2015 Temmuz Anneleri

Oy masallah size cok sevindim canim hayirli olsun..ne güzel bi bebis daha katildi aramiza

Ay çok sevindim canım Allah hayırlı uzun ömürler versin ya heyecan yaptım bak şimdi, ben ne zaman doğuracam ki

Masallah canm ne guzel doguruverdin ayni gun icinde. Hayirli olsun bebisin. Op benim icin kuzuyu

Masallh canim gozleriniz aydin hayirli evlat olsun acleci cikti azcik seninki :) hikayeni dinlemk isteriz canim kac kilo dgdu ?

Canım gözün aydın Rabbim sağlık la analı babalı büyütsün inşallah sen baya hızlı çıktın maşallah ben daha doğuramadım
Kizlar hepiniz cok sagolsun allah razi olsun rabbim gune gelenleri gune gelipte bwkleyenleri evlatlarina hayirlisiyla saglikla kavustursun insallah aurintilari eve cikinca yazarim insallah hayirli sabahlar

Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Maşallah ne kadar hızlı oldu allAh analı babalı büyütsün çok şükür sağlıcakla atlattın ve kucağına aldın darısı bizlerin başına

Evet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...

Mrb hanmlar beratimdan kan alindi buaksam yarin grscz doktryla sonclari dua edn lutfn enfksyn ilerlemems olsn oglumu alip evimize gidelim. icim parcalanyr

Canm allah yardimcin olsn dualarm senin ve kizinla

Canim allah yar ve yardimcin olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Canim insallah saglikli sorunsuz cabucak alirsin kizini kollarina:)

Aynı durumdayım hiç belirti yok maalesef Evde Bebeğin geleceği anı düşünmekte yoruyor bir süre sonra günler hep aynı gibi bende yeni bir kitaba başladım ilgimi başka yere vermeye çalışıyorum artık

Günaydın kızlaar . Nasılsınızz ??
Geçmişi okuyamadım, doğum yapanlarr hayırlı olsuun
Bekleyenlere de Allah kolaylık versin :)) son zamanlar hakikaten dayanılmaz oluomuş. Gün geçtikçe stres olmaya başladım. Ne bi ağrı , ne bi kasılma.. Hiç bi belirtim yok
Geçen çarşamba kontrolümde açıklık falan da yoktu. Doğum hiç belirtisiz , böyle bi anda başlar mı acaba :)) sezaryen istemiyorum. Tabiki de dünyanın sonu değil ama kendimi hep normale hazırlamıştım. Çarşamba kontrolüm var belki sezaryen tarihi verirdoktorum

Adaşımmmmm cnm hadi allaha emanet olun,güzel haberlerini bekliyorum,kolaycacık kurtul inşşş,al meleğini kollarınaaa....

günaydınlar olsun,
perşembeyi cumaya bağlayan gece oğlumu kucağıma aldım.
2 gündür evdeyiz. hayatımın en tarif edilemez duygularını yaşıyorum.
Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin anneliği.
sanki hayatımın bundan öncesi yokmuş gibi, yeni hayatım oğlumla başladı.
darısı tüm bekleyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…