2015 Temmuz Anneleri

günaydınnnnn doğuramayan grup doğum yapanlara da günaydın da artık onlar pek uğramaz oldu bebişleri var ne de olsa hadi kızlar bizde doğuralım hamama falan mı gitsek takla atalım trambolin

günaydınnnn bugün kucaklarımız dolar belki

Eklentiler

• 20140903_183302.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 80
kizlar dun hastaneye gittim kontrolm vardi sabah kendi doktoruma gittim nst istedi nst ogleden sonra sira geldi anca ve sanci cikti devamli olarak ama doktorum muayene sirasnda bebegin kanala girmedigini soyledi. doktorum acl bir durum icin hastane disina cikmis baska doktor bakti nst sonucuna beni dogum bolumune yatisimi verdi sancilarini takip ederz eger bebek gelmezse sezeryana aliriz diye ve bana bagirdi azarladi icerdeki hastalarn yaninda bende doktorun hastaneden gitmesini bekledm yanindaki hemsireden yatisi iptal etmesini istedim tartisark iptal ettim bugun kendi doktorum hastanede ama korkumdan gidemiyorum eger sezeryan derse hemen amelyata alirsa diye ama kendi doktorum normal dogum yanlisi ne yapacagimi sasirdim . Size olan sorum bebegin kanala inmesi icin ne yapabilirim yardim edin lutfen

Benim de son 3 gün Ablamın kızı artık umudu kesmiş kuzenim hiç doğmayacak galiba diyor

Gelecek inş en doğru ve hayırlı bir zamanda, sen stres yapma annesi o da etkilenir sonra

Gelecek Insallah ama gelmiyor. Doktor randevumuz yarın valla sezeryanla alin diycem galiba çünkü böyle bir sey olacak korkusuyla yaşıyorum

Kızlar günaydın bebisleri kocaman öpücükler.
Biz yatak almadik daha beşik yatağı nasıl olmalı sertvmi yumuşak mi viscon falan mi

günaydın canım...bu rda convolaria da çok azimli bu konuda o baya uğraşıyodu yürüyüş yapıyodu baya...burda bi dr merdiven indirip çıkartmıştı bi arkadaşıma hastane merdivenlerini 4 kat kaç kez inip çıkmış sonunda normal doğum yaptı...

ayrıca azarlayan bi dr ne demek ya ayyy boğasım geliyo işini zorla yapan insanları..ne olursan ol insan ol sözü gerçekten ok doğru..yoksa hiç bi değerleri yok sıfır

erkekdi benm yasim kucuk olunca hemen azarladi bende ona bagirdim altta kalmadm okumus ama adam olamamis derler ya oyle yani bu insan allah hastalarina yatdm etsin yani diyecek bisey bulamiyorum rabbime birakiyorum ben ama nasil agladim.
gercekten merdiven ise yariyo mu ya sadece 1 cm acilmam var baska yok

selam canım merak ettiğim şu nst çekilirken de sancın var mıydı ya da öncesinde de sık sık sancıların oluyor muydu? bir de nst %50 doğruluk payı olan bir şey diye okumuştum bir yerde.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür benim ddoğum biraz zor oldu hirpalandim daha kendime gelemedim doğum yapan arkadaşlarahhayırlı olsun yapmayanlarda bi avazda kurtulur inşaallah alıntı yapamadım herkese tesekkur ederim @ilknur84 damada hayırlı olsun canım aynı gün doğum yapmisiz galiba sağlıkla buyutelim insaallah

günaydın kızlar
doğurmayan kaç kişi kaldı?
bu bebeğin doğum kanalına girdiğini anlamanın bir yolu yok mu ya, ona göre hareket edeceğim hala ev işi yapıyorum, spürge vileda. ama yürüyüşü, hurma yemeyi bıraktım, bu hafta doğmasın diye ama haftaya da doğmasını istiyorum, beklemek sıkıcı. Tabi bu işler siparişle planla olmuyor ama bebek yukarda kalır da sezaryana alırlar diye korkmaya başladım

selam canım merak ettiğim şu nst çekilirken de sancın var mıydı ya da öncesinde de sık sık sancıların oluyor muydu? bir de nst %50 doğruluk payı olan bir şey diye okumuştum bir yerde.
ben de öyle okumuştum ama drlar %100 doğru gibi davranıyorlar, hata istemediğinden sanırım geçen günkü nstmde öncesinde sancı yoktu. ama cihaz sorun çıkarınca çok uzun kaldım, bir de pozisyonum yandı, sırtımda bir destek de yok. uzun süre öyle durunca olmayan sancı ortaya çıktı. tabi nstde düzenli sancı gördü dr. sonrasında sancılar gitti.

evet sanvilarm oluyo du hatta bazen 5 dk bir 60 sn ye feln suruyodu nst de de hissettim zaten ama yuksek olanlari gercektn sanci verenleri hissettim cunku vok canimi acitiyodu o sanci o yuzden hissediyodum ama ufak olanlari hissetmiyodum o kadar

cok sevndim allah anneli babali buyutsun insallah :)

Bnmde karnim asagida fln degil.bebegin.kafasi soldaydi.bide bnde yururken baski oluyodu asagiya simdi yok.anlamadim niye oyle oldu.hayirlisiyla sagliklica kucagimiza alalim .

Kizlar bebegim cok asiri hareketli heleki geceleri hic uyutmuyor artik cikmak istiyor dun ki cati muayenesinden sonra asagi kisma acayip baski olmaya basladi sorsan cuma sezeryan olacam hala inanamiyorum oglumun geliyor olmasina

Gözün Aydın canım
Aynen darısı bekleyenlerin başına
Sağlıklı huzurlu bi hayat diliyorum sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…