- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.501
Kızlar kğtfen yarım edin sezeryandan gaza ne iyi gelir ölcem feci sancım var duramıyorum resmen
Selam canım iyi tatiller diyim sana artık bol bol kendine bak. Hurma ye Ramazan Ay'ı heryerde çeşit çeşit var 1-2 tane değil çok çok ye bak Bebeğin kilo alıcak eminim. Doktorun bişey demediyse hiç Endişe etme.
Dua ediyorum hep canim.ederim tabi.sende bizi unutma canimm bnide korkular basiuo insallh saglicakla aliriz kucagimizaInsallah canim sabahtan aklinizda olayim beni yalniz birakmayin
Canim bende gaz olmamisti dogumdan sonra basagrisida olmamisti her bunye farkli oluyorEpüdral canım
,epüdral canım belden yapıldı,maya sen bilirsin feci gazım var ölcem bağırsaklarımda ses var ama gazı pek çıkartamıyorum napmalıyım?ölcem
hayırlı olsuun hoş gelmiş kuzucuklaar, yakın zamanda gelir inş sütün de. adlarını ne koydunuz?Merhabalar kızlar bende çok şükür kavuştum kuzucuklarıma, yalnız sütüm gelmedi mama veriyoruz doymuyolar tabi, inşallah biran önce gelir sütüm de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularım
Bu arada doğum yapanlar olmuş gözünüz aydın olsun, hastanede olanlara da Allah yardım etsin biran önce iyileşip evlerinize geçersiniz inşallah...
hayırlı olsuun oğluna kavuştun demek sonunda, ağrıların geçer inş mutlu mutlu olursunuz bebeğinle.Kızlar dün sabah Allah'ın izni ike bende oğlumu kucağıma aldım, ama ağrım sızım çok ta omuzlarıma başıma vuruyor ağrısı sızısı ,sezeryan oldum ama servisde normal doğum yapanlarda vardı onların hali de çok özenilevek değildi, kimse popo üstü oturamouordu, her ne şekilde olursa olun doğum zor işmiş, ama bebek tarifsiz tabi , allahım doğum yapmayan arkadaşları hayırlısı ile kurtarsın
Bizde öyle yaptık canım, dünden beri ikramlık olarak loğusa şerbeti haricinde limonata koyduk
teşekkürler. bakalım bir deneyeceğim evdeki kapılarda nasıl asayım diye:)güzel olmuş canım temmuz anneleri baya zevkli...tülle olursa kapı süsü sanki kendini göstermez gibi çok hoş tek başına bence...ama nasıl takılır bi fikrim yok
çok çok geçmiş olsun, annen bakıyorduk iyi bebeğine, sen kendine bak şimdi iyi ol da beraber olursunuz bundan sonraSelam kızlar. Bende cuma günü yapmıştım epidural sezaryen . Cumartesi günü tansiyonum yükselmiş ve fenalaşmışım. Yogun bakıma almışlar bugün çıkabildim. Bebeğim annemde okadar Üzgünüm ki çok özledim doyamadım onabugün ayrı odaya aldılar ne zaman çıkıcam bilmiyorum Allah hiçbirinize yaşatmasın..iyi doğumlar..
Allah kolaylık versin, rahat ve saglıklı bir şekilde oglunu kucağına al inşKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
20 temmuzda doguracak olanlarr ya bayramda suyunuz gelirse diye korkmuyo musunuz ??
bnm doktorum diyo ki hastanelerde asil ekip bayramda izinde olur bayrama kalma diyo
Oh izne cikmissin rahatlamissindir biraz canim:) doktorun cok iyi bir doktor endiselenecek birsey olsa sana soylerdi. Sen beslenmene dikkat et hersey yolindadir zaten. Benim arkadasim 20 kilo aldi bebegi 2550 dogdu cokta saglikli bir bebekti simdi 5 yasinda masallahi var:) bak burada bile 4 kiloya yakin bebekler kuveze girdi kilo belirleyici bir faktor hic degil. Yeterki saglikli dogsunlar gerisi hersey bis. Zayif dogan bebekler cok daha cabuk toparlayip kilo aliyor merak etme hic!Selam kızlar. Çıktım izindeyim bende. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim 2 haftadır hiç kilo almamış. Doktor ilk korktu hemen nst ye filan bağladı. Nst iyi çıkınca haftaya yine gel dedi. Şuan 37 bitti ve hala kilosu 2300. Anneme getirdi eşim. 2 gündür ordayım. Beslenmeye ağırlık verdik. Gerçi iyi besleniyordum zaten. Doktor bir şeyden korktu. Bana demedi ama korktuğu şey çıkmayınca rahatladı. Zayıf olsun rahat doğar dedi. Tabi eşimle üzüldük. İnşallah p.tesi 2500 olur dua edin kızlar. Haftaya doktorumda yok 1 hafta. Niye böyle gelişim geriliği oldu anlamadım
Canım ben de hurmayı çok abarttım iki haftada 1,5 kilo almışım bebek de sadece 400 gr almışSelam canım iyi tatiller diyim sana artık bol bol kendine bak. Hurma ye Ramazan Ay'ı heryerde çeşit çeşit var 1-2 tane değil çok çok ye bak Bebeğin kilo alıcak eminim. Doktorun bişey demediyse hiç Endişe etme.
