- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.021
canım belki yavaş yavaş geçiyodur artık bugün ben de daha hissediyorum kendimi (tabi şimdilik),belki biz erken atlatıcaz bulantı olayını.Artık kötü düşünmek yok.Ya da sen ne diyodun dolaptan bişi koklayıp öğürüyodun ya onu denen ilahiii çok gülmüştüm o yorumuna da :)Kizlar benim dunden beri hic midem bulanmiyor cok istahim acildi acaba bebege bisey mi oldu cok korkuyorum
Valla canim biz tatile ciktik ilki kalbi durdu diye sanirim doktor iliski yok dedi :) ne kadar diye sormadim onumuzdeki cuma gidicem doktora bakalim o nediycekSelam kızlar..
Eşlerle durumlarınız nasıl?
bana mı söylüyosun??Dün akşam 9 da eve geldim bir yattım yatış o yatış sabah 9:30 zor kalktım yataktan.Yuh dedim ya kendime 12 saat uyunur mu?İlk hamileliğimn tadını çıkarıyorum galiba.Haftasonlarını hiç bu kadar iple çekmezdim..Hafta içi işten gelince uyumadan olmuyo 1-2 saat uyuyorumMerhaba anneler
Ne erken kalkmışsınız maşallahBen kafamı yastıktan kaldıramıyorum Bıraksalar bütün gün uyurmuşum gibi geliyor
Bana dr her gidişimde 12. hafta bitene kadar ilişki yok diyo.12. haftadan sonra da 9 aya dek içeri boşalma yok diyo.Spermin içindeki bi madde düşüğü başlatır diyodu bu kez erken doğuma sebep olur dedi ..Sanki düşük tehdidimi atlatmışım gibi çok hoşuma gitti bu değişiklik :))Valla canim biz tatile ciktik ilki kalbi durdu diye sanirim doktor iliski yok dedi :) ne kadar diye sormadim onumuzdeki cuma gidicem doktora bakalim o nediycek
Valla canim biz tatile ciktik ilki kalbi durdu diye sanirim doktor iliski yok dedi :) ne kadar diye sormadim onumuzdeki cuma gidicem doktora bakalim o nediycek
Âmin canım Rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı olsun inşşşş.Valla canım hiçbişey yazmıyo ki o resimde.Sadece çok yaklaştırılmış bi resim var ve lenght:0,148 cm yazıyo o kadar.Zaten makine çok ii değil sanırsam görüntü pek net değil ben daha çok dr.un yorumunu dikkate alarak söylüyorum.ama işte o genital bölgenin orda bi çıkıntı varmış onun uzunluğunu dr.unuza sorsanız belki yardımcı olur..Yakınlaştırılmış resimde yusyuvarlak bişey gözüküyo.Sen erkek istiyodun di mi canım .Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
Selam.Maşallah ikiz bebek güzel bir duygu olsa gerek.Sağlıkla doğsunlar.4 gün nasıl oluyor aralarında önce biri sonra biri mi döllendi acaba:)Selam anneler.Doktor kontrolumuz vardi bugun.Cok sukur ikinci minigimizide gorduk,kalbide atiyordu gumbur gumbur hamdu senalar olsun Rabbime :) İki kardes arasinda 4 gun varmis :)Haftaya yine kontrolumuz var.
Cok sagol canim,amin.Evet ikincimiz biraz daha gec dollenmis :) İste yumurtlamam bitti diye iliskiyi kesmemek gerekiyormus onu ogrenmis oldum :)))Selam.Maşallah ikiz bebek güzel bir duygu olsa gerek.Sağlıkla doğsunlar.4 gün nasıl oluyor aralarında önce biri sonra biri mi döllendi acaba:)
Evet aynen öyle bir taşla iki kuş vurmuş oldunuz ben de ikiz olsun istedim ama nasip olmadı.3 çocuk olsun istiyorum da:)Bu hamilelik fena yıprattı 3. yü düşünür müyüm bilmem:)Cok sagol canim,amin.Evet ikincimiz biraz daha gec dollenmis :) İste yumurtlamam bitti diye iliskiyi kesmemek gerekiyormus onu ogrenmis oldum :)))
Çok sevindim canım maşallahhh ya.Sen zaten hep pozitifsin bak rabbim de yüzünü güldürüyo çok şükür maşallahhhSelam anneler.Doktor kontrolumuz vardi bugun.Cok sukur ikinci minigimizide gorduk,kalbide atiyordu gumbur gumbur hamdu senalar olsun Rabbime :) İki kardes arasinda 4 gun varmis :)Haftaya yine kontrolumuz var.
Oyy çok minik yerim onu.Sağlıklı gelsin oğluşun:)Kızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.
Selam anneler.Doktor kontrolumuz vardi bugun.Cok sukur ikinci minigimizide gorduk,kalbide atiyordu gumbur gumbur hamdu senalar olsun Rabbime :) İki kardes arasinda 4 gun varmis :)Haftaya yine kontrolumuz var.
Hadi gözün Aydın maşallah diyelimSelam anneler.Doktor kontrolumuz vardi bugun.Cok sukur ikinci minigimizide gorduk,kalbide atiyordu gumbur gumbur hamdu senalar olsun Rabbime :) İki kardes arasinda 4 gun varmis :)Haftaya yine kontrolumuz var.
Bana dr her gidişimde 12. hafta bitene kadar ilişki yok diyo.12. haftadan sonra da 9 aya dek içeri boşalma yok diyo.Spermin içindeki bi madde düşüğü başlatır diyodu bu kez erken doğuma sebep olur dedi ..Sanki düşük tehdidimi atlatmışım gibi çok hoşuma gitti bu değişiklik :))
Evet belli değil ay bende çatlıyorum yaniKızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.
He he insan çabucak unutuyoEvet aynen öyle bir taşla iki kuş vurmuş oldunuz ben de ikiz olsun istedim ama nasip olmadı.3 çocuk olsun istiyorum da:)Bu hamilelik fena yıprattı 3. yü düşünür müyüm bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?