2015 Temmuz Anneleri

Hadi geçmiş olsun ne güzel evinizdesiniz.

Kızlar düzenli sancım çıktı sonunda hafifte olsa :) Yarın suni sancıyla hızlandırılabilir ya da Pazartesi beklenebilir dedi doktorum.Yarın doğum yapacağım doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek :) Artık son anlar inşallah heyecanlandım :)

Frozen ı bilmezmiyiz bizim burdada uzun zamandır küçük kızların gözdesi :) bnm kızımın bile şarkı söyleyen elsa bebeği var babası almış bizimki büyüyene kadar biz oynuyoruzz bozmazsak iyidirr

Benim bebegim de kendi istegiyle 36. Haftada dogdu, hastanede 5 gun kaldi son iki gun sarilik oldu. O 5 gun boyunca sutum bir yemek kasigi kadar bilevolmadi, mecburen mama verdik ilk 6 gun. 6. Gunden sonra sutum oldu surekli emzirdim ama sarilik yine hemen gecmedi. Bugun 15 gunluk bebegim. Hala biraz sari, iki kez test yaptirdik gecen hafta icinde. Degeri dusuyo cok sukur tekrar kan almaya gerek yok dedi doktoru. Yani bence anne sutu sariligi hemen gecirmiyor. Bi de uyuyo bebek surekli, sutu sagsam da uyurken katiyen icmiyor ne biberonla ne beni.
Ve meme uclarim hala aciyor biraz ama e vitamini kapsulu, zeytinyagi, lansinoh kremi her emzirmedencsonra donusumlu kuloaniyorum. Epey duzeldi ama hala ilk iki emmesinde cok aciyor. Pompaya yanasamiyorum, o mahvetti zaten beni. Emmezse zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum yoksa sizliyor cok fena.

Oy mincira mincira sevmek istiyor demekki ablasi:) yalniz birakmamak lazim diger cocuklarla bir sure. Hele bizimki
Kendi oyuncak bebeklerini yerden yere vuruyor kardesini de oyle yapar diye asla yalniz birakmayacagim ikisini . Akli hic ermiyor su anda boyle seylere. Ne bileyim herkes kardes olunca o da altina yapmaya baslar filan diyor bende onlardan etkilendim galiba:) her cocuk farkli tabi belki bizimki yapmaz oyle bisey:)

Allah yardım etsin gider gitmez hastaneye hemen kolayca doğurup çıkarsın inş doğumhaneden.
Tşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..

Canim sen simdi sutu hic stres yapma . Zaten ayni anda iki bebekle soka girmissindir. Gelir insallah ama gelmezse de bebekler ac kalacak degil ya, mamalarini yerler guzelce olur biter:)
Aah canm ah psikolojim bozuluyo bazen, zaten uyku düzenim yok yemekte canım istemiyor, kilo almaya başlasalardı içim rahatlıycak ama neyse inşallah sütüm gelir...

Evet cnm ilk sütmüş o, ama oda az geliyor bakalım arkadan süt ne zaman gelicek,bebeklerim memeyi 1 2 emmede bırakıyorlar bişey gelmeyince ucuda çok yok zaten bakalım inşallah gelir...

Ayy ne guzell bi ikinmada bi nefeste kurtuldun.darisi bize insallh :)

Kizlar napiyosunuz.bnm yarin cati muayenem var .nasil gecicek simdiden dusunuyorum bakalim.bi hdtadr dusunuyorum kurumus kist kafamdaki normlbdoguma engel olurmu insallh sknti olmuyodr.kime sorduysam kurumus oldugu icin.sknti olmayacagini soyledi ama bnde korku var.gecn snede doktr skntili olmadigini onmsz oldugunu kurumus oldugunu dedi ama insan dusunuyo iste.insallh bnada dua edin skntisiz olur hersey.

Kızlar ben hala banyo ürünlerini almadım. Yarın eczaneden alıyım diyorum ama ne alıcam yaaa??? Mustela düşünüyorum.. Mustela konak önleyici şampuan, mustela vücut losyonu ( yaz bebeklerine yağ değil losyon kullanılıyomul galiba) birde mustela pişik kremi alıcam... Başka almam gereken bişey varmı? Bu konak önleyici şampuan vücudada kullanılıyor dimi????

Ay negüzel maşallah canım ya bebeğinle sana sağlıklı bi Ömür diliyorum. Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.

Sebamed aldım ben şampuan olarak Konak Önleyici. Chicconun losyonunu aldım. Pişik kremi almadım inş gerekmez sudokrem kullanırım gerekirsede. Vucüduna bebek sabunu kullanıyorum

Inş herşey yolunda gider stres yapma şimdiden bol bol dua et

Sebamed aldım ben şampuan olarak Konak Önleyici. Chicconun losyonunu aldım. Pişik kremi almadım inş gerekmez sudokrem kullanırım gerekirsede. Vucüduna bebek sabunu kullanıyorum
Sudokremi daha öncede yazmıştın sanki sen iyi oldu hatırlattın burda anneler baya memnundu.. İnşallah hiç pişik olmaz minik erkek:) sen yenidoğan sünnette yaptırdın dimi öyle hatırlıyorum... Normal bezledinmi???

Canım hayırlı olsun sağ salim almışın bebişini kucağına gerisini bosver o yüzden. Sür durumun nasıl peki? Benim sezaryanda en çok kafama taktığım şey süt çünkü.
15 saniye emiyo 20 saniye uyuyo seklinde emmeye calisiyoruz :) sut de var galiba zaten sarimsi olandan geliyor yani doyuyor diye dusunuyorum dogdugundan beri uc kere kakasini yapti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…