2015 Temmuz Anneleri

günaydınnnnn doğuramayan grup doğum yapanlara da günaydın da artık onlar pek uğramaz oldu bebişleri var ne de olsa hadi kızlar bizde doğuralım hamama falan mı gitsek takla atalım trambolin
alemsin topikçe karnı burnunda bisürü kadın hamamda düşündümde baya eğlenceli olur kapıyıda ambulans yanaştırırız hamamdan çıkan sıraya girer

Kizlar bebegim cok asiri hareketli heleki geceleri hic uyutmuyor artik cikmak istiyor dun ki cati muayenesinden sonra asagi kisma acayip baski olmaya basladi sorsan cuma sezeryan olacam hala inanamiyorum oglumun geliyor olmasina
Negüzel az kalmış işte tadını çıkar bırak bı endişeleri. Hepsi Bebeğini gördüğün an silinip gidecek

Kimse seni zorla yatıramaz günün bile dolmadı sancın varsa iner belki yavaş yavaş asıl stresden doğum geriler

Kendi doktoruna güveniyorsan git görün ama yok güvenmiyorsan hemen başka doktora görün başka hastaneye git. Çocuk Kanala doğum anındada girer niye bunu bahane ederlerki
Bak ben doğum masasında yatıyordum 8.5 cm açılmam vardı çocuk kanala inmemiş doktorum uğraştı biraz insin diye. Sonra acil sınava gireceği için çıktı başka doktora emanet etmiş kadın geldi baktı suratında ruhsuz bi ifade bu inmez sezeryan olur dedi. Sonra kendi doktorumu arayıp ebeler söyledi doktorum kesinlikle olmaz 1 saat beklesin dedi Allah'tan o doktor gitti nöbetçi doktor geldi nöbetçi doktorda ne sezeryanı birazdan doğurur dedi ve yarım saat sonra doğurdum gerçekten. Engel olduğu için kendi doktoruma minnettarım ötekinede ne diyim Allah bildiği gibi yapsın

Bence bırakma yürüyüşü hurmayı

Gelecek Insallah ama gelmiyor. Doktor randevumuz yarın valla sezeryanla alin diycem galiba çünkü böyle bir sey olacak korkusuyla yaşıyorum
40dan sonra doğum yapan bir sürü tanıdığım var hatta 42. Haftada dopum yaptı bir yakınımız, 40dan sonra her gün kontrole gidiyorsun. Belki forumdan dolayı öyle hissediyorsun doğum yapanları gördükçe, ama bebeğin en doğru zamanda gelecek inş

Bnmde karnim asagida fln degil.bebegin.kafasi soldaydi.bide bnde yururken baski oluyodu asagiya simdi yok.anlamadim niye oyle oldu.hayirlisiyla sagliklica kucagimiza alalim .
benimki de en son aşağı soldaydı. baskı devam ediyor bazen, kimi zaman da azalıyor. ben de anlamıyorum bebeğin işlerinden

Kizlar bebegim cok asiri hareketli heleki geceleri hic uyutmuyor artik cikmak istiyor dun ki cati muayenesinden sonra asagi kisma acayip baski olmaya basladi sorsan cuma sezeryan olacam hala inanamiyorum oglumun geliyor olmasina
insan zaten koca karnından zor yatıyor bir de bebek de uyutmayınca her şey daha da zora giriyor, haklısın bebişine kavuşmaya çok az kalmış. sezaryan da çok heyecanlı ya, bebeğin ne zaman geleceğini biliyorsun

Bence bırakma yürüyüşü hurmayı
haklısın ama ne bilim açılma artar da bebek aşağı inmez falan
kaygılar, kontrol isteği benim yine sarı akıntım geliyor. sizin şu sarı da olabilir nişan demenizde sonra pimpiriklenyorum. benim kv ebe, o pembe veya kahve olur dedi

canım sende yapmışsın gözün aydın hayırlı olsun..bir an önce toparlanırsın inşallah

Hahaha hatir gonul meselesine cevirdik benimde kayinvalidem şu gün dogurma şu gün dogur dige talimat veriyor millete gore dogurcaz

günaydınnnn bugün kucaklarımız dolar belki
amin:)
nerenin manzarası bu

bence yine de kendi doktoruna git bi bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…