- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.641
Canim hayirli olsun erkenden aldin bebegini kucagina, anali babali buyusun oglusun:)Hayirli geceler kizlar nasilsiniz??
Biz cok mutluyuz allahin iNiyle minicik oglusum 2600 gr 48 cm dogdu azicik buyusinde seker gibi kitir kitir yicem onu :) simdi emzirdim yanimda yatiyor :)
Ben anne olduuumm
Cumartesi sahırda suyum gelmişti sabah onda giriş yaptım hastaneye 3.5 cm acıklık vardınsunni sancı verdiler sancıları atlatmak cok zor oldu annemin elini kıracaktım nerdeyse saat 13 de dogum masasına aldılar 13.32 de oğlum doğdu cok şükür
Amma dığum kılay birşey değil annemin kıymetini bikere daha anladım
Dün kontrole gittik biraz sarılıgı var dedi doktor sık sık emzir iki gün sonra tekrar gel dedi
İlk basta tabi sütüm geldi ama az nede olsa tam olarak dün geldi denebilir mama verdim bikac kez inşallah atlatırız
Allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
Merhaba canim,Kizlar bise sorcam. Benim
Karnim asagidaymis. Bikini bolgeme agdaya gotmek istiyorum, doguma temiz olsun diye. Acaba agda tetikler mi erken dogumu bu haftalarda?
Kizlar doguma gidiyorum dua edin
Kizlar doguma gidiyorum dua edin
Bende cok merak ediyorum bakalim bizde nasil firtinalar kopacak. Sizinkilerin yasi iyi konusup anlatirsiniz anlattiginizi anlarlar bizimki 2 yasinda tamda 2 yas sendromuna denk geldi su anda birde degisikliklerin farkinda biraz bana yapisti iyice ayrilmiyor bir saniye yanimdan, babasina bile gitmiyorAlttan ustten bombalicaklar canim bizikizim 4 yasini doldurdu bakalim bizde neler olcak sitemleri oldu ama dolabina kardesnin kiyaftlerini koymicakmisiz felan felan
Canim sen bebegini kucagina saglikla al bunlarin hicbirinin onemi kalmayacak biliyorum su anda duruma uzuluyorsun, senin yasadigin hayalkirikliginin aynilarini yasamistim burada da yazmistim ilk kizimdaKızlar günaydın, okudum tüm sayfaları ama biraz keyifsizim alıntılayamadım... Doğuma giden herkese bol şans, inşallah herşey hayal ettiğimiz gibi olur... Benim günümde bugün doluyor... Daha önce düşüğüm olduğu için doktorum risk almayalım dedi, bu akşam yatış yapıyorum önce suni sancı deneyeceğiz ben normal doğumu çok istediğimden... Suni sancı ile istediğimiz sonucu alamazsak, epidural sezeryan...
Hiç böyle hayal etmemiştim, böyle hiç beklenmedik bir anda sancım gelecek, bir heyecan apar topar evden çıkıcaz, annemlere yoldan haber vericez fln gibi gelmişti hep... İçim biraz buruk... Önemli olanın sağlıkla bebeğime kavuşmak olduğunu biliyorum ve inşallah yarın sabah hemen hemen bu saatlerde bebeğimle olacağım yine de ne bileyim içim buruldu...
Bende alırım bir duanızı =)
Benim de son kontrolde canım sıkıldı biraz, doktor ilk muayenelerimde '1 hafta geç yumurtlama olmuş ' demişti, ama 11 haftadan itibaren gittiğimiz kontrollerde ' gününü yakalamış' demişti, ve sat a göre takipler olmuştu hep, şimdi kontrolde geç yumurtlama ihtimalimi hatırlatarak sezeryan tarihini günüm geçtikten sonraki bir güne planladı, o sıkıntı değil zaten vakti daha önceyse kızım gelmek için sinyal verir nasılsa, ama gelişimi de iyi haftasıyla uyumlu 35+4 dedi ben şok tabii, ' 37+0 olmalıydı' dedim ya da geç yumurtlamada bile 36+0 görünmeliydi, kilosu iyi ama haftasını geri söyleyince canım çok sıkıldı, 'takma kafana her şey yolunda ' dedi, şimdi ben kaç haftalığım bilmiyorum, sat a göre :37+2, bana göre 36+6, geç yumurtlamaya göre 36+2 , doktorun son ölçümüne göre 35+6bu duruma çok üzüldüm, pazartesi akşamı benim de sık sık tekrarlayan kasılmalarım oldu, 3-4 saat kadar sürdü, psikolojik mi hissediyorum acaba dedim ama kasılma sonuçta karnına dokunduğunda anlıyorsun nitekim eşim de takip etti, sonra geçti yavaş yavaş bol su içip yattım, umarım senin de acele etmiyordur bebiş dün usg kağıdını tekrar inceledim, 35+4 değil de 36+4 yazıyor, acaba doktor mu yanlış söyledi boşa mı üzüldüm dedim bu arada benim doktorum da bayram tatilinde ve sonrasında 1 hafta izinliymiş onu da öğrenince iyice stres oldum inşallah o yokken gelmeye kalkmaz bebişim, bu arada benzer ne çok şey yaşıyoruz
