- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.801
Bakalim canim hic belli olmaz belki bir kac saate dogurdum diye yazarsin:) bu agri isleri her bunyede degisik galiba dogumun baslama isaretleride cok degisik herkeste. Artik gununde geldi nerdeyse dogur ama dimi , yalanci malanci olmasin artik gelsin nazli bebis!!!Kızlar bugün karnım ara ara taş gibi oluo , o arada kasıklarım çoook hafif sızlıo gibi oluo. Acaba bu yalancı kasılma mı ? Artık yalancısı kalmaz bu işin ama dimi bu zamanda
Acaba diyorum yavaş yavaş sancılarım mı başlıo? Ama ne nişan var ne de belimde bacaklarımda bi ağrı. Sadece çok hafif adet sancısı gibi bi sızı.
Böyle olup sonra doğum sancısına çeviren var mı ? Ümitleneyim mi şimdi bilemedim
Bakalim canim hic belli olmaz belki bir kac saate dogurdum diye yazarsin:) bu agri isleri her bunyede degisik galiba dogumun baslama isaretleride cok degisik herkeste. Artik gununde geldi nerdeyse dogur ama dimi , yalanci malanci olmasin artik gelsin nazli bebis!!!
Kızlar Merhaba dogum yapan herkeee hayırlı olsun Rabbim hayırlı,uzun , mutlu bir ömür nasib etsin bebislerinize
Catı muayenesi fazla acimıyor diyen kimdi acabaresmen acıdan bagırcaktım Dogum sekli farketmez hepinizin ayaklarının altindan öpüyorum ♥ :) .çatı normal dedi doktorum.
Bebegin kordonu boynuna dolanmış .kafası aşağıda ama catıya yerlesmemis henüz . IsterSeniz önceki gebeliginizde mol gecirmissiniz bunu riske atmak istemezseniz sezeryan yapabilirz haftaya dedi . Esim de doktorla konustu ben icerdeyken hersey normal zatn dedi. So ra bir aksilik olursa zaten sezeryana alcaklarmıs normal olsun dedi. Ben birazda sezeryana kayıyodum ama eşim oyl deyince haftaya bi daha kontrol edelim dedi. Nst de normal cıktı evde butun gun sancıdan kıvranıyorum bebiş toparlanıyo ama nst de cok güzel durdubeni yalancı cıkardı :) cok fazla ödemim var kızlar Kıpırdayamıyom eklemlerim agrıyo 10 gunde 5 kilo almısim doktor imkansiz dedi defalarca tansiyonumu ölcturdu degisik hemsirelere ama 11 e 8 hep.idrarda proteine bakacak. Uzun yazdım kusura bakmayın ben napayım cok da korkuyorum hem normalden hem sezeryandN napmalıyim ? Psikolojim iyice bozuldu
Yerim bende hamurları yeterki huzurumuz kaçmasın napim.Canim hamur derken ekmek, makarna, pide vs. yani hamur isi demek istedim:) bu arada benim bu yazdiklarim
Ilac degil. Bio gaia prebiyotik , nurse harvey'de tamamen bitkisel bir surup. Bizim aile dostlarimiz capa'da pediatri bolumunun basinda profesorler onlardan onay alip kullandim:) hatta su sab simplex filan ilac diye onlari kullanmadim hic. Bu soyledigim seylerde ancak bir iki hafta sonra etkisini gosteriyor bagirsak florasi yavas olusan birsey maalesef ve dedigin gibi emen bebeklerde daha zor cunku mamalarin icine prebiyotik vs. herseyi katiyorlar. Anne sutu saf ama en guzeli. Insallah benimde sutum gelir hemen, bir aydir emzirme cayi iciyorum ben hergun tadi hosuma
Gidiyor:) esimin arkadasinin karisi dogum yapti daha fogmadan hanim karar vermis zaten emziremem ben diye suru oldugu halde emzirmemis bebegi mama veriyormus. Ya nasil insanlar var hayatta ve bunlar anne oluyor. Cok sinirlendimcocuk hastalaninca da herhalde bakamam ben ugrasamam diyip bakmayacak??? Bizde sutumuz olsun diye 10 takla atiyoruz ! Allah akil fikir versin
Canim hic merak etme cok az kaldi bence senin hersey bir anda olacak. Bu bebeklerin ne yapacagi belli degil iste daha dogmadan oynatiyorlar bizi:) benim bebek kanalda, acilma var nisan geldi sanci var da noluyor 13 gundur boyle bebek yok:) zaten bu saatten sonra da bir zahmet pazartesiyi beklesin herseyi o gune gore ayarladim kizimin kalacagi yerler bakici filan. Ama benim icimde bir his var sen cok cabuk bir dogum yapacaksin gibi geliyor:)Ayy inşallah canım :)) daha dün kontrolüm vardı ne sancı çıktı, ne açıklığım var ne de bebek kanala girmiş ama bugün de böyle olunca acaba diyorum :)) bu kız beni ne hallere düşürdü
Canim bazi insanlarin fitrarinda annelik yok. Biz sacinin teline kurban oluyoruz bunlar da boyle modeller isteYerim bende hamurları yeterki huzurumuz kaçmasın napim.
