- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.001
Benim 11 haftam dolmuş görünüyo. Doktor ilgisizdi biraz sorsam belki tahmin ederdi ama bişey demedim. Dün gittimSenin en yakın kontrol ne zaman tatlim 12.hafta olmussun erkekse cok erken cikiyo kokusu :)) mutlaka gosterir pipişi :)
Ayy Allahim hepimizin gönlüne göre versin de biz kiz analarina torpil olsa ne güzel olur du dimi heheh
Belki bebisin gostermemistir canim.bazi ultrason cekimleri de net olmayabiliyo.ben de anlayamadigim icin o topige foto attim.bakalim cevap bekliyorum.cok iyi anlayanlar varbaktım sizin resimlere kızlar ama bişey anlamadım. yaa ben çıkıntıyı bile bulamadımki açısını nerden bileyim. hiçbişey anlaşılmıyoki. benmi göremiyorum acaba yaa :))
Maşallah cnm yaAmin canim Allah razi olsun.Allah hepimizin gonlune gore hayirli saglikli evlatlar versin.herkese cok dua ediyorum.hamile kadinin duasi daha kabul olurmus.bakalim kizlarim da erkek olsun cok istiyorlar ama nasip.isim kavgalari basladi bile.Kizlarim 8 ve 11 yasindalar.kucugum abla demiyo hic.hep adiyla hitap eder.simdi de diyo ki kardesim bana abla der mi guluyorum zevkli guzel gunler bunlar
Belki bebisin gostermemistir canim.bazi ultrason cekimleri de net olmayabiliyo.ben de anlayamadigim icin o topige foto attim.bakalim cevap bekliyorum.cok iyi anlayanlar var
Anlıyorum cnm seni. Bende düşük tehlikesi taşıdığımdan her kanamamda soluğu doktorda alıyorum. Doktorunla görüş istersen. Gönlün rahat eder inş. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.Gecen hamileligimde boyle olmustu bende geciyor sandim ama bebegin kalbi durmus o yuzden cok korkuyorum cok gerginim. Ben midem bulaninca mutlu olan ogurunce havalara ucan bi insandim simdi bulantilar gecince bi gerginlik oldu zaten hic bi belirtim yok of allahim of yine doktora mi gitsem
Canim herkesin bunyesi farkli.hic bulantisi olmayan da var aylarca bulantisi suren de.bunlara takilma sen.doktorunun verdigi,ultrason fotosunda da yazan dogum tarihini yaz burdaki bilgilerini guncelle.
o zaman bir sorun yok canım. doğru işte 10 hafta içindesin. bebeğin boyundan dolayımı geriden geliyo diyosun. en son ne kadarlıkken ölçüldü ve ne kadar çıktı ?
Gebelikten gebelige de degisiyo canim.ilk ikisinde bu kadar bulanti ve halsizligim olmamisti mesela.bu kadar stres yapman bebegine zarar verebilir.doktoruna git istersenBenim iki hamileligimde de bulantim oldu. Hic cikarmadim ama baya bulantilarim oluyordu simdi gecen seferko gibi bianda kesilince acaba yine mi kalbi durdu diye stres yaptim canim
Anlıyorum cnm seni. Bende düşük tehlikesi taşıdığımdan her kanamamda soluğu doktorda alıyorum. Doktorunla görüş istersen. Gönlün rahat eder inş. Hayırlı haberlerini duyarız inşallah.
Benim muhtamel dogum tarihi 15.07.2015 doktora gore 3 4 gun geriden geliyoruz normalde 9+3 olmasi lazim benim hesabima gore 8+6 canim of ne bileyim cok uzgunum suanda
Evet canim en son carsamba gittim 8+3 boyuda 19.8 mm yani 2cm tam istedigimiz gibi dedi ama hafta olarak geriden olcuyor makina
genelde hepimizin bir kaç gün oynuyor canım ilerledikçe düzelicek o benm arada 3 gün fark vardı şimdi 1e düştü meselaEvet canim en son carsamba gittim 8+3 boyuda 19.8 mm yani 2cm tam istedigimiz gibi dedi ama hafta olarak geriden olcuyor makina
korkma canım benim hiç bulanmıyor hep aynı olacak diye bişey yok hem sağlıkla onun hiç alakası yok iyidir merak etmeKizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum
bende sabah yemekte cok zorlaniyorum . mide asit yapiyor gece ögur ogur bir hal oluyorum sabah. biraz asit cikartiyorum ondan sonra az bir sey yiyorum . allahim yardim et. uykularim bile kabus uyurken bile midem bulaniyor.sabah kalkmak iskence oldu.Benimde en kötü öğün kahvaltı
Ağzımdan burnumdan geliyor
En iyi öğünüm akşam yemeği
Oda olmasa ayağa kalkmaya takat kalmayacak bende
ooooy yine basladi felaket tellali. artik bulantilarin geciyor demekki. keyfini cikar bebegin icin en vitaminli seyleri ye.keske benimde gecseKizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum
sen doktora git bence baska turlu icin rahat etmez senin.Gecen hamileligimde boyle olmustu bende geciyor sandim ama bebegin kalbi durmus o yuzden cok korkuyorum cok gerginim. Ben midem bulaninca mutlu olan ogurunce havalara ucan bi insandim simdi bulantilar gecince bi gerginlik oldu zaten hic bi belirtim yok of allahim of yine doktora mi gitsem
Valla canım hiçbişey yazmıyo ki o resimde.Sadece çok yaklaştırılmış bi resim var ve lenght:0,148 cm yazıyo o kadar.Zaten makine çok ii değil sanırsam görüntü pek net değil ben daha çok dr.un yorumunu dikkate alarak söylüyorum.ama işte o genital bölgenin orda bi çıkıntı varmış onun uzunluğunu dr.unuza sorsanız belki yardımcı olur..Yakınlaştırılmış resimde yusyuvarlak bişey gözüküyo.Sen erkek istiyodun di mi canım .Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallahCanım bişey sorcam o cinsiyetini belli öden Ölçü ne diye geçiyo ultrason görüntüsünde bende meraktan çatlıyorum bi bakim
Amin canım ben geçtiğimz c.tesi de gitmiştim kalp atışına bakmaya kalbinin attığını bile görmedi ordaki nöbetçi dr sesini duyduk sadece inan hiçbişey belli değildi boyu 1.74 cmdi.ve gelişimi 4 gün geri idi.Bundan 6 gün sonra yani dün 9+4 te herşeyi belirginleşmiş,boyu 2.71 olmuş gününü yakalamış tam 6 günde çok gelişmiş maşallah senin de öyle olur belkiYaa canim aramizda iki gun var bende carsamba gunu doktora gittim 8+3 dedi ama ne kolu belli ne bacagi belli iyi senin doktorun cikintiya kadar gormus. Allah kucagina almayida nasip etsin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?