2015 Temmuz Anneleri

Kizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum
canım belki yavaş yavaş geçiyodur artık bugün ben de daha hissediyorum kendimi (tabi şimdilik),belki biz erken atlatıcaz bulantı olayını.Artık kötü düşünmek yok.Ya da sen ne diyodun dolaptan bişi koklayıp öğürüyodun ya onu denen ilahiii çok gülmüştüm o yorumuna da :)

Merhaba anneler

Ne erken kalkmışsınız maşallah Ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum Bıraksalar bütün gün uyurmuşum gibi geliyor

Merhaba anneler

Ne erken kalkmışsınız maşallah Ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum Bıraksalar bütün gün uyurmuşum gibi geliyor
bana mı söylüyosun??Dün akşam 9 da eve geldim bir yattım yatış o yatış sabah 9:30 zor kalktım yataktan.Yuh dedim ya kendime 12 saat uyunur mu?İlk hamileliğimn tadını çıkarıyorum galiba.Haftasonlarını hiç bu kadar iple çekmezdim..Hafta içi işten gelince uyumadan olmuyo 1-2 saat uyuyorum

Valla canim biz tatile ciktik ilki kalbi durdu diye sanirim doktor iliski yok dedi :) ne kadar diye sormadim onumuzdeki cuma gidicem doktora bakalim o nediycek
Bana dr her gidişimde 12. hafta bitene kadar ilişki yok diyo.12. haftadan sonra da 9 aya dek içeri boşalma yok diyo.Spermin içindeki bi madde düşüğü başlatır diyodu bu kez erken doğuma sebep olur dedi ..Sanki düşük tehdidimi atlatmışım gibi çok hoşuma gitti bu değişiklik :))

Âmin canım Rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı olsun inşşşş.

Merhaba arkadaşlar..Hamilelikte birliktelikten bahsedilmiş.Benim ilk bebeğim karnımda öldüğünden kızımda doğuma kadar hiç beraber olmadık bişey olur korkusuyla.Şimdi de öyle hele ilk zamanlar daha bir korkuyoruz.

Selam anneler.Doktor kontrolumuz vardi bugun.Cok sukur ikinci minigimizide gorduk,kalbide atiyordu gumbur gumbur hamdu senalar olsun Rabbime :) İki kardes arasinda 4 gun varmis :)Haftaya yine kontrolumuz var.
Selam.Maşallah ikiz bebek güzel bir duygu olsa gerek.Sağlıkla doğsunlar.4 gün nasıl oluyor aralarında önce biri sonra biri mi döllendi acaba:)

Selam.Maşallah ikiz bebek güzel bir duygu olsa gerek.Sağlıkla doğsunlar.4 gün nasıl oluyor aralarında önce biri sonra biri mi döllendi acaba:)
Cok sagol canim,amin.Evet ikincimiz biraz daha gec dollenmis :) İste yumurtlamam bitti diye iliskiyi kesmemek gerekiyormus onu ogrenmis oldum :)))

Cok sagol canim,amin.Evet ikincimiz biraz daha gec dollenmis :) İste yumurtlamam bitti diye iliskiyi kesmemek gerekiyormus onu ogrenmis oldum :)))
Evet aynen öyle bir taşla iki kuş vurmuş oldunuz ben de ikiz olsun istedim ama nasip olmadı.3 çocuk olsun istiyorum da:)Bu hamilelik fena yıprattı 3. yü düşünür müyüm bilmem:)

Kızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.

Eklentiler

• 20141213_142716.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 96
  • 20141213_142941.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 105
Selam anneler.Doktor kontrolumuz vardi bugun.Cok sukur ikinci minigimizide gorduk,kalbide atiyordu gumbur gumbur hamdu senalar olsun Rabbime :) İki kardes arasinda 4 gun varmis :)Haftaya yine kontrolumuz var.
Çok sevindim canım maşallahhh ya.Sen zaten hep pozitifsin bak rabbim de yüzünü güldürüyo çok şükür maşallahhh

gözün aydın canım gümbür gümbür geliyo yani ikizler işin zor valla

bizdede durumlar aynı 3 tane düşükten sonra zaten doktor demesede biz cesaret edemiyoruz yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…