- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.421
eger suresi git gide kisalir ve sn yelri 60 sn olur veya gecerse dogum sancisidir canm duzenli olup olmadigini kontrol et surekli duzenli olur sancnda dayanilmayacak gibi olursa doktora git beklemeden
Canım gözüm Aydın inş gelir sütün humana iç bol bol. Hurma ye ve tabi çok su iç. Kiloları nekadar? Kaçıncı haftanda dpğurdun? Sezeryanla doğum yaptın heralde epidural mi genel anestezi mi?
İyi geceler annişler hepinizi bir bir alıntıladım ama malesef hata verdi alıntılamadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kızım düyaya ya geldi şuanda herşey yolunda biraz ağrılarımm var tabi darısı diğer bebeklerini bekleyen annelere başına
amin:)
nerenin manzarası bu
bence yine de kendi doktoruna git bi bakalım o ne diyecek
canım devamı gelmedi delinse devamı gelmezmiydi bir farklılıkta yok diye gitmedimBence doktora gitmelisin beklemeden su değilsde için rahat eder. Eğer suyunsa kesen sızdırıyorsa Bebeğin enfeksiyon kapabilir diye biliyorum
Merhaba kızlarrr. Nasılsınızzz ? Biz de durum stabilbugün de gelen giden yok , ağrı sızı yok
Yarın kontrol var bakalım doktorum ne diyecek. Herşeyi hazırladık bi kızımız kaldı
Dün cam sebil aldım. Ama içine ne koyucağım konusunda kararsızım. Sizce limonata mı lohusa şerbeti mi daha mantıklı?
Bardaklarımız ve kolonya şişelerimiz bunlar. Bir de çikolata ikram edicez gelenlere. Zaten ramazan olduğu için yeterli olur sanırım.
Eki Görüntüle 1576040 Eki Görüntüle 1576048 Eki Görüntüle 1576043
allah analı babalı büyütsün canım:)Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
bakın bakalım nasıl olmuş
dün ablamla oturduk bunları yaptık:)
taç, terlik, yatağa takmak için fiyonkla ve yastıkbir de kapı süsümüzün aynasını sipariş vermiştim süslemesini biz yaptık:) sizce kapıya onu nasıl asmalıyım?? arkasına tül yapıştırıp kapıya mı bağlasak ne dersiniz
Merhabalar kızlar bende çok şükür kavuştum kuzucuklarıma, yalnız sütüm gelmedi mama veriyoruz doymuyolar tabi, inşallah biran önce gelir sütüm de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularım
Bu arada doğum yapanlar olmuş gözünüz aydın olsun, hastanede olanlara da Allah yardım etsin biran önce iyileşip evlerinize geçersiniz inşallah...
Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.
canım gözün aydın iki sevinç ne güzel hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah...sütünde gelir gelmiyo diye stres yapma dinlen rahat ol gelir inşallah
Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
Bugün daha iyiz canım,sütüm de geldi, göğüslerin bomba gibi oldu:). Sağıp götürüyorum sütümü. Dr beni çıkaracaklardı hastaneden, taburcu kağıdımı imzaladılar ama ben kızımın yanına gidince dayanamayıp ağladım. Kızımdan sorumlu Dr. bişeyler ayarladı sağolsun ikimizi ayrı odaya alacaklar, evrakları bekliyorum şimdi:).Canım ya Rabbim yardımcın olsun gerilmen normal oranın kokusu bile bi tuhaf yapıyor insanı. Evine geçince inş herşey istediğin gibi olur seni emer. Sütünde gelir stresten böyle olmuştur. Sıkma canını.
Merhabalar kızlar bende çok şükür kavuştum kuzucuklarıma, yalnız sütüm gelmedi mama veriyoruz doymuyolar tabi, inşallah biran önce gelir sütüm de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularım
Bu arada doğum yapanlar olmuş gözünüz aydın olsun, hastanede olanlara da Allah yardım etsin biran önce iyileşip evlerinize geçersiniz inşallah...
Bugün daha iyiz canım,sütüm de geldi, göğüslerin bomba gibi oldu:). Sağıp götürüyorum sütümü. Dr beni çıkaracaklardı hastaneden, taburcu kağıdımı imzaladılar ama ben kızımın yanına gidince dayanamayıp ağladım. Kızımdan sorumlu Dr. bişeyler ayarladı sağolsun ikimizi ayrı odaya alacaklar, evrakları bekliyorum şimdi:).
Amin canım darısı sana inşallah...hayırlı olsun .Hayırlı evlat olsunlar inşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Kizlar şu sezeryanda herkeze sonda takiyorlarmi hic haz etmedim ondan ha
hayirlisi olsun canm saglikli sihatli olsunda doğum sancisi degilse gecer insallah o sanciyi cok iyi biliyorum allah yardimcn olsunAynen canım bakalım dayanılmıcak bişey değil akşamada yürüyüşe gidicem devam ederse bakalım artık
Selam kızlar. Bende cuma günü yapmıştım epidural sezaryen . Cumartesi günü tansiyonum yükselmiş ve fenalaşmışım. Yogun bakıma almışlar bugün çıkabildim. Bebeğim annemde okadar Üzgünüm ki çok özledim doyamadım onabugün ayrı odaya aldılar ne zaman çıkıcam bilmiyorum Allah hiçbirinize yaşatmasın..iyi doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?