- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.861
yazıyı okuyunca bile içime bi ferahlık geldi. kafamıza bissuru şeyi takıp kendimizi kasıyoruz aslında. herşeyi oyle mi olsa boyle mi diyerek zevkini kaçırıyoruz. Hadi hep birlikte rahatlayalım güzel şeyler düşünelimCanim aynen dedigin gibi havadar havadar geziyorum:) dun evden cikmadik hic biraz yorgun hissettim bizim kiz tabi sikintidan patladi bugun arkadaslarin havuzu var oraya goturecegim onun kizlariyla yuzsum biraz desarj olsun cocuk:) aliskin degil evde kalmayagecen gunde bir suru hediye aldim Prenses elbisesi,prenses taci, kolye, kupe birde siz daha bilmezsiniz frozen diye bir film var orada prenses Elsa var onun elbiseside alindi "kardes gelirken yaninda hediye olarak gelecekler bunlar" simdi kardesten cok hediyeleri bekleniyor evde heyecan dorukta:) cok guluyoruz haline. Ne zaman gelecek hediyeler diye sorup duruyor:) kardes umrunda degil!! Bu arada bugun bir yazi gordum sende oku. Bazen israrla beklerken dogumu geciktirebiliyormusuz
http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1030149-dogumun-baslasin-istiyorsan
Cok sukur simdi daha iyiuim herkez evine gitti hersey daha normal artik bebisle birbirimize de alisiyoruz uykusuzluk haric bi sikinti kalmafi cok sukur gobegi de dustu minik prensesimin darisi geri kalan herkezeİnsanları anlamak zor. Zaten lohusa hassaslığı var. Bide üstüne geliyorlar. Sen herkese kulaklarını tıka kendine güven canım. Doğumun nasıldı. İyi misin şimdi
Sagolsn canm :) heycan doruktaaa :) az kalms allah yardmcn olsn :)Gizemcim cok sevindim cikmissiniz hastaneden:) dogurmayan bir elin parmaklari kadar kaldi bekliyoruz bizde. Benim pazartesi sezeryan heyecanla bekliyorum sanki ilk defa doguracagim gibi:)
Amin canmm ins. Dogurunca pek firsat olmyr cnm yazmaya :) ben bulamyrm yaniHadi gözünaydın canım çok sevindim :)) inşallah bu çektiğiniz en büyük sıkıntı olur. Bi daha da yaşamazsınız. Doğuranlarımız artıo gün geçtikçe. İnşallah tamamlanınca bol bol miniklerin şikayetini yaparız birbirimize :))
gozun aydin ne guzel anlatmissin:)Tşk ederim güzel dileklerin için...size bu msj attıkdan yarım saat içinde doğurdum..evde saat 12.30 gibi nişanım geldi sancı yoktu duş aldım ..hastaneye geldim lağma yapıldı sunni sancı takıldı saat 14 de sancılar sıklaştı dr suyumu patlattı doğum o an başladı elimde olmadan ıkıntılarım arttı.doğumhaneye zor yetiştirdiler ve ıkınmamla bebeğimi doğurmam bir oldu.kesi yapıldı dikişlerimi sordum az dediler.eşim sunni sancı verilirken meryem suresini okudu .imkanınız varsa o an yakınlarınız meryem suresini okusun ben faydasını gördüm çok şükür .1 ıkınmada kurtuldum.sunni sancıdan korkmayın öylede böylede o sancı çekilecek önemli olan ıkınabilmek .dünyanın en güzel duygusu .Allah doğum yapacak olanlara 1 avazda kurtulmayı nasip etsin. ..
Destegin icin cok tesekkur ederim canim ben de baktim agla agla olmuyor dedim bebegim icin guclu olmaliyim onun bana ihtiyaci var alfim ellerinden kuzumu herkez evine dondu simdi arada korksam da paniklesem de en azindan daha herkezden daha ozenli ve dikkatli bakiyorum ona Allah hepimize ve bebeklerimize saglik sihhat hayirli omurler versin İnsallahcanım eylül annesi olcam nasipse bende. okuyunca dayanamadım cevaplamak istedim.bilmiyosak da öğrencez nasıl tutacağımızı nasıl emzireceğimizi nasıl susturacağımızı. güçlü ol bırakma kimseye bebeğini. ona senden daha iyi kimse bakamaz
Ya o kadar alismisiz ki hayatta surekli herseyi aceleyle ve kosturarak yapmaya hicbir konuda gevseyemiyoruzbilinc altimiza islemis resmen degil mi?
