- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.661
Canim tabiki kotu olsa genel isterdim:) sen hic merak etme onlar uyustugunu anliyorlar:) doktorlar bu islemleri kac bin kere yapiyorlar yillar boyunca. Goz acip kapayincaya kadar geciyor hersey cok hizli oluyor zaten. Ben ilkinde cok sasirmistim bu kadar hizli mi olacakti diye:) sen simdi sezeryani hic dusunme sadece bebeginin kollarinda olacagi ani dusun ona odaklan cok daha iyi hissedersin. Bebeklerimizin dogum gunu ayni olacak:)Yazdıkların çok iyi geldi bana:) kötü olsa ikincide genel anestezi isterdin sonuçta... Sanki ben uyuşmayacakmışımda kesip biceceklermiş beni gibi hissediyorumnasıl anlıyacaklar uyuştuğumu:) İnşallah bu doğumunda ilk doğumun kadar güzel geçer:)
Canim bu soylediklerinin hicbiri bende olmadi. Ne basim agridi ne belim . Hatta ikinci hamilelikte bile bir kere belim basim agrimadi. Alakasi oldugunu sanmiyorum. Herkesin bunyesiyle ilgili birsey. Hatta burada sana sormuyorlar bile ne istersin diye. Acil bir durum yoksa genel anestezi yok sezeryande cunku herzaman vucuda en az tesiri olacak yontem seciliyor. Orada secenek var o yuzden sen kendini nasil rahat hissediyorsan o methodu sec ama yukaridaki nedenlerden sadece genel olmak istiyorsan bir daha dusun derim :)Kizlar herkez epidurl istiyor bir benmi genel taraftariyim okdr arasdirdim ki belden cok zararliymis sonrasinda hep bel bas bacak agrisi cekiyormussun ustunde kaliyormus agri doktorumada dedim ben genel istyrm dige ins hayirlisi olur
İnşallah:) ayyy bi enerji geldi banaCanim tabiki kotu olsa genel isterdim:) sen hic merak etme onlar uyustugunu anliyorlar:) doktorlar bu islemleri kac bin kere yapiyorlar yillar boyunca. Goz acip kapayincaya kadar geciyor hersey cok hizli oluyor zaten. Ben ilkinde cok sasirmistim bu kadar hizli mi olacakti diye:) sen simdi sezeryani hic dusunme sadece bebeginin kollarinda olacagi ani dusun ona odaklan cok daha iyi hissedersin. Bebeklerimizin dogum gunu ayni olacak:)
Anestezi doktoru bana; şu anestezi şekli daha iyi diyemem dedi. Her ikisininde kendine göre riskleri varmış... Eğer korkun yoksa spinali tekrar düşün benceKizlar herkez epidurl istiyor bir benmi genel taraftariyim okdr arasdirdim ki belden cok zararliymis sonrasinda hep bel bas bacak agrisi cekiyormussun ustunde kaliyormus agri doktorumada dedim ben genel istyrm dige ins hayirlisi olur
Aaaaa fotografciyi alan esini niye almiyor ??? Hemde steril ameliyat kiyafetleri giydiriyorlar eslere hic sorun olmuyor. Biraz olay filan mi cikarsan hastane muduruyle filan gorussen:)İnşallah:) ayyy bi enerji geldi banaanestezi doktoruna dedim zaten çok korkuyorum dediğim anda uyutun beni hastane eşimi almıyor ameliyathaneye... Sinir oluyorum... Hijyen desen fotoğrafçıya gık demiyorlar... Kocamı iyice dezenfekte ederiz diyorum bu sefer başka şeyler sıralıyorlar... O yanımda olsa hiç korkmamki... Hastane yönetimine rüşvetmi teklif etsem
Bencede:)))))Aaaaa fotografciyi alan esini niye almiyor ??? Hemde steril ameliyat kiyafetleri giydiriyorlar eslere hic sorun olmuyor. Biraz olay filan mi cikarsan hastane muduruyle filan gorussen:)
kızlar merhaba.. beklenen doğum tarihinin dolmasına 2 günüm kaldı ama doğum için belirtilerim çok kısıtlı
iki gündür vajinal akıntıda inanılmaz bir artış var ve kasılma oldukça belime de şiddetli bir ağrı saplanıyor. ama henüz nişan veya suyum gelmedi. sancılar da bazen cok sık, bazen saate bir geliyor toplanma şeklinde. sizce ne zaman doğum yaparım?
Senle günümüz aynıydı benimde sancım yok kaderimizde aynı olacak galiba yarın benimde muayenem var ailem herkes Yanımda bebişi bekliyoruz günümüz bitti paşa yok. Inşallah hayrlı haberlerle dönersin sağlıkla gelir oğluşun. Gelişmelerden haberdar etKızlar günaydın, okudum tüm sayfaları ama biraz keyifsizim alıntılayamadım... Doğuma giden herkese bol şans, inşallah herşey hayal ettiğimiz gibi olur... Benim günümde bugün doluyor... Daha önce düşüğüm olduğu için doktorum risk almayalım dedi, bu akşam yatış yapıyorum önce suni sancı deneyeceğiz ben normal doğumu çok istediğimden... Suni sancı ile istediğimiz sonucu alamazsak, epidural sezeryan...
