- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.081
Uyumak ne mumkun kuzum yaaa bas agrisindan bulantidan gozumu kapatamiyorum kesik kesik uyku alip kalkiyorumAllah şifa versin canım geçicek bugünlerde. Uyumaya çalış mümkünse tabi.
Haklısın canım neyse Önümde 6 ay var bi karar veririm araştırıp. Hakkımızda hayırlısı inş
maşallahBen en son gittiğimde sata göre 9+5 ama ultrason a göre 8+5 bir hafta geriden geliyor doktorumda geç döllenme olduğu için öyle çıktı dedi herşey gayet yolundaydı fakat yine endişeleniyor insan...
20 haftalık olsada aile hekimliginde rahatça sık sık dinliyebilsen kalp atışlarını gerçekten insan çok sasabirsizlaniyor ....canım bende 1 hafta önce duydum kalp atışını perşembe kontrolüm var sabırsızlanıyorum
Ultrason görüntüsü de çok iyiydi kalp atışını falan duydum resmini de verdi gelde gün geçtikçe rahat ol....maşallahultrason görüntüsü nasıldı peki cnm
Hepimiz aynı durumdayız merak etmeeeUltrason görüntüsü de çok iyiydi kalp atışını falan duydum resmini de verdi gelde gün geçtikçe rahat ol....
inşallah canım ediyorum herkeseHiç bişey olmaz inş sen bol bol dua et Kafanı rahat tut hepimiz kucağımıza alırız inş :)
saol canım.. bnmde karnımda baktı pek göremedi nefesini tut kalp atışını dinlicem faln dedi baktı bn biraz panik oldum dedi için raht etsin altan ultrasyonla bakınca gösterdi kalp atışını sağlıklı olsunda ağrı çekerizz :))Hayirli olsun canim.Bebek yerlesiyordur buyudukce o agrilar oluyor.
canım benimkide 9+0 da 2,17 ydi normal dedi doktorum hatta makinadada ölçümün altında 9+0 yazdı. seninkide benden 2 mm kadar küçükmüş. yani ölçüldüğü gün seninkide 8+5 falanmış aslında. karından baktıysa azıcık fark eder. alttan daha detaylı gözüküyor yaa. benim doktorumda öyle söyledi. belki 1-2 mm daha büyüktür karından baktığımız için çok hassas ölçemiyoruz dedi. son adet tarihin ne zaman. ona göre kaç olması gerekiyordu. belki geç döllenme olmuştur. takma bunları kafana. önemli olan her gittiğinde bir öncekine göre büyümüş olması ve kalbinin atmaya devam ediyor olması.
genelde hepimizin bir kaç gün oynuyor canım ilerledikçe düzelicek o benm arada 3 gün fark vardı şimdi 1e düştü mesela
Amin canım ben geçtiğimz c.tesi de gitmiştim kalp atışına bakmaya kalbinin attığını bile görmedi ordaki nöbetçi dr sesini duyduk sadece inan hiçbişey belli değildi boyu 1.74 cmdi.ve gelişimi 4 gün geri idi.Bundan 6 gün sonra yani dün 9+4 te herşeyi belirginleşmiş,boyu 2.71 olmuş gününü yakalamış tam 6 günde çok gelişmiş maşallah senin de öyle olur belki
arkadaslar herseyi çok kafanıza takıp dert etmeyin kendinize . her bünye farklı mesela benim daha bir kere bile bulantım olmadı ama allahıma şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı. kişiden kişiye değişiyor bu işler en doğru bilgiyi size doktorunuz verecektir. Bence hamileliğinizin tadını çıkarın en rahat günlerimiz :)
Pimpiriklenmeye yer ariyon kucuksundur kesin benden valla dovcem heeherseyi stres yaparsan o bebisin cekicee var senden valla kuzum e yapma amaa hep karamsar hep gergin yazik findik kurdunaaa
korkma canım benim hiç bulanmıyor hep aynı olacak diye bişey yok hem sağlıkla onun hiç alakası yok iyidir merak etme
ooooy yine basladi felaket tellali. artik bulantilarin geciyor demekki. keyfini cikar bebegin icin en vitaminli seyleri ye.keske benimde gecse