Canim benim ya Allah yardimcin olsun bizler de burdayiz ne zaman istersen manevi destek icin İnsallah kucik bebehini kucvagina alinca bunlarin hepsini unutturur sana onun verecegi mutlulukla heraey yoluna girerAl benden de o kadar canım
birde annem babam ayrı benim ..annem gelmedi , babam burdaydı ayaklarım patlayana kdr yemeklerini vs . eksik etmedim. Biseye alındı aniden toplandı gitti , kızkardesim yanımda onuda cagırıp duruyo tafra yapiyo .Dogum zamanim geldi nerdeyse ben yalnız kalabiliyomusum öyle diyo. Nasolsa eşim bakıyomus.Esim isteyken nöbetteyken bisy olsa napıcam siz düşünün. Zaten bastanberi bulantılı kusmalı vs sorunlu hamilelik geçiriyorum. Annem de doguma gelecekmis herkesin annesi oyl yapıyomus zaten oyle diyo. Aglamaktan helak oldum .öksüz yetim gb hazırlıklarımı yaptım.simdide hastane odasına gelip millete gülücük savuracaklar.
Korkuyorum cok nasıl dogum yapıcam, ben de dogmasın biraz daha dursun istiyorum bazen de benden anne olmaz diyorum.nasıl bakıcam kendime ona diyorum aglıyorum .normalde oluyo diyolar ben de hersey normal diye kendimi teselli ediyorum artık
Canim ya ben de basta sezeryan nedeniyle mama takviyesi yapmam gerekti ama bebegimbekledihimizden ufak dogdu ve ilk haftaki odemi de atinca dehidratasyon tehlikesi var dedi doktor o yuzden nerdeyse her emzirmeden sonra takviye yapmam gerekti hala emziriyorum ama sanki sutum hala yetersiz gibi gene mama da veriyorum acaba o yuzden mi artmiyor sutum ne yapsam bilemiyorum yeni yeni kilo almaya toparlanmaya basladi kesmek de istemiyorum hastaneye yatis riski olmasin diye ama sutum kesilie diye de korkuyorumSlm kızlarrrrr,öncelikle @ekicioglu cnm sana şöyle diyim,ben hamilelikden cocuk sahıbı olmakdan hep korktum,hamileliği becerebilirmiyim,hayatımı kısıtlarmı,anne olursam yetebilecekmiyim,iyi evlat oldurabilecekmiyim gibi sonsorkularla doluydum.Ve eşimle kararımızı aldık bu yola cıktık ve şimdi anlıyorum ki çok yanlış yapmışım beklemekle..OĞluma sırtımı dönsem özlüyorum o derece acaip bir duygu...geçen gün topuğundan kan alındı sarılık testi için,yanında duramadım,yan tarafda oturdum hünr hüngür ağladım o ağlarken...Yarın yınr alınacak şimdiden dertlenıyorum yarın gelmesın dıye..Diyeceğim sakın korkma,o kadar cok seveceksınki evladını,aklındaki herşey bi anda ucup gidecek..Hamılelıkdekı duygular hiçbişey dogupda kucagına verdıklerınde anlarsın dediğimi:)))
Onun dısındada biz oğlumla çok iyiyiz,sezeryanın etkılerını ancak atıyorum.Sütüm daha cok gelıyor,1 veya 2 kere mama takvıyesı yapıyorum aadece,onuda bırakıcam ınsss tam bollaşınca sütüm.İlk günler onunla yalnız kalmaya bıle korkuyordum susturamam,altını değiştiremem dıye,şimdiden jet hızıyla popodan kaka temızlıyorum:))Alışıyoruz birbirimizle,benımde kendıme guvenım gelıyorr yavas yavass....BU arada geçmişi okuyamadım ama bütün doguranlara hayırlı olsun...Oğlumda bütün ablalarının ellerınde öpüyorrr....
Cok sukur sonunda bebisim ve esimle basbasa kaldim bayagi korkutucu ama bi o kadar da rahatlatici birsey sen ne yaptin canim birkac gundur girwmiyordum İnsallah seni de rahat birakmislardir,mamayi kesemedim ben bebek de kilo dusuklugu nedeniyle ama sutum kesilmesin umuduyla emziriyorum bir yamdan İnsallah iyice artar o da guclenip daha rahat emer de tamamen anne sutune gecebilirim dua et olur mu bize de.İnsallah hepimiz bundan sonra rahat ederiz bebeklerimiz de hep saglikli sihhatli olurCanım aynı dertler. Bizde ek gıdaya başladık. Bebek ememiyo, Sütümü sağıp veriyorum. Emmediği için göğüslerim beze oldu inanılmaz ağrım var. Mecbur sağıyorum.Süt sağarken bütün akrabalar başımda. Göğsümü sıkıyolar süt gelsin diye düşün. Diyorum ben biraz dinleneyim yalnız kalayım. Tamam diyip başıma dikiliyolar. 6 gün oldu doğum yapalı hergün ağladım ağlamadan gün geçmedi daha. hayyışsız olunur mu ? Eve toplanıyolar 10 kişi yiyip içiyolar bana fayda değil zararları oluyo. İnsanları kırmadan nasıl dicem napcam bilmiyorum.
