- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.221
canım hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı buyutmeyi nasip etsın.hikayenı bekliyoruz...Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Kızlar ben saat 03:55 doğum yaptım şimdi hastanedeyim eve geçince yazarim
Dogru dusunmussun canim insanin kacinci dogumu olursa olsun yalniz kalinca bocalar psikolojisi bile yeter sen guclu hatunsun Allahin yardmiyla bununda altindan kalkarsin :) Evet sanki zaman gecmiyo agrilar artinca birde diyorum Rabbim karalamistir ins cok guzel dusunmussun canim cok seviyorum dusunceli insanlari esinde gorumcende cok sevinir benceCanım eminim çok zordur artık sağlıkla en tez zamanda kucakla inş. 9 ay geçiyorda şu sayılı günler nasıl geçmiyo dimi. Birden başlar seninki belki sancılar çıkmasada.
Bizde alıştık normal hayata döndük Yanımdaki kız gitmedi ama ondan fazla yardım almıyorum çünkü alışmak istiyorum hep tek ben olucam nede olsa o sağolsun evi sil süpür yapıyo arada bide sahuru hazırlıyo dayısına her gece daha ne istiyim çok dua mı aldı inş Üniversite'de güzel yerler tutturur. Bide hediye bilezik alalım dedim eşime Hatıra kalır çok ihtiyacı oluncada bozdurup harcar. Sence nasıl olur?
Masaallh zor gnler gecti canim sukurler olsun kokusunu duyabiliyosun dua edin ins okudukca bnde ozluyorum yavrumu kavusma arzusu kapliyor benligimiBen kesmezsem kesecek kimse yok cnm. Annemde yapamazminicik zaten kolay oldu . Benim kanamam 2hafta sürmüştü cnm. Ameliyattan sonra tekrar kanaadım. 2hafta da öyle sürdü ama o kanamam sümük şeklindeydi. 46. Günümüzdü dün. Kanamam damla damla ama kasıklarım çok hassas. Olacağımı hissediyorum ama sökülemedim daha. Senin uzun sürüyormuş kanamaların. Bugünde kalça çıkığı testimiz var bakalım. İnş o da temiz çıkar. Geriliyorum her hastaneye gidişimizde. Senin oğluşun nasıl? Kızımdan büyüktür o da biz anca doğum kilosuna geldik..
Yazik bizde dogum yapanlarin hikayesini okuyoruz ancaHayırlı olsun canım :)) Doğum hikayeni bekliyoruzzz hemen yaz bize :))
bende aynı durumdayım canım.hic ağrım sızım yok.nasıl 4 cm açıklıkla duruyorum anlamıyorum.perşembe kontrolumuz var.doktor buyuk ıhtımalle doğumu başlatırım dıyor.her yerım alerjı oldu.kaşınmaktan olucem.bitsin artık dıyorum ama korkularımı yenemedim.cok korkuyorum rüyalarıma gırıyor.allah hepimizi kurtarsın..Bendede belirti hiç yok kalçamın üstleri çok agrıyor ama oda fazla yürümekten diye düşünüyorum perşembe doktora gidicem hiç perşembe olsun istemiyorum
Yazik bizde dogum yapanlarin hikayesini okuyoruz anca
İnş ultrason da güzel sonuçlar çıkar. Minik kuş o topiğin ablası :)) benim oğluşum biraz Gazlı oda geçicek inş. Memede uyuyo yarım yarım emiyo hava yutuyo ondan bi düzene girersek güzel olucak. 9. Günümüz bugünBen kesmezsem kesecek kimse yok cnm. Annemde yapamazminicik zaten kolay oldu . Benim kanamam 2hafta sürmüştü cnm. Ameliyattan sonra tekrar kanaadım. 2hafta da öyle sürdü ama o kanamam sümük şeklindeydi. 46. Günümüzdü dün. Kanamam damla damla ama kasıklarım çok hassas. Olacağımı hissediyorum ama sökülemedim daha. Senin uzun sürüyormuş kanamaların. Bugünde kalça çıkığı testimiz var bakalım. İnş o da temiz çıkar. Geriliyorum her hastaneye gidişimizde. Senin oğluşun nasıl? Kızımdan büyüktür o da biz anca doğum kilosuna geldik..
Belki bebiş aşağıya indiğii için sıkıştırıp kalçana basınç yapıodur canım :))
Benimki şimdi hıçkırıo mesela başı sol tarafta . Doktor çatıya dayanmış demişti sanırım ordan bile kaydı. Takmayayım , hayırlısı diyorum ama stres olıyorum elimde değil.