Hiç böyle hayal etmemiştim, böyle hiç beklenmedik bir anda sancım gelecek, bir heyecan apar topar evden çıkıcaz, annemlere yoldan haber vericez fln gibi gelmişti hep... İçim biraz buruk... Önemli olanın sağlıkla bebeğime kavuşmak olduğunu biliyorum ve inşallah yarın sabah hemen hemen bu saatlerde bebeğimle olacağım yine de ne bileyim içim buruldu...
Bende alırım bir duanızı =)
@Poker5512 canım hayırlısı olsun artık. Sanırım biz bu işi abarttık biraz :)) hiç hayallerimizdeki gibi olmadı , üzüldük sonra da :) ben de aynı durumdayım günümün dolmasına1 hafta var ama hiç ağrı, sızı , belirti yok. Karnım hala yukarıda. Bugün kontrolüm var , bakalım doktorum ne diyecek :))
Öyle yada böyle bugün akşam oğlun kucağında olucakUmarım her şey istediğin gibi gider. Güzel haberlerini bekliyoruz
convolaria dün akşam kasılmalarım var demişsin. Nasıl olduuun ?
Benim ölçümlerde de tahmini doğum tarihim daha ileride çıkıyor ama doktorum hep satı baz alıo .
C cns_2007 canım kızın annesi gibi olucak heralde :)) gelişiminden dr bisorun olup olmadığını anlardı. Daha günün de var inş biraz alır bu sefer. Benim kızım da 38. Haftada atak yapmıştı. 2600den 3060 olmuş. Şimdi 1 hafta daha geçti. Bakalım bugün kaç gr olmuş öğrenicez.
Yeter ki sağlıklı olsunlar , anneleri onlara kilo aldırır inşallah :))
Bugun hiç yok canım kasılma kalçamın üstü ağrıyor hafif sadece bu gidişle doktorla kavga dövüş 41e kadar beklicem
Kizlar doguma gidiyorum dua edin
Canım ben de şimdi doktordan geldim. Nst iyi , kızın keyfi yerinde. Hiiiç gelesi yok. Doktorum da doğur artık deyip duruo sanki benim elimdealttan bakalım mı dedi hatta bazen doğumu başlatabilio dedi. Baya ileriye kadar da itti parmağını ama yok daha yukarda bu kız dedi :)) çok hafif açıklığım varmış ama cm söylemedi bile . Günü geçerse 1 hafta daha bekleyelim dio gün aşırı kontrol ederek. Ama ben korkuyorum ya bişey olursa diye. Tek tesellim bayramda doğum olursa da gelicek olması.
Canım ben de şimdi doktordan geldim. Nst iyi , kızın keyfi yerinde. Hiiiç gelesi yok. Doktorum da doğur artık deyip duruo sanki benim elimdealttan bakalım mı dedi hatta bazen doğumu başlatabilio dedi. Baya ileriye kadar da itti parmağını ama yok daha yukarda bu kız dedi :)) çok hafif açıklığım varmış ama cm söylemedi bile . Günü geçerse 1 hafta daha bekleyelim dio gün aşırı kontrol ederek. Ama ben korkuyorum ya bişey olursa diye. Tek tesellim bayramda doğum olursa da gelicek olması.
Benim doktorda bayramda hastanedeymiş bende razıyım hergun giderim kontrole günü dolmadan aslında ne yapsak nafile arada umutsuzlaşsamda pozitif kalmaya çalışıyorum hayırlısı bekleyelim bakalım keyiflerini
Benim doktorda bayramda hastanedeymiş bende razıyım hergun giderim kontrole günü dolmadan aslında ne yapsak nafile arada umutsuzlaşsamda pozitif kalmaya çalışıyorum hayırlısı bekleyelim bakalım keyiflerini
kızlar ben de sizin gibiyim ne sancı var ne su ne de nişan..bekliyoruz bakalım kızımız ne zaman gelecek yarın doktor kontrolüm var eğer açılma ve rahim ağzında yumuşama felan varsa cuma suni sancı verebilirim demişti geçen hafta gittiğimde. ama ben kendi sancımla doğurmak istiyorum. kızım ne zaman hazırsa o zaman gelsin ben beklemeye razıyım. müdahale edilsin istemiyorum çok gerekli bi durum olmadığı sürece.
selam canim aynen ben de epidurale isinamadim gitti. aylarca bas agrisi cekiyomussun ya da igne ufacik kaysa felc oluyomussun falan filamKizlar herkez epidurl istiyor bir benmi genel taraftariyim okdr arasdirdim ki belden cok zararliymis sonrasinda hep bel bas bacak agrisi cekiyormussun ustunde kaliyormus agri doktorumada dedim ben genel istyrm dige ins hayirlisi olur
Aynen banada ole geliyor ilk dogumda genel oldum bundada buyuk ihtimal genel olucamsel
selam canim aynen ben de epidurale isinamadim gitti. aylarca bas agrisi cekiyomussun ya da igne ufacik kaysa felc oluyomussun falan filam
genel anestezi daha guvenli geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?