2015 Temmuz Anneleri

Canim senin gonlunden ne geciyorsa oyle yap zaten. O zaman geliyor bebegin anladigim kadariyla Cuma:) simdiden hayirli olsun!!!

Kizlar abdominal korseyi ne zaman taksam mide agrisi cekiyorum. Normal degil di mi? Size de olmus muydu? Biraktim takmiyorum artik. Zaten 7 kilo gitti dogumdan sonra kaldi 8. İns o da gider. Cilginca da yiyorum ama sanirim emzirmenin gucu bu:)

Canim senin gonlunden ne geciyorsa oyle yap zaten. O zaman geliyor bebegin anladigim kadariyla Cuma:) simdiden hayirli olsun!!!
Sagol canim belki bizim icin sezeryan daha hayirlidir zaten normal dogumda hic kendime guvenemiyordum persembe son kontrole gidecem 4 gun sonra oglum gelecek cok heyecanli :)

Allah kolay doğumlar versin canım, sağ salim yavrunu kucakla inşllh

Kızlar forumun en korkağı olarak hepinize selam :) bugün kontrolüm vardı gene 6 saate çıkamadım hastaneden , iki kere nst ye girdim beğenmedi dr, sonra yatan hasta katına aldılar oksijen verdiler bir saat daha nst çektiler yok gene olmadı, sonra serum vermek için damar yolu açmaya çalıştı hemşire ama bi türlü döar bulamayınca her tatafımı delik deşik etti ve en son ben bayıldım çok fenaydı.. Sonra başka hemşire zar zor serımu takacak bi damar buldu, iki saatte yakında öyle nst çektirdim ama bittim yani artık.. Gerçi dr onu da çok beğenmedi ama iki gün sonra bidaha çektrcem artık.. Neden böyle oluyor anlamadım, buarada dr umdam sezaryen istedim , 20 Sine gün verdi inşş o güne kadar sancım olmasın Gününü beklesin oğlum.. Benim tüm günüm böyle geçti işte..

doğuma girecek olan arkadaşlar güzel kolay doğumlarınız olur inşallah..

bende bugün nst ye girdim sancı da yok dr çok iyi diyor ben bi tane bile mi yok diyorum hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Gecmis olsun..
Peki neden sezeryan istedin?
Niye normal dogum yapmiyosunki?

Canim forumun en korkagi benim sen bi dur :) iyi dayanmissin ben igneyi soktugu anda bayiliyorum zaten:) doktorumda bugun bana cumaya sezeryan yazdi biraz anlasmazlik yasadik yarin tekrar konusacam insallah cuma oglumu kucagima alacam. Benim de hic sancim acilmam yok cumaya kadar dayaniriz sanirim senin de Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz atlatiriz..

Merhaba arkadaslar,

Burda cogu kisinin sezeryani tercih ettigini goruyorum.
Bunun sebebini cok merak ediyorum.
Lutfen biri soyleyebilirmiii..
Neden normal dogum degilde sezeryan

Benden sonra dogum yapması gerekenler doğurdukça stresim artıyor. Ben neden doğuramadım bir türlü acaba yarın son günüm hamilelik takvimimede baya almışmıştım. Her gün bakıyordum takvim bitti bebek yok hala gel artik kızım hem yarın babanın dogum günü diyorum çağırıyorum gelmiyo yinede

Cnm bnm 1 2cm acilmam var 10gündür bide bebek iyice dayamis kafayi asagiya ama gelmiyo inat etti suni sanci vercm diyo sezeryana karsi bi doktor güveniyorumda bide 3.600bnm bebegim nasl cikarcam diyorum güzel ıkınrsan bişecik olmaz diyo hakkmzda hayrlsı hem korkuyorum hmde bebegimi görcem diye bi heyecan cok karsk bi duygudaym allh yardmcmz olsun

Benim de son 3 gün Ablamın kızı artık umudu kesmiş kuzenim hiç doğmayacak galiba diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…