- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.041
canım herkes kedni derdinde birde ramazan gönül koyma banada kimse gelmedi kırılmıyomda dua edelim allah kimseye muhtaç etmesinKızlar iyice agırlastık malum.bana yardımcı olmaya hıckımse gelmedi ev ışı vs. çocuk dogunca kimseyi çağırmak gelmiyor içimden.i kadar üzüldüm kı
neden kimse yazmiyo banaaa . bebekleriniz ilk kakasini ne zaman yaptiiii
2 Dikiş var canım. Sende var mı
Bilmiyorum ki dogum sancisi degil herhalde yada doguma hazirlik :) kahvalti yaptim hala var ama siddetli degil iki gun daha istiyorum sonra hemen gelsin bende agirliktan yere cokecemKızlar 2-3 saatlik uykuyla duruyorum
Desene gelmeye niyetlendi minik
Valla canim ben yikamiyordum zaten tenin hemen emicek ayrica kimyasal bsy olmadigi icin hic bir zararida yok rahatlikla yikamadan emzirebilirsinCanim ancak bugun baslayabilicem e vitamininr fakat, emzirmeden once yikamak gerekiyor mu yoksa direkt emebilir mi?
Nerden aliyoruz e vitaminini canim o da damla seklinde mi yoksa krem gibi miValla canim ben yikamiyordum zaten tenin hemen emicek ayrica kimyasal bsy olmadigi icin hic bir zararida yok rahatlikla yikamadan emzirebilirsin
Cnm ramazanla alakası yok basından beri böyle.zaten 2 taraftada oruç tutan insan yok.demin o kadar ağrıma gıttıkı hıçkıra hıçkıra ağladımcanım herkes kedni derdinde birde ramazan gönül koyma banada kimse gelmedi kırılmıyomda dua edelim allah kimseye muhtaç etmesin
Cnm çok geçmiş olsun.ben daha önce kacırmısım bebegın neden kuveze alındı?selam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
sağol cnm . solunum sıkıntısı vardı , doğuştan zatüre dediler ,Cnm çok geçmiş olsun.ben daha önce kacırmısım bebegın neden kuveze alındı?
selam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
aminn cnm . yok daha beslenmeye başlamadı.canım Rabbim şifa versin kuzuna..inşallah bir an önce şifa bulur kavuşursunuz ..kendine iyi bak sütün olsun bol bol inşşallah süt verebiliyo musun canım
Canimmmm uzulme lutfen Allah buyuk yardimciniz olsun bu mubarek gunlerde kizin var geride kendini dusuremezsin tez zaman da minigine kavus insallahselam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
Sigara kullaniyomuydun daha onceden ben kullaniyordum biraktim zaturre astim fln olabiliyomus korkuyorsağol cnm . solunum sıkıntısı vardı , doğuştan zatüre dediler ,
evet canım iğne kullandığım için bende genel olucam mecburen.hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum bende.peki sezeryan yeri ağrıyormu senin?yapıştırma mı yaptılar?Canim seninle ayni durumdayiz.ben de kan sulandirici igne kullaniyorum ve 2 düşük yaşadım.ben de hep normal istedim ama bebegin basi donmeyince sezerysn mecbur oldu.ama sanirim basi donse de benim dr.da seninki gibi dusunuyordu acik acik soylemese de...zaten sonradan ogrendim ki normal doguma girmiyormus dr.um buyuk bi hayal kirikligi yasadim.o kadar kotu bisey degil sezeryan cnm.ignelerden dolayi belden uyusmali yapmak istemediler bana genel anestezi oldu.narkozu burnuna bi maske tskip veriyorlar.1-2-3.diye saydım gerisi yok hatırlamıyorum bilr.sadece syilma asamasi biraz kotu oluyo onda da attik sevdiklerinin yanina gitmiş oluyosun.esin elini tutup kendine gelmeye calisirken yanindsn haysl meyal bi bebek ciyaklamasi geliyo..kuzummm 40 dk falan ben gelene kadar hep aglamis.anne gelince ilkbemzirme vs susuyolar..sekli ne olursa olsun hayirlisi yla ssglikla kavusun insallah yavrulariniza.o kadar takicsk bisey degil cnm dogum sekli
Evet canim yapistirma.tabi biraz agriyor halen parol kullaniyorum.dr um rn az 5 gun kullanmami soyledi.bugun 5.gun ysrin almamayi deneyecgim bakalim.zaten ilk 2 gun hastanede agri kesici igne yapiyolar.dayanilmayacak bi agri degil kesinlikle.oturup kalkarken,yatip kalkarken biraz zor oluyor.dikkat etmek lazim tabi zorlanmamak gerek.ilk narkozdan uysnirken en rshatdiz edici agriyi yaşıyorsun ama geciyo cnm hele yavrunu kucağına bi al hepsi geciyo Allahin izniyleevet canım iğne kullandığım için bende genel olucam mecburen.hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum bende.peki sezeryan yeri ağrıyormu senin?yapıştırma mı yaptılar?
bende senin gibi normal isterken sezeryan olacağım inşallah salı günü.sen nasılsın ağrıların varmı sezeryandan dolayı?bende korkuyorum sezeryandan bakalım nasıl olacakCanm sen yine pozitif ol hayırlısı sağlıklısı neyse inşallah öyle olsun doğum şekli. Sezeryan olursa diye üzülme bnce. Ben hep normal isterdm sezeryandan çok korkardım doğumum sezeryan oldu şimdiyse iyki öyle karar vermiş doktorum diyorum. Doğumdan sonra doktorum aileme bebeğin kordonu çok kısaydı içerden alırken zorlandık normal doğum zaten yapamazmış demiş doğumdan sonra. İyiki bel fıtığım yüzünden sezeryan olmuş doğum varmış bundada bir hayır sonuçta çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Oyüzdenn hayırlısı olsun inşallah cnm
Slm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
anladım canım çok saol.inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım.ne yaşayacağımı da bilmediğim için kurup duruyorum sürekli kafamda.keşke pat diye olsaydı düşünmeme gerek kalmazdı diyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.seninde duan kabul olur şimdi bana da dua edermisin canim..Evet canim yapistirma.tabi biraz agriyor halen parol kullaniyorum.dr um rn az 5 gun kullanmami soyledi.bugun 5.gun ysrin almamayi deneyecgim bakalim.zaten ilk 2 gun hastanede agri kesici igne yapiyolar.dayanilmayacak bi agri degil kesinlikle.oturup kalkarken,yatip kalkarken biraz zor oluyor.dikkat etmek lazim tabi zorlanmamak gerek.ilk narkozdan uysnirken en rshatdiz edici agriyi yaşıyorsun ama geciyo cnm hele yavrunu kucağına bi al hepsi geciyo Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?