- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.381
kendi doktoruma guveniyorum beni cok rahatlatiyor sakin tavjrlariyla konusmasiyla ve normal dogum istiyorum dedim yurumem gerekiyo bol bol dedi bebegn inmesi icin dedi ve gunu var demisti zaten korkumdan bugun kendi doktoruma bile gidemedm guvendigim halde dunku doktor cok korkuttu cunkuKendi doktoruna güveniyorsan git görün ama yok güvenmiyorsan hemen başka doktora görün başka hastaneye git. Çocuk Kanala doğum anındada girer niye bunu bahane ederlerki
Bak ben doğum masasında yatıyordum 8.5 cm açılmam vardı çocuk kanala inmemiş doktorum uğraştı biraz insin diye. Sonra acil sınava gireceği için çıktı başka doktora emanet etmiş kadın geldi baktı suratında ruhsuz bi ifade bu inmez sezeryan olur dedi. Sonra kendi doktorumu arayıp ebeler söyledi doktorum kesinlikle olmaz 1 saat beklesin dedi Allah'tan o doktor gitti nöbetçi doktor geldi nöbetçi doktorda ne sezeryanı birazdan doğurur dedi ve yarım saat sonra doğurdum gerçekten. Engel olduğu için kendi doktoruma minnettarım ötekinede ne diyim Allah bildiği gibi yapsın
haftaya gidicem canim korkumu bi yenebilirsem korkumdan gidemedm bugunamin:)
nerenin manzarası bu
bence yine de kendi doktoruna git bi bakalım o ne diyecek
Benim de 39+1 oluyor inşallah o zamana kadar bekler oğlum çünkü sancılarım çıkıyor benim bayadır. Haftaya kontrol var o zaman netleşecek artık ama son ana kadar durması taraftarıyım bende valla 40 ı bekle dese beklerim heralde :) seninki de inşallah bekler de iyice toparlar annesi. Kilosu ne kadar şu anda senin bebişinin canım?Benim daha erken olcakdi ama kilosu cok az bide 38.haftayi 20snde tamamliyorum ondan öle gun verdi yinede belli olmaz doktorum dahada erken alabilirz dedi
İyi geceler annişler hepinizi bir bir alıntıladım ama malesef hata verdi alıntılamadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kızım düyaya ya geldi şuanda herşey yolunda biraz ağrılarımm var tabi darısı diğer bebeklerini bekleyen annelere başına
aynen bana da bayramdan sonra doğur diyorlarHahaha hatir gonul meselesine cevirdik benimde kayinvalidem şu gün dogurma şu gün dogur dige talimat veriyor millete gore dogurcaz
Canim gozun aydin dogum yapmissinCok sagolsn bitnm buaksmda burdyz maalesef ama doktru iyiye gdyr dedi ona cok sevndm iyilsyr oglm
Benide ariyolr ulasamasinlr hemn mesaj atiyolr dogurdunmu :).bayrama denk gelmesin diyen var amn gelsin diten car millete gire dogurcazz :)aynen bana da bayramdan sonra doğur diyorlarbakalım ne zaman gelmek isterse kabulümüz tabi
Bayildim canimmm, cok guzel olmuslar. Bende lohusa sekeri aldim. Senin pembe bardaklarinada lohusa serbeti yakisabilirMerhaba kızlarrr. Nasılsınızzz ? Biz de durum stabilbugün de gelen giden yok , ağrı sızı yok
Yarın kontrol var bakalım doktorum ne diyecek. Herşeyi hazırladık bi kızımız kaldı
Dün cam sebil aldım. Ama içine ne koyucağım konusunda kararsızım. Sizce limonata mı lohusa şerbeti mi daha mantıklı?
Bardaklarımız ve kolonya şişelerimiz bunlar. Bir de çikolata ikram edicez gelenlere. Zaten ramazan olduğu için yeterli olur sanırım.
