2015 Temmuz Anneleri

yazıyı okuyunca bile içime bi ferahlık geldi. kafamıza bissuru şeyi takıp kendimizi kasıyoruz aslında. herşeyi oyle mi olsa boyle mi diyerek zevkini kaçırıyoruz. Hadi hep birlikte rahatlayalım güzel şeyler düşünelim

İnsanları anlamak zor. Zaten lohusa hassaslığı var. Bide üstüne geliyorlar. Sen herkese kulaklarını tıka kendine güven canım. Doğumun nasıldı. İyi misin şimdi
Cok sukur simdi daha iyiuim herkez evine gitti hersey daha normal artik bebisle birbirimize de alisiyoruz uykusuzluk haric bi sikinti kalmafi cok sukur gobegi de dustu minik prensesimin darisi geri kalan herkeze

Amin canmm ins. Dogurunca pek firsat olmyr cnm yazmaya :) ben bulamyrm yani

G
gozun aydin ne guzel anlatmissin:)

Destegin icin cok tesekkur ederim canim ben de baktim agla agla olmuyor dedim bebegim icin guclu olmaliyim onun bana ihtiyaci var alfim ellerinden kuzumu herkez evine dondu simdi arada korksam da paniklesem de en azindan daha herkezden daha ozenli ve dikkatli bakiyorum ona Allah hepimize ve bebeklerimize saglik sihhat hayirli omurler versin İnsallah

Canim benim ya Allah yardimcin olsun bizler de burdayiz ne zaman istersen manevi destek icin İnsallah kucik bebehini kucvagina alinca bunlarin hepsini unutturur sana onun verecegi mutlulukla heraey yoluna girer

Canim ya ben de basta sezeryan nedeniyle mama takviyesi yapmam gerekti ama bebegimbekledihimizden ufak dogdu ve ilk haftaki odemi de atinca dehidratasyon tehlikesi var dedi doktor o yuzden nerdeyse her emzirmeden sonra takviye yapmam gerekti hala emziriyorum ama sanki sutum hala yetersiz gibi gene mama da veriyorum acaba o yuzden mi artmiyor sutum ne yapsam bilemiyorum yeni yeni kilo almaya toparlanmaya basladi kesmek de istemiyorum hastaneye yatis riski olmasin diye ama sutum kesilie diye de korkuyorum

Cok sukur sonunda bebisim ve esimle basbasa kaldim bayagi korkutucu ama bi o kadar da rahatlatici birsey sen ne yaptin canim birkac gundur girwmiyordum İnsallah seni de rahat birakmislardir,mamayi kesemedim ben bebek de kilo dusuklugu nedeniyle ama sutum kesilmesin umuduyla emziriyorum bir yamdan İnsallah iyice artar o da guclenip daha rahat emer de tamamen anne sutune gecebilirim dua et olur mu bize de.İnsallah hepimiz bundan sonra rahat ederiz bebeklerimiz de hep saglikli sihhatli olur

Ayy yerim ben o minik ablayı :)) kardeşi gelince ne tepki vericek inan ben de merak ediyorum :)) elsayı o kadar çok duyuyorum ki şimdiki miniklerin yeni gözdesi sanırım :))
Şimdi tabiiki anlamaz ama ileride en yakın arkadaş olucaklar birbirlerine . Benim de ablam var , o olmasa naparmışım, içimi nasıl boşaltırmışım bilmiyorum. Şimdiden kızıma da bi kız kardeş istiyorum
Paylaştığın yazı da tam cuk bana oturuo :)) ben de doğumu kendi stresimle geciktirdiğimi düşünüyorum bazen. Olayı akışına bırakamıyorum. Uyku da bile bilinçaltımla savaş halindeyim :)) rahatlamak için bişeyler yapmam lazım :)

Aynnen ben de tekrar hamilelik dogum vs icin henuz hic cesaretim yok ama kizimin bi kiz kardesi olmasini isterim gercekten ablam olmasa ne yapardim bilmem

İnan biz de kızıma kardeşinden hediye olarak Elsa kostümü alıcaz, çok istiyordu, bu bahaneyle biraz mutlu olur o süreçte dedik

Kızlar herkese merhaba , doğum yapanlara Allah Analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin Allah. Yapmayanlara da sabırla çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah. Bizim hanfendi erkenden gelmeye çalışırken şimdide hiç gelmeye niyeti yok ve ben enerji patlaması yaşıyorum resmen böyle olan var mı ? Annemin bütün evini kaldırıp temizleyip üstüne hiç dinlenmeden alışverişe gidip 1 saat oldu eve geldik ve hiç bir şikayet hiç bir belirti yok kaldık böyle valla sadece ödemim var gerisi az sancılar ağrılar vs. Böyle olan var mı acaba

Valla hangisi iyi hangisi kötü şaşırdım kaldım. Bebek alıncada acıyo. Dün ve bugün 15 dk emzirdim. Gerisi hep sağma arttırıcam ama korkuyorum ya yeteri kadar beslenemezse diye.
Benm derdim beni emmesi mama veröek istemiyorum tekrar ama bazen gece sütüm olmuyor mecburen vericem öyle durumlarda. Sen sağabiliyorsan sağ en azından senin sütünü içsin. Ben pompanın acısını çekeceğime emzirirken çekerim o acıyı daha iyi.

Kızlar merhaba, mesajlari okudum ama alintilayamadiim... Tesekkurler herkese... Dun aksam yatış yaptık, sabaha kadar vajinal bir fitil ile normal dogum tetiklendi, 8 cm'ekadar açılmam oldu, ama bebegin basi cok yukarıda kaldığından sezaryene karar verdik... Gece 11 den sabah 9a kadar çektiğim Sanci, yanima kalmıs oldu :/ Epidural sezaryen ile dogdu oglum, simdi yanimda... dogum yapmamis herkesin darisi basina Hala yari ruyada gibiyim...
Dun son yapilan kontrolde tahmini kilosu 3600 cikmisti, 3880 dogdu )) Boyu 50 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…