- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.521
Kızlar kğtfen yarım edin sezeryandan gaza ne iyi gelir ölcem feci sancım var duramıyorum resmen
allahin izniyle saglikla kucagina alacaksin insallah canimHiç bilmiyorum canım. Doktor birşey demedi. Valla insan kiloyu değilde kötü bir şey olmasın diye düşünüyor. Allaha emanet
Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
bakın bakalım nasıl olmuş
dün ablamla oturduk bunları yaptık:)
taç, terlik, yatağa takmak için fiyonkla ve yastıkbir de kapı süsümüzün aynasını sipariş vermiştim süslemesini biz yaptık:) sizce kapıya onu nasıl asmalıyım?? arkasına tül yapıştırıp kapıya mı bağlasak ne dersiniz
2. Kızımda nişanım gelmişti akşam sabaha doğurdumNişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
E cikar canim emzirirken herkesi yanindan. Ben annemin yaninda bile ustume ortuyle emzirdim hep.ilk zamanlar hele odadan cikardim annemi bile. Bir dogurduk diye memelerimiz orta mali demek degil. Hele ilk 3 hafta zaten ben memeler yara resmen ciplak gezdim en iyi ilac yaralar icin hava almasi goguslerin. Biz zaten 3 hafta sadece esim ben ve kizimdim ne misafir kabul ettik ne aileleri nasil rahat etmistim anlatamam:) emzirmede de hic sorun yasamadim belki o yuzden sutum geldi hemen stres olmadigimdan. Sen ve bebegin su anda en onemlisin nasil rahat ediyorsan kosullari ona gore ayarla baskalarina gore degil canim.
Benim nisanim aksam 8 gibi gelmisti sabah 7,30 da da suyum geldi, ayni gun 10:30 da sancilar basladi. 17:30 da da dogurdum. :)Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
hayırlı olsuun hoş gelmiş kuzucuklaar, yakın zamanda gelir inş sütün de. adlarını ne koydunuz?
hayırlı olsuun oğluna kavuştun demek sonunda, ağrıların geçer inş mutlu mutlu olursunuz bebeğinle.
teşekkürler. bakalım bir deneyeceğim evdeki kapılarda nasıl asayım diye:)
çok çok geçmiş olsun, annen bakıyorduk iyi bebeğine, sen kendine bak şimdi iyi ol da beraber olursunuz bundan sonra
Allah kolaylık versin, rahat ve saglıklı bir şekilde oglunu kucağına al inş
Maşallah ne güzel herkesin sütü bol olsun stressiz geçsin şu ilk aylar. Benim çok şükür yara olmadı her emzirmeden sonra kremledimBen de odadan cikariyodum bastan, annem kimden cekiniyosun habire odaya mi gidicez dedi. Bi esim bi annem var evde baska kimse yok. Ama arkadaslar filan geliyo arada ortu aliyorum. Onun disinda rahatim da, hastanede hemsireler mudahale ediyordu cok, o zaman geriliyodum. simdi evdeyim sutum de bol, yaralar da geciyo :)
Aslinda ben de kremledim, zeytinyagi surdum, e vitamini surdum filam ama Malum ilk bebek belki emzirme pozisyonundan oldu, yavas yavas ogreniyoruz. bi de bebegim sadece meme ucunu aliyordu, cevresiyle birlikte almasi gerektigini gec ogrendim, simdi oyle yonlendiriyorum yavas yavas geciyor yaralar da. Cok sukur.Maşallah ne güzel herkesin sütü bol olsun stressiz geçsin şu ilk aylar. Benim çok şükür yara olmadı her emzirmeden sonra kremledim
Çok şükür geçsinde. 2. Kızımda 4 ay çekmiştim çok kötü bilirimAslinda ben de kremledim, zeytinyagi surdum, e vitamini surdum filam ama Malum ilk bebek belki emzirme pozisyonundan oldu, yavas yavas ogreniyoruz. bi de bebegim sadece meme ucunu aliyordu, cevresiyle birlikte almasi gerektigini gec ogrendim, simdi oyle yonlendiriyorum yavas yavas geciyor yaralar da. Cok sukur.
Canim insallah kolayca kilo alir annesini uzmesin minik kus :/Selam kızlar. Çıktım izindeyim bende. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim 2 haftadır hiç kilo almamış. Doktor ilk korktu hemen nst ye filan bağladı. Nst iyi çıkınca haftaya yine gel dedi. Şuan 37 bitti ve hala kilosu 2300. Anneme getirdi eşim. 2 gündür ordayım. Beslenmeye ağırlık verdik. Gerçi iyi besleniyordum zaten. Doktor bir şeyden korktu. Bana demedi ama korktuğu şey çıkmayınca rahatladı. Zayıf olsun rahat doğar dedi. Tabi eşimle üzüldük. İnşallah p.tesi 2500 olur dua edin kızlar. Haftaya doktorumda yok 1 hafta. Niye böyle gelişim geriliği oldu anlamadım
Amin canim sagol insallah :)
Selam kızlar. Çıktım izindeyim bende. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim 2 haftadır hiç kilo almamış. Doktor ilk korktu hemen nst ye filan bağladı. Nst iyi çıkınca haftaya yine gel dedi. Şuan 37 bitti ve hala kilosu 2300. Anneme getirdi eşim. 2 gündür ordayım. Beslenmeye ağırlık verdik. Gerçi iyi besleniyordum zaten. Doktor bir şeyden korktu. Bana demedi ama korktuğu şey çıkmayınca rahatladı. Zayıf olsun rahat doğar dedi. Tabi eşimle üzüldük. İnşallah p.tesi 2500 olur dua edin kızlar. Haftaya doktorumda yok 1 hafta. Niye böyle gelişim geriliği oldu anlamadım
Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin... Sıra bana geliyor galibaNişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Evet al hatta bugün alıp içseydin 3 kupa felanKizlar yarin sezeryana girmeden humana cayi ve e vitamini yada lansinoh krem alayim mi?
Amin canim sagolcanım sağlıkla kucağına al..Rabbim yrdmcn olsun
Ay almadim ya yarin hastaneye giderken alalim yada esim alsin dogumdan hemen sonra iceyim insallah malum 12 den sonra birsey yiyip icme dedi tuhhhEvet al hatta bugün alıp içseydin 3 kupa felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?