2015 Temmuz Anneleri

Selam kizlar, hayirli cumalar:)) ucretli izne ciktigimdan beri gunleri sasiriyorum bugun cuma dimi

Yarin kontrolum var. cati muayenesi ve nst ye hc girmedim. Yarin olur mu acaba?

kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.bebeğim her emme sonrası kakasını yapardı dün sadece 1 kere yaptı çok canım sıkkın normal mi?bana bi yardım lütfen
Normal o kaka düzeni çok değişicek şimdiden takma. 3 aylık olana kadar tam düzen oturmaz.

Canım sen üzme kendini inş en kısa zamanda kavuşacaksınız. Bak ne güzel herşey iyiye gidiyormuş.

Yeni ciktim.kizlr hastaneden.cok sukur catim musaitmis .gayet uygun dedi nst de bnm kiz cok hareketliydi once 200 u gorduk snra uyudu geri 150 kere dustu .bni stres etmeyi cok sewiyo tosba.doktora kisti de sordum yokk bisey olmz dedi bn bi hftdr bunu dusunuyorum norml doguma zarari varmidr diye.bakti sanrim bn biraz korkuyorum asagiya norolojiden randevu al sor uygun derse bnada soylersin dedi.bmde siz bi sknti olmayacagini soyluyosunuz demi ldedim ewwt tatlim bi sknti olmz dedi.gitmeyeyim diyorum norolojiyede.doktr hic onmsemedi bn ilk dedigimde.boyle iste kizlr .icim rahtladi elhamdulillah

hadi gözün aydın canım :)

Bende doktordan geldim. Bebis dogmaya niyetli degilmis. Son gune kadar bekletcek heraldeebayrami gecirir dedi dr. Catiya inmemis kanala girmemis. Doktorda cati muayenesine gerek gormedi oyuzden. Bekliyoruz bakalim

Kizlar gogus ucu yaralariyla basim dertte.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyorum sonra da gogus kalkanimi takitorum ki kiyafete surtup daha cok tahria olmasin.ama bana misin demiyo.ozellikle sol gogsum feci aciyi.oyuk gibi bisi olusmus kenardan orasi acıyo sanirim.10 gunluk olduk bugun.ne zaman alisir göğüsler acaba?

Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww

Bi krem var ablam dedi lonomere adı onu al küçücük ama hemen geçiriyor 13 günlük oldu şimdi rahatladım ben devamlı lansinoh sürüyorum ama

Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
Ilk çocuğun çilesi kv ler bi dene bakim ne kadar yatıcan
Takma canım duymamaya çalış

Cok az kaldi canim sabir! Insallah hemen cikacak kuvezden prensin kavusacaksiniz.

kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.bebeğim her emme sonrası kakasını yapardı dün sadece 1 kere yaptı çok canım sıkkın normal mi?bana bi yardım lütfen
Canim
Bebeklerin gunu gunune uymaz. Artik bundan sonra kaka yapinca gaz cikarinca sevineceksin sonra guleceksin haline bir kakaya bir pirt sesine insan nasil bu kadar sevinebilir diye:)

Ne guzel haber canim, sende bosuna endise etme artik hersey yolunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…