- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.161
Oy masallah size cok sevindim canim hayirli olsun..ne güzel bi bebis daha katildi aramiza
Ay çok sevindim canım Allah hayırlı uzun ömürler versin ya heyecan yaptım bak şimdi, ben ne zaman doğuracam ki
Masallah canm ne guzel doguruverdin ayni gun icinde. Hayirli olsun bebisin. Op benim icin kuzuyu
Masallh canim gozleriniz aydin hayirli evlat olsun acleci cikti azcik seninki :) hikayeni dinlemk isteriz canim kac kilo dgdu ?
Kizlar hepiniz cok sagolsun allah razi olsun rabbim gune gelenleri gune gelipte bwkleyenleri evlatlarina hayirlisiyla saglikla kavustursun insallah aurintilari eve cikinca yazarim insallah hayirli sabahlarCanım gözün aydın Rabbim sağlık la analı babalı büyütsün inşallah sen baya hızlı çıktın maşallah ben daha doğuramadım
Maşallah ne kadar hızlı oldu allAh analı babalı büyütsün çok şükür sağlıcakla atlattın ve kucağına aldın darısı bizlerin başınaKizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Bende ev temiz kalsın diye cumartesi günü yaptırdım gerçi evde 10 gün yokum ama olsun eşim pisletmez :)Ben de bu hafta yaptirdim bakimimi. Insan rahat ediyor. Bi de bu hafta evi de temizletirsem super olacak. :)
Canm allah yardimcin olsn dualarm senin ve kizinlaEvet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
Hayirli olsun canim , anali babali buyusun bebegin:) darisi basimiza !!!Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Maşallah ne kadar hızlı oldu allAh analı babalı büyütsün çok şükür sağlıcakla atlattın ve kucağına aldın darısı bizlerin başına
Amin insallah kizlar sizlerde allahon iNiyle hayirlisiyla saglikla evlatlarinizi kucaginiza alin insallah :)Hayirli olsun canim , anali babali buyusun bebegin:) darisi basimiza !!!
Canim allah yar ve yardimcin olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruzEvet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
Canim insallah saglikli sorunsuz cabucak alirsin kizini kollarina:)Evet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
Hayırlı olsun Allah Analı babalı büyütmeyi nasip etsinAmin insallah kizlar sizlerde allahon iNiyle hayirlisiyla saglikla evlatlarinizi kucaginiza alin insallah :)
Gizemcim insallah Berat bebegin degerleri iyidir hemen alirsin kollarina. Dualarim seninle!!!Mrb hanmlar beratimdan kan alindi buaksam yarin grscz doktryla sonclari dua edn lutfn enfksyn ilerlemems olsn oglumu alip evimize gidelim.icim parcalanyr
Amin insallah canim darisi sizlerin basina insallahHayırlı olsun Allah Analı babalı büyütmeyi nasip etsinSağlıcakla huzurla büyüsün inşallah. Erkenden gelmiş ne güzel darısı bizlere
Canim insallah kan degerleri iyi cikar allah yadimciniz olsunMrb hanmlar beratimdan kan alindi buaksam yarin grscz doktryla sonclari dua edn lutfn enfksyn ilerlemems olsn oglumu alip evimize gidelim.icim parcalanyr
Aynı durumdayım hiç belirti yok maalesefiyigeceler kızlar böyle beklemek ne zor bir şeymişçok üzülüyorum artık kızım gelsin. ona bir şey olacak diye korkuyorum. ya anne karnında strese girip kakasını yaparsa yutarsa diye. resmen beklenen doğum tarihime 1 gün var ama bende hiç belirti yok. göbeğim bile hala top gibi yukarda hiç aşağı düşmedi yalancı sancım bile yok. herkeste arıyor doğurmadın mı daha diye. daha doğurmadan lohusa psikilojisine girdim galiba
Amin insallah canim darisi sizlerin basina insallah
Evet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?