- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.101
yok canım ben iğneyi bırakmadım hala.doktorum riskli dedi.o yüzden ptesi son iğneyi yapıp salı günü sezeryan olucam inşallah..Cnm ben bayılmak istem$edıgım için 18 gun önce iğneyi bıraktırdı doktorum epıdural olucam ben.sana bıraktırmadımı iğneyi?
arkadaslar bende cuma gunu dogum yaptm. kizim enfeksiyon kapmis. yogunbakima aldilar. uc saatte bi emzirmeye gidiyorum hastaneye ama emmiyo. emmeyince de canim cok sikiliyo. dua edin
Benimde aynen senin gibi Beklemediğimiz ve çokta düşünmediğimiz bir anda gebe kaldım, evet Dediğin gibi çok emek harcayan, yıllarca buna kavuşmak isteyen insanların yanında biraz coşkusuz kalıyorum haliyle. İnşallah bu ruh halinden çıkarım biran evvel, eşimin işi biterse biraz Dışarıya çıkmak istiyorum evde oturmaktan da ruh halim kötüleşiyor.
Evet resmen hiç birşey yapmadan Doğumu düşünüyorum sürekli, bebeğimin geçen ultrasonunda dudakları üzgün gibi duruyordu zatenonu etkilediğimin farkındayım o yüzden iyice içim içimi yiyor.. Ekiminde buara işleri yoğun bugün tek tatil günü onda bile Çalışıyor. Bide Oruç olduğu için eve gelince ve iftardan sonra direkt yatış durumunda o yüzden de kendimi yalnı hissediyorum. Bugün biraz Dışarıya çıkalım diyeceğim, iyi gelir inşallah.
Sağolun yazdıklarınıZ bana çok iyi geliyor..
Suan erzurum 28 derece ama bana 50 derece gibi yaniyorumİnşallah uyar çıkarsınız dışarı. İftara gidin dışarı en kötü ihtimalle. İftardan sonrada gezersiniz. Sıcaklarda bastıracakmış. Hazır havalar serinken gezin
c anım benim ya hamilelikte duygusallaştırdı tabi bazı insanları anlamıyorum ben ya evlerimi uzak neden gelmiyorlar kiCnm ramazanla alakası yok basından beri böyle.zaten 2 taraftada oruç tutan insan yok.demin o kadar ağrıma gıttıkı hıçkıra hıçkıra ağladım
Allah uzun ömür versin inşallah. Ben Türkcan beye tam guvenemedim gelmedim hikayenin daha önce okusaydim keşkemrb güzel annecikler çok samimi olamasak ta bnde burayı takip ediyordum. 25 haziran da ikinci oğlumu çok kolay6 bi normal doğumla kucağıma aldım..Allah tüm bekleyenlere böyle kolay bi doğum nasip eder inş..sbh saat 10 da 5 dk bi giren sancılarla hissettim doğumun geldiğini, düzenli devam eden sancıları evde 3 saat çektim, saat 13:30 da hastane ye gittim, muayenede 7cm açıklık vardı 14 gbi doğumhane katına çıktık , serum takıldı önlüğü giydim derken 14:30 da doğum haneye girdik ebelerle, dr um geldi 15 te 10 dk da bebeğim geldi 3 dikişim var çok şükür rahatım..annem babam kızkardeşim var yanımda on gündür bgn dönecekler evlerine
diğer oğlum 23 aylık çok hareketli eşim hep onunla ilgili.. kızkardeşim biraz kalacak yardım etmeye, kv ler de yakın oturuyor inş. zorlanmam..
Bizde o minnak ayaklarindan ellerinden opuyoruz canim cok haklisin annelik herhalde bambaska birseydir ben suan oyle asigim ki ogluma dogunca icime tekrar sokasim gelir :)Slm kızlarrrrr,öncelikleekicioglu cnm sana şöyle diyim,ben hamilelikden cocuk sahıbı olmakdan hep korktum,hamileliği becerebilirmiyim,hayatımı kısıtlarmı,anne olursam yetebilecekmiyim,iyi evlat oldurabilecekmiyim gibi sonsuz korkularla doluydum.Ve eşimle kararımızı aldık bu yola cıktık ve şimdi anlıyorum ki çok yanlış yapmışım beklemekle..OĞluma sırtımı dönsem özlüyorum o derece acaip bir duygu...geçen gün topuğundan kan alındı sarılık testi için,yanında duramadım,yan tarafda oturdum hünr hüngür ağladım o ağlarken...Yarın yınr alınacak şimdiden dertlenıyorum yarın gelmesın dıye..Diyeceğim sakın korkma,o kadar cok seveceksınki evladını,aklındaki herşey bi anda ucup gidecek..Hamılelıkdekı duygular hiçbişey dogupda kucagına verdıklerınde anlarsın dediğimi:)))
Onun dısındada biz oğlumla çok iyiyiz,sezeryanın etkılerını ancak atıyorum.Sütüm daha cok gelıyor,1 veya 2 kere mama takvıyesı yapıyorum aadece,onuda bırakıcam ınsss tam bollaşınca sütüm.İlk günler onunla yalnız kalmaya bıle korkuyordum susturamam,altını değiştiremem dıye,şimdiden jet hızıyla popodan kaka temızlıyorum:))Alışıyoruz birbirimizle,benımde kendıme guvenım gelıyorr yavas yavass....BU arada geçmişi okuyamadım ama bütün doguranlara hayırlı olsun...Oğlumda bütün ablalarının ellerınde öpüyorrr....
