2015 Temmuz Anneleri

Senin en yakın kontrol ne zaman tatlim 12.hafta olmussun erkekse cok erken cikiyo kokusu :)) mutlaka gosterir pipişi :)
Ayy Allahim hepimizin gönlüne göre versin de biz kiz analarina torpil olsa ne güzel olur du dimi heheh
Benim 11 haftam dolmuş görünüyo. Doktor ilgisizdi biraz sorsam belki tahmin ederdi ama bişey demedim. Dün gittim

baktım sizin resimlere kızlar ama bişey anlamadım. yaa ben çıkıntıyı bile bulamadımki açısını nerden bileyim. hiçbişey anlaşılmıyoki. benmi göremiyorum acaba yaa :))
Belki bebisin gostermemistir canim.bazi ultrason cekimleri de net olmayabiliyo.ben de anlayamadigim icin o topige foto attim.bakalim cevap bekliyorum.cok iyi anlayanlar var

Maşallah cnm ya iki Kı annesi olmak ayrı güzel olsa gerek. Peki hepsiyle nasıl başa çıkabiliyorsun çocuklar, ev falan.. Rabbim sana kolaylık versin inş. Dualarımız kabul olur inş

Belki bebisin gostermemistir canim.bazi ultrason cekimleri de net olmayabiliyo.ben de anlayamadigim icin o topige foto attim.bakalim cevap bekliyorum.cok iyi anlayanlar var

pazartesi doktora gidiyorum 10+2 olacak ogünkü resmi bende atıcam bakalım ne olcak. çokmu erken :))

Anlıyorum cnm seni. Bende düşük tehlikesi taşıdığımdan her kanamamda soluğu doktorda alıyorum. Doktorunla görüş istersen. Gönlün rahat eder inş. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.

Canim herkesin bunyesi farkli.hic bulantisi olmayan da var aylarca bulantisi suren de.bunlara takilma sen.doktorunun verdigi,ultrason fotosunda da yazan dogum tarihini yaz burdaki bilgilerini guncelle.

Benim iki hamileligimde de bulantim oldu. Hic cikarmadim ama baya bulantilarim oluyordu simdi gecen seferko gibi bianda kesilince acaba yine mi kalbi durdu diye stres yaptim canim

o zaman bir sorun yok canım. doğru işte 10 hafta içindesin. bebeğin boyundan dolayımı geriden geliyo diyosun. en son ne kadarlıkken ölçüldü ve ne kadar çıktı ?

Evet canim en son carsamba gittim 8+3 boyuda 19.8 mm yani 2cm tam istedigimiz gibi dedi ama hafta olarak geriden olcuyor makina

Benim iki hamileligimde de bulantim oldu. Hic cikarmadim ama baya bulantilarim oluyordu simdi gecen seferko gibi bianda kesilince acaba yine mi kalbi durdu diye stres yaptim canim
Gebelikten gebelige de degisiyo canim.ilk ikisinde bu kadar bulanti ve halsizligim olmamisti mesela.bu kadar stres yapman bebegine zarar verebilir.doktoruna git istersen

Anlıyorum cnm seni. Bende düşük tehlikesi taşıdığımdan her kanamamda soluğu doktorda alıyorum. Doktorunla görüş istersen. Gönlün rahat eder inş. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.

Bende her bulantim gectiginde doktora kosuyorum artik doktor kovacak beni oraya gidince beklerkende cok stres yapiyorum ogle yemegi yerken bulanacak mi onu bekleyecegim.

arkadaslar herseyi çok kafanıza takıp dert etmeyin kendinize . her bünye farklı mesela benim daha bir kere bile bulantım olmadı ama allahıma şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı. kişiden kişiye değişiyor bu işler en doğru bilgiyi size doktorunuz verecektir. Bence hamileliğinizin tadını çıkarın en rahat günlerimiz :)

Benim muhtamel dogum tarihi 15.07.2015 doktora gore 3 4 gun geriden geliyoruz normalde 9+3 olmasi lazim benim hesabima gore 8+6 canim of ne bileyim cok uzgunum suanda

Pimpiriklenmeye yer ariyon kucuksundur kesin benden valla dovcem hee herseyi stres yaparsan o bebisin cekicee var senden valla kuzum e yapma amaa hep karamsar hep gergin yazik findik kurdunaaa

Evet canim en son carsamba gittim 8+3 boyuda 19.8 mm yani 2cm tam istedigimiz gibi dedi ama hafta olarak geriden olcuyor makina

canım benimkide 9+0 da 2,17 ydi normal dedi doktorum hatta makinadada ölçümün altında 9+0 yazdı. seninkide benden 2 mm kadar küçükmüş. yani ölçüldüğü gün seninkide 8+5 falanmış aslında. karından baktıysa azıcık fark eder. alttan daha detaylı gözüküyor yaa. benim doktorumda öyle söyledi. belki 1-2 mm daha büyüktür karından baktığımız için çok hassas ölçemiyoruz dedi. son adet tarihin ne zaman. ona göre kaç olması gerekiyordu. belki geç döllenme olmuştur. takma bunları kafana. önemli olan her gittiğinde bir öncekine göre büyümüş olması ve kalbinin atmaya devam ediyor olması.

Benimde en kötü öğün kahvaltı
Ağzımdan burnumdan geliyor
En iyi öğünüm akşam yemeği
Oda olmasa ayağa kalkmaya takat kalmayacak bende
bende sabah yemekte cok zorlaniyorum . mide asit yapiyor gece ögur ogur bir hal oluyorum sabah. biraz asit cikartiyorum ondan sonra az bir sey yiyorum . allahim yardim et. uykularim bile kabus uyurken bile midem bulaniyor.sabah kalkmak iskence oldu.

sen doktora git bence baska turlu icin rahat etmez senin.

Canım bişey sorcam o cinsiyetini belli öden Ölçü ne diye geçiyo ultrason görüntüsünde bende meraktan çatlıyorum bi bakim
Valla canım hiçbişey yazmıyo ki o resimde.Sadece çok yaklaştırılmış bi resim var ve lenght:0,148 cm yazıyo o kadar.Zaten makine çok ii değil sanırsam görüntü pek net değil ben daha çok dr.un yorumunu dikkate alarak söylüyorum.ama işte o genital bölgenin orda bi çıkıntı varmış onun uzunluğunu dr.unuza sorsanız belki yardımcı olur..Yakınlaştırılmış resimde yusyuvarlak bişey gözüküyo.Sen erkek istiyodun di mi canım .Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

Yaa canim aramizda iki gun var bende carsamba gunu doktora gittim 8+3 dedi ama ne kolu belli ne bacagi belli iyi senin doktorun cikintiya kadar gormus. Allah kucagina almayida nasip etsin canim :)
Amin canım ben geçtiğimz c.tesi de gitmiştim kalp atışına bakmaya kalbinin attığını bile görmedi ordaki nöbetçi dr sesini duyduk sadece inan hiçbişey belli değildi boyu 1.74 cmdi.ve gelişimi 4 gün geri idi.Bundan 6 gün sonra yani dün 9+4 te herşeyi belirginleşmiş,boyu 2.71 olmuş gününü yakalamış tam 6 günde çok gelişmiş maşallah senin de öyle olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…