Canım sende kendin mi istemiştin sezaryeni? Günlerimizde aynı Ama bana ayın 20 si dedi drAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Benim Fıstık da cuma günü gelecek. Epidural sezeryan. Çok heyecanlıyım
canım tşkr ederim gittim bugün dr nst bağladı alttanda baktı açılma delinme bişey yok suyuda iyi dedi o gelen ne anlamadım akıntı birikip akmıştır dedi yada idrar kaçırdın dedi hiç öyle gelemdi banaNe bilim sızdırıp anlamayan oluyormuş öyle okudum nette benimde akıntım oluyodu son hafta su gibi o yüzden çok araştırıyordum
Hayirli olsuuuun:) anali babali mutlu saglikli bir bebek olsun!!!!Ben anne olduuumm
Cumartesi sahırda suyum gelmişti sabah onda giriş yaptım hastaneye 3.5 cm acıklık vardınsunni sancı verdiler sancıları atlatmak cok zor oldu annemin elini kıracaktım nerdeyse saat 13 de dogum masasına aldılar 13.32 de oğlum doğdu cok şükür
Amma dığum kılay birşey değil annemin kıymetini bikere daha anladım
Dün kontrole gittik biraz sarılıgı var dedi doktor sık sık emzir iki gün sonra tekrar gel dedi
İlk basta tabi sütüm geldi ama az nede olsa tam olarak dün geldi denebilir mama verdim bikac kez inşallah atlatırız
Allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
Canim bak emmeye basladiysa gogsu bosaltacak kadar cikmaniz an meselesi , benim kriterim hastaliklarda budur. Cocuk acikip yemeye baslarsa iyilesiyor demektir:) cok sevindim memeye dondugunuze tamamen. Haberdar et beni de cikinca. Son birkac gunu beklemek be kadar zor geldi bana yahu:) herkes dogurdu bende istiyoruuuum!!!!Malesef daha hastanedeyiz, ama kızımın durumu iyiye gidiyo, Dr lar işi şansa bırakmak istemiyor. Dün geceden beri emmeye de başladık. Pompayı bıraktık, kızım iyice boşaltıyor:)buna da şükür, beterin beteri var...
Canim ayni gun dogum yapacagiz:) spinal anesteziden hic korkma o kadar kotu olsa bak ben ikinciye yapiyor olurmuyum:) bebegin dogdugu an gorecek gogsune alacaksin. Ayilma bayilma derdin yok dogrudan odana cikiyorsun bebegini hemen kollarina alip emzirmeye basliyorsun. Sutun de genel anesteziye gore cok daha once geliyor. Aldigin anestezi miktari cok daha az bebege de daha az geciyor tabiki sutle. Hersey coook guzel olacak. Bunlari yazmak bile midemde kelebekler ucusturuyor. Coook heyecanliyim ikinci olmasina ragmen:)Kızlar Pazartesi günü spinal sezeryan olucam inşallah.... Uyanıkken ameliyat beni çok korkutuyorne yaptıklarını düşününce içim bi tuhaf oluyor ama genel anestezide hiç istemiyorum karnımdan çıkardıklarında titreye titreye aglarken ben uyuyor olmak istemiyorum
Hayirlisi olsun canim, simdiden tebrik ederim!!!!Kızlar ben Yarin Epidural sezeryan oluyorum.
Bebeğim dogum kanalına hala girmemiş ve 2 gün geçmesine rağmen Sancim da çıkmadı doktor bu durumda suni sanci versem bile normal dogum yapamazsin dedi. 11 de hastaneye yatışım yapılacak. Dua edin bana :)
Yazdıkların çok iyi geldi bana:) kötü olsa ikincide genel anestezi isterdin sonuçta... Sanki ben uyuşmayacakmışımda kesip biceceklermiş beni gibi hissediyorumCanim ayni gun dogum yapacagiz:) spinal anesteziden hic korkma o kadar kotu olsa bak ben ikinciye yapiyor olurmuyum:) bebegin dogdugu an gorecek gogsune alacaksin. Ayilma bayilma derdin yok dogrudan odana cikiyorsun bebegini hemen kollarina alip emzirmeye basliyorsun. Sutun de genel anesteziye gore cok daha once geliyor. Aldigin anestezi miktari cok daha az bebege de daha az geciyor tabiki sutle. Hersey coook guzel olacak. Bunlari yazmak bile midemde kelebekler ucusturuyor. Coook heyecanliyim ikinci olmasina ragmen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?