2015 Temmuz Anneleri

Sağol canım. Ablam almış hurma bol bol yiyeyim. Alır inşallah kilo. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza bi alsak

Epüdral canım

,epüdral canım belden yapıldı,maya sen bilirsin feci gazım var ölcem bağırsaklarımda ses var ama gazı pek çıkartamıyorum napmalıyım? ölcem
Canim bende gaz olmamisti dogumdan sonra basagrisida olmamisti her bunye farkli oluyor gaz icin yurumek en iyi birde ilaclar var doktoruna sor istersen hangisini icebilirsen logusalikta onu versin. Cok gecmis olsun!!!

hayırlı olsuun hoş gelmiş kuzucuklaar, yakın zamanda gelir inş sütün de. adlarını ne koydunuz?
hayırlı olsuun oğluna kavuştun demek sonunda, ağrıların geçer inş mutlu mutlu olursunuz bebeğinle.

güzel olmuş canım temmuz anneleri baya zevkli...tülle olursa kapı süsü sanki kendini göstermez gibi çok hoş tek başına bence...ama nasıl takılır bi fikrim yok
teşekkürler. bakalım bir deneyeceğim evdeki kapılarda nasıl asayım diye:)

çok çok geçmiş olsun, annen bakıyorduk iyi bebeğine, sen kendine bak şimdi iyi ol da beraber olursunuz bundan sonra

Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum dua edin bana
Allah kolaylık versin, rahat ve saglıklı bir şekilde oglunu kucağına al inş

Canım olur mu öyle şey ben dr Uma özellikle sordum kendisinde orda olacak ekibi de. Sağlık bı sonuçta hastaneyi bırakıp gidemezler yani
20 temmuzda doguracak olanlarr ya bayramda suyunuz gelirse diye korkmuyo musunuz ??

bnm doktorum diyo ki hastanelerde asil ekip bayramda izinde olur bayrama kalma diyo

Oh izne cikmissin rahatlamissindir biraz canim:) doktorun cok iyi bir doktor endiselenecek birsey olsa sana soylerdi. Sen beslenmene dikkat et hersey yolindadir zaten. Benim arkadasim 20 kilo aldi bebegi 2550 dogdu cokta saglikli bir bebekti simdi 5 yasinda masallahi var:) bak burada bile 4 kiloya yakin bebekler kuveze girdi kilo belirleyici bir faktor hic degil. Yeterki saglikli dogsunlar gerisi hersey bis. Zayif dogan bebekler cok daha cabuk toparlayip kilo aliyor merak etme hic!

Canım ben de hurmayı çok abarttım iki haftada 1,5 kilo almışım bebek de sadece 400 gr almış yani bana yaramış resmen hurma, neyse bebişimin kilosu iyi şimdilik ben d doğumdan sonra veririm diye teselli buluyorum :)

İnşallah canım. Sağlıklı olmaso en önemlisi. Çıkarken beslenmemi mi değiştireyim dedim. Keyfine bak dedi

Evet biraz da Benden sonra dogum yapmasi gerekenleri gördükçe daha Cok stres oluyorum bakalim yarın ne diyecek doktorumuz.
Bebek iyiyse sezeryana alcaz deseler bile bi düşün derim ben, vaktini bekliyordur. Benim ablam var Avusturalya da, burada 40da doğum yapan yok herkes 42,43de yapıyor dedi.

can
canim plasenta kireclenmesi olmasin?

Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...

n
Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
nasil biseydi canim nisanin ve ne zaman oldu bunlar

Doktorunu arasan canim onun yonlndrmesine gore giderdin.hastaneye fln..bnmde ilk bnse bilmiyorum ama bildigim su geldiginde hemn gelio bitmiyor.devm dden bisey .

au ne

ne biliyim canim cok bunaldim sen ne zaman dogum yapican of ya sabirsizim ben galiba
Az kaldı canım bence sabırsızlanmak yerine bebeğinde aynı bedende olduğun son günlerin tadını çıkar. Benim de 20 sin de inşallah bir terslik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…