- 18 Aralık 2014
- 127
- 150
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.121
Bu iftar vakti hürmetine Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar nisanim geldi net bi şekilde tarım saatte bir düzenli sancılarim var nolur dua edin sağlıklı bi şekilde gelsin yavrum
Sütü deniyeyim bir olmazsa doktoruma sorup bende alayimÖnceleri sade soda ve Soğuk süt iyi geliyordu ancak Sonradan hiç etki etmemeye başladı mecburen alıp içtim hamilelik ilaç grubu a. Risksiz diyor
Iki uc yudum soguk sut ic biraz bekle tekrar iki uc yudum ic bana iyi geliyoray ilac kullanmak istemedim yokmu dogal yapdiginiz bsy
Allah yardimcin olsun canim pirt diye dogsun insallah cok kolay bi dogum olurKızlar nisanim geldi net bi şekilde tarım saatte bir düzenli sancılarim var nolur dua edin sağlıklı bi şekilde gelsin yavrum
Canım ne güzel anlatmışın hislerini inşallah bende Bebeğimi kucağıma Alınca tüm korkularımı geride bırakırım. Şu Doğumu nasıl yapıcam stresi beni bu hale getiriyor sanırım, özellikle notmal doğum korkusudr um dan sezaryen istemeyi düşünüyorum ama bu seferde hiç uğraşmadan bebeğim için kötü birşeyi seçmişim hissi basıyor beynimi keşke dr çok kilolu falan dese de mecbur sezaryene girsem diyorum artık..
İnşallah seninde sütün bollaşır canım, zaten bu hislerle doluysan en kısa zamanda mamayı kesersiniz bence.. Bebeğe kanın kaynaması ve psikoloji sütü çok etkiliyor diye biliyorum.
Teyzesi de Ali Emir'i çook öpüyor, bizim içinde kokla onu annesi :)
Kızlar nisanim geldi net bi şekilde tarım saatte bir düzenli sancılarim var nolur dua edin sağlıklı bi şekilde gelsin yavrum
ay ilac kullanmak istemedim yokmu dogal yapdiginiz bsy
Kızlar nisanim geldi net bi şekilde tarım saatte bir düzenli sancılarim var nolur dua edin sağlıklı bi şekilde gelsin yavrum
Canım aynı dertler. Bizde ek gıdaya başladık. Bebek ememiyo, Sütümü sağıp veriyorum. Emmediği için göğüslerim beze oldu inanılmaz ağrım var. Mecbur sağıyorum.Süt sağarken bütün akrabalar başımda. Göğsümü sıkıyolar süt gelsin diye düşün. Diyorum ben biraz dinleneyim yalnız kalayım. Tamam diyip başıma dikiliyolar. 6 gün oldu doğum yapalı hergün ağladım ağlamadan gün geçmedi daha. Bu kadar anlayışsız olunur mu ? Eve toplanıyolar 10 kişi yiyip içiyolar bana fayda değil zararları oluyo. İnsanları kırmadan nasıl dicem napcam bilmiyorum.Cok sukur biz de evimize geldik kizimla ben de sutumu etkilemesin diye agri kesici iatemedim o yuzden dikis yerimdeki sanciyla ve emzirmeyle bogusuyorum sut geliyor cok sukur ama tutmayi bi turlu beceremedik bebisimle etraftakilerin de hic yardimi olmadigini soylememe gerek yok sanirim ben tutsun diye ugrasirken hemen cocugin ici cikti sesi kisildi diye baslayip mamayi dayatmaya calisiyorlar biraz da kucuk dogdu doktor emzirdikten sonra doymamia olursa birkac gun sutun artana kadar mama takviyesi ver dedi simdi herkez zafer kazanmis gibi biz dedik diyor iki dakka bebegimi avutmaya calissam elimden almaya calisiyorlar tutmayi bilmiyorsunuz aglatiyorsunuz diye o zaman nasil tutacagimi gosterin dedim siz mi tutacaksiniz diyip alip oteki odaya goturdu aglamaktan icim cikti
Ah canim benim, insallah en kisa zamanda cikacak oglun kuvezden bu gunler kotu bir ani olarak kalacak sadece. Dualarim seninle ve oglunla. Bize de haber ver arada beler oluyor merak ediyorum hep seniselam anneler , ben bugün hastaneden çıktım eve geldim , dualarınız için çok teşekkürler , dualarınızı eksik etmeyin ,, oğlumu hastanede bıraktıkbir yarım yine orada kaldı bu 3. bu sefer küvez olmaz derken , böyleymiş nasibimiz.. Allahım bilir en iyisini , doktoru güzel konuştu , bir hafta dediler ama hangi anne yavrusunu o halde görünce yıkılmaz oğlumu uyutmuşlar kablolar makineler arasında yatıyor yoğun bakım kapısına gelince başım döndü zor tutunup oturabildim .. Allahıma emanet olsun bütün yavrular ,, dualarınıza muhtacız çok dua edin oğluşuma kızımda gözümün içine bakıyor , üzülecem diye aklı çıkıyor ,, ağlarken gülmek ne zormuşş
Ay hadi bakalim insallah dogurursun benim gibi arada kalmazsin boyle bir haftadirKızlar benim nisanim geldi belim den ağrı giriyor karnim kasiklarim agriyor
Hadi canim gelsin artik bebegin hayirlisiyla:)Kızlar nisanim geldi net bi şekilde tarım saatte bir düzenli sancılarim var nolur dua edin sağlıklı bi şekilde gelsin yavrum
İnşallah sabırsızlıkaş bekliyorum:)Ins yarina bile hafifliycek sen her emzirdikten snra sur
Bana oyuzden garip geldi zaten .simdi bi 10gunum daha var bakalim ne cikicak gorucez bebek bezi olarak 2 numara aldim ins. Buyuk gelmez :)Ortalama bir haftada 150-200 gr alıyormuş. Doktor dedi. 10 günde yarım kilo almaz bence. 500 gr bir bebek için çok fazla.
Yatak odadan cikmasan oraya da girerler mi. Aynı anlayissiz çevre bende de var. Direk lohusaliga vurup ağlayıp sizlancam.Canım aynı dertler. Bizde ek gıdaya başladık. Bebek ememiyo, Sütümü sağıp veriyorum. Emmediği için göğüslerim beze oldu inanılmaz ağrım var. Mecbur sağıyorum.Süt sağarken bütün akrabalar başımda. Göğsümü sıkıyolar süt gelsin diye düşün. Diyorum ben biraz dinleneyim yalnız kalayım. Tamam diyip başıma dikiliyolar. 6 gün oldu doğum yapalı hergün ağladım ağlamadan gün geçmedi daha. Bu kadar anlayışsız olunur mu ? Eve toplanıyolar 10 kişi yiyip içiyolar bana fayda değil zararları oluyo. İnsanları kırmadan nasıl dicem napcam bilmiyorum.
Gaviscon çok iyi geliyor bir şişe 5 lira ayrıca hamileler kullanabilir diye yazıyor çoğu doktor da öneriyor zatenKizlar acayip bir sekilde mide yanmasi cekiyorum napsamkide gecse bilemedim ya mahf etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?