- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.921
Normal o kaka düzeni çok değişicek şimdiden takma. 3 aylık olana kadar tam düzen oturmaz.kızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.bebeğim her emme sonrası kakasını yapardı dün sadece 1 kere yaptıçok canım sıkkın normal mi?bana bi yardım lütfen
Canım sen üzme kendini inş en kısa zamanda kavuşacaksınız. Bak ne güzel herşey iyiye gidiyormuş.günaydın anneler hayırlı cumalar , doğum yapanlara gözün aydın diyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah ,, benim oğluşum halen daha küvezde doğdugundan beri sadece 2 kere dokunabildim , onun sağlıgı açısından sabrediyorum . doktorlar iyi diyor çok şükürr ,, bize çok dua edin teyzeleri bir an önce sağlıkla evimize gelelim..
EvetYoksa gecenin bir yarısı altını açtığınızda üzerinize mi ?
Direk hedef ben oldumne yaptı beyefendi gece gece, gazını çıkarsın işte yapsın napalım, üstünüze mi sıçradı yoksaaa
GünaydınGunaydinlarr
Hadi sonunda çıktın sende izneeSelam kizlar, hayirli cumalar:)) ucretli izne ciktigimdan beri gunleri sasiriyorum bugun cuma dimi
Yarin kontrolum var. cati muayenesi ve nst ye hc girmedim. Yarin olur mu acaba?
hadi gözün aydın canım :)Yeni ciktim.kizlr hastaneden.cok sukur catim musaitmis .gayet uygun dedi nst de bnm kiz cok hareketliydi once 200 u gorduk snra uyudu geri 150 kere dustu .bni stres etmeyi cok sewiyo tosba.doktora kisti de sordum yokk bisey olmz dedi bn bi hftdr bunu dusunuyorum norml doguma zarari varmidr diye.bakti sanrim bn biraz korkuyorum asagiya norolojiden randevu al sor uygun derse bnada soylersin dedi.bmde siz bi sknti olmayacagini soyluyosunuz demi ldedim ewwt tatlim bi sknti olmz dedi.gitmeyeyim diyorum norolojiyede.doktr hic onmsemedi bn ilk dedigimde.boyle iste kizlr .icim rahtladi elhamdulillah
Sagol cnm :)hadi gözün aydın canım :)
Bi krem var ablam dedi lonomere adı onu al küçücük ama hemen geçiriyor 13 günlük oldu şimdi rahatladım ben devamlı lansinoh sürüyorum amaKizlar gogus ucu yaralariyla basim dertte.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyorum sonra da gogus kalkanimi takitorum ki kiyafete surtup daha cok tahria olmasin.ama bana misin demiyo.ozellikle sol gogsum feci aciyi.oyuk gibi bisi olusmus kenardan orasi acıyo sanirim.10 gunluk olduk bugun.ne zaman alisir göğüsler acaba?
Ilk çocuğun çilesi kv lerKizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
Cok az kaldi canim sabir! Insallah hemen cikacak kuvezden prensin kavusacaksiniz.günaydın anneler hayırlı cumalar , doğum yapanlara gözün aydın diyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah ,, benim oğluşum halen daha küvezde doğdugundan beri sadece 2 kere dokunabildim , onun sağlıgı açısından sabrediyorum . doktorlar iyi diyor çok şükürr ,, bize çok dua edin teyzeleri bir an önce sağlıkla evimize gelelim..
Canimkızlar tecrübeli annelerden yardım istiyorum.bebeğim her emme sonrası kakasını yapardı dün sadece 1 kere yaptıçok canım sıkkın normal mi?bana bi yardım lütfen
Benim 3 gunum kaldi gunler gecmiyoooor:):)18gun kaldi tahmini tabii ki ve benm hic gücüm kalmadi...sirtm karnim belim felaket ağrıyo. .gecelerim geo uykusuz ofjhh ben artık hazrum paşam gelse saglicakla:))
Cisse sorun degil:) ben gecenin
Ne guzel haber canim, sende bosuna endise etme artik hersey yolunda:)Yeni ciktim.kizlr hastaneden.cok sukur catim musaitmis .gayet uygun dedi nst de bnm kiz cok hareketliydi once 200 u gorduk snra uyudu geri 150 kere dustu .bni stres etmeyi cok sewiyo tosba.doktora kisti de sordum yokk bisey olmz dedi bn bi hftdr bunu dusunuyorum norml doguma zarari varmidr diye.bakti sanrim bn biraz korkuyorum asagiya norolojiden randevu al sor uygun derse bnada soylersin dedi.bmde siz bi sknti olmayacagini soyluyosunuz demi ldedim ewwt tatlim bi sknti olmz dedi.gitmeyeyim diyorum norolojiyede.doktr hic onmsemedi bn ilk dedigimde.boyle iste kizlr .icim rahtladi elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?