2015 Temmuz Anneleri

Canim
Var birkac haftasi daha maalesef e vitamini onerildi ve cok ise yariyormis. Yagini surecekmissin. Hatta ben burada saf e vitamini yagi buldum sisede hemen aldim. Onu bir dene istersen. Lansinoh filan hic ise yaramamisti bende. Birde elinden geldigince acik tut ancak oyle kuruyor yaralar.

Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
Ay logusaloga vur karismayin bana deyiver. Sonra kirilirsa kusura bakma anne logusalik iste sende bilirsin filan dersin:) esinle konus bence o midahele etsin kendi annesine.

Ah canim
Insallah gelir artik. Bu bebeklerin bazilari cok oynatti annelerini benimkide dahil:):)
bizimki babayi bekliyodu babasi dun telefonda konusurken gel oglm anneyi uzme yorma dedikten sonra bizimki sanci vermeye basladi simdiden babayi dinliyo sipa ya babamiz da sehir disinda telefndan duyuruyo sesini anca :)

Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
Canım öğrenirsen bana da söyle ben de ona göre bişeyler yapayim bana nefsi müdafaa dan saliverilirim üstüne bide manevi tazminat alırım gibi geliyor ama emin olamadım

slm kızlar ben doğurdum salı günü öğlen 12,30 da epidural sezeryanla çok şükür ikimizde iyiyiz.uykusuzluk ve göğüs ağrısı dışında.gögüs için neler yapıyosunuz benimki çok kötü oldu kopacak gibi.hikayemi bir ara anlatırım ama korktuğum kadar kötü geçmedi.ilk gün kalkmakda zorlandım şimdide ameliyat yeri fena agrıyo.tabi olacak okadar.iğne kullanıyorum ağrı kesici o zaman biraz rahatlıyorum.bizden bu kadar.kimler ne durumda bilmiyorum.foruma girecek fırsat bulamıyorum hiççç

Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı.Çok zor günler geçirdim.Bebeğim 3 gün küvezde kaldı.Sonra bir oh dedik evimize geldik.Ertesi gün çok kötü oldum aşırı halsizlik ve peşine aniden gelen titreme elektrikli sandalyeye bağlanmış gibi bağıra bağıra titredim her şey bana buz gibi geliyordu ablam öyle görünce beni çok korktu hemen eşim geldi acile götürdü süt sıtması olmıuşum.Serum taktılar titremem geçti.Göğüslerim taş gibi oldular uçları yara makine ile sağacaktılar kabul etmedim daha çok yara yapıyor.Eve geldik sıcak banyo sıcak havlu kompres yaptım sağdım eşimle göğüslerimi çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın.2 gün sürdü bu durum.Sonra oğlumun sarılığı yükseldi 17 nin üstüne çıktı biz tekrar hastaneye yattık.Yoğun fototerapi aldı çok zordu gözleri bağlı çok ağladı göbeği şişti ağlamaktan neyseki düştü baya terapinin sonunda taburcu olduk 2 gündür evimizdeyiz çok şükür
Hastane dönüşü de eşim doğum hediyesi araba almıştı ben kullandım arabayı tam eve geldik sitenin otomatik kapısına çarptım az kaldı duvara çarpacakken durabildim çok korktum.Eşim ben ve oğlum arabadaydık.Kıızım evde aklıma neler geldi neler.Rabbim beterinden korusun.Eşim çok teselli etti beni güldürmeye çalıştı.Eğer o büyük tepki verseydi daha araba kullanamazdım herhalde o anki şokla.Bizde haberler böyle.Bir çoğunuz doğum yapmıştır ben girmeyeli Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.Yeni doğum yapacaklara da kolaylıklar versin...

kızlar hayırlı cumalar doğuran annişler rabbim sağlıklı güzel ömürler versin bebişerinize geçmiş olsun .darısı bizlere inş dualarınızda unutmayın.havalar ısındı ben nefes bile alamıyorum sabah kadar cam kenarında oturuyorum nasıl geçecek bu son günler yaw

Ben doğum yaptığımı yazmıştım.yalniz sorum olucak bebegim uykuda gözlerini yukarı kaydırio açıp ve gülüyor fln bende endiseleniyorum ilk bebegim tecrübem yok normalmi bebegim 11 günlük yardimci olun

Bebegim sabah 10.50 dunyaya geldi. Muthis guzel bir duygu. Dogundan ve ozellikle sezeryandan cok korkuyordum. Ama kesinlikle cok rahat bir dogum sekli. Iyiki normal diye diretmemisim.
Spinal anestezi ile beden asagimi uyusturdular. Bebegin karnimdan cikmasi 5 dk ancak suruyor. Sonra dikis toparlanma derken 25 dk felan suruyor toplamda. Benin kistlerimde vardi. Uyanik oldugum icin doktorla da ameiyatta konustum. Dedim kistlerimi de alir misin. Bakti cok buyuk degil dedi. Bunlari yakiyorum merak etme dedi. Kist sorunu olanlar ozellikel sezeryan oneririm. Ameliyat aninda onlara mudahale ediyorlar. Kizim 3350 gr dogdu. Boyu 52 cm. Ondan gozlerimi alamiyorun. Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin. Dogum yapmamis arkadaslar da hic korkmasin ve doktorlarina guvensinler. Ins. Sizlerde bi avazda kurtulursunuz

Cnm cok gecmis olsun neler yasamissiniz.beteri.den korusun rabbim herkesi.simdi iyisiniz sknyi yok.dogurankr oldugu kdr dogurmayankar gun saynlr da var :) hayrlisiyla bizkerde sagliklica kucagimizaakirz insallh

Hayirli olsun canim.gozunuz aydin.

Gozun aydin canim gule gule buyut bebisini hep saglikli olun İnsallah.ikinize de bol bol Masallah gonderiyorum )

Cnm cok gecmis olsun neler yasamissiniz.beteri.den korusun rabbim herkesi.simdi iyisiniz sknyi yok.dogurankr oldugu kdr dogurmayankar gun saynlr da var :) hayrlisiyla bizkerde sagliklica kucagimizaakirz insallh
Sağol canım Rabbim beterinden korusun ard arda geldi hepsi ama çok şükür bitti.Senin de az kalmış sağlıkla kavuşursun inşaallah normal istiyordun dimi hiç korkma ben çok kolay doğum yaptım.Kıızım yarım saatte doğdu.Oğlumu ise 10 dakika da 4 sefeer ıkınma ile doğdu çok şükür inşaallah senin de öyle kolay olur

Ah canim neler gelmis basiniza ama gecmis gitmis hepsi . Cok cok gecmis olsun!

Hayirli olsun saglikla mutlulula buyusun bebegin!!!:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…