- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.281
sen moralini bozma, dayanırsın inş, sonucta adet sancısını da geçiriyordun, normali bu uygunsa üstesinden gelirsinKizlar ne yapacam ben bi akil verin bana
Doktor catin normal doguma musait gibi gorunuyor ancak bebegin kafasinin buyuklugune gore kesin birsey diyemem belki o an sezeryanda olabilir falan dedi,siz ne onerirsiniz diyince eger normal adet sancisina dayanamiyorsan dogumu yapamazsin ben sana sezeryan oneriyorum dedi ne yapacam ben
sen adet sancisina dayanamiyorsan onda bayginlik geciriyorsan o sancinin 1000 katina da dayanamazsin cuma gel sezeryana alalim dedi illa normal diye diretmem mi gerek simdi ne yapacagimi sasirdimHerşey uygunsa adet sancısı gibi bi agrıysa eger normali denemek gerekir bence. Hem vucudumuzun doğasında var bu
Ben acaba Turkiye'deki hastaneler para kapmak icin boyle bir oyuna mi basladilar diye bile gecirdim icimden cunku hic bu kadar kuveze giren duymadim ayni zaman diliminde, hepside zamaninda dogmus bebekler premature filan degil. Yada acaba bir enfeksiyon salgini mi var filan dedim ama Ikra Almanya da ??? O zaman bu teoride curudu biraz. Vallahi belli olmaz bu hastaneleein isi herseyi beklerim ben!Aynen canim aklima getirmiyom diyorum ama neden enfeksiyon kapti ki bu kuzucuklar ya(
Galiba cumaya sezeryana girecemO ne demk.oyle ya.niye oyle bisey dediki doktr.psikiyatriste git diye.senin gibiler yuzunden bozuldu psikolojimiz deseydin.hayret bisey.insallh cnm.dogumlarimiz kolay olur.sknti olmz
E canim kimse istemedigin surece seni zorla sezeryana alamaz ki. Senin gunun var daha su anda acil bir karar alman gerekmiyor. Gununu bekle o zaman gelince nasil hissettigine gore karar verirsin. Adet sancisiyla katsilastirma hic. Bende cok sikintili geciririm adet donemini hastaneye kaldirilmisligim coktur ama normal sansim olsa hic dusunmem bile normal dogururum alti ustu hayatinda bir gun aci ekeceksin birkac saat. Hemsen adet sancisina dayanamiyorsan onda bayginlik geciriyorsan o sancinin 1000 katina da dayanamazsin cuma gel sezeryana alalim dedi illa normal diye diretmem mi gerek simdi ne yapacagimi sasirdim
Yazik bizde dogum yapanlarin hikayesini okuyoruz anca
Evet bir belirti olsa daha kolay olur tamamen bilinmezlik her gün ev temizliği ha bugün geldi gelecek diye diken üstünde olmak zor :/ Plan yapamıyor insanGünü gelen ama Sancısı hiç olmayan birkaç kişi kalmışız sanırım beklemek gercekten çok zormuş...
Ya gerçekten insanlar düşüncesiz eşimin abisinin oğlu oldu çocuk 3-4 aylık olduğunda gittik şehir dışındalardı hemde onlarda kalmadık Yük vermemek lazım insanlara.Kibarca müsait değiliz belli bir süre misafir kabul etmiyoruz demek lazım anlayışsız insanlara.Canım söyledim de. Bazı insanlar çok dominant hep kendi dediği olsun istiyo. Karışıyolar. Ben vebeğin yanında yüksek sesle konuşulmasını istemiyorum mesela bağıra bağıra çocuk seviyolar. Başka örnek ellerinizi yıkayın dedim dün kuzenim karısına korkma hizde hastalık yok dedi ve çocuğun çenesini dudağını seviyo. Yani napayım daha?? Tek çare sopalamak
Bugün 7. Günüm. Sezeryanlıyım ve hiç oturmadım sabahtan beri. Bir de bu insanlar utanmadan diyo ki çok uyuda sütün iyi gelsin. Bunu diyolar ama kimse 7 günlük bebeğe ziyarete gidilmez daha diye düşünmüyo....
Cok bekledin canim bebeginin gelme zamani geldi artik:) hic korkma yarin bebeginin kollarinda olacagini dusun. Keske bende yarin doguma gidiyor olsaydim, hazirdan da daha hazirim dogsun artiiik!!!!kızlar merhaba.yarın doğuma gidiyorum galiba.aşırı kaşıntılarım oldu.doktor yarın gel bakalım zaten uygunsun doğumu başlatalım dedi.cok korkuyorum.kendımı hıc hazır hıssetmıyorum ama zaten hıssedeceğimide zannetmiyorum.ne olur dualarınızı eksik etmeyın.sağ salım bebeğime kavuşayım......
