- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.841
Aaaa ağlama canım tabi alıcan kucağına sağlıkla inş Allah'ın izniyle güzel düşün.Insallh cnm.ediyorum arada aglmk.geliyo.icimden agliyodumda.bnde sahliklica alsaydim kucagima .
Evet canım ben çok memnunum o kremden. Amin inş pişik olmasın bebişlerimiz evet canım 7. Günü yaptırdık normal bezledim her açtığımda krem sürdüm okadar.Sudokremi daha öncede yazmıştın sanki sen iyi oldu hatırlattın burda anneler baya memnundu.. İnşallah hiç pişik olmaz minik erkek:) sen yenidoğan sünnette yaptırdın dimi öyle hatırlıyorum... Normal bezledinmi???
Hayirli olsun cnm.nasil gecti dogumun sezeryan.oldun demi..
Hadi gözün Aydın Rabbim sağlık sıhat huzur versin biranönce ağrılarında geçer inş.
Hadi hayirli olsun canim anali babali saglikli buyusun bebegin:)
Hayırlı olsun.Sağlıkla büyüsün inşallah.
Bayanlar hepinize cok tesekkur ederiz oglusumla :) iyi dilekleriniz icin darisi dogurmayanlarin basina :)gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün bebişini canım ne kadar güzel kolayca doğurmuşsun Rabbim bana ve doğumu bekleyen herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin..hep bunun hayalini kuruyorumTşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..
Evet canım benim ilk ve o kadar korkuyorumki durduk yere sezaryen olcamilk doğumun mu canım ? Ben ilk doğumda çok paniktim ve çok korkuyordum ,ama şimdi ikinciyi doğurucam kısmetse, korku yok, ilk doğuma göre daha mutluyum inan, bilinmeyene karşı korku zor oluyor tabii ki, ama inan korkulacak bir şey yok, her anı güzel, özel, tadını çıkarmaya bak
Allah analı babalı büyütsün canım bebeğini. ağrıların zamanla azalır inşallah. sezaryen sonrası uyanma süreci ağrıların şiddeti felan nasıldı şu an ayağa kalkabiliyor musun mesela? benim de bir ihtimal sezaryen olma durumum var da merak ediyorumKizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
Maşallah canım kakasını yaptıysa doyuyordur :) darısı bizim Başımıza demekki sezryende de süt hemen gelebiliyormuş15 saniye emiyo 20 saniye uyuyo seklinde emmeye calisiyoruz :) sut de var galiba zaten sarimsi olandan geliyor yani doyuyor diye dusunuyorum dogdugundan beri uc kere kakasini yapti :)
7. Gün yaptırmanın sebebi ne? Sünnetmiş galiba demi bnde düşünüyorum da. Ama 7. Gün bayrama gelir diye korkuyorumAaaa ağlama canım tabi alıcan kucağına sağlıkla inş Allah'ın izniyle güzel düşün.
Evet canım ben çok memnunum o kremden. Amin inş pişik olmasın bebişlerimiz evet canım 7. Günü yaptırdık normal bezledim her açtığımda krem sürdüm okadar.
Canim aynen dedigin gibi havadar havadar geziyorum:) dun evden cikmadik hic biraz yorgun hissettim bizim kiz tabi sikintidan patladi bugun arkadaslarin havuzu var oraya goturecegim onun kizlariyla yuzsum biraz desarj olsun cocuk:) aliskin degil evde kalmayagecen gunde bir suru hediye aldim Prenses elbisesi,prenses taci, kolye, kupe birde siz daha bilmezsiniz frozen diye bir film var orada prenses Elsa var onun elbiseside alindi "kardes gelirken yaninda hediye olarak gelecekler bunlar" simdi kardesten cok hediyeleri bekleniyor evde heyecan dorukta:) cok guluyoruz haline. Ne zaman gelecek hediyeler diye sorup duruyor:) kardes umrunda degil!! Bu arada bugun bir yazi gordum sende oku. Bazen israrla beklerken dogumu geciktirebiliyormusuz
http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1030149-dogumun-baslasin-istiyorsan
Evet canım Sünnet tam Sünnet olsun dedik7. Gün yaptırmanın sebebi ne? Sünnetmiş galiba demi bnde düşünüyorum da. Ama 7. Gün bayrama gelir diye korkuyorum
Valla hangisi iyi hangisi kötü şaşırdım kaldım. Bebek alıncada acıyo. Dün ve bugün 15 dk emzirdim. Gerisi hep sağma arttırıcam ama korkuyorum ya yeteri kadar beslenemezse diye.Benim bebegim de kendi istegiyle 36. Haftada dogdu, hastanede 5 gun kaldi son iki gun sarilik oldu. O 5 gun boyunca sutum bir yemek kasigi kadar bilevolmadi, mecburen mama verdik ilk 6 gun. 6. Gunden sonra sutum oldu surekli emzirdim ama sarilik yine hemen gecmedi. Bugun 15 gunluk bebegim. Hala biraz sari, iki kez test yaptirdik gecen hafta icinde. Degeri dusuyo cok sukur tekrar kan almaya gerek yok dedi doktoru. Yani bence anne sutu sariligi hemen gecirmiyor. Bi de uyuyo bebek surekli, sutu sagsam da uyurken katiyen icmiyor ne biberonla ne beni.
