2015 Temmuz Anneleri

Kızlar kğtfen yarım edin sezeryandan gaza ne iyi gelir ölcem feci sancım var duramıyorum resmen

Canm doktorun gaz için ilaç vermedi mi ben hastanede düzenli içtim evdede devam edebilirsin dedi gaz olursa. Ayaklarını sıcak tut muhakkak. Birde yürümek iyi geliyor.

Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...

Canm nişan gelince hemen doğum olmayabiliyor ilerleyen saatlerde yada ertesi gün doğum başlayabiliyor ama suyun geldiyse hastaneye gitmen gerekli. Sen her şekilde de doktorunu ara muhakkak bildir.

Çok güzel olmuşlar elinize sağlık :) bende kapı süsümü kendim yapmıştım çerçeve olarak tülle değilde kalın saten kurdeleler var onunla taktım çok şık durdu istersen resmini yüklerm sana fikir olması için

Ben de odadan cikariyodum bastan, annem kimden cekiniyosun habire odaya mi gidicez dedi. Bi esim bi annem var evde baska kimse yok. Ama arkadaslar filan geliyo arada ortu aliyorum. Onun disinda rahatim da, hastanede hemsireler mudahale ediyordu cok, o zaman geriliyodum. simdi evdeyim sutum de bol, yaralar da geciyo :)

Nişanım geldi kızlar ilk doğumum olacak ilk doğumda ne zaman sonra başladı sancılarınız suyunuz ne zaman geldi benim suyum mu geldi idrar mı anlayamadım ama nişandan eminim korkuyorum...
Benim nisanim aksam 8 gibi gelmisti sabah 7,30 da da suyum geldi, ayni gun 10:30 da sancilar basladi. 17:30 da da dogurdum. :)
Benim suyum cok geliyordu saril saril akiyordu resmen. Ama herkeste oyle olmuyormus, kuzenlerim de idrarla karistirmisti mesela kendilerininkini.
Cnm Sen doktorunu bi ara ne olur ne olmaz.

Teşekkürler darısı sana inşallah, cansu ve ezgi

Maşallah ne güzel herkesin sütü bol olsun stressiz geçsin şu ilk aylar. Benim çok şükür yara olmadı her emzirmeden sonra kremledim

Maşallah ne güzel herkesin sütü bol olsun stressiz geçsin şu ilk aylar. Benim çok şükür yara olmadı her emzirmeden sonra kremledim
Aslinda ben de kremledim, zeytinyagi surdum, e vitamini surdum filam ama Malum ilk bebek belki emzirme pozisyonundan oldu, yavas yavas ogreniyoruz. bi de bebegim sadece meme ucunu aliyordu, cevresiyle birlikte almasi gerektigini gec ogrendim, simdi oyle yonlendiriyorum yavas yavas geciyor yaralar da. Cok sukur.

Benim oğlum bugün ikindiden sonra nerdeyse hiç uyumadı devamlı memede niye bukadar huzursuz anlamadım. Bişey dokundu bize ama ne. Gaz damlasını da verdim. Düzenli veriyordum dedim çok vermiyim günde 1 defa vereyim böyle oldu demek düzenli bişekilde vermek lazım keyfi yerinde olsada.

Çok şükür geçsinde. 2. Kızımda 4 ay çekmiştim çok kötü bilirim

Canim insallah kolayca kilo alir annesini uzmesin minik kus :/

canım inşallah kilo alır ama en önemlisi sağlıklı olması hiç bi sorun olmadan kucağına alırsın inşallah...senin gibi zayıf çıtır bişey olcak demek ki annende de iyice dinlenirsin moralini de yüksek tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…