- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.621
Ben anne olduuumm
Cumartesi sahırda suyum gelmişti sabah onda giriş yaptım hastaneye 3.5 cm acıklık vardınsunni sancı verdiler sancıları atlatmak cok zor oldu annemin elini kıracaktım nerdeyse saat 13 de dogum masasına aldılar 13.32 de oğlum doğdu cok şükür
Amma dığum kılay birşey değil annemin kıymetini bikere daha anladım
Dün kontrole gittik biraz sarılıgı var dedi doktor sık sık emzir iki gün sonra tekrar gel dedi
İlk basta tabi sütüm geldi ama az nede olsa tam olarak dün geldi denebilir mama verdim bikac kez inşallah atlatırız
Allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Benim Fıstık da cuma günü gelecek. Epidural sezeryan. Çok heyecanlıyımİyi geceler annişler hepinizi bir bir alıntıladım ama malesef hata verdi alıntılamadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok şükür kızım düyaya ya geldi şuanda herşey yolunda biraz ağrılarımm var tabi darısı diğer bebeklerini bekleyen annelere başına
Cnm bende ayın 20 sinde epıdural sezeryan olucam.çok heyecanlıyım:)Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Benim Fıstık da cuma günü gelecek. Epidural sezeryan. Çok heyecanlıyım
Maşallah size gözün Aydın biran önce toparlanırsınız inş. Sütün bol Bebeğin gazsız olsun :))) şuan annelere yapılcak en büyük en güzel dua bu heraldeBen anne olduuumm
Cumartesi sahırda suyum gelmişti sabah onda giriş yaptım hastaneye 3.5 cm acıklık vardınsunni sancı verdiler sancıları atlatmak cok zor oldu annemin elini kıracaktım nerdeyse saat 13 de dogum masasına aldılar 13.32 de oğlum doğdu cok şükür
Dün kontrole gittik biraz sarılıgı var dedi doktor sık sık emzir iki gün sonra tekrar gel dedi
İlk basta tabi sütüm geldi ama az nede olsa tam olarak dün geldi denebilir mama verdim bikac kez inşallah atlatırız
Bende bugun gitmeyi düsünüyodum canm. Bence etkilemez. Doktor onla onun alakası yok demişti banaKizlar bise sorcam. Benim
Karnim asagidaymis. Bikini bolgeme agdaya gotmek istiyorum, doguma temiz olsun diye. Acaba agda tetikler mi erken dogumu bu haftalarda?
canım 2500gr doğduMerhaba kizlar,
Gunlerdir sessizce takip ediyorum sizi :)
Benimde tahmini dogum yapacagim tarih 23-7-2015
Burda biraz erken dogum yapanlar olmus angel5angel gibi.
Bebeginizin kilosu nekadardi sorabilirmiyim?
canım bizim de öyleydi şeker düşünce uykuya meyil artıyoCanımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.
Benimde tarih dün belli oldu. Bi anda duyunca çok heyecanlandım. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım. Sezeryanı sen mi istedin doktor mu önerdi. Benimki zorunlu olarak sezeryan. Hem normal istemiştim.Cnm bende ayın 20 sinde epıdural sezeryan olucam.çok heyecanlıyım:)
kizlar karniniz inmişmi? indiyse kacinci haftada indi? benim daha inmedide.mutlaka inmesimi gerek dogum icin?
@Poker5512 canım hayırlısı olsun artık. Sanırım biz bu işi abarttık biraz :)) hiç hayallerimizdeki gibi olmadı , üzüldük sonra da :) ben de aynı durumdayım günümün dolmasına1 hafta var ama hiç ağrı, sızı , belirti yok. Karnım hala yukarıda. Bugün kontrolüm var , bakalım doktorum ne diyecek :))
Öyle yada böyle bugün akşam oğlun kucağında olucakUmarım her şey istediğin gibi gider. Güzel haberlerini bekliyoruz
convolaria dün akşam kasılmalarım var demişsin. Nasıl olduuun ?
Benim ölçümlerde de tahmini doğum tarihim daha ileride çıkıyor ama doktorum hep satı baz alıo .
@cns_2007 canım kızın annesi gibi olucak heralde :)) gelişiminden dr bisorun olup olmadığını anlardı. Daha günün de var inş biraz alır bu sefer. Benim kızım da 38. Haftada atak yapmıştı. 2600den 3060 olmuş. Şimdi 1 hafta daha geçti. Bakalım bugün kaç gr olmuş öğrenicez.
Yeter ki sağlıklı olsunlar , anneleri onlara kilo aldırır inşallah :))
Ben anne olduuumm
Yok cnm benimki zorunlu degil ben kendim istedim.normal doğumdan korktumBenimde tarih dün belli oldu. Bi anda duyunca çok heyecanlandım. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım. Sezeryanı sen mi istedin doktor mu önerdi. Benimki zorunlu olarak sezeryan. Hem normal istemiştim.
Bügün biraz emzirdim. Bi 5 dk falan emdi. Bende makine kiraladım. Doğru diyosun mutlaka bırakmak getek sağmayı.Bnm kizim 5.5 yasinda onunda sariligi vardi uyuya kaliyo diye makine kiralamistim ama sariligi 60kusur gun surdu bebek biberona alisti sagmaktan gogusuclarim uzadi ve artik makine cekemiyodu gogusucum dibe dayandigi icin ... yani sagmak ilk baslarda iyi oluyo ama ne kendini ne bebegi alistirma derim.. kisa bi sure kullan sonra bebegini seni emmesi icin zorla
Sarılıkta öyle uyandıramıyosun malesef. Ayakları çimdiklemek ıslak mendille elini yüzünü bacaklarını silmek işe yaramıyo. Doktor bile uyandıramıyo düşün. Bir kaç gündür daha iyi ama sarılığı azalıyo.canım bizim de öyleydi şeker düşünce uykuya meyil artıyoeşim ayaklarını sırtını çimdirerek uyandırıyodj doktor göstermişti ama zor sdni anlıyorum
Hadi allah yardimcin olsun..saglickla al bebisini :)Kizlar doguma gidiyorum dua edin
Allah kolaylık versin cnm sağlıcakla al bebeğini kucağınaKizlar doguma gidiyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?