2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ne yapacam ben bi akil verin bana
Doktor catin normal doguma musait gibi gorunuyor ancak bebegin kafasinin buyuklugune gore kesin birsey diyemem belki o an sezeryanda olabilir falan dedi,siz ne onerirsiniz diyince eger normal adet sancisina dayanamiyorsan dogumu yapamazsin ben sana sezeryan oneriyorum dedi ne yapacam ben

Bana sen bide psikiyatrirste git dedi git merkezde dogum yap falan dedi canim cok sıkkın ne yapacam ben ya

canım aynısını banda dedi o an karar vercem dedi üzülme hayırlısı olsun sağ salim alalım kucağımızada napalım normal yada sezeryan olsun

kızlar burda avcılarda oturalar var anadolu hastanesine giden var mı uğraş hanımdan randevu aldım yardımcı olun karar veremiyrum doğuma az kaldı hastane bulamıyorum

kızlar burda avcılarda oturalar var anadolu hastanesine giden var mı uğraş hanımdan randevu aldım yardımcı olun karar veremiyrum doğuma az kaldı hastane bulamıyorum
Canim ben esenyurt ta oturuyorum anadolu hastanesini biliyorum hastane olarak beğenmiyorum cok kalabalık devlet hastanesi gibi ben beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum doktorları genel itibariyle iyi bi onuda arastir derim

Cnm ne denemedim acaba simdi fitil alcm bakalim

sen elinden geleni yapıyorsun artık gerisine hayırlısı demelisin, inş ikinizinde en saglıklı olacağınız şekilde doğar bebeğin

bugün pazar geliyor mu minik bey eve??

Evet aldim geldim pazar doktor nobetci idi aldik

Herşey uygunsa adet sancısı gibi bi agrıysa eger normali denemek gerekir bence. Hem vucudumuzun doğasında var bu

Kizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Canim sakin surdurme
Cok birsuru kimyasal var icinde ilac gibi birsey. Pisik olmamis cocuga niye pisik kremi suruyorsunuz ki? Ben kizimda bir kere bile pisik kremi surmedim hic pisik olmadi. Zaten surmen gerekse bile pisik olursa sadece pisik alanina cok ince bir tabaka suruluyor o kremler.

Ah canim umarim cabucak cikarsiniz. Bakin ben soyluyorum nazar var temmuz annelerinde cogu bebek kuveze girdi bende korkmaya basladim yavastan bizimkide mi girecek diye

Biz iyiyiz canim herkes dogurdu bizde bir elin parmaklari kaldik doguramayanlar:):) benim artik karnim kapasiteyi doldurdu. Kizim gecen hafta dogmustu.39-40. Haftalar en zormus onu anladim bende yasamamistim bu haftalari daha once. Pazartesiyi iple cekiyorum artik :) ben 8. Ay sonra adet gormeye baslamistim bu kadar erkende oluyormuymus? Gerci galiba cok emzirenlerin cok gec oluyormus ondan benimki biraz gec olmus olabilir. Kizini kocaman op benim icin:)

Doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun kaç haftalik dogdu bebeginiz kac kilo dogdu ultrasondaki olcumler le tuttu mu kilosu boyu bi de gecelik mi pijama mi daha kullanışlı oluyo sezeryanla dogumda cevap yazarsaniz sevinirim

Ah canim umarim cabucak cikarsiniz. Bakin ben soyluyorum nazar var temmuz annelerinde cogu bebek kuveze girdi bende korkmaya basladim yavastan bizimkide mi girecek diye
Aynen canim aklima getirmiyom diyorum ama neden enfeksiyon kapti ki bu kuzucuklar ya (

evet ya ben de merak ediyorum normal doğumda da pijama rahat olur mu? yeni doğum yapanlar neler kullandı anlatsanıza bize biraz

Bana sen bide psikiyatrirste git dedi git merkezde dogum yap falan dedi canim cok sıkkın ne yapacam ben ya
O ne demk.oyle ya.niye oyle bisey dediki doktr.psikiyatriste git diye.senin gibiler yuzunden bozuldu psikolojimiz deseydin.hayret bisey.insallh cnm.dogumlarimiz kolay olur.sknti olmz

Canim sen hicbirsey yanlis yapmadin sakin oyle dusunme. Oglun en kisa zamanda cikacak hastaneden evinize gidince unutacaksiniz herseyi!!!

Kızla bizim dün günümüz doldu pazartesi kadar dogum yapmazsam pazartesi kesin yatş yapıyorum suni sanci verilcek ve benn cok korkuyorum insallh gerek kalmazda kendi sancnla dogururum suni sanci cokmu zor yasayan varmi aranzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…