- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.401
2.600 3 kilo olsa aliriz dedi bakalim bayramdan once 3 olsa ins dogururmBenim de 39+1 oluyor inşallah o zamana kadar bekler oğlum çünkü sancılarım çıkıyor benim bayadır. Haftaya kontrol var o zaman netleşecek artık ama son ana kadar durması taraftarıyım bende valla 40 ı bekle dese beklerim heralde :) seninki de inşallah bekler de iyice toparlar annesi. Kilosu ne kadar şu anda senin bebişinin canım?
Aynen valla cumaya doktora gitcem tahlil istedi dogum oncesi ne derse kabulum milleti cekememaynen bana da bayramdan sonra doğur diyorlarbakalım ne zaman gelmek isterse kabulümüz tabi
aynen:) ama oyle seyleri duyunca bana d ahic doğacak giib gelmiyor, sancılar başlarsa inanamicaaaam heralde
teşekkür ederim:) yok 2 tane değil bu aynalı olan işte sadece:)
çift taraflı bant mı yoksa, patafixlerden mi alsam düşmesin sonra kapıdan
bakın bakalım nasıl olmuş
dün ablamla oturduk bunları yaptık:)
taç, terlik, yatağa takmak için fiyonkla ve yastıkbir de kapı süsümüzün aynasını sipariş vermiştim süslemesini biz yaptık:) sizce kapıya onu nasıl asmalıyım?? arkasına tül yapıştırıp kapıya mı bağlasak ne dersiniz
Bayildim canimmm, cok guzel olmuslar. Bende lohusa sekeri aldim. Senin pembe bardaklarinada lohusa serbeti yakisabilir
O bitince hazir uludag limonata alir koyarsin
Çok güzel olmuşlar lohusa şerbetide iyi limonatada istediğini yapp :)
Kızlar herkese merhaba :) doğum yapan arkadaşların gözüaydınküvezde olan bebeklerimize acil şifa diliyorum, benim gibi bekleyenlere de Allah sağlıklı doğum nasip etsin
Hatırlayanlarınız olur belki 27. Haftamda erken doğum tehdidi ile 1 hafta hastanede yatmıştım. Aparat takılmıstı serviks uzunluğum kısalmış denmişti vs vs:) o aparat 36. Haftamda çıkarıldı ama bebeğim hala gelmedi demekki teşhisi yanlış koydular yurtdışında doktorlar. Napalım sağlık olsun o dönemde çok sıkıntılar çekmiştim hepsi geldi geçti, inşallah sağlıkla da kucağıma alırım bebeğimi.
Doktorumuz 10 gün daha bekler dedi, Şimde de gelsin diye uğraşıyorum
Güzel haberlerinizi okudukça çok seviniyorum hepinize sevgiler...
2.600 3 kilo olsa aliriz dedi bakalim bayramdan once 3 olsa ins dogururm
Hadi ins ya alsin biraz kilo dogumdan snrada sisi falan cekilince el kadar kalmasin yavrumCanım seninle hemen hemen aynı zamanlarda kızımın kilosu 2600 grdı 10 gün sonra gittim 3060 gr olmuş, inşallah senin bebeğin de kilo alır. Ama benim doktorum ben çok 2600-2800lerde doğum yaptırdım kiloyu dert etme demişti hep bana.
Bence doktora gitmelisin beklemeden su değilsde için rahat eder. Eğer suyunsa kesen sızdırıyorsa Bebeğin enfeksiyon kapabilir diye biliyorumsuyu gelen arkadaşlar bilgi verebilir mi renk koku kıvamı hakkında dün akşam anlık ayağkalktım birsey geldi birden lavobaya gittim yarım bardak kadar su berrak kıvamsız nedir bu sancım yok bebek hareketli dr gitmelimiyim ctesi randevum bilgi verin lütfen
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koydukBayildim canimmm, cok guzel olmuslar. Bende lohusa sekeri aldim. Senin pembe bardaklarinada lohusa serbeti yakisabilir
O bitince hazir uludag limonata alir koyarsin
Canım gözüm Aydın inş gelir sütün humana iç bol bol. Hurma ye ve tabi çok su iç. Kiloları nekadar? Kaçıncı haftanda dpğurdun? Sezeryanla doğum yaptın heralde epidural mi genel anestezi mi?Merhabalar kızlar bende çok şükür kavuştum kuzucuklarıma, yalnız sütüm gelmedi mama veriyoruz doymuyolar tabi, inşallah biran önce gelir sütüm de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularım
Bu arada doğum yapanlar olmuş gözünüz aydın olsun, hastanede olanlara da Allah yardım etsin biran önce iyileşip evlerinize geçersiniz inşallah...
Hadi gözün Aydın canım Rabbim sağlık sıhat versin ikinizede. Toparlarsın birkaç güne inş.Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
Canım çok şükür bugünlere geldik :)) şimdi de gelsinler diye sabırsızlanıyoruz
Sonu iyi olmuş , bebiş gelmemiş ya varsın yanlış teşhis konulsun. Tabii seni çok stres altında bırakmıştır ama kucaklarımıza alınca bütün yaşanılan olumsuzluklar geride kalıcak inşallah
eger suresi git gide kisalir ve sn yelri 60 sn olur veya gecerse dogum sancisidir canm duzenli olup olmadigini kontrol et surekli duzenli olur sancnda dayanilmayacak gibi olursa doktora git beklemedenBugun sabah uyandıgımdan beri saat başı karnım taş gibi sert oluyor sanki içinden bıçaklar batıyor gibi acaba belirtiler böylemi başlıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?