2015 Temmuz Anneleri

eger suresi git gide kisalir ve sn yelri 60 sn olur veya gecerse dogum sancisidir canm duzenli olup olmadigini kontrol et surekli duzenli olur sancnda dayanilmayacak gibi olursa doktora git beklemeden

Aynen canım bakalım dayanılmıcak bişey değil akşamada yürüyüşe gidicem devam ederse bakalım artık

Canım gözüm Aydın inş gelir sütün humana iç bol bol. Hurma ye ve tabi çok su iç. Kiloları nekadar? Kaçıncı haftanda dpğurdun? Sezeryanla doğum yaptın heralde epidural mi genel anestezi mi?

Teşekkürler canım humana içiyorum,hurma yiyorum herşeyi yapıyorum inş gelir gerçi belirtiler var taş gibi oldu acıyor,
38. haftada doğdular 6 gün oldu.2600-2330 doğdular maşallah, ben spinal anestezi oldum zor geçti doğumum çok üzüldüm belki oda etkilemiştir...

Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

çok güzel olmuşlar canım...bence şerbet tarzı bişey olabilir

allah analı babalı büyütsün canım:)

güzel olmuş canım temmuz anneleri baya zevkli...tülle olursa kapı süsü sanki kendini göstermez gibi çok hoş tek başına bence...ama nasıl takılır bi fikrim yok

canım gözün aydın iki sevinç ne güzel hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah...sütünde gelir gelmiyo diye stres yapma dinlen rahat ol gelir inşallah

canım gözün aydın iki sevinç ne güzel hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah...sütünde gelir gelmiyo diye stres yapma dinlen rahat ol gelir inşallah

Amin canım teşekkür ederim,inşallah gelir,darısı tüm bekleyen annelere inşallah sağlıcakla alın kucağınıza...

gözün aydın canım Rabbim sağlık versin...ağrılarında geçsin o zaman tadından yenmez bi mutluluk duyacaksın..darısı bizeeeeee

Bugün daha iyiz canım,sütüm de geldi, göğüslerin bomba gibi oldu:). Sağıp götürüyorum sütümü. Dr beni çıkaracaklardı hastaneden, taburcu kağıdımı imzaladılar ama ben kızımın yanına gidince dayanamayıp ağladım. Kızımdan sorumlu Dr. bişeyler ayarladı sağolsun ikimizi ayrı odaya alacaklar, evrakları bekliyorum şimdi:).

hayırlı olsun .Hayırlı evlat olsunlar inşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ohh iyi ne güzel sütün de gelmiş eksilmesin artsın inşallah..bir an önce çıkarsınız inşallah

Selam kızlar. Bende cuma günü yapmıştım epidural sezaryen . Cumartesi günü tansiyonum yükselmiş ve fenalaşmışım. Yogun bakıma almışlar bugün çıkabildim. Bebeğim annemde okadar Üzgünüm ki çok özledim doyamadım ona bugün ayrı odaya aldılar ne zaman çıkıcam bilmiyorum Allah hiçbirinize yaşatmasın..iyi doğumlar..

Çok geçmiş olsun canm biran önce iyileşip bebişine doyarsın inşallah psikoloji çok önemli iyi düşün iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…