- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.001
24saati dolmadi ama yapmadi henuz.Canim benimki 1 gunlukken yapti.dogduktan sonraki gun yani.hemşireler ilk 3 gün icinde yapabilir demislerdi
24 ila48 saatte yapmasi gerekmis. dun 10:00 da dogdu ama hala tik yok. korkuyorumBenm bebeğim doğduğu gün yaptı. Saat olarak bilemiyorm sezeryan sonrası farkında değilim ama 3-5 saat sonra yapmıştı sanki. Neden bir sorun mu var kakasını yapmadı mı?
Vakti geldi hayırlısıyla bi gelse için rahatladı hayırlısı birde bakmissin yarın sana süpriz yapmış hayırlısıyla sağlıkla bi Gelsinde insallah
Hic birsey belli olmuyo canim benim 3300 dediler3700 dogdu kordon kisaligini farketmediler kafa buyuk dedi ama minnacik oglusumKızlar bende size bişey danışmak istiyorum biz şu anda 38 haftalik olduk bebeğin gelişimi biraz ileride gidiyor ve benim çatı muayenesinde üsten basıklik var dar girişli dedi o yüzden sezeryana yakın gibi duruyorsun dedi bebek son haftalarda hızla kilo alıyor bu normal mi?üstelik bebegimin kafası da biraz büyükmus ama anormal bişey değil bu dedi... ben hep normal doğumdan yanaydim ama şimdi doktor aklımıza karıştırdı sizce normal diye beklemelimiyim kilosu 4 kg yakın
Saat 16:20 de Doğdu ertesi gün sabah 6 da yaptıneden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii
Napıyon canım eve çıktınız mı? Oğlun nasıl?Hic birsey belli olmuyo canim benim 3300 dediler3700 dogdu kordon kisaligini farketmediler kafa buyuk dedi ama minnacik oglusum
2 Dikiş var canım. Sende var mıSeymasevde canım sende normal DGM yyaptin dikiş var miii
Evet özelde yAttırdım genel cerraha yaptırdık biz. Çocuk cerrahisinde de yaptırılıyorOzelde mi yaptirdin ? Bide hangi doktor yapiyor
Yok canım şuan bi eğlence düşünmüyorum belki o büyürde isterse aile içi bi merasim olabilirDamatlıpını da görürüsünüZ inş canım, bir eğlence kutlama yapmicakmısınız? Ben davullu zurnalı oynamalı filan istiyorm, eğlence olsun yani,
41haftayi beklicez diyor olmadi suni vercek 41haftada suniden korkuyorum pazartesi randevum var sık sık gdiyorum saten hayrlsi artk herkesin dogyrmadnmi lafndan cok bunaldm
Birazdan gidicem canim oglumu almaya sut sagma mesaim vardi bidesen bilirsin bu makat agrisidun itibari ile basladi aklimada gelmedi krem almak dun gece agridan uyuyamadim sizmisim en son napcam bilmem oturamiyorum bileeNapıyon canım eve çıktınız mı? Oğlun nasıl?
CAnim az kalmis nst ne baktim bekle sen bu gun yarin olcek bu issSağol canım benim içerde olmayı sevmiş belli ama biz burda merak içindeyim ve onun için endişelenmiyorum canım o nst dünki nst eminim bugün cekseydim daha fazla sancı çıkardı
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Insallh sknti olmz canim.hftaya cuma kontrolum var o zmn sorarim.bnm doktrda pimpirikli ama hmn demesin sezeryana alayim.hayrlisiyla skntsz geciririz bakalim.Senin mesajı yanlış alıntıladım doktor önemli olsaydı ileride tehlikeli doğumda sorun olur derdi tabi yine kadın doğum doktorunu ara söyle bence ne olur ne olmaz
Insallh cnm olmz oyle bir sknti.yani bnm ark.damarlarinda beyninde sk ti vardi norml dogurdu.bn genexe hftaya danisicam.ins.bisey olmz norml dogurursun der.Canım sen genede ısrarla doktoruna sor inşallah öyle bişey olmaz herşey normal olur ama sen işini sıkı tut kafanda doğuma giderken hiç bir soru işareti olmasin
Çok güzel canım ellerine saglik
Merhaba canım senden sonra oldu bir kaç kişi.. dikişim içinde endişelendim kaynar allahın izniyle acımasız normal canım sonuçta dikiş var ama bir kaç güne dahada azalır ağrısı bebis nasil
CAnim az kalmis nst ne baktim bekle sen bu gun yarin olcek bu iss
kızlar günaydın.ben cok fena alerjı oldum sankı.ellerim ayaklarım kollarım kucuk kucuk kırmızı nokta oldu.kaşınmaktan kanatıyorum her yerımı.böyle olan varmı.yardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?