Eki Görüntüle 1576040 Eki Görüntüle 1576048 Eki Görüntüle 1576043
Merhaba kızlarrr. Nasılsınızzz ? Biz de durum stabilbugün de gelen giden yok , ağrı sızı yok
Yarın kontrol var bakalım doktorum ne diyecek. Herşeyi hazırladık bi kızımız kaldı
Dün cam sebil aldım. Ama içine ne koyucağım konusunda kararsızım. Sizce limonata mı lohusa şerbeti mi daha mantıklı?
Bardaklarımız ve kolonya şişelerimiz bunlar. Bir de çikolata ikram edicez gelenlere. Zaten ramazan olduğu için yeterli olur sanırım.
Eki Görüntüle 1576040 Eki Görüntüle 1576048 Eki Görüntüle 1576043
Cok hos olmuslarrrrbakın bakalım nasıl olmuş
dün ablamla oturduk bunları yaptık:)
taç, terlik, yatağa takmak için fiyonkla ve yastıkbir de kapı süsümüzün aynasını sipariş vermiştim süslemesini biz yaptık:) sizce kapıya onu nasıl asmalıyım?? arkasına tül yapıştırıp kapıya mı bağlasak ne dersiniz
Çok gğzell olmuşlar kapı süsünü tüle takma bence benimkide aynalı dirdk yapıştırıcambakın bakalım nasıl olmuş
dün ablamla oturduk bunları yaptık:)
taç, terlik, yatağa takmak için fiyonkla ve yastıkbir de kapı süsümüzün aynasını sipariş vermiştim süslemesini biz yaptık:) sizce kapıya onu nasıl asmalıyım?? arkasına tül yapıştırıp kapıya mı bağlasak ne dersiniz
Hurmayla doğum ne alaka cnm ?insallah iner hurma yemeye basladm ve sabah kalktigimdan beri merdiven inip cikiyorum insallah ise yarar
aynen:) ama oyle seyleri duyunca bana d ahic doğacak giib gelmiyor, sancılar başlarsa inanamicaaaam heraldeBenide ariyolr ulasamasinlr hemn mesaj atiyolr dogurdunmu :).bayrama denk gelmesin diyen var amn gelsin diten car millete gire dogurcazz :)
teşekkür ederim:) yok 2 tane değil bu aynalı olan işte sadece:)Cok hos olmuslarrrr
Kapi susun varsa bide bu aynayi nereye asacaksin canim? 2 tane asilacak susun var diye anladim.
Tulle kapiya guzel olur bi ayna
çift taraflı bant mı yoksa, patafixlerden mi alsam düşmesin sonra kapıdanÇok gğzell olmuşlar kapı süsünü tüle takma bence benimkide aynalı dirdk yapıştırıcam
Ayni gune tarih vermisler bizeKızlar herkese merhaba :) doğum yapan arkadaşların gözüaydınküvezde olan bebeklerimize acil şifa diliyorum, benim gibi bekleyenlere de Allah sağlıklı doğum nasip etsin
Hatırlayanlarınız olur belki 27. Haftamda erken doğum tehdidi ile 1 hafta hastanede yatmıştım. Aparat takılmıstı serviks uzunluğum kısalmış denmişti vs vs:) o aparat 36. Haftamda çıkarıldı ama bebeğim hala gelmedi demekki teşhisi yanlış koydular yurtdışında doktorlar. Napalım sağlık olsun o dönemde çok sıkıntılar çekmiştim hepsi geldi geçti, inşallah sağlıkla da kucağıma alırım bebeğimi.
Doktorumuz 10 gün daha bekler dedi, Şimde de gelsin diye uğraşıyorum
Güzel haberlerinizi okudukça çok seviniyorum hepinize sevgiler...
Bnde sanki burda kalck boyle hayatimizi surcez :)aynen:) ama oyle seyleri duyunca bana d ahic doğacak giib gelmiyor, sancılar başlarsa inanamicaaaam heralde
teşekkür ederim:) yok 2 tane değil bu aynalı olan işte sadece:)
çift taraflı bant mı yoksa, patafixlerden mi alsam düşmesin sonra kapıdan
Hurmayla doğum ne alaka cnm ?[/QUOTE
hurma dogumun kolay olmasini sagliyomus ve sutun artmasina yardimci oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?