2015 Temmuz Anneleri

Allah kolay dogum nasip etsin canim ne guzel kizina kavusuyosunn :))

Bir sürü doğum haberi var sanırım. Hepimizin gözü aydın:), biz daha hastanedeyiz, biraz daha kalacak gibi de görünüyoruz. Kızımın şekeri doğduğundan beri düşük, dengelemeye çslışıyorlar. Küçücük elinde ayağında serum kabloları var, hiç hayallerimdeki gibi olmadı... Hiç emmedi beni, göğüs ucum büyük diye tutamıyo, sağıp biberonla veriyorum, tabi yetmiyor ve mama takviyesi de alıyor. Bugün sütte artış var, inşallah çoğalır da kuzum anne sütünden mahrum kalmaz.çabucak eve çıkalım istiyorum, hastane beni geriyor.

Canım ya Rabbim yardımcın olsun gerilmen normal oranın kokusu bile bi tuhaf yapıyor insanı. Evine geçince inş herşey istediğin gibi olur seni emer. Sütünde gelir stresten böyle olmuştur. Sıkma canını.

Kizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Canim pisik yokken surmeyin bence yani ben oyle yaptim hep. Allah yardimcin olsun canim bir an once kavus yavruna amiiinn

Merhaba anneler. Nasılsınız? Bebeişleriniz nasıllar? Biz idare ediyoruz çok şükür. Dün kızımın tırnaklarını kestim ilk kez. Birşey olacak korkusuyla birde dün Hastalandım ama tam anlamıyla sökülemedim daha. Şiştim bekliyorum bakalım.

Bende 7kilo aldim. Yeme duzenimde ayni sekil. Niye olduysa artik insallah gecer canim

Kizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Biz her alt açmada sürüyoruz cnm. Ara verdiğimde pişik olmuştu çünkü. Şimdi sürekli sürüyorum. Çok fazla değil ama.biraz biraz. Nohut tanesi kadar. Hangi pişik kremini kullanıyorsun?

Nasılsın canım son durumlar ne sende
Cok sukur diyim canim ama oturmak kalkmak eziyet sanki bacak aram ayrilcak nasil agriyo zannediyorum asagida cok nstlerimde sanci yok hayirlisi kizimdada byle olmustu bakalim dua et ins siz nasilsiniz pasanla alistimiz mi kizlarin nasil gorumcenin kizimiydi gtti mi ?

Allah yardimciniz olsun canim tez vakite saglikla evinize cikin inss hepsini unutul doya doya icine cek kuzunun kokusunu

Bebeğini saglikla kucagina almışsındır umarım canım :)

Böyle beklemek gerçekten çok bunaltıyor ben ne yapsamda kafam dağılmıyor.

Insallah yarın doğar kızım babasıyla aynıolacak dogum tarihi :) bu akşam bir şeyler yapmalıyım artik baslasin dogum yahu zaten bizimde bebek gelmezse çarşamba randevumuz var bende sezeryan isteyeceğim. Bir sey olacak korkusuyla yaşıyorum artik

Merhaba canım iyiyiz biz sizinde keyfiniz yerinde inş Tırnak kesmeyi beceremiyorum küçükken 3. Çocuğum ama yapamam heralde gene ablama kestiricem :))
Kanaman kaç gün sürdü canım? Bide kesileli kaç gün olmuştu.
Benim büyük kızda 60 gün sürdü küçük kızda tam 40 gün bunda da bazen hiç bişey gelmiyo bazen kahverengi leke geliyo bakalım çabuk bitecek gibi 9 gün oldu daha

Canım beklemeyi ben çok iyi bilirim Allah genişlik versin biranönce doğumun başlar inş Sezeryanda olsan doğumun başlasın bebişin ben geliyorum desin öyle ol çünkü Gelişimini tamamladığından emin olursun.

Bendede belirti hiç yok kalçamın üstleri çok agrıyor ama oda fazla yürümekten diye düşünüyorum perşembe doktora gidicem hiç perşembe olsun istemiyorum

Belki bebiş aşağıya indiğii için sıkıştırıp kalçana basınç yapıodur canım :))
Benimki şimdi hıçkırıo mesela başı sol tarafta . Doktor çatıya dayanmış demişti sanırım ordan bile kaydı. Takmayayım , hayırlısı diyorum ama stres olıyorum elimde değil.

Öyle gerçekten canım , onlar için herşeye katlanılır :)) başka bişey olsa bu stres çekilmez zaten. Sabah 6da kaburgama tekmelerle uyandım ama yüzümde saf bi gülümseme :)) herşeyleri güzel geliyor bi de doğunca düşünemiyorum

Canım eminim çok zordur artık sağlıkla en tez zamanda kucakla inş. 9 ay geçiyorda şu sayılı günler nasıl geçmiyo dimi. Birden başlar seninki belki sancılar çıkmasada.
Bizde alıştık normal hayata döndük Yanımdaki kız gitmedi ama ondan fazla yardım almıyorum çünkü alışmak istiyorum hep tek ben olucam nede olsa o sağolsun evi sil süpür yapıyo arada bide sahuru hazırlıyo dayısına her gece daha ne istiyim çok dua mı aldı inş Üniversite'de güzel yerler tutturur. Bide hediye bilezik alalım dedim eşime Hatıra kalır çok ihtiyacı oluncada bozdurup harcar. Sence nasıl olur?

Ayy umarım benim de öyle olur canım .Aslında sen de normal düşünüyordun bel fıtığından dolayı sezaryen oldun. Bak aslında doğumun da başlamış. Yani bu işler kısmet. Hayırlısı böyleymiş demekki. Böyle de düşününce, çok takmamak lazım diyorum. Biraz akışına bırakmak lazım :))
Minik kızın napıo annesii :)) nasıl gidio onun misss kokusuyla hayat ?

Ben kesmezsem kesecek kimse yok cnm. Annemde yapamaz minicik zaten kolay oldu . Benim kanamam 2hafta sürmüştü cnm. Ameliyattan sonra tekrar kanaadım. 2hafta da öyle sürdü ama o kanamam sümük şeklindeydi. 46. Günümüzdü dün. Kanamam damla damla ama kasıklarım çok hassas. Olacağımı hissediyorum ama sökülemedim daha. Senin uzun sürüyormuş kanamaların. Bugünde kalça çıkığı testimiz var bakalım. İnş o da temiz çıkar. Geriliyorum her hastaneye gidişimizde. Senin oğluşun nasıl? Kızımdan büyüktür o da biz anca doğum kilosuna geldik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…