2015 Temmuz Anneleri

kendi doktoruma guveniyorum beni cok rahatlatiyor sakin tavjrlariyla konusmasiyla ve normal dogum istiyorum dedim yurumem gerekiyo bol bol dedi bebegn inmesi icin dedi ve gunu var demisti zaten korkumdan bugun kendi doktoruma bile gidemedm guvendigim halde dunku doktor cok korkuttu cunku haftaya gidicem artik kontrole tekrardan niye gelmedn dersede durumu aciklicam bilmesi gerekir cunku bu durumda

Merhaba kızlarrr. Nasılsınızzz ? Biz de durum stabil bugün de gelen giden yok , ağrı sızı yok
Yarın kontrol var bakalım doktorum ne diyecek. Herşeyi hazırladık bi kızımız kaldı
Dün cam sebil aldım. Ama içine ne koyucağım konusunda kararsızım. Sizce limonata mı lohusa şerbeti mi daha mantıklı?
Bardaklarımız ve kolonya şişelerimiz bunlar. Bir de çikolata ikram edicez gelenlere. Zaten ramazan olduğu için yeterli olur sanırım.

Benim daha erken olcakdi ama kilosu cok az bide 38.haftayi 20snde tamamliyorum ondan öle gun verdi yinede belli olmaz doktorum dahada erken alabilirz dedi
Benim de 39+1 oluyor inşallah o zamana kadar bekler oğlum çünkü sancılarım çıkıyor benim bayadır. Haftaya kontrol var o zaman netleşecek artık ama son ana kadar durması taraftarıyım bende valla 40 ı bekle dese beklerim heralde :) seninki de inşallah bekler de iyice toparlar annesi. Kilosu ne kadar şu anda senin bebişinin canım?

Çok şükür cnm çokk sevindimm herşeyin yolunda olmasına. Sağlıklı mutlu uzunn ömürleriniz olsun minik prensesinizle bahtı güzel olsun inşallahh canm. Ağrıların geçicek ilk gün zor olur sonra yavaş yavaş toparlamaya başlıcaksn Allahın izniyle. Ne güzel hepimiz yavaş yavaş ulaşıyoruz mutlu sona :) inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşurr bebeklerimzden bahsederiz artıkk. Çok öpüyorm seni

bakın bakalım nasıl olmuş
dün ablamla oturduk bunları yaptık:)
taç, terlik, yatağa takmak için fiyonkla ve yastık bir de kapı süsümüzün aynasını sipariş vermiştim süslemesini biz yaptık:) sizce kapıya onu nasıl asmalıyım?? arkasına tül yapıştırıp kapıya mı bağlasak ne dersiniz

Eklentiler

• image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 157
Bayildim canimmm, cok guzel olmuslar. Bende lohusa sekeri aldim. Senin pembe bardaklarinada lohusa serbeti yakisabilir
O bitince hazir uludag limonata alir koyarsin

Çok güzel olmuşlar lohusa şerbetide iyi limonatada istediğini yapp :)

Cok hos olmuslarrrr
Kapi susun varsa bide bu aynayi nereye asacaksin canim? 2 tane asilacak susun var diye anladim.
Tulle kapiya guzel olur bi ayna

Çok gğzell olmuşlar kapı süsünü tüle takma bence benimkide aynalı dirdk yapıştırıcam

Kızlar herkese merhaba :) doğum yapan arkadaşların gözüaydın küvezde olan bebeklerimize acil şifa diliyorum, benim gibi bekleyenlere de Allah sağlıklı doğum nasip etsin
Hatırlayanlarınız olur belki 27. Haftamda erken doğum tehdidi ile 1 hafta hastanede yatmıştım. Aparat takılmıstı serviks uzunluğum kısalmış denmişti vs vs:) o aparat 36. Haftamda çıkarıldı ama bebeğim hala gelmedi demekki teşhisi yanlış koydular yurtdışında doktorlar. Napalım sağlık olsun o dönemde çok sıkıntılar çekmiştim hepsi geldi geçti, inşallah sağlıkla da kucağıma alırım bebeğimi.
Doktorumuz 10 gün daha bekler dedi, Şimde de gelsin diye uğraşıyorum
Güzel haberlerinizi okudukça çok seviniyorum hepinize sevgiler...

Dogum yapanlari okudum ama alintilayinca gitti nalet telefondan girince boyle oluyor iste.

Hepinizin gozu aydin, Allah anali babali buyutsun, geri kalan bizlere de kolay dogum nasip etsin ins. :))

Benide ariyolr ulasamasinlr hemn mesaj atiyolr dogurdunmu :).bayrama denk gelmesin diyen var amn gelsin diten car millete gire dogurcazz :)
aynen:) ama oyle seyleri duyunca bana d ahic doğacak giib gelmiyor, sancılar başlarsa inanamicaaaam heralde

Cok hos olmuslarrrr
Kapi susun varsa bide bu aynayi nereye asacaksin canim? 2 tane asilacak susun var diye anladim.
Tulle kapiya guzel olur bi ayna
teşekkür ederim:) yok 2 tane değil bu aynalı olan işte sadece:)

Çok gğzell olmuşlar kapı süsünü tüle takma bence benimkide aynalı dirdk yapıştırıcam
çift taraflı bant mı yoksa, patafixlerden mi alsam düşmesin sonra kapıdan

Ayni gune tarih vermisler bize

Bnde sanki burda kalck boyle hayatimizi surcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…