- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.181
Günaydın kızlaar . Nasılsınızz ??
Geçmişi okuyamadım, doğum yapanlarr hayırlı olsuun
Bekleyenlere de Allah kolaylık versin :)) son zamanlar hakikaten dayanılmaz oluomuş. Gün geçtikçe stres olmaya başladım. Ne bi ağrı , ne bi kasılma.. Hiç bi belirtim yok
Geçen çarşamba kontrolümde açıklık falan da yoktu. Doğum hiç belirtisiz , böyle bi anda başlar mı acaba :)) sezaryen istemiyorum. Tabiki de dünyanın sonu değil ama kendimi hep normale hazırlamıştım. Çarşamba kontrolüm var belki sezaryen tarihi verirdoktorum
günaydınlar olsun,
perşembeyi cumaya bağlayan gece oğlumu kucağıma aldım.
2 gündür evdeyiz. hayatımın en tarif edilemez duygularını yaşıyorum.
Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin anneliği.
sanki hayatımın bundan öncesi yokmuş gibi, yeni hayatım oğlumla başladı.
darısı tüm bekleyenlerin başına...
Günaydın cnmm,bendede hiç ağrı sızı sancı yoktu hamılelıgımde,39. Hafta biterken sezeryanla alındı hala yoktu:))Birdende olur merak etme:))Annem ben hep sancı gelır aynıanda dogurdum hep der,herkesın hamılelıği farklı.DOğum zamanı gelınce bebeğine kavusma heyecanı basıyor,o heyecandan olan biteni hiç anlamıyorsun,bi bakmışsın meleğin elinde:)
günaydınlar olsun,
perşembeyi cumaya bağlayan gece oğlumu kucağıma aldım.
2 gündür evdeyiz. hayatımın en tarif edilemez duygularını yaşıyorum.
Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin anneliği.
sanki hayatımın bundan öncesi yokmuş gibi, yeni hayatım oğlumla başladı.
darısı tüm bekleyenlerin başına...
Ayy inşallah benim de annen gibi bi doğum olur canım :) Aslında biliyorum normal de olsa sezaryen de olsa bu kadar strese girdiğime değmiycek. Kızımı kucağıma aldığımda herşey biticek. Ama insan son zamanların etkisiyle sanırım kafada kurmaya başlıyor :))
Size nasıl özeniyorum bi bilsenizzzz :))) bebişleriniz yanınızda mis kokularıyla
Darısı biz bekleyenlere artık
Ayy inşallah benim de annen gibi bi doğum olur canım :) Aslında biliyorum normal de olsa sezaryen de olsa bu kadar strese girdiğime değmiycek. Kızımı kucağıma aldığımda herşey biticek. Ama insan son zamanların etkisiyle sanırım kafada kurmaya başlıyor :))
Size nasıl özeniyorum bi bilsenizzzz :))) bebişleriniz yanınızda mis kokularıyla
Darısı biz bekleyenlere artık
Günaydın kızlaar . Nasılsınızz ??
Geçmişi okuyamadım, doğum yapanlarr hayırlı olsuun
Bekleyenlere de Allah kolaylık versin :)) son zamanlar hakikaten dayanılmaz oluomuş. Gün geçtikçe stres olmaya başladım. Ne bi ağrı , ne bi kasılma.. Hiç bi belirtim yok
Geçen çarşamba kontrolümde açıklık falan da yoktu. Doğum hiç belirtisiz , böyle bi anda başlar mı acaba :)) sezaryen istemiyorum. Tabiki de dünyanın sonu değil ama kendimi hep normale hazırlamıştım. Çarşamba kontrolüm var belki sezaryen tarihi verirdoktorum
Cok sagolsn bitnm buaksmda burdyz maalesef ama doktru iyiye gdyr dedi ona cok sevndm iyilsyr oglmGizemcim insallah Berat bebegin degerleri iyidir hemen alirsin kollarina. Dualarim seninle!!!
Evet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
Canm iyiye gdyr dedi doktru yalnz bugecedenburdyz sonrasnda agzdan antbytge devam etcz dedi allah im sen buyuksnCanim insallah kan degerleri iyi cikar allah yadimciniz olsun
iyigeceler kızlar böyle beklemek ne zor bir şeymişçok üzülüyorum artık kızım gelsin. ona bir şey olacak diye korkuyorum. ya anne karnında strese girip kakasını yaparsa yutarsa diye. resmen beklenen doğum tarihime 1 gün var ama bende hiç belirti yok. göbeğim bile hala top gibi yukarda hiç aşağı düşmedi yalancı sancım bile yok. herkeste arıyor doğurmadın mı daha diye. daha doğurmadan lohusa psikilojisine girdim galiba
hayırlı olsun bayramdan sonraya karar verdiniz demekGünaydın kızlar.benımde sezeryan tarihim belli oldu.Allah'ın izniyle 20 temmuz günü prensesımızı kucagımıza alıcaz:)
berabersiniz en azından kalın bir gün daha bak iyiye de gidiyormuş çok şükür. iyileşsin de mutlu mutlu evinize gidersinizCok sagolsn bitnm buaksmda burdyz maalesef ama doktru iyiye gdyr dedi ona cok sevndm iyilsyr oglm
Yok canım antibiyotik ve ağrı kesici sadece yazdı. Öteki doğumlarımda temizlemek için bi sıvı vermişlerdi her tuvaletten sonra yıkayıp sürüyordum. Eczaneye sor istersen. Çok mu dikişin ki???Seymasevde canım cevap yazdım mi goremedim.yaa bu dikisler için doktor sana bi ilaç krem yazdı mi.ya bana hiç bisey demedi.çok canımyanio.bide aynayla bbaktım tuhaf geldi.doktor sadece antibiyotik yazdı.
Var mi tavsiye?
Ya ben hiç sürmedim Annr sütü alıyo bezide dokunmadıysa hiç bişey olmaz. Sürüceksede az sürsün bariKizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Massallh cnm.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.bizede insallh :)Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Hadi gözün Aydın çok geçmiş olsun Allah anneli babalı büyütsün inş.Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Ay ne güzel İlknur ve sende kavuştunuz maşallah Rabbim sağlık sıhat versin ikinizede. Ayrıntıları yazarsınKızlar ben saat 03:55 doğum yaptım şimdi hastanedeyim eve geçince yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?