- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.321
Canim sahsen ben cok korkuyorum ve cok telasliyim kan verirken bile bayiliyorum dogum aninda bayginlik gecirirsem bebegime zarar gelsin istemiyorum doktor da benle ayni fikirde,normal dogurmayi cok istiyorum ama elimde degil bana psikologa bile git dedi doktorumMerhaba arkadaslar,
Burda cogu kisinin sezeryani tercih ettigini goruyorum.
Bunun sebebini cok merak ediyorum.
Lutfen biri soyleyebilirmiii..
Neden normal dogum degilde sezeryan
Gelecek inş en doğru ve hayırlı bir zamanda, sen stres yapma annesi o da etkilenir sonraBenden sonra dogum yapması gerekenler doğurdukça stresim artıyor. Ben neden doğuramadım bir türlü acabayarın son günüm hamilelik takvimimede baya almışmıştım. Her gün bakıyordum takvim bitti bebek yok hala gel artik kızım hem yarın babanın dogum günü diyorum çağırıyorum gelmiyo yinede
Cnm bnm 1 2cm acilmam var 10gündür bide bebek iyice dayamis kafayi asagiya ama gelmiyo inat etti suni sanci vercm diyo sezeryana karsi bi doktor güveniyorumda bide 3.600bnm bebegim nasl cikarcam diyorum güzel ıkınrsan bişecik olmaz diyo hakkmzda hayrlsı hem korkuyorum hmde bebegimi görcem diye bi heyecan cok karsk bi duygudaym allh yardmcmz olsun
Canim sahsen ben cok korkuyorum ve cok telasliyim kan verirken bile bayiliyorum dogum aninda baygink gecirirsem bebegime zarar gelsin istemiyorum doktor da benle ayni fikirde,normal dogurmayi cok istiyorum ama elimde degil bana psikologa bile git dedi doktorum
Benimde 20 temmuz ama iple cekiyorum biran once gelsin digeKızlar iyi geceler.doğumdan çok korkuyorum.tarihim belli 20temmuzda sezeryan Allah'ın izniyle inşallah olucak.ama o kadar korkuyorum kı anlatamam
Epıdural sezeryan mı cnm?Benimde 20 temmuz ama iple cekiyorum biran once gelsin dige
Keske senin gibi olsam ama doktor riske atmiyacak gibiCanim bende aynen senin gibiyim kan tutar heyecanli bi tipim bayilirim hemen canim cok kiymetlidir.ama normall dogum yaptm.inan o an can havliyle her sey unutuluyor.rabbim yardim ediyor.
Yok canim genel istiyorum epidural yapdirmamEpıdural sezeryan mı cnm?
Canim hayirli olsun anali babali buyusun bebeginiz:)İyi geceler annişler hepinizi bir bir alıntıladım ama malesef hata verdi alıntılamadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kızım düyaya ya geldi şuanda herşey yolunda biraz ağrılarımm var tabi darısı diğer bebeklerini bekleyen annelere başına
Şimdi annem ankara dışına gidecek 29 gün yok. Eşim izinli. Bu 20 gün misafir kabul etmeyi hiç düşünmüyorum.Evet bir belirti olsa daha kolay olur tamamen bilinmezlik her gün ev temizliği ha bugün geldi gelecek diye diken üstünde olmak zor :/ Plan yapamıyor insan
Ya gerçekten insanlar düşüncesiz eşimin abisinin oğlu oldu çocuk 3-4 aylık olduğunda gittik şehir dışındalardı hemde onlarda kalmadık Yük vermemek lazım insanlara.Kibarca müsait değiliz belli bir süre misafir kabul etmiyoruz demek lazım anlayışsız insanlara.
Canım herkes olayın eğlencesinde. Bebeğin gelişinin mutluluğunu doyasıya yaşıyolar bşz bebeğe, doğum yorgunluğuna, vücudumuza alışmaya çalışıyoruz. Hırmonlar tavan. Birde sezeryanlıysan ağrılar var. Çok başka dünyalardayız.Ben bunları yasamayim diye memlekete gitmedim çalıştığımız yerde doğum yapmaya karar verdim. 1 aydır kayinvalidem var düşün ki bana masaj yap bile diyor. Doğuma da kızı oğlu kardeşi kimi bulduysa davet etti evim 2 oda diyor gönlümün sigdirdigim yere dünyaları sigdirabilirmis. Allah akıl sagliklarimizi korusun.
Diyo. Hatta kendi aşlesine gelmeyin dinlenelim dedi. Olmaz yardımımız dokunur diyip geldiler. Çok iyi insanlar gerçekten ama yoruluyorum.Peki esin bu duruma bisey demiyomu?
Kabul etme kapiyi acma canim misafirlere.
Oyle seymi olurmus
Yardımdan çok o iş herşeye karışmaya dönüyor sanırım.Diyo. Hatta kendi aşlesine gelmeyin dinlenelim dedi. Olmaz yardımımız dokunur diyip geldiler. Çok iyi insanlar gerçekten ama yoruluyorum.
bende senin gibi normal isterken sezeryan olacağım inşallah salı günü.sen nasılsın ağrıların varmı sezeryandan dolayı?bende korkuyorum sezeryandan bakalım nasıl olacak
hayırlı olsuun, çok şükür sen de aldın bebeğini kucağına, kokla bizim yerimize deİyi geceler annişler hepinizi bir bir alıntıladım ama malesef hata verdi alıntılamadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kızım düyaya ya geldi şuanda herşey yolunda biraz ağrılarımm var tabi darısı diğer bebeklerini bekleyen annelere başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?