2015 Temmuz Anneleri

Hayirlisi canım hersey biranda gelişebilir inşallah fazla ağrı çekmeden Bebişi kucağına alirsin

Seninde nişan gelmiş hayırlısı olsun inşaallah sende kavuşursun bebisine ben artık çok zorlanıyorum oturup kallkamiyorum çocuklarda yoruyo beni ramazan yemek vs biran önce olsun diye dua ediyorum artik

Seninde nişan gelmiş hayırlısı olsun inşaallah sende kavuşursun bebisine ben artık çok zorlanıyorum oturup kallkamiyorum çocuklarda yoruyo beni ramazan yemek vs biran önce olsun diye dua ediyorum artik
Amin inşallah canım evet ramazanlar gün çocuklarla zor oluyor ağrılar dahada çoğalıyor allah yardımcın olsun inşallah biran önce sende bebeğini kucağına alirsin rabbim yardımcın olsun

sağol cnm . solunum sıkıntısı vardı , doğuştan zatüre dediler ,
Ah yavrum ınsallah ıyılesıcek.bende gebelıgımde zature geçirdim.sen hamılelıkte mı geçirdin ondan mı olmuş?birde sana tavsiye cnm bebegın eve gelince yok balkonda sigara içmek mı sigara içen insanlardan uzak tut bebegını.zature omur boyu korume gerektirir.sigara soğuk çamaşır suyu.bunlardan bebegıını uzak tut.gebelıgınde sigaralı ortamda kaldın mı?

evet canım iğne kullandığım için bende genel olucam mecburen.hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum bende.peki sezeryan yeri ağrıyormu senin?yapıştırma mı yaptılar?
Cnm ben bayılmak istem$edıgım için 18 gun önce iğneyi bıraktırdı doktorum epıdural olucam ben.sana bıraktırmadımı iğneyi?

Çok güzel günlerin olsun inşallah oglusunla birlikte. Allah şifa versin kısa zamanda. Darısı da kalanlara

Böyle hikayeler duydukları kendime olmuş gibi sinir oluyorum. Diyorum keşke avrupada olsaydım kimse kimseye karışmasaydi. Inşallah kendin tecrübe ederek en iyi yolunu bulursun. Allah güzel günler nasip etsin bebise ve sana

Ah canim tabii ki üzülürsün, aksi mümkün mu ? Ama bak doktoru iyi konuşmuş, belki 1 haftayi bile bulmaz hızlı toparlanır... Sen kendine dikkat et en cok kizin icin, simdi üzülmeni fln kardeşine yormasın... En kısa zamanda keyifle hep birlikte evinizde olun insallah...

Geçmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.Biran evvel kavuşursunuz.

Allah acil şifa versin doktorların dediği süreçten daha çabuk toparlar inş dualarımdasın üzme kendini canımya inş güzel günler yakın

İnsanları anlamak zor. Zaten lohusa hassaslığı var. Bide üstüne geliyorlar. Sen herkese kulaklarını tıka kendine güven canım. Doğumun nasıldı. İyi misin şimdi

arkadaslar bende cuma gunu dogum yaptm. kizim enfeksiyon kapmis. yogunbakima aldilar. uc saatte bi emzirmeye gidiyorum hastaneye ama emmiyo. emmeyince de canim cok sikiliyo. dua edin

Canım Rabbim şifasını versin. Bu ilk ve son ayrılığınız olsun inşallah. Bak doktorun güzel şeyler konuşmuş. Azıcık daha sabır canım. Sizin için dua edicem. Evinize gittiğiniz günler yakın gönlünü ferah tut

arkadaslar bende cuma gunu dogum yaptm. kizim enfeksiyon kapmis. yogunbakima aldilar. uc saatte bi emzirmeye gidiyorum hastaneye ama emmiyo. emmeyince de canim cok sikiliyo. dua edin

canım geçmiş olsun..inşallah bir an önce şifa bulur...galiba temmuz annelerinde nazar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…