıyla bi gelse için rahatladı hayırlısı birde bakmissin yarın sana süpriz yapmış hayırlısıyla sağlıkla bi Gelsinde insallahSağol canım benim içerde olmayı sevmiş belli ama biz burda merak içindeyim ve onun için endişelenmiyorum canım o nst dünki nst eminim bugün cekseydim daha fazla sancı çıkardı
bende massimo ricco Tiglon park yatak aldım canim baya sağlam bişey.. ama kucağına felan gelincede bebek doğduktan sonra ihdiyac a göre alirsin veya minik bir tane beşik sepet beşik bile olabilir burdaki arkadaşlar çok güzel süslediler o sepetleri hiç sepet gibi durmuyor hem ayaksiz olanida var yerde duruyorTecrübeli anneler size bişey sorucam. Yardımlarınızı bekliyorum. Yarın park yatak alcaz. Onun yanında bide ilk 6 ayda kullanım için portatif bi beşik alalım mı sizce? Salonda mutfakta falan yanımızda dursun diye. Yoksa ev tipi ana kucağımı alsak. Yada park yatak yeterli olurmu diyosunuz? Birde park yatakta sağlamlık açısından hangi markayı tavsiye edersiniz? Ben Drago' dan beğendim bitane. Iyimidir ki ?
Canım ikinci gebeliğimde ama kızım da nasıldı hatırlamıyorum yeni doğum yapan arkadaşlar mutlaka yazarlar sananeden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii
Canim benimki 1 gunlukken yapti.dogduktan sonraki gun yani.hemşireler ilk 3 gün icinde yapabilir demislerdineden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii
neden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii
Canim cok tebrik ederim dogurmussun. Anali babali buyusun bebegin:) enfeksiyonu da hemenSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?