2015 Temmuz Anneleri

Kızlar fotoları yüklüyorum.ilk foto bebeğin fotosu,2. foto o çıkıntının ama çok yakın hiçbişi belli değil.

ne şanslısın yaa keşke bende öğrenebilsem. aslında hiç farketmez zaten ilk ve tek bebeğim olacak. rabbim ne verirse kabulum. ama insan merak ediyo. pembiş pembişmi alcam cicileri yoksa maviş mavişmi

Hayırlısı olsun ya Büyüyünce o fark anlaşılmıyo bile :)

Ben de çok merak ediyorum eşim kız olduğunu düşünüyor ben de erkek olduğunu düşünüyorum bakalım hangimiz tutturacak:))
Biz erkek diye düşünüyoruz çok takip ettik herşeyi yaptık
Ama ne olursa olsun heycanla bekliyoruz dün doktoru beklerken heycandan öldük resmen sonra çıkıncada ilkmiş gibi herşey yolunda olduğu için kutladık başbaşa
Çok güzel duygular bunlar ilk gibi hiç farketmiyo 1. 2. Dimi

Valla ben özel bir şey yapmadım akışına bıraktım:)Ben çarşamba günü gideceğim bebişimi görmeye inşaallah.Aynen ilk gibi heycanlıyım 2. hamilelik ama aslında 3. hamileliğim bir kaybım var.

Evet aynen öyle bir taşla iki kuş vurmuş oldunuz ben de ikiz olsun istedim ama nasip olmadı.3 çocuk olsun istiyorum da:)Bu hamilelik fena yıprattı 3. yü düşünür müyüm bilmem:)
Rabbim gonlune gore versin :) İstersin ister unutursun zorluklarini hamileligi ozlersin :)

Arkdaslarr bnde ilk defa dun duydum kalp atislarini cok duygulndim..yalniz sol tarafta cok agrim.oluyo doktr dusuk olmasinolmasinda ilac verim dedi snrada kanmn olmaz insallh ama olursa veririz dedi insallh dusuk fln yapmm ya saglicakla alalim kucagimiza:))

Valla ben özel bir şey yapmadım akışına bıraktım:)Ben çarşamba günü gideceğim bebişimi görmeye inşaallah.Aynen ilk gibi heycanlıyım 2. hamilelik ama aslında 3. hamileliğim bir kaybım var.
Şimdi seninkide hareketlere başlamıştır :) kolları bacakları durmuyordu benimkinin elleri parmakları bile anlaşılıyordu mutlaka yaz gidince bide foto paylaş seninkinin nubuna bakalım

Aynen ya hele bazen hayal edince burnuma bebek kokusu geliyo
Ay inşşş burda tek tek doğurduğumuz günleride Konuşmak nasip olur
Yaa ne güzel duygular bunlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Bebek aşkım hiç bitmez herhalde .Sen normal doğum mu yaptın diğerlerini ben epidural normal doğum yaptım.bunu inşaallah normal istiyorum

Hiç bişey olmaz inş sen bol bol dua et Kafanı rahat tut hepimiz kucağımıza alırız inş :)

Şimdi seninkide hareketlere başlamıştır :) kolları bacakları durmuyordu benimkinin elleri parmakları bile anlaşılıyordu mutlaka yaz gidince bide foto paylaş seninkinin nubuna bakalım
Ayy ondan çok heyecanlıyım 7 haftalıktı en son gittiğimde:)Ne güzel yerim o elleri ayakları.Yazarım canım fotosunu eklerim.Benim dr um hemen söylemiyor cinsiyetini

Yaa ne güzel duygular bunlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Bebek aşkım hiç bitmez herhalde .Sen normal doğum mu yaptın diğerlerini ben epidural normal doğum yaptım.bunu inşaallah normal istiyorum
Normal yaptım canım hemde suni Sancı bile taktırtmadım çok uzun sürdü ilk kızım 4 kilo doğduğu için. Ama 2. Kızım çok kolayca oldu ilk gibi olmuyo 2. Ler. Epiduralden memnun kalmadın mı?

Hayirli olsun canim.Bebek yerlesiyordur buyudukce o agrilar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…