2015 Temmuz Anneleri

Kızlar iyice agırlastık malum.bana yardımcı olmaya hıckımse gelmedi ev ışı vs. çocuk dogunca kimseyi çağırmak gelmiyor içimden.i kadar üzüldüm kı
canım herkes kedni derdinde birde ramazan gönül koyma banada kimse gelmedi kırılmıyomda dua edelim allah kimseye muhtaç etmesin

selam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktık bir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş

Cnm çok geçmiş olsun.ben daha önce kacırmısım bebegın neden kuveze alındı?

canım Rabbim şifa versin kuzuna..inşallah bir an önce şifa bulur kavuşursunuz ..kendine iyi bak sütün olsun bol bol inşşallah süt verebiliyo musun canım

Canimmmm uzulme lutfen Allah buyuk yardimciniz olsun bu mubarek gunlerde kizin var geride kendini dusuremezsin tez zaman da minigine kavus insallah

evet canım iğne kullandığım için bende genel olucam mecburen.hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum bende.peki sezeryan yeri ağrıyormu senin?yapıştırma mı yaptılar?

evet canım iğne kullandığım için bende genel olucam mecburen.hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum bende.peki sezeryan yeri ağrıyormu senin?yapıştırma mı yaptılar?
Evet canim yapistirma.tabi biraz agriyor halen parol kullaniyorum.dr um rn az 5 gun kullanmami soyledi.bugun 5.gun ysrin almamayi deneyecgim bakalim.zaten ilk 2 gun hastanede agri kesici igne yapiyolar.dayanilmayacak bi agri degil kesinlikle.oturup kalkarken,yatip kalkarken biraz zor oluyor.dikkat etmek lazim tabi zorlanmamak gerek.ilk narkozdan uysnirken en rshatdiz edici agriyi yaşıyorsun ama geciyo cnm hele yavrunu kucağına bi al hepsi geciyo Allahin izniyle

bende senin gibi normal isterken sezeryan olacağım inşallah salı günü.sen nasılsın ağrıların varmı sezeryandan dolayı?bende korkuyorum sezeryandan bakalım nasıl olacak

Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyüytmeyi nasip etsin.

anladım canım çok saol.inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım.ne yaşayacağımı da bilmediğim için kurup duruyorum sürekli kafamda.keşke pat diye olsaydı düşünmeme gerek kalmazdı diyorum.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.seninde duan kabul olur şimdi bana da dua edermisin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…