2015 Temmuz Anneleri

gözün aydın canım hayırlı olsun...inşallah sarılığıda atlatırsınız..anneliğin tadını çıkar kokla bebişini bizim yerimize de

Kizlar bise sorcam. Benim
Karnim asagidaymis. Bikini bolgeme agdaya gotmek istiyorum, doguma temiz olsun diye. Acaba agda tetikler mi erken dogumu bu haftalarda?
Merhaba canim,

Benimde karnim indi ve bebek dogum kanalina girdi fakat bi sakincasi oldugunu duymadim.
Bende simdiye kadar hep gittim bu haftada dogurmadan once gidicem insallah.

Kızlar Pazartesi günü spinal sezeryan olucam inşallah.... Uyanıkken ameliyat beni çok korkutuyor ne yaptıklarını düşününce içim bi tuhaf oluyor ama genel anestezide hiç istemiyorum karnımdan çıkardıklarında titreye titreye aglarken ben uyuyor olmak istemiyorum

Alttan ustten bombalicaklar canim bizi kizim 4 yasini doldurdu bakalim bizde neler olcak sitemleri oldu ama dolabina kardesnin kiyaftlerini koymicakmisiz felan felan
Bende cok merak ediyorum bakalim bizde nasil firtinalar kopacak. Sizinkilerin yasi iyi konusup anlatirsiniz anlattiginizi anlarlar bizimki 2 yasinda tamda 2 yas sendromuna denk geldi su anda birde degisikliklerin farkinda biraz bana yapisti iyice ayrilmiyor bir saniye yanimdan, babasina bile gitmiyor umarim
Cok problem olmadan atlatiriz bebek dogunca ilk bocalama donemini:) care yok zaten bir sekil gecip gidecek degil mi:):)

Canim sen bebegini kucagina saglikla al bunlarin hicbirinin onemi kalmayacak biliyorum su anda duruma uzuluyorsun, senin yasadigin hayalkirikliginin aynilarini yasamistim burada da yazmistim ilk kizimda ama kizim
Dogdu o kadar problemlerle ugrastik nerdeyse iki yil sonra tabi o kadar kizdimki kendime ne kadar sacma seylere bozulmusum dogumdan once diye bebegin dogunca bunlarin hepsi gececek hatirlamayacaksin bile :) simdi sen sadece bebegine odaklan ve onu kicaginda hayal et, hem bir bakmissin hastaneye gitmeden sancilarin baslamis:):)

Aynen canım sürecimiz benzer ilerlemiş. Günler aynı. Dönemin sıkıntılarıda aynı. Ultrason kağıdında yazan doğrudur bence. Çünkü o ölçüm sonuçlarına göre otomatik hesaplanıyor. Bayrama yakun olması doğumun kötü oldu. Bebişler sabreder inşallah

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Benim Fıstık da cuma günü gelecek. Epidural sezeryan. Çok heyecanlıyım
Canım sende kendin mi istemiştin sezaryeni? Günlerimizde aynı Ama bana ayın 20 si dedi dr

Ne bilim sızdırıp anlamayan oluyormuş öyle okudum nette benimde akıntım oluyodu son hafta su gibi o yüzden çok araştırıyordum
canım tşkr ederim gittim bugün dr nst bağladı alttanda baktı açılma delinme bişey yok suyuda iyi dedi o gelen ne anlamadım akıntı birikip akmıştır dedi yada idrar kaçırdın dedi hiç öyle gelemdi bana

Hayirli olsuuuun:) anali babali mutlu saglikli bir bebek olsun!!!!

Canim bak emmeye basladiysa gogsu bosaltacak kadar cikmaniz an meselesi , benim kriterim hastaliklarda budur. Cocuk acikip yemeye baslarsa iyilesiyor demektir:) cok sevindim memeye dondugunuze tamamen. Haberdar et beni de cikinca. Son birkac gunu beklemek be kadar zor geldi bana yahu:) herkes dogurdu bende istiyoruuuum!!!!

Canim ayni gun dogum yapacagiz:) spinal anesteziden hic korkma o kadar kotu olsa bak ben ikinciye yapiyor olurmuyum:) bebegin dogdugu an gorecek gogsune alacaksin. Ayilma bayilma derdin yok dogrudan odana cikiyorsun bebegini hemen kollarina alip emzirmeye basliyorsun. Sutun de genel anesteziye gore cok daha once geliyor. Aldigin anestezi miktari cok daha az bebege de daha az geciyor tabiki sutle. Hersey coook guzel olacak. Bunlari yazmak bile midemde kelebekler ucusturuyor. Coook heyecanliyim ikinci olmasina ragmen:)

Hayirlisi olsun canim, simdiden tebrik ederim!!!!

Kizlar nazliyarim'den haberi olan var mi? Kotu dusunmek istemiyorum insallah mucizesi gelmistir

Yazdıkların çok iyi geldi bana:) kötü olsa ikincide genel anestezi isterdin sonuçta... Sanki ben uyuşmayacakmışımda kesip biceceklermiş beni gibi hissediyorum nasıl anlıyacaklar uyuştuğumu:) İnşallah bu doğumunda ilk doğumun kadar güzel geçer:)

Kizlar herkez epidurl istiyor bir benmi genel taraftariyim okdr arasdirdim ki belden cok zararliymis sonrasinda hep bel bas bacak agrisi cekiyormussun ustunde kaliyormus agri doktorumada dedim ben genel istyrm dige ins hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…