2015 Temmuz Anneleri

sen elinden geleni yapıyorsun artık gerisine hayırlısı demelisin, inş ikinizinde en saglıklı olacağınız şekilde doğar bebeğin

Hic birsey belli olmuyo canim benim 3300 dediler3700 dogdu kordon kisaligini farketmediler kafa buyuk dedi ama minnacik oglusum
bugün pazar geliyor mu minik bey eve??

kızlar günaydın.ben cok fena alerjı oldum sankı.ellerim ayaklarım kollarım kucuk kucuk kırmızı nokta oldu.kaşınmaktan kanatıyorum her yerımı.böyle olan varmı.yardım..
Canım iki hafta önce kadar bendede oldu nokta nokta kaşıntı ellerimde başladı sonra heryerime vurdu 5 gün felan sürdü geçti bişey alerji yapmıştı sanırım..ninsanım çabuk geçer seninki kaşıntı si çok geciyo uyar uyuz gibi kasindi iyi insanı
Birazdan gidicem canim oglumu almaya sut sagma mesaim vardi bidesen bilirsin bu makat agrisidun itibari ile basladi aklimada gelmedi krem almak dun gece agridan uyuyamadim sizmisim en son napcam bilmem oturamiyorum bilee
Canım artık Cavit geldi bebişle kavuşma vaktiniz güzel haberlerini bizede yaz inşallah. . Ağrı kesici felan kullanmıyormusun?
maşallah sana canım eee az kaldı artık hayırlısıyla evladını kucağına al inşallah

Kızlar ben hhala dogurmadim sancılarim var ama takvimde son bir gün diyo Dr olmazsa salı günü gel dedi suni sanciya kalacam

Gözün Aydin canim darısı basımıza... Insallah oğlunun enfeksiyonu gecer, yanından hic ayrılmaz annesi

Cnm inşallah kısa zamanda iyileşir bebısın.neden anlık sezeeryana aldılar?

Benimde takvim bitti 3 gün oldu sancım oluyor arada ama daha doğuramadm doktor perşembeye günü gel dedi suni sancıylamı veririz yanı tam 41 haftayı doldurmamış bekliyor doktor
Kızlar ben hhala dogurmadim sancılarim var ama takvimde son bir gün diyo Dr olmazsa salı günü gel dedi suni sanciya kalacam

Hic uzulme canim benim oglumu da 12 saat tuttular yogun bakimda enfeksiyondan. O kadar savasci oluyolar ki, annelerine kavusmak icin hizla iyilesiyorlar. Bana dogduktan sonra dogru durust gostermediler bile. Minicik koluna gunlerce serum bagliydi ama simdi evimizdeyiz cok sukur. İnsallah siz de bir an once eve donersiniz, dualarim sizinle.

Birazdan gidicem canim oglumu almaya sut sagma mesaim vardi bidesen bilirsin bu makat agrisidun itibari ile basladi aklimada gelmedi krem almak dun gece agridan uyuyamadim sizmisim en son napcam bilmem oturamiyorum bilee
Aaaa basur mu oldu ağrı kesici ilaç krem bişey verirler bence doktoruna danış. Çekilmez o ya Allah yardımcın olsun. Sıcak suya otur hakiki zeytinyağı pamuğa döküp koy. Bide her büyük tuvaletten sonra duşla ılık su tut aklıma gelenler bunlar canım ya

Gizemcim gözün aydın canım... hayırlı doğum şeklin böyleymiş. Ayrıntıları bekliyoruz beratımızın neden enfeksiyonu olmuş belli mi. İnşallah bugünkü tahlilde çıkmaz. Allah ayırmadın sizi canım

Canım benim hayırlı olsun gözün Aydın
Sen bol bol emzir bişey çıkmaz inş üzme kendini ki Bebeğin hissetmesin. Dualarım seninle. Mjı şimdi gördüm arkadaş alıntılayınca.

Kızlar iyice agırlastık malum.bana yardımcı olmaya hıckımse gelmedi ev ışı vs. çocuk dogunca kimseyi çağırmak gelmiyor içimden.i kadar üzüldüm kı

mrb güzel annecikler çok samimi olamasak ta bnde burayı takip ediyordum. 25 haziran da ikinci oğlumu çok kolay6 bi normal doğumla kucağıma aldım..Allah tüm bekleyenlere böyle kolay bi doğum nasip eder inş..sbh saat 10 da 5 dk bi giren sancılarla hissettim doğumun geldiğini, düzenli devam eden sancıları evde 3 saat çektim, saat 13:30 da hastane ye gittim, muayenede 7cm açıklık vardı 14 gbi doğumhane katına çıktık , serum takıldı önlüğü giydim derken 14:30 da doğum haneye girdik ebelerle, dr um geldi 15 te 10 dk da bebeğim geldi 3 dikişim var çok şükür rahatım..annem babam kızkardeşim var yanımda on gündür bgn dönecekler evlerine

diğer oğlum 23 aylık çok hareketli eşim hep onunla ilgili.. kızkardeşim biraz kalacak yardım etmeye, kv ler de yakın oturuyor inş. zorlanmam..

Kafamı dagıtayım biraz dedim kendime bi lohusa tacı daha yaptım minnoşum gelmeye niyetlenmezse 3.cuyude yaparımm

Bide hastane için annem yastıkla kocaman bi kurdela yaptı
Kavanoz bebek şekerlerinide ben yaptım içine gri mavi badem şekeri konacak sadece

Eklentiler

• image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 114

Canm sen yine pozitif ol hayırlısı sağlıklısı neyse inşallah öyle olsun doğum şekli. Sezeryan olursa diye üzülme bnce. Ben hep normal isterdm sezeryandan çok korkardım doğumum sezeryan oldu şimdiyse iyki öyle karar vermiş doktorum diyorum. Doğumdan sonra doktorum aileme bebeğin kordonu çok kısaydı içerden alırken zorlandık normal doğum zaten yapamazmış demiş doğumdan sonra. İyiki bel fıtığım yüzünden sezeryan olmuş doğum varmış bundada bir hayır sonuçta çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Oyüzdenn hayırlısı olsun inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…