2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Ay çok sevindim canım Allah hayırlı uzun ömürler versin ya heyecan yaptım bak şimdi, ben ne zaman doğuracam ki

Ya kizlar bu odem ne kotu biseymis. Ayaklarimin sisi 3gundur inmedi. Ustune bastikca aciyo. Uzatiyorum yastikta koyuyorum, bana misin demiyo

Kizlar çok heyecanliyim ve de korkuyorum da Dr.um ilk bebek olduğu için normal bekliyor ama 40 gün öncede bebeğim 3 kg di. Şimdiye kadar 4 kg olmuştur diye düşünüyorum bu şekilde de normal doğum zor görünüyor sanırım. Ara ara kasilmalarim oluyor Dr. İyiye işaret dedi sizlerin bebisleri nasil cantamin ufak tefek son eksiklerini de tamamladim. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.

Ya kizlar bu odem ne kotu biseymis. Ayaklarimin sisi 3gundur inmedi. Ustune bastikca aciyo. Uzatiyorum yastikta koyuyorum, bana misin demiyo
Benimde aynı maalesef son haftam ama şişlik mahvediyor insanı kilomda vardı hamile kalmadan önce. hamilelik boyunca da 9 kg aldım boyumda uzun çok kilolu durmuyorum ama ellerim ayaklarim kollarim heryerim şiş herkes doğumdan sonra geçer diyor inş. Bir an önce inerler

Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Masallh canim gozleriniz aydin hayirli evlat olsun acleci cikti azcik seninki :) hikayeni dinlemk isteriz canim kac kilo dgdu ?

Canım gözün aydın Rabbim sağlık la analı babalı büyütsün inşallah sen baya hızlı çıktın maşallah ben daha doğuramadım

iyigeceler kızlar böyle beklemek ne zor bir şeymiş çok üzülüyorum artık kızım gelsin. ona bir şey olacak diye korkuyorum. ya anne karnında strese girip kakasını yaparsa yutarsa diye. resmen beklenen doğum tarihime 1 gün var ama bende hiç belirti yok. göbeğim bile hala top gibi yukarda hiç aşağı düşmedi yalancı sancım bile yok. herkeste arıyor doğurmadın mı daha diye. daha doğurmadan lohusa psikilojisine girdim galiba

Hayirlisi olsun canim guzel dusun ins guzel olsun insanin aklina turlu turlu seyler geliyor annelik korkusu benimde ilk gebelikte hicbir belirti yokken aksam sancim baslamisti seninde oyle olur ins birde senden sonrakiler dogum yaptikca daha cok stres oluyodur insan dogal olarak Allah yardimcimiz olsun

O ariyanlar birinciden sonra ikinci ne zaman diye gereksiz gereksiz konuscklar milletin agzi torba degil iste

O ariyanlar birinciden sonra ikinci ne zaman diye gereksiz gereksiz konuscklar milletin agzi torba degil iste

evet benden sonra duğum yapması gereken bir çok kişi bebeğini kucağına aldı ben hala bekliyorum. belkide ondan en büyük stresim. ve haklısın bundan sonra da 2. ne zaman diye soracaklar. şimdiye kadar da çocuk ne zaman diye soruyorlardı.
sütün var mı diyede sorarla mesela dimi aman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…