- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.441
Canim tebrik ederim hayirli olsun bebeklerin:) anali babali buyusunler! Sutunde en kisa zamanda gelir insallah!!Merhabalar kızlar bende çok şükür kavuştum kuzucuklarıma, yalnız sütüm gelmedi mama veriyoruz doymuyolar tabi, inşallah biran önce gelir sütüm de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularım
Bu arada doğum yapanlar olmuş gözünüz aydın olsun, hastanede olanlara da Allah yardım etsin biran önce iyileşip evlerinize geçersiniz inşallah...
Hayirli olsun canim:) basi agriyanlara kahve icmesi ineriliyor istersen dene bir. Bana olmamisti hic bas agrisi ama olan cok oluyormus. Sen genel anestezimi epidural mi oldun?Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
Selam kızlar. Bende cuma günü yapmıştım epidural sezaryen . Cumartesi günü tansiyonum yükselmiş ve fenalaşmışım. Yogun bakıma almışlar bugün çıkabildim. Bebeğim annemde okadar Üzgünüm ki çok özledim doyamadım onabugün ayrı odaya aldılar ne zaman çıkıcam bilmiyorum Allah hiçbirinize yaşatmasın..iyi doğumlar..
Merhabalar kızlar bende çok şükür kavuştum kuzucuklarıma, yalnız sütüm gelmedi mama veriyoruz doymuyolar tabi, inşallah biran önce gelir sütüm de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularım
Bu arada doğum yapanlar olmuş gözünüz aydın olsun, hastanede olanlara da Allah yardım etsin biran önce iyileşip evlerinize geçersiniz inşallah...
Canim bu belirtiler hic belli olmuyor herkesde farkli. Benim 10 gundur saat basi filan degil gunde en az 2 -3 saat 5 dk bir sancim var , dun gece hic uyutmadi yine zaten acilmamda var ama gelen giden yok:) hatta 10 gun once hastanede 8 saat boyunca 3 dk bire kadar dustu sanci araligi o zaman bile dogmadi. sanki normal dogum yapacagim , sonunda birde sezeryan olacagim bu kadar agri cekiyorum guluyorum artik :):) bu kiz gelmeden cektirmeye basladi ablasi hic boyle degildi, yandim galiba :):) bazi arkadaslarinda agrilarla hemen basliyor dogumlari. Ben seymasevde gibi oldum. Yilan hikayesi!!!Bugun sabah uyandıgımdan beri saat başı karnım taş gibi sert oluyor sanki içinden bıçaklar batıyor gibi acaba belirtiler böylemi başlıyor artık
Gecmis olsun canim, neden zor gecti dogumun?Teşekkürler canım humana içiyorum,hurma yiyorum herşeyi yapıyorum inş gelir gerçi belirtiler var taş gibi oldu acıyor,
38. haftada doğdular 6 gün oldu.2600-2330 doğdular maşallah, ben spinal anestezi oldum zor geçti doğumum çok üzüldüm belki oda etkilemiştir...
Ah canim cikmadimi hala prenses. Iyi bir doktora denk gelmissin aklin orada kalirdi eve ciksan. Surunde gelmis bak insallah kisa zamanda cikarsiniz hastaneden.Bugün daha iyiz canım,sütüm de geldi, göğüslerin bomba gibi oldu:). Sağıp götürüyorum sütümü. Dr beni çıkaracaklardı hastaneden, taburcu kağıdımı imzaladılar ama ben kızımın yanına gidince dayanamayıp ağladım. Kızımdan sorumlu Dr. bişeyler ayarladı sağolsun ikimizi ayrı odaya alacaklar, evrakları bekliyorum şimdi:).
Cok gecmis olsun canim, umarim en kisa surede iyilesir kavusursun bebegine!Selam kızlar. Bende cuma günü yapmıştım epidural sezaryen . Cumartesi günü tansiyonum yükselmiş ve fenalaşmışım. Yogun bakıma almışlar bugün çıkabildim. Bebeğim annemde okadar Üzgünüm ki çok özledim doyamadım onabugün ayrı odaya aldılar ne zaman çıkıcam bilmiyorum Allah hiçbirinize yaşatmasın..iyi doğumlar..
Aaaa noldu cuma olacakti??? Hayirli olsun umarim sorunsuz saglikla alirsin bebegini kucagina:)Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
allah yardımcın olsun canım kolay geçer inş bebişinde sağlıklı alırsı kucagına korkma sakın dularım ız seninleKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
Keske senin gibi olsam ama doktor riske atmiyacak gibi
Malesef . En büyük sorunda emzirme. Emzirmek istediğinde herkes başında. Onlar için sevimli olabilir ama insan çekiniyo ve bebek kalabalıktan etkileniyo. Memeler halka arz edilmiş haldeYardımdan çok o iş herşeye karışmaya dönüyor sanırım.
Gecmis olsun canim, neden zor gecti dogumun?
Kizlar şu sezeryanda herkeze sonda takiyorlarmi hic haz etmedim ondan ha
Amin canım teşekkürler inşallah,bu arada seninde gözün aydınGözünaydın cnm analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah :) stres yapma cnm sütün gelir bnmde iki gün gelmedi 3.gün yavaş yavaş gelmeye başladı bende mama verdm halada doymadığında mama veriyorum bol su iç ve imkanın olursa uyu dinlen biraz. Boll sütlü sağlıklı günleriniz olsun inşallah kuzucuklarınla sevgilerrr
Doktorum sehir disina cikabilirmis seni madur etmek istemem dedi :) 38+5 de dogacak insallah oglum erken degil degil mayacim?Aaaa noldu cuma olacakti??? Hayirli olsun umarim sorunsuz saglikla alirsin bebegini kucagina:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?