2015 Temmuz Anneleri

İnşallah uyar çıkarsınız dışarı. İftara gidin dışarı en kötü ihtimalle. İftardan sonrada gezersiniz. Sıcaklarda bastıracakmış. Hazır havalar serinken gezin

Slm kızlarrrrr,öncelikle ekicioglu cnm sana şöyle diyim,ben hamilelikden cocuk sahıbı olmakdan hep korktum,hamileliği becerebilirmiyim,hayatımı kısıtlarmı,anne olursam yetebilecekmiyim,iyi evlat oldurabilecekmiyim gibi sonsuz korkularla doluydum.Ve eşimle kararımızı aldık bu yola cıktık ve şimdi anlıyorum ki çok yanlış yapmışım beklemekle..OĞluma sırtımı dönsem özlüyorum o derece acaip bir duygu...geçen gün topuğundan kan alındı sarılık testi için,yanında duramadım,yan tarafda oturdum hünr hüngür ağladım o ağlarken...Yarın yınr alınacak şimdiden dertlenıyorum yarın gelmesın dıye..Diyeceğim sakın korkma,o kadar cok seveceksınki evladını,aklındaki herşey bi anda ucup gidecek..Hamılelıkdekı duygular hiçbişey dogupda kucagına verdıklerınde anlarsın dediğimi:)))
Onun dısındada biz oğlumla çok iyiyiz,sezeryanın etkılerını ancak atıyorum.Sütüm daha cok gelıyor,1 veya 2 kere mama takvıyesı yapıyorum aadece,onuda bırakıcam ınsss tam bollaşınca sütüm.İlk günler onunla yalnız kalmaya bıle korkuyordum susturamam,altını değiştiremem dıye,şimdiden jet hızıyla popodan kaka temızlıyorum:))Alışıyoruz birbirimizle,benımde kendıme guvenım gelıyorr yavas yavass....BU arada geçmişi okuyamadım ama bütün doguranlara hayırlı olsun...Oğlumda bütün ablalarının ellerınde öpüyorrr....

Allah uzun ömür versin inşallah. Ben Türkcan beye tam guvenemedim gelmedim hikayenin daha önce okusaydim keşke

Bizde o minnak ayaklarindan ellerinden opuyoruz canim cok haklisin annelik herhalde bambaska birseydir ben suan oyle asigim ki ogluma dogunca icime tekrar sokasim gelir :)

Ben de öyle diyorum canım su anda en cok ihtiyacım oldugu dönem. Iyice şiştim hemen yoruluyorum.koltuktaki kırlent köşesine konsa mutlu oluyorum o kdr yani.insan psikolojik olarak destek arıyo boswer böyle zor bir zamanda yanımda olmayanlar dogumumda hic olmasın.Rabbim kolay dogum nasib etsin kimseye muhtaç etmesin

Ne güzel anlatmışsın canım. Bende oğlunun gıdısından öpüyorum miss kokuluuu

canım Rabbim ayırmasın...aayyy ya bende çok özledim bebiş kokusunu..sağlıkla hayırla gelsin kuzum

Canım ne güzel anlatmışın hislerini inşallah bende Bebeğimi kucağıma Alınca tüm korkularımı geride bırakırım. Şu Doğumu nasıl yapıcam stresi beni bu hale getiriyor sanırım, özellikle notmal doğum korkusu dr um dan sezaryen istemeyi düşünüyorum ama bu seferde hiç uğraşmadan bebeğim için kötü birşeyi seçmişim hissi basıyor beynimi keşke dr çok kilolu falan dese de mecbur sezaryene girsem diyorum artık..
İnşallah seninde sütün bollaşır canım, zaten bu hislerle doluysan en kısa zamanda mamayı kesersiniz bence.. Bebeğe kanın kaynaması ve psikoloji sütü çok etkiliyor diye biliyorum.
Teyzesi de Ali Emir'i çook öpüyor, bizim içinde kokla onu annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…