2015 Temmuz Anneleri


Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
 
Kizlar bise sorcam. Benim
Karnim asagidaymis. Bikini bolgeme agdaya gotmek istiyorum, doguma temiz olsun diye. Acaba agda tetikler mi erken dogumu bu haftalarda?
 
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Benim Fıstık da cuma günü gelecek. Epidural sezeryan. Çok heyecanlıyım
 
Maşallah size gözün Aydın biran önce toparlanırsınız inş. Sütün bol Bebeğin gazsız olsun :))) şuan annelere yapılcak en büyük en güzel dua bu heralde
 
Canımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.
canım bizim de öyleydi şeker düşünce uykuya meyil artıyo eşim ayaklarını sırtını çimdirerek uyandırıyodj doktor göstermişti ama zor sdni anlıyorum
 

Bugun hiç yok canım kasılma kalçamın üstü ağrıyor hafif sadece bu gidişle doktorla kavga dövüş 41e kadar beklicem
 

Amin inş darısı başımıza günü gelen herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır inş. İnş atlatırsınız sizde düzene girer emzirmelerin
 
Benimde tarih dün belli oldu. Bi anda duyunca çok heyecanlandım. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım. Sezeryanı sen mi istedin doktor mu önerdi. Benimki zorunlu olarak sezeryan. Hem normal istemiştim.
Yok cnm benimki zorunlu degil ben kendim istedim.normal doğumdan korktumgerçi bundanda korkuyorum.ama bir şekilde çıkacaklar degil mı?
 
Bügün biraz emzirdim. Bi 5 dk falan emdi. Bende makine kiraladım. Doğru diyosun mutlaka bırakmak getek sağmayı.
 
canım bizim de öyleydi şeker düşünce uykuya meyil artıyo eşim ayaklarını sırtını çimdirerek uyandırıyodj doktor göstermişti ama zor sdni anlıyorum
Sarılıkta öyle uyandıramıyosun malesef. Ayakları çimdiklemek ıslak mendille elini yüzünü bacaklarını silmek işe yaramıyo. Doktor bile uyandıramıyo düşün. Bir kaç gündür daha iyi ama sarılığı azalıyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…