- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.301
Canim senin gonlunden ne geciyorsa oyle yap zaten. O zaman geliyor bebegin anladigim kadariyla Cuma:) simdiden hayirli olsun!!!Oyle canim ama iste gunumu beklersem bayrama denk geliyor zaten cuma 39 haftam bitmis olacak doktor sen bu strestle korkuyla normal yapamazsin zaten dedi bide devlette doktorum yani ozelde degilki illa sezeryan diye tuttursun. Sonucta sezeryanda bir dogum sekli normal dogum aninda bi sorun cikarsa bebegime zarar gelsin istemiyorum doktor da ayni fikirde. Cuma yapalim diyor
Sagol canim belki bizim icin sezeryan daha hayirlidir zaten normal dogumda hic kendime guvenemiyordum persembe son kontrole gidecem 4 gun sonra oglum gelecek cok heyecanli :)Canim senin gonlunden ne geciyorsa oyle yap zaten. O zaman geliyor bebegin anladigim kadariyla Cuma:) simdiden hayirli olsun!!!
Hayirlidiyla dogsun canim.sagliklica kavus bebisine.İyi akşamlarYarın sabah sekizde hastaneye yatış yapacağız. İnşallah prensesim de bende sağlıklı bir şekilde ertesi gün taburcu oluruz Bugün heyecandan nasıl uyuyacağım bilemiyorum
Allah kolay doğumlar versin canım, sağ salim yavrunu kucakla inşllhkızlar merhaba.yarın doğuma gidiyorum galiba.aşırı kaşıntılarım oldu.doktor yarın gel bakalım zaten uygunsun doğumu başlatalım dedi.cok korkuyorum.kendımı hıc hazır hıssetmıyorum ama zaten hıssedeceğimide zannetmiyorum.ne olur dualarınızı eksik etmeyın.sağ salım bebeğime kavuşayım......
Kızlar forumun en korkağı olarak hepinize selam :) bugün kontrolüm vardı gene 6 saate çıkamadım hastaneden , iki kere nst ye girdim beğenmedi dr, sonra yatan hasta katına aldılar oksijen verdiler bir saat daha nst çektiler yok gene olmadı, sonra serum vermek için damar yolu açmaya çalıştı hemşire ama bi türlü döar bulamayınca her tatafımı delik deşik etti ve en son ben bayıldımçok fenaydı.. Sonra başka hemşire zar zor serımu takacak bi damar buldu, iki saatte yakında öyle nst çektirdim ama bittim yani artık.. Gerçi dr onu da çok beğenmedi ama iki gün sonra bidaha çektrcem artık.. Neden böyle oluyor anlamadım, buarada dr umdam sezaryen istedim , 20 Sine gün verdi inşş o güne kadar sancım olmasın Gününü beklesin oğlum.. Benim tüm günüm böyle geçti işte..
Canim forumun en korkagi benim sen bi dur :) iyi dayanmissin ben igneyi soktugu anda bayiliyorum zaten:) doktorumda bugun bana cumaya sezeryan yazdi biraz anlasmazlik yasadik yarin tekrar konusacam insallah cuma oglumu kucagima alacam. Benim de hic sancim acilmam yok cumaya kadar dayaniriz sanirim senin de Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz atlatiriz..Kızlar forumun en korkağı olarak hepinize selam :) bugün kontrolüm vardı gene 6 saate çıkamadım hastaneden , iki kere nst ye girdim beğenmedi dr, sonra yatan hasta katına aldılar oksijen verdiler bir saat daha nst çektiler yok gene olmadı, sonra serum vermek için damar yolu açmaya çalıştı hemşire ama bi türlü döar bulamayınca her tatafımı delik deşik etti ve en son ben bayıldımçok fenaydı.. Sonra başka hemşire zar zor serımu takacak bi damar buldu, iki saatte yakında öyle nst çektirdim ama bittim yani artık.. Gerçi dr onu da çok beğenmedi ama iki gün sonra bidaha çektrcem artık.. Neden böyle oluyor anlamadım, buarada dr umdam sezaryen istedim , 20 Sine gün verdi inşş o güne kadar sancım olmasın Gününü beklesin oğlum.. Benim tüm günüm böyle geçti işte..
Allah tez zamanda sifasini versin Beratin canımCanm iyiye gdyr dedi doktru yalnz bugecedenburdyz sonrasnda agzdan antbytge devam etcz dedi allah im sen buyuksn
Cnm bnm 1 2cm acilmam var 10gündür bide bebek iyice dayamis kafayi asagiya ama gelmiyo inat etti suni sanci vercm diyo sezeryana karsi bi doktor güveniyorumda bide 3.600bnm bebegim nasl cikarcam diyorum güzel ıkınrsan bişecik olmaz diyo hakkmzda hayrlsı hem korkuyorum hmde bebegimi görcem diye bi heyecan cok karsk bi duygudaym allh yardmcmz olsunCanım benim de perşembe günüm doldu halen doğuramadm ama bügün doktorum öyle kafama göre suni sancı veremem dedi açılman olması lazım dedi ama açılman hiç olmamış perşembeye kadar bekle doğmazsa açılman olursa suni sancıyla açılman yoksa sezeryan yapalım
dedi
Benim de son 3 günBenden sonra dogum yapması gerekenler doğurdukça stresim artıyor. Ben neden doğuramadım bir türlü acabayarın son günüm hamilelik takvimimede baya almışmıştım. Her gün bakıyordum takvim bitti bebek yok hala gel artik kızım hem yarın babanın dogum günü diyorum çağırıyorum gelmiyo yinede
Ben normali bekliyorum inşMerhaba arkadaslar,
Burda cogu kisinin sezeryani tercih ettigini goruyorum.
Bunun sebebini cok merak ediyorum.
Lutfen biri soyleyebilirmiii..
Neden normal dogum degilde sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?