2015 Temmuz Anneleri

Ben çok mutsuzum bebeğim hiç doğsun istemiyorum her kasılmada strese giriyorum, doğumdan da çookk korkuyorum resmen psikolojim bozuldu, herkes bebeğine kavuşmak istiyor ben tam tersiyim benden nasıl anne olacak bu psikolojiyle? Off çok karamsar bir tip oldum ben ya

canım eylül annesi olcam nasipse bende. okuyunca dayanamadım cevaplamak istedim.bilmiyosak da öğrencez nasıl tutacağımızı nasıl emzireceğimizi nasıl susturacağımızı. güçlü ol bırakma kimseye bebeğini. ona senden daha iyi kimse bakamaz

Cnm bu aralar duygularımız karışık.bende doğumdan çok korkuyorum epıdural sezeryan olucam kan sulandırıcı ıgnemı 15 gun kala bıraktım o yuzden tedirginim

Al benden de o kadar canım
birde annem babam ayrı benim ..annem gelmedi , babam burdaydı ayaklarım patlayana kdr yemeklerini vs . eksik etmedim. Biseye alındı aniden toplandı gitti , kızkardesim yanımda onuda cagırıp duruyo tafra yapiyo .Dogum zamanim geldi nerdeyse ben yalnız kalabiliyomusum öyle diyo. Nasolsa eşim bakıyomus.Esim isteyken nöbetteyken bisy olsa napıcam siz düşünün. Zaten bastanberi bulantılı kusmalı vs sorunlu hamilelik geçiriyorum. Annem de doguma gelecekmis herkesin annesi oyl yapıyomus zaten oyle diyo. Aglamaktan helak oldum .öksüz yetim gb hazırlıklarımı yaptım.simdide hastane odasına gelip millete gülücük savuracaklar.
Korkuyorum cok nasıl dogum yapıcam, ben de dogmasın biraz daha dursun istiyorum bazen de benden anne olmaz diyorum.nasıl bakıcam kendime ona diyorum aglıyorum .normalde oluyo diyolar ben de hersey normal diye kendimi teselli ediyorum artık

Canım küçük yeğenini getir gözünün önüne. Bu kadar tatlı birşey senden bi parça olacak. Dünyada onun sevdiği şey senin kokun olacak, onu besleyip büyütecek olan besini sadece senin vücudun onun için üretecek. Aranızda bu kadar güzel bi bağın olduğu başka bi canlı olabilir mi. Korkular endişeler çok normal. Çünkü hiç yaşamadık bu duyguyu. Hayatımız değişecek kabul ama artılar hep eksilerdrn fazla olacak. Bende beşiği odaya aldığım günden beri her uyandığımda strese giriyorum ama doğurunca geçecek diye düşünüyorum

Benim de annem babam huzursuz daha dün akşam yanımda kavga ettiler babam çekti gitti. Babamın ailesi Fitne sokuyor beni Düşünen yok zaten de bende karnımdaki bebel stres oluyor diye üzülüyorum. Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor kendimi suçluyorum iyi anne Değilim diye kimseye bişeyde anlatamıyorum bana psikolojisi bozuk demesinler diye.. Inan çık sıkıldım Herşeyden , Allah bize yardım etsin de bu ruh halinden çıkalım inşallah., herkes lohusa depresyonundan bahsederdi ben şimdiden girdim Sanırım

Annenle babanın arasındaki anlaşmaxlık mı yansıyor acaba sana. Baban hamile kızına alınıp niye çekip gidiyor sonuçta sen hassas bi dönemdesin. Annende baban var diye gelmek istemedi herhalde. İkisinin tavrıda çok yanlış olmuş. Bebeğin doğunca tam bir aile olacaksınız. Sen çok iyi bir anne olursun çünkü ayrılığı filan yaşamışsın. Allah sana gğç versin. Üstesinden gelirsin

Ne güzel anlatmışsın canım ya... Evet sadece bana Bağımlı bir canlı hem çok güzel hem de korkutucu geliyor.. Ama yeğenimi düşünüyorum içim kıpır kıpır oluyor, perşembe günü gelecekler inşallah iple çekiyorum gelmesini.. Bebeğimde doğunca inşallah bu kaygılardan kurtulurum, Sınırsız severim ve herseyini karşılayabilirim.. Kimseye konuşamıyorum buraya yazıyorum, yalnız olmadığımı bilmek güzel.

