- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.881
Kızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
hadi bakalım bugünü bekliyormuş demek bebeğin, inş sancıların da gelir de kolayca doğarKızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
Allah kolaylık ve sağlık versin, mutlu mutlu kavuşunCanlarim sabah 8de epidural sezeryan ile kizima kavusacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza :)
İnş olur sancıların hadi hayırlısıı
hadi bakalım bugünü bekliyormuş demek bebeğin, inş sancıların da gelir de kolayca doğar
Allah kolaylık ve sağlık versin, mutlu mutlu kavuşun
Herkes bu methodu onerdi bana burada cok mutlu oluyormus ablalar:) bakalimİnan biz de kızıma kardeşinden hediye olarak Elsa kostümü alıcaz, çok istiyordu, bu bahaneyle biraz mutlu olur o süreçte dedik
Hayirli olsun canim, mutlu mesut bir bebek olsun hep:):)Kızlar merhaba, mesajlari okudum ama alintilayamadiim... Tesekkurler herkese... Dun aksam yatış yaptık, sabaha kadar vajinal bir fitil ile normal dogum tetiklendi, 8 cm'ekadar açılmam oldu, ama bebegin basi cok yukarıda kaldığından sezaryene karar verdik... Gece 11 den sabah 9a kadar çektiğim Sanci, yanima kalmıs oldu :/ Epidural sezaryen ile dogdu oglum, simdi yanimda... dogum yapmamis herkesin darisi basinaHala yari ruyada gibiyim...
Dun son yapilan kontrolde tahmini kilosu 3600 cikmisti, 3880 dogdu)) Boyu 50 cm
Hadi canim indallah kendi agrinla dogurursun. Herhalde nisan gelince acilma oldugu icin geliyor zaten galiba. Benim iki dogumdada nisan geldiginde acilma oldu. Iyi sanslar canim:)Kızlar nişan gelince rahimde açılma ölümü inşallah olur çünkü benim en son doktor kontrilumde hiç açılmam yoktu
Kızlar nişan gelince rahimde açılma ölümü inşallah olur çünkü benim en son doktor kontrilumde hiç açılmam yoktu
Amin cnm hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün bize de dua et hayırlısıyla kolayca doğum yapalımKızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah maşallah bebisinede allah nazarardan sakınsınKızlar merhaba, mesajlari okudum ama alintilayamadiim... Tesekkurler herkese... Dun aksam yatış yaptık, sabaha kadar vajinal bir fitil ile normal dogum tetiklendi, 8 cm'ekadar açılmam oldu, ama bebegin basi cok yukarıda kaldığından sezaryene karar verdik... Gece 11 den sabah 9a kadar çektiğim Sanci, yanima kalmıs oldu :/ Epidural sezaryen ile dogdu oglum, simdi yanimda... dogum yapmamis herkesin darisi basinaHala yari ruyada gibiyim...
Dun son yapilan kontrolde tahmini kilosu 3600 cikmisti, 3880 dogdu)) Boyu 50 cm
Hadi hayırlısı canım insandan sonra genelde açılma oluyor suyunda gelirse bu iş hayırlısıyla tamamdır bebisin gelmesine az kaldı :)Kızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
Gozunuz aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallahKızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
Canım benimkinin de hareketleri çok arttı ben de acaba bişey mi var diye korkuyorum arada ama sonra Allah'a emanet deyip geçiyorum sen de relaks ol Rabbim korur inşllh onuKızlar iyi geceler bebegim hareketliydi normalde ama son 1 saattir cok hareketli sürekli tekmeliyo aşağı baskı yapiyo
boynunda kordon dolanması vardı bas asagıydi ama catıya yerlesmemis dedi ne olabilirr varmı boyle bebeginin hareketleri artan ? Evde dopplerim var dinledim kalp atısları normal duruyo
Teşekkür ederim canım güzel dilekleriniz için herkese çok ama çok teşekkür ederim doğumdan sonra ilk defa bilgisayarı açıp bişeyler yazabiliyorum kusura bakmayınGözün aydın, sen de kavuştun kızına, kilosu nasıl, emiyor mu annesini?
Hayirli olsun canim cok sevindim:) anali babali buyusun bebeginiz!!!Kızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
Kızlar herkese merhaba , doğum yapanlara Allah Analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin Allah. Yapmayanlara da sabırla çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah. Bizim hanfendi erkenden gelmeye çalışırken şimdide hiç gelmeye niyeti yok ve ben enerji patlaması yaşıyorum resmen böyle olan var mı ? Annemin bütün evini kaldırıp temizleyip üstüne hiç dinlenmeden alışverişe gidip 1 saat oldu eve geldikve hiç bir şikayet hiç bir belirti yok kaldık böyle valla sadece ödemim var gerisi az sancılar ağrılar vs. Böyle olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?