2015 Temmuz Anneleri

Malesef . En büyük sorunda emzirme. Emzirmek istediğinde herkes başında. Onlar için sevimli olabilir ama insan çekiniyo ve bebek kalabalıktan etkileniyo. Memeler halka arz edilmiş halde
Ben utaniyorum ya hala emzirirken, annem yanimda ama bunca yil mahremiyetimi ondan bile korumusum, hastaneden itibaren orta mali oldu memeler afedersiniz:)

Cok sevindim canim benim ins bidaha yara olmaz :) :)

allah yardımcın olsun canım kolay geçer inş bebişinde sağlıklı alırsı kucagına korkma sakın dularım ız seninle
Sagol canim mutlu mutlu kucagima aldigimi da yazarim buraya insallah,hem huzunluyum ayni bedenden ayrilacaz diye hemde onu gorecegim icin mutluyum :)

Bu arada kızlar ben korseyi L almıştım eski bedenim M di ama L S gibi oldu takamadım hiç

Gecmis olsun canim gecmis bitmis. Keske biraz sedatif verip uyutuverselerdi dikislerde . Tansiyonu dusenlere veya fenalasanlara oyle yapiyorlarmis diye duymustum. Neyse gecmis bitmis artik. Sonra hatirlamayacaksin bile zaten. Bebeklerin saglikli ya gerisini bosver:) benim icinde op bebeklerini!!!

Doktorum sehir disina cikabilirmis seni madur etmek istemem dedi :) 38+5 de dogacak insallah oglum erken degil degil mayacim?
Yok canim
Ha carsamba ha cuma farketmez iki gun:) doktorun gitmeden yakala sen:) hadi bakalim bebis geliyor ben hala bekle bekle nereye kadar. 3. Dogursam kesin turkiye ye gidicem dayanamayacagim galiba boyle 40. Haftalarda sezeryane:):)

Ben utaniyorum ya hala emzirirken, annem yanimda ama bunca yil mahremiyetimi ondan bile korumusum, hastaneden itibaren orta mali oldu memeler afedersiniz:)
E cikar canim emzirirken herkesi yanindan. Ben annemin yaninda bile ustume ortuyle emzirdim hep.ilk zamanlar hele odadan cikardim annemi bile. Bir dogurduk diye memelerimiz orta mali demek degil. Hele ilk 3 hafta zaten ben memeler yara resmen ciplak gezdim en iyi ilac yaralar icin hava almasi goguslerin. Biz zaten 3 hafta sadece esim ben ve kizimdim ne misafir kabul ettik ne aileleri nasil rahat etmistim anlatamam:) emzirmede de hic sorun yasamadim belki o yuzden sutum geldi hemen stres olmadigimdan. Sen ve bebegin su anda en onemlisin nasil rahat ediyorsan kosullari ona gore ayarla baskalarina gore degil canim.

Evet canım çok şükür geçti,öperim teyzesi:)

Yok canim
Ha carsamba ha cuma farketmez iki gun:) doktorun gitmeden yakala sen:) hadi bakalim bebis geliyor ben hala bekle bekle nereye kadar. 3. Dogursam kesin turkiye ye gidicem dayanamayacagim galiba boyle 40. Haftalarda sezeryane:):)
Bebegin kilosu 3.5 olmus doktor sorun olmaz dedi senin gibi iki gun de neymis :) sen de az kaldi ne zmndi tam gunun :)

Gecmis olsun..
Peki neden sezeryan istedin?
Niye normal dogum yapmiyosunki?
Canım ben normalden çok korkuyorum yani öyleki psikolojimi bozacak duruma geldim, bir de dr rutin epizyotomi yapıyorum deyince açıkcası hemen sezaryene kaydım inşallah hayırlısı olur

Maşallah canım bebişlerine. Hiç üzme kendini bişeyi takma bebişlerinden önemli değil

Geçmiş olsun.İnşallah biran evvel iyileşip bebeğine kavuşur ve birbirinize doyarsınız .

Inşallah canım, az önce okudum yarın giriyorsun sanırım sen. Allah yardımcım olsun bebişini kucağına al gel sıra da bize gelsin

Iyi ya çok sevindim beraber olmanız onada iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…