2015 Temmuz Anneleri

Günaydın cnmm,bendede hiç ağrı sızı sancı yoktu hamılelıgımde,39. Hafta biterken sezeryanla alındı hala yoktu:))Birdende olur merak etme:))Annem ben hep sancı gelır aynıanda dogurdum hep der,herkesın hamılelıği farklı.DOğum zamanı gelınce bebeğine kavusma heyecanı basıyor,o heyecandan olan biteni hiç anlamıyorsun,bi bakmışsın meleğin elinde:)

Hayırlı olsun cnm bebişinnn,oğluşunlaaa mutlu mesut saglıklı bi ömür geçşrin inşşş...

Ayy inşallah benim de annen gibi bi doğum olur canım :) Aslında biliyorum normal de olsa sezaryen de olsa bu kadar strese girdiğime değmiycek. Kızımı kucağıma aldığımda herşey biticek. Ama insan son zamanların etkisiyle sanırım kafada kurmaya başlıyor :))
Size nasıl özeniyorum bi bilsenizzzz :))) bebişleriniz yanınızda mis kokularıyla
Darısı biz bekleyenlere artık

Hayırlı olsun canım.bi ömür mutlu olun inşallah oğlunla :))

Bendede belirti hiç yok kalçamın üstleri çok agrıyor ama oda fazla yürümekten diye düşünüyorum perşembe doktora gidicem hiç perşembe olsun istemiyorum

Seninde eli kulagında zatennn:)))STress yapmaa dogumun bıle tadını çıkar cnmm,sezeryan olursa zaten zahmetı 2 gün,sonra ayaklanmaya baslıyorsun,hafıf agrılar oluyor ama bir tane bıle ağrı kesıcı ıcmedım,dayanılmıcak bişi yok,hastanede 2 gün zaten agrı kesıcı verıyorlar kalçadan yada epiduralınden,ağrı hiç hissetmıyorsun..Sadece yatmak sürekli biraz bunaltıyor o kadar,o da bi an önce evıne donme arzusundan kaynaklanıyor..bende Doğum doğum dedim üstünden 10 gün geçti birde.:)))..Sağlıkla gelsınlerde gerisi hiç önemli değil....

Günaydın cnm :)
Benm hiç belirtim yoktu 1 gün önce nst kontrolümde sancımda çıkmadı. Sabah nişanım geldi hastanede sancılarım 95-100 olmuştu ama düzenli değildi bekleseydik akşam yada gece normal doğum olabilirdi. Tabi bnm sezeryan olacaktı :) birtek 2 gün öncesi şiddetli bel ağrısı yaşadım belki o belirti olabilir. Yani sancı vs olmadan da başlayabilir

Büyük gün geldii Allaha emanet olun cnm heyecanlandm bak şimdi :) sağlıkla kucakla inşallah prensesini ikinizde sağlıkla mutlulukla kavuşun evinize dönün inşallahh dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyoruzz

Kizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?

Ayni durumdayız canim, bende de tık yok 2 gunde benim kaldı :/ Sanirim geçecek tarihi ama geçerse kac gun beklerim emin degilim... O kadar normal dogum istedim, hatta seminerlere gittim ama kismet degilmis sanirim... Ben en fazl bu haftayi beklerim heralde cuma-cmt ye kadar gelmezse sezeryan düşünürüm...

Günaydın kızlar.benımde sezeryan tarihim belli oldu.Allah'ın izniyle 20 temmuz günü prensesımızı kucagımıza alıcaz:)
hayırlı olsun bayramdan sonraya karar verdiniz demek

Cok sagolsn bitnm buaksmda burdyz maalesef ama doktru iyiye gdyr dedi ona cok sevndm iyilsyr oglm
berabersiniz en azından kalın bir gün daha bak iyiye de gidiyormuş çok şükür. iyileşsin de mutlu mutlu evinize gidersiniz

Yok canım antibiyotik ve ağrı kesici sadece yazdı. Öteki doğumlarımda temizlemek için bi sıvı vermişlerdi her tuvaletten sonra yıkayıp sürüyordum. Eczaneye sor istersen. Çok mu dikişin ki???

Kizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Ya ben hiç sürmedim Annr sütü alıyo bezide dokunmadıysa hiç bişey olmaz. Sürüceksede az sürsün bari

Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Hadi gözün Aydın çok geçmiş olsun Allah anneli babalı büyütsün inş.
Ne kadar kilosu boyu saat kaçta doğum yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…