2015 Temmuz Anneleri

Doğum yapanlar çoğalmış maşallah. Herkese hayırlı olsun inş. Tek tek geçmişe dönemiyorum malum. Tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun, yavrularınıza sağlık sıhhat versin Rabbim.
G Gizemm59 cnm çok sevindim bebeğine. Rabbim bağışlasın. Üzme sakın kendini. Bebişin çabucak atlatır inş. İnsan bir saniye yanından ayrılsın istemiyor. Çok haklısın. En kısa sürede toparlar inş. Sen moralini yüksrk tut cnm.
M maya2013 aklımdan geçeni yazmışsın. Ne kadar çok Bebişimiz küvezde kaldı. Nazardan nazardan. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
Seymasevde küçük adam sünnet bile olmuş. Maşallah cnm ya.

Canim benimki 1 gunlukken yapti.dogduktan sonraki gun yani.hemşireler ilk 3 gün icinde yapabilir demislerdi
24saati dolmadi ama yapmadi henuz.

Benm bebeğim doğduğu gün yaptı. Saat olarak bilemiyorm sezeryan sonrası farkında değilim ama 3-5 saat sonra yapmıştı sanki. Neden bir sorun mu var kakasını yapmadı mı?
24 ila48 saatte yapmasi gerekmis. dun 10:00 da dogdu ama hala tik yok. korkuyorum

Hic birsey belli olmuyo canim benim 3300 dediler3700 dogdu kordon kisaligini farketmediler kafa buyuk dedi ama minnacik oglusum

kızlar günaydın.ben cok fena alerjı oldum sankı.ellerim ayaklarım kollarım kucuk kucuk kırmızı nokta oldu.kaşınmaktan kanatıyorum her yerımı.böyle olan varmı.yardım..

Damatlıpını da görürüsünüZ inş canım, bir eğlence kutlama yapmicakmısınız? Ben davullu zurnalı oynamalı filan istiyorm, eğlence olsun yani,
Yok canım şuan bi eğlence düşünmüyorum belki o büyürde isterse aile içi bi merasim olabilir

41haftayi beklicez diyor olmadi suni vercek 41haftada suniden korkuyorum pazartesi randevum var sık sık gdiyorum saten hayrlsi artk herkesin dogyrmadnmi lafndan cok bunaldm

Korkma canim ben hic normal sanci ile daguramadim bu sefer suni istemiyodum hatta doktor suni vericem dedi aglamaya basladim esim istemedi ama doktor perisan olursun dedi sancilarim son 1 dkk dusene kadar hic sikinti cekmedim geziyodum hastanede

Napıyon canım eve çıktınız mı? Oğlun nasıl?
Birazdan gidicem canim oglumu almaya sut sagma mesaim vardi bidesen bilirsin bu makat agrisidun itibari ile basladi aklimada gelmedi krem almak dun gece agridan uyuyamadim sizmisim en son napcam bilmem oturamiyorum bilee

Sağol canım benim içerde olmayı sevmiş belli ama biz burda merak içindeyim ve onun için endişelenmiyorum canım o nst dünki nst eminim bugün cekseydim daha fazla sancı çıkardı
CAnim az kalmis nst ne baktim bekle sen bu gun yarin olcek bu iss

Canim hayirli olsun.insallah cikmaz enfeksiyon paşanla ayrilmazsin...ama cikarsa da kontrolde olur yine senle olur sonunda sıkma canini bol bol sütün olsun insallah...

Senin mesajı yanlış alıntıladım doktor önemli olsaydı ileride tehlikeli doğumda sorun olur derdi tabi yine kadın doğum doktorunu ara söyle bence ne olur ne olmaz
Insallh sknti olmz canim.hftaya cuma kontrolum var o zmn sorarim.bnm doktrda pimpirikli ama hmn demesin sezeryana alayim.hayrlisiyla skntsz geciririz bakalim.

Insallh cnm olmz oyle bir sknti.yani bnm ark.damarlarinda beyninde sk ti vardi norml dogurdu.bn genexe hftaya danisicam.ins.bisey olmz norml dogurursun der.

Günaydin kizlar...ya ben cok rahatim yani kizim rahat karnim iyice indi asağı cok rahat nefed aliyorum sifir kasilma karnim o kadar rahat ki sadece dalgalanmalar var tekme de yok artik..2 gun akintim olmadi simdi basladi...yarin sabah kontrolum var bakalim insallah hersey yolundadir..karnimda bi yayildi küçüldü gibi..ayy ya saglikla bi kucagimiza alsak insallah

kızlar günaydın.ben cok fena alerjı oldum sankı.ellerim ayaklarım kollarım kucuk kucuk kırmızı nokta oldu.kaşınmaktan kanatıyorum her yerımı.böyle olan varmı.yardım..

Benim ayaklarımda var minik minik noktacıklar kaşıyınca kanıyo sonra kalıyo öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…