canım belki yavaş yavaş geçiyodur artık bugün ben de daha hissediyorum kendimi (tabi şimdilik),belki biz erken atlatıcaz bulantı olayını.Artık kötü düşünmek yok.Ya da sen ne diyodun dolaptan bişi koklayıp öğürüyodun ya onu denen ilahiii çok gülmüştüm o yorumuna da :)
Tek değilsin canım oluyoo.Ben namazda bile eğilip kalkarken kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo bunun sebepleri var gebelikte normal yine de aşırı olup endişelendiriyosa seni dr.una danışKızlar
Göğsü daralan cok hızl nefes alıp verdiğini ve kalbinin cok hızlı attığını hisseden var mı aranızda yoksa bi tek ben miyim
Arkadaslar benim unuttugum ihmal ettigim bisey var.size de hatirlatmak istedim.bebegim icin bi gunluk tutmak istiyorum.bos bi deftere yazarak degil de bebegin ilk bilgilerini ve duygularimizi yazabilecegimiz,ultrason goruntulerini yapistirabilecegimiz kisimlari olan defterli albumler var.d&r da bitane vardi ama acilmis ve yipranmisti.bi de almak icin cinsiyeti de bilmek lazim.genelde pembe ya da mavi oluyor.aranizda bunlardan alan kullanan goren var mi.isimlerini yazip onerirseniz sevinirim
evet canım bebek günlüğü,bebek ajandası yazınca çıkıyor internette ama işte ben iç sayfalarını da görmek istiyorum görünmyor.Veli ziyaretine gittiğimde bi velimde görmüştüm öğrencim için yapmış çok hoşuma gitmişi,foto yapıştırma yerleri var hamile kaldığında itibaren duygularını yazzabilidğin yerler var güzel, benim de aklımda bu fikirArkadaslar benim unuttugum ihmal ettigim bisey var.size de hatirlatmak istedim.bebegim icin bi gunluk tutmak istiyorum.bos bi deftere yazarak degil de bebegin ilk bilgilerini ve duygularimizi yazabilecegimiz,ultrason goruntulerini yapistirabilecegimiz kisimlari olan defterli albumler var.d&r da bitane vardi ama acilmis ve yipranmisti.bi de almak icin cinsiyeti de bilmek lazim.genelde pembe ya da mavi oluyor.aranizda bunlardan alan kullanan goren var mi.isimlerini yazip onerirseniz sevinirim
Haklisin canim ic sayfalarini gormek istiyorum ben de.bazilari kullanissiz oluyor gereksiz bi suru sey oluyo icinde.bunun icin alan kullanan var mi diye burdan sorayim dedim.oneriyle daha kolay karar verilebilirevet canım bebek günlüğü,bebek ajandası yazınca çıkıyor internette ama işte ben iç sayfalarını da görmek istiyorum görünmyor.Veli ziyaretine gittiğimde bi velimde görmüştüm öğrencim için yapmış çok hoşuma gitmişi,foto yapıştırma yerleri var hamile kaldığında itibaren duygularını yazzabilidğin yerler var güzel, benim de aklımda bu fikir
ayyyy benim hic gecmiyor bulantim yaaa.mutlu haftasonlarıııı :) hele de benim gibi çalışmayıp dinlenenler için :):) kızlar kabızlık için fitil çok işe yaradı kesinlikle tavsiye ederim kabızlık çekenlere bilgilerinizeee.. bulantım çok şükür yok hiç.. ama iştahım çok açık napıcaz bu iştahla bilmiyorum .. çok şükür bin şükür tabikii .. bu arada bir arkadaşım eğer miden bulanıyorsa türk kahvesi kokla geçer demişt ne derece doğru bilmiyorum .. çok bulanan varsa belki dener diye yzıyım dedimmm
Canım ben de öyle oluyorum ya seni çok iyi anlıyorum.Birde bire midem kazınmaya başlıyo ama canım hiç bişey yemek istemiyofff 12. haftadan sonra azalırmı ki bulantılar..Ben de sürekli hamurişi yemek istiyorum.Salçalı soğanlı yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?