Canim aynen dedigin gibi havadar havadar geziyorum:) dun evden cikmadik hic biraz yorgun hissettim bizim kiz tabi sikintidan patladi bugun arkadaslarin havuzu var oraya goturecegim onun kizlariyla yuzsum biraz desarj olsun cocuk:) aliskin degil evde kalmayagecen gunde bir suru hediye aldim Prenses elbisesi,prenses taci, kolye, kupe birde siz daha bilmezsiniz frozen diye bir film var orada prenses Elsa var onun elbiseside alindi "kardes gelirken yaninda hediye olarak gelecekler bunlar" simdi kardesten cok hediyeleri bekleniyor evde heyecan dorukta:) cok guluyoruz haline. Ne zaman gelecek hediyeler diye sorup duruyor:) kardes umrunda degil!! Bu arada bugun bir yazi gordum sende oku. Bazen israrla beklerken dogumu geciktirebiliyormusuz
http://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1030149-dogumun-baslasin-istiyorsan
Aynnen ben de tekrar hamilelik dogum vs icin henuz hic cesaretim yok ama kizimin bi kiz kardesi olmasini isterim gercekten ablam olmasa ne yapardim bilmemAyy yerim ben o minik ablayı :)) kardeşi gelince ne tepki vericek inan ben de merak ediyorum :)) elsayı o kadar çok duyuyorum ki şimdiki miniklerin yeni gözdesi sanırım :))
Şimdi tabiiki anlamaz ama ileride en yakın arkadaş olucaklar birbirlerine . Benim de ablam var , o olmasa naparmışım, içimi nasıl boşaltırmışım bilmiyorum. Şimdiden kızıma da bi kız kardeş istiyorum
Paylaştığın yazı da tam cuk bana oturuo :)) ben de doğumu kendi stresimle geciktirdiğimi düşünüyorum bazen. Olayı akışına bırakamıyorum. Uyku da bile bilinçaltımla savaş halindeyim :)) rahatlamak için bişeyler yapmam lazım :)
Inşallah merakla beklemedeyiz :) Herkes alarm durumunda :)Ay hadi insallah bekleyis bitsin gelsin bebis:)
Evet canım benim ilk ve o kadar korkuyorumki durduk yere sezaryen olcamsenin normalmiydi ilki?
Canim aynen dedigin gibi havadar havadar geziyorum:) dun evden cikmadik hic biraz yorgun hissettim bizim kiz tabi sikintidan patladi bugun arkadaslarin havuzu var oraya goturecegim onun kizlariyla yuzsum biraz desarj olsun cocuk:) aliskin degil evde kalmayagecen gunde bir suru hediye aldim Prenses elbisesi,prenses taci, kolye, kupe birde siz daha bilmezsiniz frozen diye bir film var orada prenses Elsa var onun elbiseside alindi "kardes gelirken yaninda hediye olarak gelecekler bunlar" simdi kardesten cok hediyeleri bekleniyor evde heyecan dorukta:) cok guluyoruz haline. Ne zaman gelecek hediyeler diye sorup duruyor:) kardes umrunda degil!! Bu arada bugun bir yazi gordum sende oku. Bazen israrla beklerken dogumu geciktirebiliyormusuz
Benm derdim beni emmesi mama veröek istemiyorum tekrar ama bazen gece sütüm olmuyor mecburen vericem öyle durumlarda. Sen sağabiliyorsan sağ en azından senin sütünü içsin. Ben pompanın acısını çekeceğime emzirirken çekerim o acıyı daha iyi.Valla hangisi iyi hangisi kötü şaşırdım kaldım. Bebek alıncada acıyo. Dün ve bugün 15 dk emzirdim. Gerisi hep sağma arttırıcam ama korkuyorum ya yeteri kadar beslenemezse diye.
Kızlar herkese merhaba , doğum yapanlara Allah Analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin Allah. Yapmayanlara da sabırla çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah. Bizim hanfendi erkenden gelmeye çalışırken şimdide hiç gelmeye niyeti yok ve ben enerji patlaması yaşıyorum resmen böyle olan var mı ? Annemin bütün evini kaldırıp temizleyip üstüne hiç dinlenmeden alışverişe gidip 1 saat oldu eve geldikve hiç bir şikayet hiç bir belirti yok kaldık böyle valla sadece ödemim var gerisi az sancılar ağrılar vs. Böyle olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?