- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.261
Kızlar ben saat 03:55 doğum yaptım şimdi hastanedeyim eve geçince yazarim
Bana sen bide psikiyatrirste git dedi git merkezde dogum yap falan dedi canim cok sıkkın ne yapacam ben yasen niye 2.kez oluyrsun ben dr değiştirdikçe yapıyolar yeni taşındık her hastaneyi gezecez artık ilkinde normal doğum yoktu gecede gelmem dedi dr acil yok bu gittiğim yerde pek hoşumuza gitmedi c.tesi bakcaz artık bende devlete kalcam yoksa
canım aynısını banda dedi o an karar vercem dedi üzülme hayırlısı olsun sağ salim alalım kucağımızada napalım normal yada sezeryan olsunKizlar ne yapacam ben bi akil verin bana
Doktor catin normal doguma musait gibi gorunuyor ancak bebegin kafasinin buyuklugune gore kesin birsey diyemem belki o an sezeryanda olabilir falan dedi,siz ne onerirsiniz diyince eger normal adet sancisina dayanamiyorsan dogumu yapamazsin ben sana sezeryan oneriyorum dedi ne yapacam ben
Canim ben esenyurt ta oturuyorum anadolu hastanesini biliyorum hastane olarak beğenmiyorum cok kalabalık devlet hastanesi gibi ben beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum doktorları genel itibariyle iyi bi onuda arastir derimkızlar burda avcılarda oturalar var anadolu hastanesine giden var mı uğraş hanımdan randevu aldım yardımcı olun karar veremiyrum doğuma az kaldı hastane bulamıyorum
Cnm ne denemedim acaba simdi fitil alcm bakalimAaaa basur mu oldu ağrı kesici ilaç krem bişey verirler bence doktoruna danış. Çekilmez o ya Allah yardımcın olsun. Sıcak suya otur hakiki zeytinyağı pamuğa döküp koy. Bide her büyük tuvaletten sonra duşla ılık su tut aklıma gelenler bunlar canım ya
sen elinden geleni yapıyorsun artık gerisine hayırlısı demelisin, inş ikinizinde en saglıklı olacağınız şekilde doğar bebeğin
bugün pazar geliyor mu minik bey eve??
Kizlar ne yapacam ben bi akil verin bana
Doktor catin normal doguma musait gibi gorunuyor ancak bebegin kafasinin buyuklugune gore kesin birsey diyemem belki o an sezeryanda olabilir falan dedi,siz ne onerirsiniz diyince eger normal adet sancisina dayanamiyorsan dogumu yapamazsin ben sana sezeryan oneriyorum dedi ne yapacam ben
Canim sakin surdurmeKizlar su pisik kremini nekadr surcz kaynvalidem suryr cocuga fazlasinin zarari olmasn siviyr kadin ya resmen bisey diorm yoknfazla degl o deyip dryr nekadr surmek lazm birde heralt acimnda surym mi ?
Hayirli olsun caniiim:) darisi basimiza!!!Kızlar ben saat 03:55 doğum yaptım şimdi hastanedeyim eve geçince yazarim
Ah canim umarim cabucak cikarsiniz. Bakin ben soyluyorum nazar var temmuz annelerindeBir sürü doğum haberi var sanırım. Hepimizin gözü aydın:), biz daha hastanedeyiz, biraz daha kalacak gibi de görünüyoruz. Kızımın şekeri doğduğundan beri düşük, dengelemeye çslışıyorlar. Küçücük elinde ayağında serum kabloları var, hiç hayallerimdeki gibi olmadı... Hiç emmedi beni, göğüs ucum büyük diye tutamıyo, sağıp biberonla veriyorum, tabi yetmiyor ve mama takviyesi de alıyor. Bugün sütte artış var, inşallah çoğalır da kuzum anne sütünden mahrum kalmaz.çabucak eve çıkalım istiyorum, hastane beni geriyor.
Biz iyiyiz canim herkes dogurdu bizde bir elin parmaklari kaldik doguramayanlar:):) benim artik karnim kapasiteyi doldurdu. Kizim gecen hafta dogmustu.39-40. Haftalar en zormus onu anladim bende yasamamistim bu haftalari daha once. Pazartesiyi iple cekiyorum artik :) ben 8. Ay sonra adet gormeye baslamistim bu kadar erkende oluyormuymus? Gerci galiba cok emzirenlerin cok gec oluyormus ondan benimki biraz gec olmus olabilir. Kizini kocaman op benim icin:)Merhaba anneler. Nasılsınız? Bebeişleriniz nasıllar? Biz idare ediyoruz çok şükür. Dün kızımın tırnaklarını kestim ilk kez. Birşey olacak korkusuylabirde dün Hastalandım ama tam anlamıyla sökülemedim daha. Şiştim bekliyorum bakalım.
Aynen canim aklima getirmiyom diyorum ama neden enfeksiyon kapti ki bu kuzucuklar yaAh canim umarim cabucak cikarsiniz. Bakin ben soyluyorum nazar var temmuz annelerindecogu bebek kuveze girdi bende korkmaya basladim yavastan bizimkide mi girecek diye
evet ya ben de merak ediyorum normal doğumda da pijama rahat olur mu? yeni doğum yapanlar neler kullandı anlatsanıza bize birazDoğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun kaç haftalik dogdu bebeginiz kac kilo dogdu ultrasondaki olcumler le tuttu mu kilosu boyu bi de gecelik mi pijama mi daha kullanışlı oluyo sezeryanla dogumda cevap yazarsaniz sevinirim
O ne demk.oyle ya.niye oyle bisey dediki doktr.psikiyatriste git diye.senin gibiler yuzunden bozuldu psikolojimiz deseydin.hayret bisey.insallh cnm.dogumlarimiz kolay olur.sknti olmzBana sen bide psikiyatrirste git dedi git merkezde dogum yap falan dedi canim cok sıkkın ne yapacam ben ya
Canim sen hicbirsey yanlis yapmadin sakin oyle dusunme. Oglun en kisa zamanda cikacak hastaneden evinize gidince unutacaksiniz herseyi!!!selamlar. sağolun güzel dualarınız için anneler. bu mübarek günlerde imtihandayım biliyorum Rabbim dayanma gücü versin oğluma ve bütün hastalara şifalar versin .. Allahım bir kez daha evlatlarımla imtihan etmesin inşallah
sigaramı içiyorsun diye soranlar olmuş ,, sigara içmek değil sigara içilen ortamda bile bulunmuyorum eşimde kullanmıyor , yediklerime içtiklerime herşeyime çok dikkat ediyordum , bazen kendimi suçluyorum ne yaptımda oldu diye ,, ama onu yaratan Allah . can veren Allah . büyüten Allah . yaşatacak olanda Allah.. dua etmekten başka bişey gelmior elimdenderdini veren veren Rabbim , dermanınıda verir inşalllah ....
Cuma gunu gel sezeryanini yapalim dedi eger bu senli tedirgin ve korkuyorsan normal yapamazsin dedicanım aynısını banda dedi o an karar vercem dedi üzülme hayırlısı olsun sağ salim alalım kucağımızada napalım normal yada sezeryan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?