2015 Temmuz Anneleri

Canim tebrik ederim hayirli olsun bebeklerin:) anali babali buyusunler! Sutunde en kisa zamanda gelir insallah!!

Hayirli olsun canim:) basi agriyanlara kahve icmesi ineriliyor istersen dene bir. Bana olmamisti hic bas agrisi ama olan cok oluyormus. Sen genel anestezimi epidural mi oldun?

canım çok geçmiş olsun..inşallah sen iyi ol hep beraber olursunuz ondan sonra...

Gözünaydın cnm analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah :) stres yapma cnm sütün gelir bnmde iki gün gelmedi 3.gün yavaş yavaş gelmeye başladı bende mama verdm halada doymadığında mama veriyorum bol su iç ve imkanın olursa uyu dinlen biraz. Boll sütlü sağlıklı günleriniz olsun inşallah kuzucuklarınla sevgilerrr

Bugun sabah uyandıgımdan beri saat başı karnım taş gibi sert oluyor sanki içinden bıçaklar batıyor gibi acaba belirtiler böylemi başlıyor artık
Canim bu belirtiler hic belli olmuyor herkesde farkli. Benim 10 gundur saat basi filan degil gunde en az 2 -3 saat 5 dk bir sancim var , dun gece hic uyutmadi yine zaten acilmamda var ama gelen giden yok:) hatta 10 gun once hastanede 8 saat boyunca 3 dk bire kadar dustu sanci araligi o zaman bile dogmadi. sanki normal dogum yapacagim , sonunda birde sezeryan olacagim bu kadar agri cekiyorum guluyorum artik :):) bu kiz gelmeden cektirmeye basladi ablasi hic boyle degildi, yandim galiba :):) bazi arkadaslarinda agrilarla hemen basliyor dogumlari. Ben seymasevde gibi oldum. Yilan hikayesi!!!

Gecmis olsun canim, neden zor gecti dogumun?

Ah canim cikmadimi hala prenses. Iyi bir doktora denk gelmissin aklin orada kalirdi eve ciksan. Surunde gelmis bak insallah kisa zamanda cikarsiniz hastaneden.

Cok gecmis olsun canim, umarim en kisa surede iyilesir kavusursun bebegine!

suratsiz88 e vitamini ise yariyor kesinlikle coook tesekkurler tekrar.
Yalniz gogus pedi kesinlikle kullanilmamali, ben pamuklu penyedenarcalar kestim onlari koyuyorum hava alsin diye.
Ben evicap diye bi marka aldim tum yarali gogus uclarina tavsiye ederim :)

Yardımdan çok o iş herşeye karışmaya dönüyor sanırım.
Malesef . En büyük sorunda emzirme. Emzirmek istediğinde herkes başında. Onlar için sevimli olabilir ama insan çekiniyo ve bebek kalabalıktan etkileniyo. Memeler halka arz edilmiş halde

Gecmis olsun canim, neden zor gecti dogumun?

Sağol cnm, dikiş aşamasında göğsüm daraldı baş ağrısı ve bulantı oldu,sonra çok üşüdüm odama geldiğimdede ter boşandı zaten bacakları hissedememek (Allah kimsenin başına vermesin) çok kötü birşey 2-3 saat sırt üstü yatmak dikiş yerinin acısından kıpırdayamamak mafetti çocuklarla beraber ağlayıp durdum neyse ki bebişlerim sağlıklı Allah'a çok şükür en büyük tesellim oydu zaten...

Amin canım teşekkürler inşallah,bu arada seninde gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…