canım sırf kalabalık diyemi begenmedin başka nedenleri var mı.birde gittiğin hastane doğum fiyatlarını aldınmıCanim ben esenyurt ta oturuyorum anadolu hastanesini biliyorum hastane olarak beğenmiyorum cok kalabalık devlet hastanesi gibi ben beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum doktorları genel itibariyle iyi bi onuda arastir derim
K kumral55 Cnm hayirlisiyla kolaycacik dogur insallah. Allah bizede gunlerimizin doldugu gunu nasip etsinkumral55 41675515 .!.:Kızla bizim dün günümüz doldu pazartesi kadar dogum yapmazsam pazartesi kesin yatş yapıyorum suni sanci verilcek ve benn cok korkuyorum insallh gerek kalmazda kendi sancnla dogururum suni sanci cokmu zor yasayan varmi aranzda
ne güzel keşke bende bunları düşünebilsem.tuhaf duygular ıcerisindeyim.hem cok ıstıyorum biran once dogsun hemde korkudan utanç duygusundan doğurmak ıstemıyorum.cok bekledik kızımı cok ıstemiştik olsun diye.sonunda son ana geldık.ama ben sevinemiyorum bile.nasıl bir şey bu anlamadım...Cok bekledin canim bebeginin gelme zamani geldi artik:) hic korkma yarin bebeginin kollarinda olacagini dusun. Keske bende yarin doguma gidiyor olsaydim, hazirdan da daha hazirim dogsun artiiik!!!!
Canım sadece kalabalık olması degil calisanlarda kalabaliktan dolayı dogru duzgun ilgilenemiyor sorularının cevabını alamiyorsun sira bekliyorsun vb. Benim aklima gelen simdilik bunlar benim gittigim hastanede 1450 sezaryen 950 normal dogum fiyaticanım sırf kalabalık diyemi begenmedin başka nedenleri var mı.birde gittiğin hastane doğum fiyatlarını aldınmı
anladım canım hafta sonu randevu aldım bir bakayım beğenemzsem düşünürüm orayı tşkr ederim cvbın içinCanım sadece kalabalık olması degil calisanlarda kalabaliktan dolayı dogru duzgun ilgilenemiyor sorularının cevabını alamiyorsun sira bekliyorsun vb. Benim aklima gelen simdilik bunlar benim gittigim hastanede 1450 sezaryen 950 normal dogum fiyati
Oyle canim ama iste gunumu beklersem bayrama denk geliyor zaten cuma 39 haftam bitmis olacak doktor sen bu strestle korkuyla normal yapamazsin zaten dedi bide devlette doktorum yani ozelde degilki illa sezeryan diye tuttursun. Sonucta sezeryanda bir dogum sekli normal dogum aninda bi sorun cikarsa bebegime zarar gelsin istemiyorum doktor da ayni fikirde. Cuma yapalim diyorE canim kimse istemedigin surece seni zorla sezeryana alamaz ki. Senin gunun var daha su anda acil bir karar alman gerekmiyor. Gununu bekle o zaman gelince nasil hissettigine gore karar verirsin. Adet sancisiyla katsilastirma hic. Bende cok sikintili geciririm adet donemini hastaneye kaldirilmisligim coktur ama normal sansim olsa hic dusunmem bile normal dogururum alti ustu hayatinda bir gun aci ekeceksin birkac saat. Hem
Epidural alip normal dogum yapabilirsin hic aci cekmeden. Bence bu kadar stres yaptigina hic degmez. Zagen bebegin dogunca sezeryan normal hicbirisinin onemi kalmayacak hatirlamayacaksin bile. Su anda sana cok onemli geliyor ama en onemlisi saglikli bir bebegin olmasi sorunsuz kucagina alman gerisi nasil dogurdun filan teferruat. Bak bebegi kuvezde olan arkadaslara sorsan umurlarinda mi acaba nasil dogurduklari? Sen icini ferah tut :)
Inşallah sağsalim bebeğine kavuşmuşsundur. Güzel haberlerini bekliyoruzEvet bizde beklenen güne hatta saatlere geldik her ne kadar sabah doğuma girecek olsamda uyku düzenimden ve işlerimden dolayı uyuyamadım üstelik sadece 1 buçuk saat uyuyup kalkacağım sizler bu satırları okurken belkide ben ameliyathanede olacağım:) heyecan var mı derseniz tam olarak bende bilmiyorum tuhaf ruh hali içerisindeyim kızıma kavuşacağıma inanamıyorum . İnşallah bende sağlıcakla kucağıma alabilirim . doğum yapar yapmaz sizler için dua edeceğim sizde bizim için dua ederseniz çok seviniriz . Allaha emanet olun teyzişler görüşmek üzere...
Kızla bizim dün günümüz doldu pazartesi kadar dogum yapmazsam pazartesi kesin yatş yapıyorum suni sanci verilcek ve benn cok korkuyorum insallh gerek kalmazda kendi sancnla dogururum suni sanci cokmu zor yasayan varmi aranzda
Dogunca bu bu dusunduklerinin hicbirini hatirlamayacaksin o yuzden simdi rahatlamaya calis canim:) son gununun keyfini cikar/)ne güzel keşke bende bunları düşünebilsem.tuhaf duygular ıcerisindeyim.hem cok ıstıyorum biran once dogsun hemde korkudan utanç duygusundan doğurmak ıstemıyorum.cok bekledik kızımı cok ıstemiştik olsun diye.sonunda son ana geldık.ama ben sevinemiyorum bile.nasıl bir şey bu anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?