- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.061
1.5 cm acilma var dedi perşembe günü nstde hafif ssancı cikti ama bakalimHayirlisi olsun canım inşallah bir avazda kurtuluşunun saglicakla bebeğine kavuşursun.. açılman felan varmiydi
Hayirlisi canım hersey biranda gelişebilir inşallah fazla ağrı çekmeden Bebişi kucağına alirsin1.5 cm acilma var dedi perşembe günü nstde hafif ssancı cikti ama bakalim
Hayirlisi canım hersey biranda gelişebilir inşallah fazla ağrı çekmeden Bebişi kucağına alirsin
Amin inşallah canım evet ramazanlar gün çocuklarla zor oluyor ağrılar dahada çoğalıyor allah yardımcın olsun inşallah biran önce sende bebeğini kucağına alirsin rabbim yardımcın olsunSeninde nişan gelmiş hayırlısı olsun inşaallah sende kavuşursun bebisine ben artık çok zorlanıyorum oturup kallkamiyorum çocuklarda yoruyo beni ramazan yemek vs biran önce olsun diye dua ediyorum artik
Haydi gozun aydin geliyoooooooooor minnos :)Kızlar benim nisanim geldi belim den ağrı giriyor karnim kasiklarim agriyor
Ah yavrum ınsallah ıyılesıcek.bende gebelıgımde zature geçirdim.sen hamılelıkte mı geçirdin ondan mı olmuş?birde sana tavsiye cnm bebegın eve gelince yok balkonda sigara içmek mı sigara içen insanlardan uzak tut bebegını.zature omur boyu korume gerektirir.sigara soğuk çamaşır suyu.bunlardan bebegıını uzak tut.gebelıgınde sigaralı ortamda kaldın mı?sağol cnm . solunum sıkıntısı vardı , doğuştan zatüre dediler ,
Inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin aslında çok heycanlı gibiyim ama bir yandanda sakinim tuhaf duygular içindeyim karmakarışık oldumHaydi gozun aydin geliyoooooooooor minnos :)
Cnm ben bayılmak istem$edıgım için 18 gun önce iğneyi bıraktırdı doktorum epıdural olucam ben.sana bıraktırmadımı iğneyi?evet canım iğne kullandığım için bende genel olucam mecburen.hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum bende.peki sezeryan yeri ağrıyormu senin?yapıştırma mı yaptılar?
Kızlar benim nisanim geldi belim den ağrı giriyor karnim kasiklarim agriyor
Canim benim nisanim gelmedi ama bu bel agrisi neye isaret cok merak ediyorum yarin kontrolum var keske accik da olsa acilmam olmus olsaInşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin aslında çok heycanlı gibiyim ama bir yandanda sakinim tuhaf duygular içindeyim karmakarışık oldum
Çok güzel günlerin olsun inşallah oglusunla birlikte. Allah şifa versin kısa zamanda. Darısı da kalanlaraSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
Ayy bu parmak ağrısı odemden mi oluyor. Ben de tenis topu falan sık maya başlayim diyordum.Sabahları ellerimde artıyor ödem parmaklarım ağrıyor ama su içince geçiyo çok sıcak normal herhalde artık
Böyle hikayeler duydukları kendime olmuş gibi sinir oluyorum. Diyorum keşke avrupada olsaydım kimse kimseye karışmasaydi. Inşallah kendin tecrübe ederek en iyi yolunu bulursun. Allah güzel günler nasip etsin bebise ve sanaCok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim cikti
selam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
selam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
Allah acil şifa versin doktorların dediği süreçten daha çabuk toparlar inş dualarımdasın üzme kendini canımya inş güzel günler yakınselam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
Cok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim cikti
arkadaslar bende cuma gunu dogum yaptm. kizim enfeksiyon kapmis. yogunbakima aldilar. uc saatte bi emzirmeye gidiyorum hastaneye ama emmiyo. emmeyince de canim cok sikiliyo. dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?