2015 Temmuz Anneleri

Merhaba arkadaslar,

Burda cogu kisinin sezeryani tercih ettigini goruyorum.
Bunun sebebini cok merak ediyorum.
Lutfen biri soyleyebilirmiii..
Neden normal dogum degilde sezeryan
Canim sahsen ben cok korkuyorum ve cok telasliyim kan verirken bile bayiliyorum dogum aninda bayginlik gecirirsem bebegime zarar gelsin istemiyorum doktor da benle ayni fikirde,normal dogurmayi cok istiyorum ama elimde degil bana psikologa bile git dedi doktorum

Gelecek inş en doğru ve hayırlı bir zamanda, sen stres yapma annesi o da etkilenir sonra

A ne güzel açılman varmış bu çok iyi korkma sen allahın izniyle normal doğum yaparsın hem 40 haftan dün dolmuş benim perşembe günü doldu hiç açılma yok bir kaç gündür her akşam sancım oluyor karnın acayip kasılıyo ama uzanıp dinlenince hemen geçiyor doktor dinlenince geçen sancılar yalancı sancı dır dedi gerçeği ne zaman yaşarım Acep

Canim bende aynen senin gibiyim kan tutar heyecanli bi tipim bayilirim hemen canim cok kiymetlidir.ama normall dogum yaptm.inan o an can havliyle her sey unutuluyor.rabbim yardim ediyor.

Burda en son ben dogucam bak gorursunz suratsiz en sona kaldi dige konusuruz artik gunler yerinde sayiyor sanki

Kızlar bugün halimizida aldık Annanem aldı sağolsun oğlumun odası tamamlandı annanem olmasaydı alamicaktik pek onemsemiyordum ama alınca havalara uctum hemen de getirdiler bi bebek arabamiz kaldı oda mevlutte sonra kismetse allahım gününde oğlumu kucgima alirim ins..

Eklentiler

• IMG_20150706_191316.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 352
Canim hayirli olsun anali babali buyusun bebeginiz:)

Şimdi annem ankara dışına gidecek 29 gün yok. Eşim izinli. Bu 20 gün misafir kabul etmeyi hiç düşünmüyorum.

Canım herkes olayın eğlencesinde. Bebeğin gelişinin mutluluğunu doyasıya yaşıyolar bşz bebeğe, doğum yorgunluğuna, vücudumuza alışmaya çalışıyoruz. Hırmonlar tavan. Birde sezeryanlıysan ağrılar var. Çok başka dünyalardayız.

Peki esin bu duruma bisey demiyomu?
Kabul etme kapiyi acma canim misafirlere.
Oyle seymi olurmus
Diyo. Hatta kendi aşlesine gelmeyin dinlenelim dedi. Olmaz yardımımız dokunur diyip geldiler. Çok iyi insanlar gerçekten ama yoruluyorum.

Günaydın. Anneler canım sıkıldı ya sanırım bize taşınma işi göründü tamda ağırlaşmaya başlamışken Offfff

bende senin gibi normal isterken sezeryan olacağım inşallah salı günü.sen nasılsın ağrıların varmı sezeryandan dolayı?bende korkuyorum sezeryandan bakalım nasıl olacak

Canm geç gördüm mesajını hayırlısıyla sağlıkla al meleğini kucağına inşallahh. Çekeceğin ağrı acı bebeğini kucakladığın zaman sinek ısırığı gibi gelecek sana :) inşallah kolaylıkla geçer doğumun güzel haberlerini bekliyorumm

günaydın arkadaşlar

hayırlı olsuun, çok şükür sen de aldın bebeğini kucağına, kokla bizim yerimize de

@sultanem150705 canım gözün aydın...hayırlı sağlıklı hep beraber bir ömrünüz olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…