Ama bebeğin hisseder böyle düşünme bu dunyada şu an sen varsın onun için bildiği tek kişi sensin oda korkuyor belki kimbilir güzel şeyler düşün hep

kızlar bende kendimi aynen öyle öksüz yetim gibi hissediyorum.ben birde aile apartmanındayım.kimse kaımı çalmıyor bir şeye ihtiyacın var mı diye.hatta ben çağırınca gelin oturalım diye iş ıstıcem diye herhalde kaçıyorlar.nasıl bir dünya bu insanlar ölmeyecekmıs gibi yaşıyorlar.ne benim ailemden gelen giden var ne eşimin ailesinden.o kadar yalnızım kı.o yüzden dogumada gelmesinler istiyorum.zaten suan ihtiyacım var doğumdan sonra Allahın izniyle atlatmış olucam.

Çokta iyi bir anne olup tüm ihtiyaçlarını karşılarsın canım hiç merak etme. Bende kimseye itiraf edemediğim şeyleri buraya yazıyorum. Çünkü burada hepimiz hemen hemen aynı şeyi yaşıyoruz. Bizi daha önce doğum yapan hemcinslerimiz bile anlamıyor. Yaşadıkları günleri çabuk unutuyorlar ama biz burada aynı zamanda aynı sıkıntıları yaşadığımız için anlayabiliyoruz birbirimizi. Birde senin hamileliğin nasıl oldu bilmiyorum ama ben en az 1 yıl çocuk düşünmüyorum diye büyük konuştuktan tam 2 gün sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sabırsızlıkla hamile kalmayı bekleyen biriyle aynı duyguları yaşamadım haliyle ama insan hareketlerini hissedince bile bambaşka bi boyuta geçiyor

Öyle gerçekten, benim babamın kardeşi benim şu hâlimle babamı dolduruşa getiriyor bana karşı.. Taa geçen sene olan olay ki onu da yalan yanlış anlatıyorlar, şimdi Gündeme geldi nerden estiyse. Hiç düşünmüyor insanlar akraban bile olsa ben herkesten ümidi kestim zaten boşver sende, derler ya dost kötü günde belli olur ben 33. Haftadan beri sıkıntılıyım bi süre annem şehirdışına gitti de okadar halalarımdan yada akrabalarımdan kimse bir tel açıpta naptın akşama bize gelin Yemeğe demedi.. Bundan sonra hepsine hakettiği Değeri vericem bende..

canım sakin ol önce kafanı dağıtacak bişeyler yap oturup doğumu bekleme akışına bırak...ilk sen değilsin sonda olamayacaksın..ayrıca düşüncelerini de olumlu yönde değiştirmeye bak emin ol bebeğinin karakterini bile etkiliyo olabilirsin şu durumda...konuşmaya çalış bebişinle ...eşinle aran nasıl bilmiyorum ama ondan destek al yoksa lohusalık da zaten zor bi dönem sen daha da zor atlatırsın...

Rabbim yardımcın olsun dua et bol bol...10 sene 15 sene çocuk sahibi olmak için uğraşanları düşün..bu bir mucize...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Benimde aynen senin gibi Beklemediğimiz ve çokta düşünmediğimiz bir anda gebe kaldım, evet Dediğin gibi çok emek harcayan, yıllarca buna kavuşmak isteyen insanların yanında biraz coşkusuz kalıyorum haliyle. İnşallah bu ruh halinden çıkarım biran evvel, eşimin işi biterse biraz Dışarıya çıkmak istiyorum evde oturmaktan da ruh halim kötüleşiyor.

Evet resmen hiç birşey yapmadan Doğumu düşünüyorum sürekli, bebeğimin geçen ultrasonunda dudakları üzgün gibi duruyordu zaten onu etkilediğimin farkındayım o yüzden iyice içim içimi yiyor.. Ekiminde buara işleri yoğun bugün tek tatil günü onda bile Çalışıyor. Bide Oruç olduğu için eve gelince ve iftardan sonra direkt yatış durumunda o yüzden de kendimi yalnı hissediyorum. Bugün biraz Dışarıya çıkalım diyeceğim, iyi gelir inşallah.

Sağolun yazdıklarınıZ bana çok iyi geliyor..

iyi olmanıza çok sevindim . Bizde iyiyiz çok şükür bugün bakım yaptırdım komple rahatladım üstümde bir yüktü heran sancım olucak doğurucam diye korkuyordum :)
Ben de bu hafta yaptirdim bakimimi. Insan rahat ediyor. Bi de bu hafta evi de temizletirsem super olacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…