Oh izne cikmissin rahatlamissindir biraz canim:) doktorun cok iyi bir doktor endiselenecek birsey olsa sana soylerdi. Sen beslenmene dikkat et hersey yolindadir zaten. Benim arkadasim 20 kilo aldi bebegi 2550 dogdu cokta saglikli bir bebekti simdi 5 yasinda masallahi var:) bak burada bile 4 kiloya yakin bebekler kuveze girdi kilo belirleyici bir faktor hic degil. Yeterki saglikli dogsunlar gerisi hersey bis. Zayif dogan bebekler cok daha cabuk toparlayip kilo aliyor merak etme hic!
Bebek iyiyse sezeryana alcaz deseler bile bi düşün derim ben, vaktini bekliyordur. Benim ablam var Avusturalya da, burada 40da doğum yapan yok herkes 42,43de yapıyor dedi.Evet biraz da Benden sonra dogum yapmasi gerekenleri gördükçe daha Cok stres oluyorum bakalim yarın ne diyecek doktorumuz.
ne biliyim canim cok bunaldim sen ne zaman dogum yapican of ya sabirsizim ben galibaCanım niye acele ediyorsun doğsun diye daha Zaman'ın var Nasılsa, boşver Bebeğin biraz daha büyüsün annesi. Ben durabildiği kadar dursun istiyorum mesela
canim plasenta kireclenmesi olmasin?Selam kızlar. Çıktım izindeyim bende. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim 2 haftadır hiç kilo almamış. Doktor ilk korktu hemen nst ye filan bağladı. Nst iyi çıkınca haftaya yine gel dedi. Şuan 37 bitti ve hala kilosu 2300. Anneme getirdi eşim. 2 gündür ordayım. Beslenmeye ağırlık verdik. Gerçi iyi besleniyordum zaten. Doktor bir şeyden korktu. Bana demedi ama korktuğu şey çıkmayınca rahatladı. Zayıf olsun rahat doğar dedi. Tabi eşimle üzüldük. İnşallah p.tesi 2500 olur dua edin kızlar. Haftaya doktorumda yok 1 hafta. Niye böyle gelişim geriliği oldu anlamadım
nim de doktorum gelicek canim ama hastanede bulunan ekip yani hep nobetci oluyormus bayramdaCanım olur mu öyle şey ben dr Uma özellikle sordum kendisinde orda olacak ekibi de. Sağlık bı sonuçta hastaneyi bırakıp gidemezler yani
nasil biseydi canim nisanin ve ne zaman oldu bunlarNişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Doktorunu arasan canim onun yonlndrmesine gore giderdin.hastaneye fln..bnmde ilk bnse bilmiyorum ama bildigim su geldiginde hemn gelio bitmiyor.devm dden bisey .Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Az kaldı canım bence sabırsızlanmak yerine bebeğinde aynı bedende olduğun son günlerin tadını çıkar. Benim de 20 sin de inşallah bir terslik olmazsa.au ne
ne biliyim canim cok bunaldim sen ne zaman dogum yapican of ya sabirsizim ben galiba
Canım dr un varsa bence çok sıkıntı olmaz sonuçta asıl iş onda bitiyor.be
nim de doktorum gelicek canim ama hastanede bulunan ekip yani hep nobetci oluyormus bayramda
can
canim plasenta kireclenmesi olmasin?
iyi de bebegin ilk musyenesini tahlillerini de benim doktorum yapmayacakc anim hastanenin kendi calisanlari yapicakCanım dr un varsa bence çok sıkıntı olmaz sonuçta asıl iş onda bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?