- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.241
Saol cnm.doktorumuz o tarihi uygun buldu.prenses. Erken gelmek isterse ne olur bilmem:)hayırlı olsun bayramdan sonraya karar verdiniz demek
berabersiniz en azından kalın bir gün daha bak iyiye de gidiyormuş çok şükür. iyileşsin de mutlu mutlu evinize gidersiniz
cnm pisik kremlerı zaten yapısı itibari ile katı oluyor emılmıyor tabaka gibi kalıyor.oradaki amaç bebeğe kaka cis fazla temas etmesin diye.normal krem gibi emilmez pek.ama bebek doktoruna danış istersen ne kadarda bir surulmelı diye çünkü içinde çinko var hepsinde.Kizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Günü gelen ama Sancısı hiç olmayan birkaç kişi kalmışız sanırım beklemek gercekten çok zormuş...
ne kadar tatlı olmuslar:Kafamı dagıtayım biraz dedim kendime bi lohusa tacı daha yaptım minnoşum gelmeye niyetlenmezse 3.cuyude yaparımm
Bide hastane için annem yastıkla kocaman bi kurdela yaptı
Kavanoz bebek şekerlerinide ben yaptım içine gri mavi badem şekeri konacak sadece
Sağol canım birazdan yine birileri gelecek.5 kişi. İmdat diye bağırcam.Allah sabır versin insallah.
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun. :)Evet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
Canım söyledim de. Bazı insanlar çok dominant hep kendi dediği olsun istiyo. Karışıyolar. Ben vebeğin yanında yüksek sesle konuşulmasını istemiyorum mesela bağıra bağıra çocuk seviyolar. Başka örnek ellerinizi yıkayın dedim dün kuzenim karısına korkma hizde hastalık yok dedi ve çocuğun çenesini dudağını seviyo. Yani napayım daha?? Tek çare sopalamakCanım ya yazdıklarını okudum bu ilk doğum yapan annelerin milletten çektiği nedir yaAllah akıl fikir versin.
Açıkça sert çıkışsan sakinlik istiyorum kusura bakmayın desen ihtiyacım olursa söylerim felan desen. Bilmiyom kimler nasıl birileri kötüde olsan bişeyleri açıkça söylemen lazım yoksa belliki incelikten bihaberler
Hayirli olsun allah anali babali büyütsünKizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Allah yardım etsin sana valla.Canım söyledim de. Bazı insanlar çok dominant hep kendi dediği olsun istiyo. Karışıyolar. Ben vebeğin yanında yüksek sesle konuşulmasını istemiyorum mesela bağıra bağıra çocuk seviyolar. Başka örnek ellerinizi yıkayın dedim dün kuzenim karısına korkma hizde hastalık yok dedi ve çocuğun çenesini dudağını seviyo. Yani napayım daha?? Tek çare sopalamak
Bugün 7. Günüm. Sezeryanlıyım ve hiç oturmadım sabahtan beri. Bir de bu insanlar utanmadan diyo ki çok uyuda sütün iyi gelsin. Bunu diyolar ama kimse 7 günlük bebeğe ziyarete gidilmez daha diye düşünmüyo....
Kizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Peki esin bu duruma bisey demiyomu?Canım söyledim de. Bazı insanlar çok dominant hep kendi dediği olsun istiyo. Karışıyolar. Ben vebeğin yanında yüksek sesle konuşulmasını istemiyorum mesela bağıra bağıra çocuk seviyolar. Başka örnek ellerinizi yıkayın dedim dün kuzenim karısına korkma hizde hastalık yok dedi ve çocuğun çenesini dudağını seviyo. Yani napayım daha?? Tek çare sopalamak
Bugün 7. Günüm. Sezeryanlıyım ve hiç oturmadım sabahtan beri. Bir de bu insanlar utanmadan diyo ki çok uyuda sütün iyi gelsin. Bunu diyolar ama kimse 7 günlük bebeğe ziyarete gidilmez daha diye düşünmüyo....
canım üzülme herşeyin hayırlısı dr bişey demedimi kimyasal gebelikmi acabaCanim malesef 2 gün önce kan verdim 153 çıktı bugün tekrarladık 55 e düştü Dr 2 gün sonra gene gel bakalım bida dedi böyle olupta yükselen var mıdır ki
Canim birazdan bnde ikinci kez cati muayenesi olacagimkızlar merhaba ya ctesi başka bir hastane ve başka dr gittik dğuma kadar bulcaz inş ya son anda dr hastane armak ne kötüymüş.dru begendik ama hastane tıp merkezi pek içimize sinmedi dr çatı bakmak istedi geçen hafta oldum dedim bende bir muayene edeyim dedi bende diğeri çok emin kalmadı diye peki dedim eli çk sertmiş baya zorladı krktum valla doğurtcak diye soru işareti koydu o anki duruma göre karar vercem dedi bebek iri olabilir dedi sezeryan dersek şaşırmayın dedi yaabu ctesi başka biyere bakacaz birde bu parmaklarsa şaşırmam of ki off
gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş:)Kızlar ben saat 03:55 doğum yaptım şimdi hastanedeyim eve geçince yazarim
sen niye 2.kez oluyrsun ben dr değiştirdikçe yapıyolar yeni taşındık her hastaneyi gezecez artık ilkinde normal doğum yoktu gecede gelmem dedi dr acil yok bu gittiğim yerde pek hoşumuza gitmedi c.tesi bakcaz artık bende devlete kalcam yoksaCanim birazdan bnde ikinci kez cati muayenesi olacagimhastane bulsan doktor olmuyor doktor bulsan hastane olmuyor ben suan devlet hastanesindeyim bakalim ne olacak
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inş ilerlemez üzülme sen dualarımız seninle ve bebişinleSlm kizlar naslsnz dun oglsmu kucagima aldm :) okadr sancidan sonra epdrl sezeryn oldmrabbm hwnuz dogrmyanlara yardm etsn annelik cok guzel bir duygu inanamyrsnz birkere ben hala ruyadym sanki :) enfksyn sorunu var.oglmn kizlar sizden dua rica edyrm lutfn yarin tekrar tahlilde cikrsa yogn bakima alcklr oglmdn ayrlmk istemyrm
canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün.sana gün vardı daha normal doğum mu oldu kaç kg bize yaz olurmu ay ben daha bana var diyip duruyrum nasıl rahatım erken gelenleri gördükçe heycan bastıKizlar ben bebegimi kucagima aldim hayirlisiyla masallah cok tatli rabbim sizleride evladina hayirli olan zamanda kavustursun insallah hepinizw cok tesekkur ederim iyi dolekleriniz icin
Ben bunları yasamayim diye memlekete gitmedim çalıştığımız yerde doğum yapmaya karar verdim. 1 aydır kayinvalidem var düşün ki bana masaj yap bile diyor. Doğuma da kızı oğlu kardeşi kimi bulduysa davet etti evim 2 oda diyor gönlümün sigdirdigim yere dünyaları sigdirabilirmis. Allah akıl sagliklarimizi korusun.Canım söyledim de. Bazı insanlar çok dominant hep kendi dediği olsun istiyo. Karışıyolar. Ben vebeğin yanında yüksek sesle konuşulmasını istemiyorum mesela bağıra bağıra çocuk seviyolar. Başka örnek ellerinizi yıkayın dedim dün kuzenim karısına korkma hizde hastalık yok dedi ve çocuğun çenesini dudağını seviyo. Yani napayım daha?? Tek çare sopalamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?