- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.821
Hadi geçmiş olsun ne güzel evinizdesiniz.Slm kizlar naslsnz sukur oglmla evmzdyz artk biraz daha rahatladk buralara bakamyrm hic hastandydk zaten simdi oglm cok daha iyi sukurler olsn. Eminmki cok doguran olmstr geriyr donuk okumaya zamanm ve firstm yok. Dogam yapan butun annelerin gozleri aydn hayrlsyla buyutsnlr
Canim sen simdi sutu hic stres yapma . Zaten ayni anda iki bebekle soka girmissindir. Gelir insallah ama gelmezse de bebekler ac kalacak degil ya, mamalarini yerler guzelce olur biter:)İnşallah canm, çok kusuyorlar doyuramıyoruz
Canim aynen dedigin gibi havadar havadar geziyorum:) dun evden cikmadik hic biraz yorgun hissettim bizim kiz tabi sikintidan patladi bugun arkadaslarin havuzu var oraya goturecegim onun kizlariyla yuzsum biraz desarj olsun cocuk:) aliskin degil evde kalmayagecen gunde bir suru hediye aldim Prenses elbisesi,prenses taci, kolye, kupe birde siz daha bilmezsiniz frozen diye bir film var orada prenses Elsa var onun elbiseside alindi "kardes gelirken yaninda hediye olarak gelecekler bunlar" simdi kardesten cok hediyeleri bekleniyor evde heyecan dorukta:) cok guluyoruz haline. Ne zaman gelecek hediyeler diye sorup duruyor:) kardes umrunda degil!! Bu arada bugun bir yazi gordum sende oku. Bazen israrla beklerken dogumu geciktirebiliyormusuz
http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1030149-dogumun-baslasin-istiyorsan
Evet canım. Bir de ben sağıyorum şimdi. Tam üretimhane gibiyim. Sana birr şey sorcam. Sezeryanla doğum yaptım ama zaten günü geldiği için hemen sütüm geldi ama bebek emdiği halde sütümü çekememiş. Ben doyuyor zannediyodum. Bir baktık sarılık oldu kilo kaybetti. Sarılıktan uyandırıp emziremedim ve göğüslerim şişip sertleşmeye başladı.dr hemen pompayla sağ yoksa mastit olursun dedi. Bebek sarılığı atlatana kadar pompa ile hem onu daha çok beslemeye başlamış olduk hemde benim göğüsleri kurtardık. Yalnız tek sorun hala çok ağrım var sağarken özellikle. Sende de oluyo mu? Ne zaman geçecek? Yoksa artık hep böyle mi?
Bebeği olanlarda cevap yazarsa memnun olurum kızlar.
Oy mincira mincira sevmek istiyor demekki ablasi:) yalniz birakmamak lazim diger cocuklarla bir sure. Hele bizimkiCanım hiç tedirgin olma öyle güzel uyum sağlıycakki anlamıycak bile küçük olması bu yönden çok güzel. Ama senin endişelerini çok iyi anlıyorum 2. Çocukta aynen öyleydim bide kızıma bakıp ağlardım ya onlara yetemezsem diye Allah yardım eder altına da yapmaz neden yapsın ki. Banada çok demişlerdi öyle bişey daha bilinçli çocuklarda oluyo gözlemlediğim kadarıyla.
Acı elma yağını deniyorum pek faydasını görmedim genede bilemem düzenli sürmedim ağladığı zaman sürdüm.
Kızlar alıştı ama çok elliyorlar büyüğü hele çok seviyo ama sıkmak istiyoyani anlıycağın ikiside Güvenilir değil ablaların
Evet canm herşeyi deniyorum inşallah gelir...Canım üzme kendini ya olur inş sen humana iç hurma ye ( yapıyorsundur zaten) bol bol su iç sağ artık geriside onların kısmeti bunun için üzme kendini kötü etkiler streste.
Tşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..Allah yardım etsin gider gitmez hastaneye hemen kolayca doğurup çıkarsın inş doğumhaneden.
Aah canm ah psikolojim bozuluyo bazen, zaten uyku düzenim yok yemekte canım istemiyor, kilo almaya başlasalardı içim rahatlıycak ama neyse inşallah sütüm gelir...Canim sen simdi sutu hic stres yapma . Zaten ayni anda iki bebekle soka girmissindir. Gelir insallah ama gelmezse de bebekler ac kalacak degil ya, mamalarini yerler guzelce olur biter:)
ama ilk süt zaten sarımsı olmuyor mu? bebeklerin emse belki daha kolay gelir sütün, cok takma kafana süt çaylarından iç ve bol su inş çoğalır kısa zamanda
hadi geçmiş olsun, bundan sonra evinizde daha da iyi olun inş
Ayy ne guzell bi ikinmada bi nefeste kurtuldun.darisi bize insallh :)Tşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..
Ay negüzel maşallah canım ya bebeğinle sana sağlıklı bi Ömür diliyorum. Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.Tşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..
Sebamed aldım ben şampuan olarak Konak Önleyici. Chicconun losyonunu aldım. Pişik kremi almadım inş gerekmez sudokrem kullanırım gerekirsede. Vucüduna bebek sabunu kullanıyorumKızlar ben hala banyo ürünlerini almadım. Yarın eczaneden alıyım diyorum ama ne alıcam yaaa??? Mustela düşünüyorum.. Mustela konak önleyici şampuan, mustela vücut losyonu ( yaz bebeklerine yağ değil losyon kullanılıyomul galiba) birde mustela pişik kremi alıcam... Başka almam gereken bişey varmı? Bu konak önleyici şampuan vücudada kullanılıyor dimi????
Inş herşey yolunda gider stres yapma şimdiden bol bol dua etKizlar napiyosunuz.bnm yarin cati muayenem var .nasil gecicek simdiden dusunuyorum bakalim.bi hdtadr dusunuyorum kurumus kist kafamdaki normlbdoguma engel olurmu insallh sknti olmuyodr.kime sorduysam kurumus oldugu icin.sknti olmayacagini soyledi ama bnde korku var.gecn snede doktr skntili olmadigini onmsz oldugunu kurumus oldugunu dedi ama insan dusunuyo iste.insallh bnada dua edin skntisiz olur hersey.
Insallh cnm.ediyorum arada aglmk.geliyo.icimden agliyodumda.bnde sahliklica alsaydim kucagima .Inş herşey yolunda gider stres yapma şimdiden bol bol dua et
Sudokremi daha öncede yazmıştın sanki sen iyi oldu hatırlattın burda anneler baya memnundu.. İnşallah hiç pişik olmaz minik erkek:) sen yenidoğan sünnette yaptırdın dimi öyle hatırlıyorum... Normal bezledinmi???Sebamed aldım ben şampuan olarak Konak Önleyici. Chicconun losyonunu aldım. Pişik kremi almadım inş gerekmez sudokrem kullanırım gerekirsede. Vucüduna bebek sabunu kullanıyorum
15 saniye emiyo 20 saniye uyuyo seklinde emmeye calisiyoruz :) sut de var galiba zaten sarimsi olandan geliyor yani doyuyor diye dusunuyorum dogdugundan beri uc kere kakasini yapti :)Canım hayırlı olsun sağ salim almışın bebişini kucağına gerisini bosver o yüzden. Sür durumun nasıl peki? Benim sezaryanda en çok kafama taktığım şey süt çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?