- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.041
Kızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.
Öyle mi canım unuturum belki de çünkü kızımda da zor bir hamilelik geçirdim kızım 2 yaşına gelince istemeye başladım ama eşimi ikna edemedim.Kızımla kardeşi arasında 6 yaş olacak nasip böyleymişHe he insan çabucak unutuyo
Ben de çok merak ediyorum eşim kız olduğunu düşünüyor ben de erkek olduğunu düşünüyorum bakalım hangimiz tutturacak:))Evet belli değil ay bende çatlıyorum yani
Hayırlısı olsun ya Büyüyünce o fark anlaşılmıyo bile :)Öyle mi canım unuturum belki de çünkü kızımda da zor bir hamilelik geçirdim kızım 2 yaşına gelince istemeye başladım ama eşimi ikna edemedim.Kızımla kardeşi arasında 6 yaş olacak nasip böyleymiş
Biz erkek diye düşünüyoruz çok takip ettik herşeyi yaptıkBen de çok merak ediyorum eşim kız olduğunu düşünüyor ben de erkek olduğunu düşünüyorum bakalım hangimiz tutturacak:))
Evet hayırlısı ayy çok bebek sevesim geldi temmuz gelse bir an önce miniş ayakları,tombik butları öpsem,mis kokusunu içine çeksemHayırlısı olsun ya Büyüyünce o fark anlaşılmıyo bile :)
Valla ben özel bir şey yapmadım akışına bıraktım:)Ben çarşamba günü gideceğim bebişimi görmeye inşaallah.Aynen ilk gibi heycanlıyım 2. hamilelik ama aslında 3. hamileliğim bir kaybım var.Biz erkek diye düşünüyoruz çok takip ettik herşeyi yaptık
Ama ne olursa olsun heycanla bekliyoruz dün doktoru beklerken heycandan öldük resmen sonra çıkıncada ilkmiş gibi herşey yolunda olduğu için kutladık başbaşa
Çok güzel duygular bunlar ilk gibi hiç farketmiyo 1. 2. Dimi
Aynen ya hele bazen hayal edince burnuma bebek kokusu geliyoEvet hayırlısı ayy çok bebek sevesim geldi temmuz gelse bir an önce miniş ayakları,tombik butları öpsem,mis kokusunu içine çeksem
Rabbim gonlune gore versin :) İstersin ister unutursun zorluklarini hamileligi ozlersin :)Evet aynen öyle bir taşla iki kuş vurmuş oldunuz ben de ikiz olsun istedim ama nasip olmadı.3 çocuk olsun istiyorum da:)Bu hamilelik fena yıprattı 3. yü düşünür müyüm bilmem:)
Şimdi seninkide hareketlere başlamıştır :) kolları bacakları durmuyordu benimkinin elleri parmakları bile anlaşılıyorduValla ben özel bir şey yapmadım akışına bıraktım:)Ben çarşamba günü gideceğim bebişimi görmeye inşaallah.Aynen ilk gibi heycanlıyım 2. hamilelik ama aslında 3. hamileliğim bir kaybım var.
Yaa ne güzel duygular bunlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Bebek aşkım hiç bitmez herhalde .Sen normal doğum mu yaptın diğerlerini ben epidural normal doğum yaptım.bunu inşaallah normal istiyorumAynen ya hele bazen hayal edince burnuma bebek kokusu geliyo
Ay inşşş burda tek tek doğurduğumuz günleride Konuşmak nasip olur
Allah cc razi olsun canim.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaAllah :)Çok sevindim canım maşallahhh ya.Sen zaten hep pozitifsin bak rabbim de yüzünü güldürüyo çok şükür maşallahhh
Kacıncı haftadasın cinsiyeti öğrenmişsin hemnAyy çok sevindim. İlk cinsiyet haberi ne güzel sizden geldi.Darısı bizim başımıza. Sağlıkla bebis lerini kucağımıza alırız inşallah.
Sagol canim :) Doktorumda oyle dedi oy oy yandin sen dedi gulerek :)))gözün aydın canım gümbür gümbür geliyo yani ikizlerişin zor valla
Hiç bişey olmaz inş sen bol bol dua et Kafanı rahat tut hepimiz kucağımıza alırız inş :)Arkdaslarr bnde ilk defa dun duydum kalp atislarini cok duygulndim..yalniz sol tarafta cok agrim.oluyo doktr dusuk olmasinolmasinda ilac verim dedi snrada kanmn olmaz insallh ama olursa veririz dedi insallh dusuk fln yapmm yasaglicakla alalim kucagimiza:))
Allah cc razi olsun :) Cumlemizinkine masaAllah.Hadi gözün Aydın maşallah diyelim
Ayy ondan çok heyecanlıyım 7 haftalıktı en son gittiğimde:)Ne güzel yerim o elleri ayakları.Yazarım canım fotosunu eklerimŞimdi seninkide hareketlere başlamıştır :) kolları bacakları durmuyordu benimkinin elleri parmakları bile anlaşılıyordumutlaka yaz gidince bide foto paylaş seninkinin nubuna bakalım
Normal yaptım canım hemde suni Sancı bile taktırtmadım çok uzun sürdü ilk kızım 4 kilo doğduğu için. Ama 2. Kızım çok kolayca oldu ilk gibi olmuyo 2. Ler. Epiduralden memnun kalmadın mı?Yaa ne güzel duygular bunlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Bebek aşkım hiç bitmez herhalde .Sen normal doğum mu yaptın diğerlerini ben epidural normal doğum yaptım.bunu inşaallah normal istiyorum
Hayirli olsun canim.Bebek yerlesiyordur buyudukce o agrilar oluyor.Arkdaslarr bnde ilk defa dun duydum kalp atislarini cok duygulndim..yalniz sol tarafta cok agrim.oluyo doktr dusuk olmasinolmasinda ilac verim dedi snrada kanmn olmaz insallh ama olursa veririz dedi insallh dusuk fln yapmm yasaglicakla alalim kucagimiza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?