kızlar bende kendimi aynen öyle öksüz yetim gibi hissediyorum.ben birde aile apartmanındayım.kimse kaımı çalmıyor bir şeye ihtiyacın var mı diye.hatta ben çağırınca gelin oturalım diye iş ıstıcem diye herhalde kaçıyorlar.nasıl bir dünya bu insanlar ölmeyecekmıs gibi yaşıyorlar.ne benim ailemden gelen giden var ne eşimin ailesinden.o kadar yalnızım kı.o yüzden dogumada gelmesinler istiyorum.zaten suan ihtiyacım var doğumdan sonra Allahın izniyle atlatmış olucam.
hadi canım allah kurtarsın inş çok kolay güzel geçer herşeyInşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin aslında çok heycanlı gibiyim ama bir yandanda sakinim tuhaf duygular içindeyim karmakarışık oldum
Suan erzurum 28 derece ama bana 50 derece gibi yaniyorum
Slm kızlarrrrr,öncelikleekicioglu cnm sana şöyle diyim,ben hamilelikden cocuk sahıbı olmakdan hep korktum,hamileliği becerebilirmiyim,hayatımı kısıtlarmı,anne olursam yetebilecekmiyim,iyi evlat oldurabilecekmiyim gibi sonsuz korkularla doluydum.Ve eşimle kararımızı aldık bu yola cıktık ve şimdi anlıyorum ki çok yanlış yapmışım beklemekle..OĞluma sırtımı dönsem özlüyorum o derece acaip bir duygu...geçen gün topuğundan kan alındı sarılık testi için,yanında duramadım,yan tarafda oturdum hünr hüngür ağladım o ağlarken...Yarın yınr alınacak şimdiden dertlenıyorum yarın gelmesın dıye..Diyeceğim sakın korkma,o kadar cok seveceksınki evladını,aklındaki herşey bi anda ucup gidecek..Hamılelıkdekı duygular hiçbişey dogupda kucagına verdıklerınde anlarsın dediğimi:)))
Onun dısındada biz oğlumla çok iyiyiz,sezeryanın etkılerını ancak atıyorum.Sütüm daha cok gelıyor,1 veya 2 kere mama takvıyesı yapıyorum aadece,onuda bırakıcam ınsss tam bollaşınca sütüm.İlk günler onunla yalnız kalmaya bıle korkuyordum susturamam,altını değiştiremem dıye,şimdiden jet hızıyla popodan kaka temızlıyorum:))Alışıyoruz birbirimizle,benımde kendıme guvenım gelıyorr yavas yavass....BU arada geçmişi okuyamadım ama bütün doguranlara hayırlı olsun...Oğlumda bütün ablalarının ellerınde öpüyorrr....
Slm kızlarrrrr,öncelikleekicioglu cnm sana şöyle diyim,ben hamilelikden cocuk sahıbı olmakdan hep korktum,hamileliği becerebilirmiyim,hayatımı kısıtlarmı,anne olursam yetebilecekmiyim,iyi evlat oldurabilecekmiyim gibi sonsuz korkularla doluydum.Ve eşimle kararımızı aldık bu yola cıktık ve şimdi anlıyorum ki çok yanlış yapmışım beklemekle..OĞluma sırtımı dönsem özlüyorum o derece acaip bir duygu...geçen gün topuğundan kan alındı sarılık testi için,yanında duramadım,yan tarafda oturdum hünr hüngür ağladım o ağlarken...Yarın yınr alınacak şimdiden dertlenıyorum yarın gelmesın dıye..Diyeceğim sakın korkma,o kadar cok seveceksınki evladını,aklındaki herşey bi anda ucup gidecek..Hamılelıkdekı duygular hiçbişey dogupda kucagına verdıklerınde anlarsın dediğimi:)))
Canım ne güzel anlatmışın hislerini inşallah bende Bebeğimi kucağıma Alınca tüm korkularımı geride bırakırım. Şu Doğumu nasıl yapıcam stresi beni bu hale getiriyor sanırım, özellikle notmal doğum korkusuSlm kızlarrrrr,öncelikleekicioglu cnm sana şöyle diyim,ben hamilelikden cocuk sahıbı olmakdan hep korktum,hamileliği becerebilirmiyim,hayatımı kısıtlarmı,anne olursam yetebilecekmiyim,iyi evlat oldurabilecekmiyim gibi sonsuz korkularla doluydum.Ve eşimle kararımızı aldık bu yola cıktık ve şimdi anlıyorum ki çok yanlış yapmışım beklemekle..OĞluma sırtımı dönsem özlüyorum o derece acaip bir duygu...geçen gün topuğundan kan alındı sarılık testi için,yanında duramadım,yan tarafda oturdum hünr hüngür ağladım o ağlarken...Yarın yınr alınacak şimdiden dertlenıyorum yarın gelmesın dıye..Diyeceğim sakın korkma,o kadar cok seveceksınki evladını,aklındaki herşey bi anda ucup gidecek..Hamılelıkdekı duygular hiçbişey dogupda kucagına verdıklerınde anlarsın dediğimi:)))
Benim mide yanmama iyi gelen tek şey gaviskon şurup belki sende işe yarayabilir geçen gece 4 te yanma tuttu hemen aldık eczaneden anında geçtiKizlar acayip bir sekilde mide yanmasi cekiyorum napsamkide gecse bilemedim ya mahf etti beni
ay ilac kullanmak istemedim yokmu dogal yapdiginiz bsyBenim mide yanmama iyi gelen tek şey gaviskon şurup belki sende işe yarayabilir geçen gece 4 te yanma tuttu hemen aldık eczaneden anında geçti
Önceleri sade soda ve Soğuk süt iyi geliyordu ancak Sonradan hiç etki etmemeye başladı mecburen alıp içtim hamilelik ilaç grubu a. Risksiz diyoray ilac kullanmak istemedim yokmu dogal yapdiginiz bsy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?