- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.021
sen elinden geleni yapıyorsun artık gerisine hayırlısı demelisin, inş ikinizinde en saglıklı olacağınız şekilde doğar bebeğin6km yol yürüdüm bugun birsürü merdiven indim çıktım yarım kilo hurma yemişimdir şimdide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum inş kanala iner yapmadıgım kalmıyo
Sürekli sezeryan oluyorum rüyamda bari olacaksam sancım felan başladın suyum gelsin bebeğimde gelmek istesin diye düşünüyorum ağlayıp duruyorum bu aralar çatı muayenesine kadar çok pozitiftim oysaki
bugün pazar geliyor mu minik bey eve??Hic birsey belli olmuyo canim benim 3300 dediler3700 dogdu kordon kisaligini farketmediler kafa buyuk dedi ama minnacik oglusum
Canım iki hafta önce kadar bendede oldu nokta nokta kaşıntı ellerimde başladı sonra heryerime vurdu 5 gün felan sürdü geçti bişey alerji yapmıştı sanırım..ninsanım çabuk geçer seninki kaşıntı si çok geciyo uyar uyuz gibi kasindi iyi insanıkızlar günaydın.ben cok fena alerjı oldum sankı.ellerim ayaklarım kollarım kucuk kucuk kırmızı nokta oldu.kaşınmaktan kanatıyorum her yerımı.böyle olan varmı.yardım..
Canım artık Cavit geldi bebişle kavuşma vaktiniz güzel haberlerini bizede yaz inşallah. . Ağrı kesici felan kullanmıyormusun?Birazdan gidicem canim oglumu almaya sut sagma mesaim vardi bidesen bilirsin bu makat agrisidun itibari ile basladi aklimada gelmedi krem almak dun gece agridan uyuyamadim sizmisim en son napcam bilmem oturamiyorum bilee
maşallah sana canım eee az kaldı artık hayırlısıyla evladını kucağına al inşallahGünaydin kizlar...ya ben cok rahatim yani kizim rahat karnim iyice indi asağı cok rahat nefed aliyorum sifir kasilma karnim o kadar rahat ki sadece dalgalanmalar var tekme de yok artik..2 gun akintim olmadi simdi basladi...yarin sabah kontrolum var bakalim insallah hersey yolundadir..karnimda bi yayildi küçüldü gibi..ayy ya saglikla bi kucagimiza alsak insallah
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Epey korunakli yerde o, bir sey olmaz :)) guldurdun beni de:)Benim icimden hirt hirt ses gliyo bazen.noluyoki icerde.daha yenide Ani hareket ettim.neresiyse ses geldi tobe yarabbimm
Cnm inşallah kısa zamanda iyileşir bebısın.neden anlık sezeeryana aldılar?Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Hayirlisi olsun canım inşallah bir avazda kurtuluşunun saglicakla bebeğine kavuşursun.. açılman felan varmiydiKızlar ben hhala dogurmadim sancılarim var ama takvimde son bir gün diyo Dr olmazsa salı günü gel dedi suni sanciya kalacam
Kızlar ben hhala dogurmadim sancılarim var ama takvimde son bir gün diyo Dr olmazsa salı günü gel dedi suni sanciya kalacam
Hic uzulme canim benim oglumu da 12 saat tuttular yogun bakimda enfeksiyondan. O kadar savasci oluyolar ki, annelerine kavusmak icin hizla iyilesiyorlar. Bana dogduktan sonra dogru durust gostermediler bile. Minicik koluna gunlerce serum bagliydi ama simdi evimizdeyiz cok sukur. İnsallah siz de bir an once eve donersiniz, dualarim sizinle.Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Canim ancak bugun baslayabilicem e vitamininr fakat, emzirmeden once yikamak gerekiyor mu yoksa direkt emebilir mi?Canim e vitamini kapsulu herkeze soluyorum inanin iki gunde hic birsey kalmiycak bana dua ediceksinz alin deneyin kan akardi sutumle beraber okdr kotuydum ben ama ertesi gun iylesdigini gordum
Desene gelmeye niyetlendi minikSelam kizlar :) sabaha kadar bel agrisi cektim kasiklarima vuruyor hala devam ediyor
Aaaa basur mu oldu ağrı kesici ilaç krem bişey verirler bence doktoruna danış. Çekilmez o ya Allah yardımcın olsun. Sıcak suya otur hakiki zeytinyağı pamuğa döküp koy. Bide her büyük tuvaletten sonra duşla ılık su tut aklıma gelenler bunlar canım yaBirazdan gidicem canim oglumu almaya sut sagma mesaim vardi bidesen bilirsin bu makat agrisidun itibari ile basladi aklimada gelmedi krem almak dun gece agridan uyuyamadim sizmisim en son napcam bilmem oturamiyorum bilee
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Canım benim hayırlı olsun gözün AydınSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
6km yol yürüdüm bugun birsürü merdiven indim çıktım yarım kilo hurma yemişimdir şimdide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum inş kanala iner yapmadıgım kalmıyo
Sürekli sezeryan oluyorum rüyamda bari olacaksam sancım felan başladın suyum gelsin bebeğimde gelmek istesin diye düşünüyorum ağlayıp duruyorum bu aralar çatı muayenesine kadar çok pozitiftim oysaki
canım bende dahada silikti bir gün geçmişti gebeydim inş gebesin kan ver çıkar hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar ben biraz ince test yaptım adetim 3 gun geçti rica etsem bakabilir misinEki Görüntüle 1572803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?