2015 Temmuz Anneleri

Ali Emirde sizide öpüyor çokkkkkk:))Dogumdan nıye korkuyyorsun cnmm,normal dogum olsa anlık bi acı cekeceksın ki eminim dayanılmıcak bişi değil,sezeryan olsanda acısı var,ama hiçbiri kafanda büyüttüğün gibi katlanılmaz şeyler değil..Ee evlat sahıbı olmakıcınde azıcık zahmet cekcen tabı:))Emin ol dogum süreci başlayınca o kadar hızlı olup bıtıyorki herseyy,heyecanından anlamıyorsun bişeyi.Şimdi düşenecek vaktın var bolbol kafanda kuruyorsun,hastaneye gıdınce bi bakmışın kucagına vermişler:))Herşey bitince bu kadar kafana takacak bişeyin olmadıgı anlayıp,kafanda kurdugun gunler için üzüleceksın...Rahatla ve her anın tadını cıkar,ben sezeryanda bıle doktorumla sohpet ettım,hatta en son emiri içimden cıkartırlarken hissetttım,alıyorsun dimi su an dedımm:))ilk dogdu gık gık dedi,niye aglımıyor bu derken bastı yaygarayı:))normal dogumda herseye sahıt olmak emınım çok daha guzel bı duygu olsa gerek...tekrar söyluyorum tadını cıkarrr dogumun,kafana takacak bişey yok:)

Canım aynı dertler. Bizde ek gıdaya başladık. Bebek ememiyo, Sütümü sağıp veriyorum. Emmediği için göğüslerim beze oldu inanılmaz ağrım var. Mecbur sağıyorum.Süt sağarken bütün akrabalar başımda. Göğsümü sıkıyolar süt gelsin diye düşün. Diyorum ben biraz dinleneyim yalnız kalayım. Tamam diyip başıma dikiliyolar. 6 gün oldu doğum yapalı hergün ağladım ağlamadan gün geçmedi daha. Bu kadar anlayışsız olunur mu ? Eve toplanıyolar 10 kişi yiyip içiyolar bana fayda değil zararları oluyo. İnsanları kırmadan nasıl dicem napcam bilmiyorum.

Ah canim benim, insallah en kisa zamanda cikacak oglun kuvezden bu gunler kotu bir ani olarak kalacak sadece. Dualarim seninle ve oglunla. Bize de haber ver arada beler oluyor merak ediyorum hep seni

Ay ben cok heycanlaniyorum bole dogumlar oldukca icim icime sigmiyor darisi basimiza inssss :)

Ortalama bir haftada 150-200 gr alıyormuş. Doktor dedi. 10 günde yarım kilo almaz bence. 500 gr bir bebek için çok fazla.
Bana oyuzden garip geldi zaten .simdi bi 10gunum daha var bakalim ne cikicak gorucez bebek bezi olarak 2 numara aldim ins. Buyuk gelmez :)

Yatak odadan cikmasan oraya da girerler mi. Aynı anlayissiz çevre bende de var. Direk lohusaliga vurup ağlayıp sizlancam.

Seymasevde canım cevap yazdım mi goremedim.yaa bu dikisler için doktor sana bi ilaç krem yazdı mi.ya bana hiç bisey demedi.çok canımyanio.bide aynayla bbaktım tuhaf geldi.doktor sadece antibiyotik yazdı.
Var mi tavsiye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…