Ay inanmıyorum emzirme gibi kutsal bi olaydan nasibini almamış işte vardır bi hikmeti biz emsin diye doğmadan neler yapıyoruz. Allah akıl fikir versin
Biraz daha toparlansında baktım düzelme yok başlarım bende dediklerini yazdım.
Bugün daha iyi sıcak su torbası koydum ayaklarına havlu ısıtıp karnına koydum
Ve ben çok çay içen biri olarak ilk defa çaysız kahvaltı yaptım sıcak su içiyorum canım çay istedikçe
Kızlar hala sütüm yok 1 hafta oldusağıyorum sarı su geliyor bu habercisi mi acaba?
anne sütü olmayınca mama yemekten hafif sarılık başlamış kuzucuklarım da
Canim sen inatla sagmaya devam et insallah gelir sutun kisa zamanda! Bebisler nasil:)
Gizemcim cok sevindim cikmissiniz hastaneden:) dogurmayan bir elin parmaklari kadar kaldi bekliyoruz bizde. Benim pazartesi sezeryan heyecanla bekliyorum sanki ilk defa doguracagim gibi:)Slm kizlar naslsnz sukur oglmla evmzdyz artk biraz daha rahatladk buralara bakamyrm hic hastandydk zaten simdi oglm cok daha iyi sukurler olsn. Eminmki cok doguran olmstr geriyr donuk okumaya zamanm ve firstm yok. Dogam yapan butun annelerin gozleri aydn hayrlsyla buyutsnlr
Canim hic merak etme cok az kaldi bence senin hersey bir anda olacak. Bu bebeklerin ne yapacagi belli degil iste daha dogmadan oynatiyorlar bizi:) benim bebek kanalda, acilma var nisan geldi sanci var da noluyor 13 gundur boyle bebek yok:) zaten bu saatten sonra da bir zahmet pazartesiyi beklesin herseyi o gune gore ayarladim kizimin kalacagi yerler bakici filan. Ama benim icimde bir his var sen cok cabuk bir dogum yapacaksin gibi geliyor:)
Slm kizlar naslsnz sukur oglmla evmzdyz artk biraz daha rahatladk buralara bakamyrm hic hastandydk zaten simdi oglm cok daha iyi sukurler olsn. Eminmki cok doguran olmstr geriyr donuk okumaya zamanm ve firstm yok. Dogam yapan butun annelerin gozleri aydn hayrlsyla buyutsnlr
İnşallah canm, çok kusuyorlar doyuramıyoruzCanim sen inatla sagmaya devam et insallah gelir sutun kisa zamanda! Bebisler nasil:)
Canım hiç tedirgin olma öyle güzel uyum sağlıycakki anlamıycak bile küçük olması bu yönden çok güzel. Ama senin endişelerini çok iyi anlıyorum 2. Çocukta aynen öyleydim bide kızıma bakıp ağlardım ya onlara yetemezsem diye Allah yardım eder altına da yapmaz neden yapsın ki. Banada çok demişlerdi öyle bişey daha bilinçli çocuklarda oluyo gözlemlediğim kadarıyla.Canim bazi insanlarin fitrarinda annelik yok. Biz sacinin teline kurban oluyoruz bunlar da boyle modeller isteaz kaldi dayan en fazla bir aya biseycigi kalmaz Usame beyin:) su aci elma yagimiydi birsey vardi karna ayaklara surulen onu denedin mi? Bu arada kizlar napiyorlar? Alistilarmi kardeslerine? Ya ben cok merak ediyorum benim kiz nasil tepki verecek acaba??? Cok kucuk ya anlamiyor hicbisey simdi gorunce nasil olacak, tekrar altina filan yapmaya baslayacak mi??? Birsuru soru var kafamda!
Canım üzme kendini ya olur inş sen humana iç hurma ye ( yapıyorsundur zaten) bol bol su iç sağ artık geriside onların kısmeti bunun için üzme kendini kötü etkiler streste.
ama ilk süt zaten sarımsı olmuyor mu? bebeklerin emse belki daha kolay gelir sütün, cok takma kafana süt çaylarından iç ve bol su inş çoğalır kısa zamanda
hadi geçmiş olsun, bundan sonra evinizde daha da iyi olun inşSlm kizlar naslsnz sukur oglmla evmzdyz artk biraz daha rahatladk buralara bakamyrm hic hastandydk zaten simdi oglm cok daha iyi sukurler olsn. Eminmki cok doguran olmstr geriyr donuk okumaya zamanm ve firstm yok. Dogam yapan butun annelerin gozleri aydn hayrlsyla buyutsnlr
Canim aynen dedigin gibi havadar havadar geziyorum:) dun evden cikmadik hic biraz yorgun hissettim bizim kiz tabi sikintidan patladi bugun arkadaslarin havuzu var oraya goturecegim onun kizlariyla yuzsum biraz desarj olsun cocuk:) aliskin degil evde kalmayaCanım valla ağzından bal damlıo resmen :)) bu zamana kadar forumda hepimize moral verdin çok saol :)) inşallah dediğin gibi olur , ne güzel de olur
İnan senin gibisi yoktur ama :)) havadar havadar geziosun ne zamandırsenin yerinde başkası olsa sıkıntı stresten doğurmuştu şimdiye kadar :)) ptesiye az kaldı , beklesin artık minik. Ablası ateşliyken gelmemişti 2. Bi güzellik daha yapsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?