- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.361
günaydınnnnn doğuramayan grupdoğum yapanlara da günaydın da artık onlar pek uğramaz oldu bebişleri var ne de olsa hadi kızlar bizde doğuralım hamama falan mı gitsek takla atalım trambolin
Negüzel az kalmış işte tadını çıkar bırak bı endişeleri. Hepsi Bebeğini gördüğün an silinip gidecekKizlar bebegim cok asiri hareketli heleki geceleri hic uyutmuyorartik cikmak istiyor dun ki cati muayenesinden sonra asagi kisma acayip baski olmaya basladi sorsan cuma sezeryan olacam hala inanamiyorum oglumun geliyor olmasina
ahhh ahhh eski günler olsaydı şimdi geçmişi okuyor olurdum
kizlar dun hastaneye gittim kontrolm vardi sabah kendi doktoruma gittim nst istedi nst ogleden sonra sira geldi anca ve sanci cikti devamli olarak ama doktorum muayene sirasnda bebegin kanala girmedigini soyledi. doktorum acl bir durum icin hastane disina cikmis baska doktor bakti nst sonucuna beni dogum bolumune yatisimi verdi sancilarini takip ederz eger bebek gelmezse sezeryana aliriz diye ve bana bagirdi azarladi icerdeki hastalarn yaninda bende doktorun hastaneden gitmesini bekledm yanindaki hemsireden yatisi iptal etmesini istedim tartisark iptal ettim bugun kendi doktorum hastanede ama korkumdan gidemiyorum eger sezeryan derse hemen amelyata alirsa diye ama kendi doktorum normal dogum yanlisi ne yapacagimi sasirdim. Size olan sorum bebegin kanala inmesi icin ne yapabilirim yardim edin lutfen
Kendi doktoruna güveniyorsan git görün ama yok güvenmiyorsan hemen başka doktora görün başka hastaneye git. Çocuk Kanala doğum anındada girer niye bunu bahane ederlerkikizlar dun hastaneye gittim kontrolm vardi sabah kendi doktoruma gittim nst istedi nst ogleden sonra sira geldi anca ve sanci cikti devamli olarak ama doktorum muayene sirasnda bebegin kanala girmedigini soyledi. doktorum acl bir durum icin hastane disina cikmis baska doktor bakti nst sonucuna beni dogum bolumune yatisimi verdi sancilarini takip ederz eger bebek gelmezse sezeryana aliriz diye ve bana bagirdi azarladi icerdeki hastalarn yaninda bende doktorun hastaneden gitmesini bekledm yanindaki hemsireden yatisi iptal etmesini istedim tartisark iptal ettim bugun kendi doktorum hastanede ama korkumdan gidemiyorum eger sezeryan derse hemen amelyata alirsa diye ama kendi doktorum normal dogum yanlisi ne yapacagimi sasirdim. Size olan sorum bebegin kanala inmesi icin ne yapabilirim yardim edin lutfen
günaydın kızlar
doğurmayan kaç kişi kaldı?
bu bebeğin doğum kanalına girdiğini anlamanın bir yolu yok mu ya, ona göre hareket edeceğimhala ev işi yapıyorum, spürge vileda. ama yürüyüşü, hurma yemeyi bıraktım, bu hafta doğmasın diye ama haftaya da doğmasını istiyorum, beklemek sıkıcı. Tabi bu işler siparişle planla olmuyor ama bebek yukarda kalır da sezaryana alırlar diye korkmaya başladım
40dan sonra doğum yapan bir sürü tanıdığım var hatta 42. Haftada dopum yaptı bir yakınımız, 40dan sonra her gün kontrole gidiyorsun. Belki forumdan dolayı öyle hissediyorsun doğum yapanları gördükçe, ama bebeğin en doğru zamanda gelecek inşGelecek Insallah ama gelmiyor. Doktor randevumuz yarın valla sezeryanla alin diycem galiba çünkü böyle bir sey olacak korkusuyla yaşıyorum
benimki de en son aşağı soldaydı. baskı devam ediyor bazen, kimi zaman da azalıyor. ben de anlamıyorum bebeğin işlerindenBnmde karnim asagida fln degil.bebegin.kafasi soldaydi.bide bnde yururken baski oluyodu asagiya simdi yok.anlamadim niye oyle oldu.hayirlisiyla sagliklica kucagimiza alalim .
