2015 Temmuz Anneleri

2.600 3 kilo olsa aliriz dedi bakalim bayramdan once 3 olsa ins dogururm
CAnım benimki iki haftada 400 gr almıştı en son. Seninde alır merak etme ama ne kadar dayanabiliyorsan dursun bence o kadar iyi olur Bebeğin için. Bende 39+1 de olcam inş

Evet biraz da Benden sonra dogum yapmasi gerekenleri gördükçe daha Cok stres oluyorum bakalim yarın ne diyecek doktorumuz.

selam cnm gunlerimiz cok yakin ben de bir an once daha dogrusu bayramdan once dogurmak istiyorum. sen de normalden ve epiduralden korkuyo musun
Canım niye acele ediyorsun doğsun diye daha Zaman'ın var Nasılsa, boşver Bebeğin biraz daha büyüsün annesi. Ben durabildiği kadar dursun istiyorum mesela

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin biranönce bebeğine kavuşursun inş.

Pazartesi benim gunum, 13 temmuz:) az kaldi benimde gun sayiyorum :):)

Insallah canim sabahtan aklinizda olayim beni yalniz birakmayin
Hadi sıraya girdiniz doğurun bakalım

Selam kızlar. Çıktım izindeyim bende. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim 2 haftadır hiç kilo almamış. Doktor ilk korktu hemen nst ye filan bağladı. Nst iyi çıkınca haftaya yine gel dedi. Şuan 37 bitti ve hala kilosu 2300. Anneme getirdi eşim. 2 gündür ordayım. Beslenmeye ağırlık verdik. Gerçi iyi besleniyordum zaten. Doktor bir şeyden korktu. Bana demedi ama korktuğu şey çıkmayınca rahatladı. Zayıf olsun rahat doğar dedi. Tabi eşimle üzüldük. İnşallah p.tesi 2500 olur dua edin kızlar. Haftaya doktorumda yok 1 hafta. Niye böyle gelişim geriliği oldu anlamadım

İznede çıkmışsın inş daha çok alır kilo benimde iyi gidiyorduda sonradan durdu 3kilo şimdilerde sağlıklı doğsunlarda doğduktan sonrada alırlar kilo sıkma canını

Selam canım iyi tatiller diyim sana artık bol bol kendine bak. Hurma ye Ramazan Ay'ı heryerde çeşit çeşit var 1-2 tane değil çok çok ye bak Bebeğin kilo alıcak eminim. Doktorun bişey demediyse hiç Endişe etme.

İznede çıkmışsın inş daha çok alır kilo benimde iyi gidiyorduda sonradan durdu 3kilo şimdilerde sağlıklı doğsunlarda doğduktan sonrada alırlar kilo sıkma canını

Aslında kiloya takılmadım da çok neden durdu gelişim o beni endişelendirdi canım. Sağlıklı doğsunda kuzum çıkınca besleriz onu napalım artık

Epüdral canım
Hayirli olsun canim:) basi agriyanlara kahve icmesi ineriliyor istersen dene bir. Bana olmamisti hic bas agrisi ama olan cok oluyormus. Sen genel anestezimi epidural mi oldun?
,epüdral canım belden yapıldı,maya sen bilirsin feci gazım var ölcem bağırsaklarımda ses var ama gazı pek çıkartamıyorum napmalıyım? ölcem

20 temmuzda doguracak olanlarr ya bayramda suyunuz gelirse diye korkmuyo musunuz ??

bnm doktorum diyo ki hastanelerde asil ekip bayramda izinde olur bayrama kalma diyo

Kızlar kğtfen yarım edin sezeryandan gaza ne iyi gelir ölcem feci sancım var duramıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…