- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.901
Kızlar merhaba, mesajlari okudum ama alintilayamadiim... Tesekkurler herkese... Dun aksam yatış yaptık, sabaha kadar vajinal bir fitil ile normal dogum tetiklendi, 8 cm'ekadar açılmam oldu, ama bebegin basi cok yukarıda kaldığından sezaryene karar verdik... Gece 11 den sabah 9a kadar çektiğim Sanci, yanima kalmıs oldu :/ Epidural sezaryen ile dogdu oglum, simdi yanimda... dogum yapmamis herkesin darisi basinaHala yari ruyada gibiyim...
Dun son yapilan kontrolde tahmini kilosu 3600 cikmisti, 3880 dogdu)) Boyu 50 cm
Kızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
Gözün Aydın canım maşallah oğlunaKızlar merhaba, mesajlari okudum ama alintilayamadiim... Tesekkurler herkese... Dun aksam yatış yaptık, sabaha kadar vajinal bir fitil ile normal dogum tetiklendi, 8 cm'ekadar açılmam oldu, ama bebegin basi cok yukarıda kaldığından sezaryene karar verdik... Gece 11 den sabah 9a kadar çektiğim Sanci, yanima kalmıs oldu :/ Epidural sezaryen ile dogdu oglum, simdi yanimda... dogum yapmamis herkesin darisi basinaHala yari ruyada gibiyim...
Şimdiden gözün Aydın inş sağlıkla kucaklarsınCanlarim sabah 8de epidural sezeryan ile kizima kavusacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza :)
Maşallah canım gözün AydınKızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
40+2de spinal sezeryanla doğdu prensesim. İkimizde Çok İyiyiz şükür ki. Darısı dogum yapmayan diğer anneciklerin basina:)
canım seni telaşlandırmak istemem ama doüum çncesi benim bebeğim de 4 saat kadar acayip hareketlendi hiç olmadığı kadar.zaten aynı gün doüum yaptım.inşallah daha gününü bekler ama bi doktoruna görün istersen için rahat etsinKızlar iyi geceler bebegim hareketliydi normalde ama son 1 saattir cok hareketli sürekli tekmeliyo aşağı baskı yapiyo
boynunda kordon dolanması vardı bas asagıydi ama catıya yerlesmemis dedi ne olabilirr varmı boyle bebeginin hareketleri artan ? Evde dopplerim var dinledim kalp atısları normal duruyo
Camım böğürtlen ahududu farkedio mu ? netten sipariş verdim :)) en geç ctesi elimde olurmuş :) haftaya çarşamba günüm doluo belkiiçmeye başlasam o zamana kadar doğururum
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah :)Kizlar gunydin.hast.gidiyorum cati muayenem var hemde su kist isini sorcam dua edin hersey olumlu olur.gece kabuslrla uyandim.ikin diyolr ikinamiyorum :) sizin guzel enerjiniz her zmn iyi geliyor.gorusurzz
az kaldi ins yakında ogluna kavusur doya doya kucaklarsıngünaydın anneler hayırlı cumalar , doğum yapanlara gözün aydın diyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah ,, benim oğluşum halen daha küvezde doğdugundan beri sadece 2 kere dokunabildim , onun sağlıgı açısından sabrediyorum . doktorlar iyi diyor çok şükürr ,, bize çok dua edin teyzeleri bir an önce sağlıkla evimize gelelim..
Hadi bakalım kolay gelsin, inş iyi geçer ve herşey yolundadır, ben de yarın sabah gideceğim muayeneyeKizlar gunydin.hast.gidiyorum cati muayenem var hemde su kist isini sorcam dua edin hersey olumlu olur.gece kabuslrla uyandim.ikin diyolr ikinamiyorum :) sizin guzel enerjiniz her zmn iyi geliyor.gorusurzz
Kızlar merhaba, mesajlari okudum ama alintilayamadiim... Tesekkurler herkese... Dun aksam yatış yaptık, sabaha kadar vajinal bir fitil ile normal dogum tetiklendi, 8 cm'ekadar açılmam oldu, ama bebegin basi cok yukarıda kaldığından sezaryene karar verdik... Gece 11 den sabah 9a kadar çektiğim Sanci, yanima kalmıs oldu :/ Epidural sezaryen ile dogdu oglum, simdi yanimda... dogum yapmamis herkesin darisi basinaHala yari ruyada gibiyim...
İnşallah sancıların başlamış ve istediğin gibi doğal bir süreçtesindir, Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine canımKızlar benim yarın 41 haftam olacak ve yarın sabah kesin yarışım olacak ama az önce nişanım geldi daha sancım yok umarım sancılarım hemen başlar sabaha direk doğuma giderim
Canlarim sabah 8de epidural sezeryan ile kizima kavusacagim. Dualarinizi esirgemeyin. Hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza :)
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı 'vakti gelince' başımızaKızlar bende bugün bebeğimi kucağıma aldım.
Yoksa gecenin bir yarısı altını açtığınızda üzerinize mi ?Kızlar her gece kaka veya çiş macerası yaşıyoruz
ne yaptı beyefendi gece gece, gazını çıkarsın işte yapsın napalım, üstünüze mi sıçradı yoksaaaKızlar her gece kaka veya çiş macerası yaşıyoruz
Canm cok gecmis olsun konudan uzak kaldıgm icin sıkıntı ne bilmiyorm ama en kisa zamnda atlatir inşallah. ..günaydın anneler hayırlı cumalar , doğum yapanlara gözün aydın diyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah ,, benim oğluşum halen daha küvezde doğdugundan beri sadece 2 kere dokunabildim , onun sağlıgı açısından sabrediyorum . doktorlar iyi diyor çok şükürr ,, bize çok dua edin teyzeleri bir an önce sağlıkla evimize gelelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?