2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
hadi bakalım bugünü bekliyormuş demek bebeğin, inş sancıların da gelir de kolayca doğar

Canlarim sabah 8de epidural sezeryan ile kizima kavusacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza :)
Allah kolaylık ve sağlık versin, mutlu mutlu kavuşun

İnşallah çok dua ediyorum rabbimme kendi sancılarımla gelsin diye Rabbim dualarını kabul eder inşallah
hadi bakalım bugünü bekliyormuş demek bebeğin, inş sancıların da gelir de kolayca doğar

Allah kolaylık ve sağlık versin, mutlu mutlu kavuşun

Kızlar nişan gelince rahimde açılma ölümü inşallah olur çünkü benim en son doktor kontrilumde hiç açılmam yoktu

Hayirli olsun canim, mutlu mesut bir bebek olsun hep:):)

Kızlar nişan gelince rahimde açılma ölümü inşallah olur çünkü benim en son doktor kontrilumde hiç açılmam yoktu
Hadi canim indallah kendi agrinla dogurursun. Herhalde nisan gelince acilma oldugu icin geliyor zaten galiba. Benim iki dogumdada nisan geldiginde acilma oldu. Iyi sanslar canim:)

Kızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
Amin cnm hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün bize de dua et hayırlısıyla kolayca doğum yapalım

Kızlar iyi geceler bebegim hareketliydi normalde ama son 1 saattir cok hareketli sürekli tekmeliyo aşağı baskı yapiyo
boynunda kordon dolanması vardı bas asagıydi ama catıya yerlesmemis dedi ne olabilirr varmı boyle bebeginin hareketleri artan ? Evde dopplerim var dinledim kalp atısları normal duruyo

Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah maşallah bebisinede allah nazarardan sakınsın
Kızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
Hadi hayırlısı canım insandan sonra genelde açılma oluyor suyunda gelirse bu iş hayırlısıyla tamamdır bebisin gelmesine az kaldı :)
Kızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
Gozunuz aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah

Canım benimkinin de hareketleri çok arttı ben de acaba bişey mi var diye korkuyorum arada ama sonra Allah'a emanet deyip geçiyorum sen de relaks ol Rabbim korur inşllh onu

Gözün aydın, sen de kavuştun kızına, kilosu nasıl, emiyor mu annesini?
Teşekkür ederim canım güzel dilekleriniz için herkese çok ama çok teşekkür ederim doğumdan sonra ilk defa bilgisayarı açıp bişeyler yazabiliyorum kusura bakmayın emiyor minik kızım 3600 kg doğdu 2-3 saate bir kendisi uyanıyor hatta hiç uyutmuyor diyebilirim ilk günden bizi sınadı resmen soluğu annemlerde aldım Allah'tan eşim de yardım ediyor ben 1 saat uyursam o 2 saat ayakta herkes 40'ı çıkarsa daha akıllı olur diyor inşallah öyle olur

Bi ara alttaki açıklamalarda ani enerji ptlamaları yaşayabilirsiniz yazıodu. Sanırım doğum belirtisiymiş o da canım. İnşallah senin de öyledir :) enerjini de sakın birirme , çok ihtiyacın olucaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…