Ve meme uclarim hala aciyor biraz ama e vitamini kapsulu, zeytinyagi, lansinoh kremi her emzirmedencsonra donusumlu kuloaniyorum. Epey duzeldi ama hala ilk iki emmesinde cok aciyor. Pompaya yanasamiyorum, o mahvetti zaten beni. Emmezse zorla uyandirip emzirmeye calisiyorum yoksa sizliyor cok fena.
Mustela aldım herşeyini. Konak önleyici şampuana gerek yok dedi çocuk doktoru normal şampuanını aldım, bariyer kremi( pişik kremi yani) ve hdyra bebe akdım nemlendirici. Nemlendirici öneririm çünkü benim bebeğimin elleri ve ayakları soyuluyo. İyi geliyo.Kızlar ben hala banyo ürünlerini almadım. Yarın eczaneden alıyım diyorum ama ne alıcam yaaa??? Mustela düşünüyorum.. Mustela konak önleyici şampuan, mustela vücut losyonu ( yaz bebeklerine yağ değil losyon kullanılıyomul galiba) birde mustela pişik kremi alıcam... Başka almam gereken bişey varmı? Bu konak önleyici şampuan vücudada kullanılıyor dimi????
Hımmm nemlendirici hiç düşünmemiştim haklısın... Banyodan sonra ne sürüyorsun? Bide yüzünede sğrüyomusun nemlendirici?Mustela aldım herşeyini. Konak önleyici şampuana gerek yok dedi çocuk doktoru normal şampuanını aldım, bariyer kremi( pişik kremi yani) ve hdyra bebe akdım nemlendirici. Nemlendirici öneririm çünkü benim bebeğimin elleri ve ayakları soyuluyo. İyi geliyo.
Tşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..
Cicişkonun dediği gibi derileri soyuluyor benim bebeğiminde her Bebeğin öyle oluyo o yüzden losyonlar iyi oluyo bebe yağı öteki çocuklarıma alerji yaptığı için bunda denemedim bile.Hımmm nemlendirici hiç düşünmemiştim haklısın... Banyodan sonra ne sürüyorsun? Bide yüzünede sğrüyomusun nemlendirici?
Mesela bebek sarılık falan olursa da yaparlar mı, yani sağlık durumunun çok mu iyi olması lazım ki, inş bize de nasib olur yapmakEvet canım Sünnet tam Sünnet olsun dedik
Yaz bebeklerine yağ değil losyon kullanılıyormuş öyle duydum bende. Yüzleri kurumuyomu bebişlerin peki? Ayy cahilliğin gözü kör olsunCicişkonun dediği gibi derileri soyuluyor benim bebeğiminde her Bebeğin öyle oluyo o yüzden losyonlar iyi oluyo bebe yağı öteki çocuklarıma alerji yaptığı için bunda denemedim bile.
Bide Bebeğin suratına bişey sürmüyorum ben çok hassas zaten yüzü bide.
Ay hadi insallah bekleyis bitsin gelsin bebis:)Kızlar düzenli sancım çıktı sonunda hafifte olsa :) Yarın suni sancıyla hızlandırılabilir ya da Pazartesi beklenebilir dedi doktorum.Yarın doğum yapacağım doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek :) Artık son anlar inşallah heyecanlandım :) Eki Görüntüle 1578488
Vallahi ben birkac ay once ilk defa izledim filmi:) simdiki yeni favorisi o bizimkinin. Ondan once prenses sophia'miz vardi:):)Frozen ı bilmezmiyiz bizim burdada uzun zamandır küçük kızların gözdesi :) bnm kızımın bile şarkı söyleyen elsa bebeği var babası almış bizimki büyüyene kadar biz oynuyoruzz bozmazsak iyidirr
Ya o kadar alismisiz ki hayatta surekli herseyi aceleyle ve kosturarak yapmaya hicbir konuda gevseyemiyoruzÇok güzel bir yazı gevşemeye çok ihtiyacımız var gerçekten bugun kontrolüm vardı ama gitmedim hiç içimden gelmiyor doktora gitmek geriliyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?