2015 Temmuz Anneleri

Hadi hayırlı olsun canım öyle ya da böyle oğlun yanında artık :)) Maşallah kilosu da yerinde darısı biz bekleyenlerin başına :))

Gözün Aydın canım maşallah oğluna
Biranönce toparlanırsınz inş

Canlarim sabah 8de epidural sezeryan ile kizima kavusacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza :)
Şimdiden gözün Aydın inş sağlıkla kucaklarsın

Kızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
Maşallah canım gözün Aydın

canım seni telaşlandırmak istemem ama doüum çncesi benim bebeğim de 4 saat kadar acayip hareketlendi hiç olmadığı kadar.zaten aynı gün doüum yaptım.inşallah daha gününü bekler ama bi doktoruna görün istersen için rahat etsin

kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.bebeğim her emme sonrası kakasını yapardı dün sadece 1 kere yaptı çok canım sıkkın normal mi?bana bi yardım lütfen

günaydın anneler hayırlı cumalar , doğum yapanlara gözün aydın diyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah ,, benim oğluşum halen daha küvezde doğdugundan beri sadece 2 kere dokunabildim , onun sağlıgı açısından sabrediyorum . doktorlar iyi diyor çok şükürr ,, bize çok dua edin teyzeleri bir an önce sağlıkla evimize gelelim..

günaydıın güzel anneler ve daha benim gibi bekleyenler:)

az kaldi ins yakında ogluna kavusur doya doya kucaklarsın

Kizlar gunydin.hast.gidiyorum cati muayenem var hemde su kist isini sorcam dua edin hersey olumlu olur.gece kabuslrla uyandim.ikin diyolr ikinamiyorum :) sizin guzel enerjiniz her zmn iyi geliyor.gorusurzz
Hadi bakalım kolay gelsin, inş iyi geçer ve herşey yolundadır, ben de yarın sabah gideceğim muayeneye

Gözün aydın, kilosuna da maşallah , bol bol sütün olsun, darısı da vakti geldiğinde başımıza olsun inşallah

Kızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
İnşallah sancıların başlamış ve istediğin gibi doğal bir süreçtesindir, Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine canım

Canlarim sabah 8de epidural sezeryan ile kizima kavusacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza :)

Büyük ihtimal kızına kavuştun artık canım, Allah hiç ayırmasın inşallah , toparlan da doğum sürecini paylaş bizimle bir an önce

18gun kaldi tahmini tabii ki ve benm hic gücüm kalmadi...sirtm karnim belim felaket ağrıyo. .gecelerim geo uykusuz ofjhh ben artık hazrum paşam gelse saglicakla:))

Canm cok gecmis olsun konudan uzak kaldıgm icin sıkıntı ne bilmiyorm ama en kisa zamnda atlatir inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…