Tamam canim banada aynı antibiyotik ve ağrı kesici verdi.3 dikiş var.sanırım ben abartiyorum biraz.kuru tut dedi doktor ama kanama olunca kuru kalmioki.dün agladdim falan canım sikildi ilk defa böyle şeyler yaşayınca .Yok canım antibiyotik ve ağrı kesici sadece yazdı. Öteki doğumlarımda temizlemek için bi sıvı vermişlerdi her tuvaletten sonra yıkayıp sürüyordum. Eczaneye sor istersen. Çok mu dikişin ki???
Zaten çıkmıyorum ki. Giriyolar göreceksin bak. Tahmin bile edemezsin.Yatak odadan cikmasan oraya da girerler mi. Aynı anlayissiz çevre bende de var. Direk lohusaliga vurup ağlayıp sizlancam.
Ayyyy çok teşekkür ederim valla dimi kalkarım bunun altındandaDogru dusunmussun canim insanin kacinci dogumu olursa olsun yalniz kalinca bocalar psikolojisi bile yeter sen guclu hatunsun Allahin yardmiyla bununda altindan kalkarsin :) Evet sanki zaman gecmiyo agrilar artinca birde diyorum Rabbim karalamistir ins cok guzel dusunmussun canim cok seviyorum dusunceli insanlari esinde gorumcende cok sevinir bence
Bize 1 numara büyük geliyo. Şu an 3.300 gr. 2 büyük gelir kesin.Bana oyuzden garip geldi zaten .simdi bi 10gunum daha var bakalim ne cikicak gorucez bebek bezi olarak 2 numara aldim ins. Buyuk gelmez :)
Canım ya yazdıklarını okudum bu ilk doğum yapan annelerin milletten çektiği nedir yaZaten çıkmıyorum ki. Giriyolar göreceksin bak. Tahmin bile edemezsin.
Canım duamdasın inan Rabbim feraha çıkarsın acil şifalar versin. Kendini suçlayıp üzme kader nasip yaşanılcak şeyleri bazen biz belirlemiyoruz olacağı var oluyor. Umarım herşey geçer en tez zamanda Bugünleri bu sıkıntıları hiç hatırlamazsın bile.selamlar. sağolun güzel dualarınız için anneler. bu mübarek günlerde imtihandayım biliyorum Rabbim dayanma gücü versin oğluma ve bütün hastalara şifalar versin .. Allahım bir kez daha evlatlarımla imtihan etmesin inşallah
sigaramı içiyorsun diye soranlar olmuş ,, sigara içmek değil sigara içilen ortamda bile bulunmuyorum eşimde kullanmıyor , yediklerime içtiklerime herşeyime çok dikkat ediyordum , bazen kendimi suçluyorum ne yaptımda oldu diye ,, ama onu yaratan Allah . can veren Allah . büyüten Allah . yaşatacak olanda Allah.. dua etmekten başka bişey gelmior elimdenderdini veren veren Rabbim , dermanınıda verir inşalllah ....
Amin canim tez zamanda sifa versin Allah yavruna,sen guclu ol ki yavrunda senden guc alsinselamlar. sağolun güzel dualarınız için anneler. bu mübarek günlerde imtihandayım biliyorum Rabbim dayanma gücü versin oğluma ve bütün hastalara şifalar versin .. Allahım bir kez daha evlatlarımla imtihan etmesin inşallah
sigaramı içiyorsun diye soranlar olmuş ,, sigara içmek değil sigara içilen ortamda bile bulunmuyorum eşimde kullanmıyor , yediklerime içtiklerime herşeyime çok dikkat ediyordum , bazen kendimi suçluyorum ne yaptımda oldu diye ,, ama onu yaratan Allah . can veren Allah . büyüten Allah . yaşatacak olanda Allah.. dua etmekten başka bişey gelmior elimdenderdini veren veren Rabbim , dermanınıda verir inşalllah ....
Canim malesef 2 gün önce kan verdim 153 çıktı bugün tekrarladık 55 e düştü Dr 2 gün sonra gene gel bakalım bida dedi böyle olupta yükselen var mıdır kicanım bende dahada silikti bir gün geçmişti gebeydim inş gebesin kan ver çıkar hayırlısı olsun
Allah sabır versin insallah.Zaten çıkmıyorum ki. Giriyolar göreceksin bak. Tahmin bile edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?