2015 Temmuz Anneleri

Normal yaptım canım hemde suni Sancı bile taktırtmadım çok uzun sürdü ilk kızım 4 kilo doğduğu için. Ama 2. Kızım çok kolayca oldu ilk gibi olmuyo 2. Ler. Epiduralden memnun kalmadın mı?
Maşallah baya tombik doğmuş kızın.Ben epiduralden memnun kaldım canım hiç acı ağrı çekmedim yarım saatte doğdu kızım 3 kilo 610 gramdı kilosu.Gece 3 gibi suyum geldi.Öğlen 11.25 de doğum yaptım

kızlar merhaba 2<3 gündür topiğe giremedim
ablama geldim
çarşambadan beri burdayım annenmde burada
yiğenlerim ile hasret gideriyorum
eşimde yolda oda geliyor inş

kızlar bu arada acayip halsizlik yorgunluk anlatamam
sabah yiğenimin etkinliği vardı okulda 2 saat sürdü
halsizlilten öldüm bittim resmen

içim çekiliyor sürekli bir halsizlik hali
ki ben sabah evden çıkıp akşam eve gelip aynı gün içinde bir kaç yer gezen biri idim
inş bu hep böyle devam etmez

sizdede var mı böyle bir urum
eğer çalışıyor olsa idim
kesin işi bırakırdım gidemezdim herhalde
bu arada hamile old öğrenmeden evvel iş teklifi gelmişti
allahtan kabul etmemişim ayıp olurdu gidemezdim

Seninkide tombikmiş baya. Ya benim ki 42 haftayı doldurdu doktor alttan muayene ederek Doğumu başlattı 1 gün sürdü doğurmama kadar. Ee bundada epişirsem ol bende ona cesaret edemiyorum iğne yapıyorlar ya o konuda korkuttular beni. Bunda diyorum acaba öyle mi doğursam

Bi doktora görünsene canım kansızlık felan artmıştır belki. Kansızlık öyle yapıyor çünkü kendim Yaşadığım için iyi bilirim. Ihmal etme. Tabi insan halsiz yorgun oluyo bu süreçte ama sana aşırı geliyorsa bi görün.

Kacıncı haftadasın cinsiyeti öğrenmişsin hemn
Benımkı 3 cm ama birşey demedı doktor 9 haftalıgım
canım 9+4 tüm ama dr.um olasılık dahilinde bi tahmin yürüttü birden kesin habermiş gibi oldu ama daha tahmin sadece belli olmaz belki kızım son anda bi sürpriz yapar:)) hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil inşallahh

Ben de aynen dediğin gibi halsiz takatsizim ,bulantı doğru dürüst yemek yiyemiyorum.Evden çıkamıyorum kızımı okuldan alırken ne zor geliyor dışarı çıkmak.Ben öğretmenim şu çalışmıyorum dayanamazdım herhalde

Slm kızlar ben 2hafta oldu muayeneye gitmeyeli ama içim içimi yiyorum bebeğim iyimi kalp atışı nasıl kafayı yicem daha 2 hafta var kontrol gunumede ne yapcam sizlerde bu duygulara kapılıyor musunuz :-(

oo senin baya kalmış kızın sevmiş çıkmak istememiş benimki 39+4 günlükken doğdu.42 hafta olsaydı 4 ü geçerdi herhalde:))bir gün sürdü doğumun demek çok ağrı çekmişssindir canım ya.İğneden korkma canım kimsenin dediğini dinlemedim.Druma güvendim bir iğneyi yapan dr çok profosyoneldi.Sen bilirsin için nasıl rahat edecekse ona karar ver

canım ben de öyle oluyorum.öğleden sonra okulda bi ağırlık basıyo anlatamam.anaokulu öğretmeniyim aksi gibi bu sene uyku saatimiz kalktı çok yoruyo tüm gün başlarında olmak.Küçük yaş grubumuz uyuyo başka sınıfta arada onların yataklarına yatıp uyuyveresim geliyo vaalla öyle bi halsizlik,uyku,bide hafif şakaklardan baş ağrısı geliyo ki gücüm tükeniyo gibi öğleden sonra eve gelince hemen acısını çıkarıyorum.Sağolsun kayınvalidem yemeklerimi yapıyo ben de evde yatıyorum

Slm kızlar ben 2hafta oldu muayeneye gitmeyeli ama içim içimi yiyorum bebeğim iyimi kalp atışı nasıl kafayı yicem daha 2 hafta var kontrol gunumede ne yapcam sizlerde bu duygulara kapılıyor musunuz :-(
Canım inan hepimizde var o merak stres .Allahtan benim dr. 2 haftaya bi çağırıyo şimdilik 1 ay uzun bi zaman ama herşey yolundadır inşallah gönlünü ferah tut bol dua et.
Bu arada ben bedidikoyu merak ettim mide bulantım bitti diye kesin dr.a koştu o inşallah iyi haberlerle döner

canım bende 1 hafta önce duydum kalp atışını perşembe kontrolüm var sabırsızlanıyorum

sen kaç haftalıkken gittin en son canım ultrasonda nasıldı

Rabbim hayırlısıyla kucagimiza aldığı günleri nasip etsin sağlıklı bir şekilde aminnnnnn......

Bugün anlaşılan herkeste bir halsizlik var. Ben uyandığımdan beri sürekli halsizlik uykusuz bitkinlik var. 24 saat uyuyabilir şişkinlik hissediyorum yürüyüşe çıktım annemlere geldim fakat hala aynı bi çözüm bulan yok muu

Of bir halsizlik bulanti bas agrisi hepsi bi yere gelince ne agir bir yük oluyormuş ya
Allah şifa versin canım geçicek bugünlerde. Uyumaya çalış mümkünse tabi.

Haklısın canım neyse Önümde 6 ay var bi karar veririm araştırıp. Hakkımızda hayırlısı inş

Ohhh sevindim senin adına..hamilelik zor kocalar daha zor.

Kızlar benim tecrübeli arkadaşlar şey diyolar'ayy aman hamileliğin bi ilk ayları, bi de son ayları..' yani anladığıma göre 4-6 aylar arası en rahat,en keyifli geçeceek dönem inşallah.Öyle mi sizce de? Eğer öyleyse 1 ayımız falan var tadını çıkaralım inşallah sonrasında...

sen kaç haftalıkken gittin en son canım ultrasonda nasıldı
Ben en son gittiğimde sata göre 9+5 ama ultrason a göre 8+5 bir hafta geriden geliyor doktorumda geç döllenme olduğu için öyle çıktı dedi herşey gayet yolundaydı fakat yine endişeleniyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…