insan zaten koca karnından zor yatıyor bir de bebek de uyutmayınca her şey daha da zora giriyor, haklısınKizlar bebegim cok asiri hareketli heleki geceleri hic uyutmuyorartik cikmak istiyor dun ki cati muayenesinden sonra asagi kisma acayip baski olmaya basladi sorsan cuma sezeryan olacam hala inanamiyorum oglumun geliyor olmasina
haklısın ama ne bilim açılma artar da bebek aşağı inmez falanBence bırakma yürüyüşü hurmayı
Merhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür benim ddoğum biraz zor oldu hirpalandim daha kendime gelemedim doğum yapan arkadaşlarahhayırlı olsun yapmayanlarda bi avazda kurtulur inşaallah alıntı yapamadım herkese tesekkur ederim @ilknur84 damada hayırlı olsun canım aynı gün doğum yapmisiz galiba sağlıkla buyutelim insaallah
alemsin topikçe karnı burnunda bisürü kadın hamamda düşündümde baya eğlenceli olur kapıyıda ambulans yanaştırırız hamamdan çıkan sıraya girer
kızlar ben tuvaleti yapacak gibi hissediyorum çok sık, sizde de oluyor mu
Doguramayanlar topigi nasilsiniz
Hahaha hatir gonul meselesine cevirdik benimde kayinvalidem şu gün dogurma şu gün dogur dige talimat veriyor millete gore dogurcazsaat 11 den beri 3-4 kere sancı girdi bi heyecan evi toplamaya başladımne ilginç eşim görse halimi ne güler kim bilir belki artar annemde 1 günlüğüne şehir dışına gitmişti bugün de dayan doğurma dedi
Bebek asagiya iniyor ya baski yapiyor ondandirkızlar ben tuvaleti yapacak gibi hissediyorum çok sık, sizde de oluyor mu
Kızlar iyi geceler.doğumdan çok korkuyorum.tarihim belli 20temmuzda sezeryan Allah'ın izniyle inşallah olucak.ama o kadar korkuyorum kı anlatamam
Kızlarrr benim de 20 Temmuz, bir günde üç bebiş mi geliyor forumaBenimde 20 temmuz ama iple cekiyorum biran once gelsin dige
insallah iner hurma yemeye basladm ve sabah kalktigimdan beri merdiven inip cikiyorum insallah ise yararKimse seni zorla yatıramaz günün bile dolmadı sancın varsa iner belki yavaş yavaş asıl stresden doğum geriler
Benim daha erken olcakdi ama kilosu cok az bide 38.haftayi 20snde tamamliyorum ondan öle gun verdi yinede belli olmaz doktorum dahada erken alabilirz dedi
Kızlarrr benim de 20 Temmuz, bir günde üç bebiş mi geliyor foruma
amin:)günaydınnnn bugün kucaklarımız dolar belki
bence yine de kendi doktoruna git bi bakalım o ne diyecekkizlar dun hastaneye gittim kontrolm vardi sabah kendi doktoruma gittim nst istedi nst ogleden sonra sira geldi anca ve sanci cikti devamli olarak ama doktorum muayene sirasnda bebegin kanala girmedigini soyledi. doktorum acl bir durum icin hastane disina cikmis baska doktor bakti nst sonucuna beni dogum bolumune yatisimi verdi sancilarini takip ederz eger bebek gelmezse sezeryana aliriz diye ve bana bagirdi azarladi icerdeki hastalarn yaninda bende doktorun hastaneden gitmesini bekledm yanindaki hemsireden yatisi iptal etmesini istedim tartisark iptal ettim bugun kendi doktorum hastanede ama korkumdan gidemiyorum eger sezeryan derse hemen amelyata alirsa diye ama kendi doktorum normal dogum yanlisi ne yapacagimi sasirdim. Size olan sorum bebegin kanala inmesi icin ne yapabilirim yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?