2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benimde son gün yarın bakalım oğlum gelecek mi hiç belirti yok ama. Dr. Um pazartesi 13 unde gel dedi o zamana kadar dogurmazsan neden doguramadigini konusuruz dedi

Gözün aydın sağlıkla,mutlulukla büyüt bebeğini

Amin insallh cnm.bugun cati muayenesi vardi musatmisim norml doguma ins.bnde senin gbi kolayca yaparim .kucuk hanimi bekliyoruz sancim fln yok simdilik :)

GÖZÜN AYDIN CANIM NE GÜZEL MAŞALLAH ALLAH ANALAI BABALI BÜYÜTSÜN .ARAMIZDA BİR GÜN VARDI BAKALIM BEN NE OLACAM DAHA BELLİ BİLE DEĞİL

Kızlar benimde son gün yarın bakalım oğlum gelecek mi hiç belirti yok ama. Dr. Um pazartesi 13 unde gel dedi o zamana kadar dogurmazsan neden doguramadigini konusuruz dedi
Hayrlisiyla alsaydik :) bnde de sanci fln yok kizin gelmeye niyetide yok sanirim.doktrum bayramda yokmus.sansima o gun gelir bnmki :)

Cnm lansinoh ise hic yaramamisti bende kizimda cok yasamistm da garmastan cok fayda etti bana.bi de onu dene istersen

Ben e vitamini kapsulu kullaniyorum biraz fayda etti bana. suratsiz88 in tavsiyesiyle basladim. Ama saf zeytinyagi, lansinoh da kullaniyorum donusumlu olarak. Yaralar kapanmadi, jilet kesigi gibi gogus uclarimda yariklar var. Ne zaman gecer bilmiyorum ama biraz olsun hafifledi. Ama brbegin ilk iki cekisinde canimdan can kopuyo sanki.
Sen ki normal dogurmus insansin dayan diyorum kendime ama nafile:)
Bu yontemlerle tam bir hafta beklicem olmadi garmastan denicem ben de.

Cisse sorun degil:) ben gecenin
Bir yarisi
Kac kere dusa girdim bastan asagi kaka, afedersin agzima bile fiskirdigi oldu bir kere:):):) bunda tecrubeliyim bezi sper almadan acmam:):)
Kakada var canım bide işiyo fiskiye gibi kendi suratına da baştan aşağı iş çıkıyo kızlarda işiyordu ama bu kadar uzun mevzilere hedef almıyorlardı hemen örtüyodum

Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
Allah a havale et canim. He de gec. Bana da esimin is arkadasi iki kadin geldi iki dk da moralimi bozup gittiler. Yok bebegim sariymis yok karni acmis. Zorla mama yaptirdilar icmedi kuzum. Ac degil biliyorum. Bizden once anne oldular diye her seyi onlar biliyor sanki. Kv bayramdan sonra gelecek, o da dir dir etmeyen biri neyse ki. annem dogumdan beri yanimda o kadar rahatim ki.

Selam kizlar, hayirli cumalar:)) ucretli izne ciktigimdan beri gunleri sasiriyorum bugun cuma dimi

Yarin kontrolum var. cati muayenesi ve nst ye hc girmedim. Yarin olur mu acaba?
tatil guzel ya gunler de varsın karışsın:) ben de yarın gideceğim günlerimiz yakın gibi çatı muayenesi yapmasa da bence nst ye sokar en azından

çok şükür herşey güzel olacak inş! takma artık kafana birşey

Bende doktordan geldim. Bebis dogmaya niyetli degilmis. Son gune kadar bekletcek heraldeebayrami gecirir dedi dr. Catiya inmemis kanala girmemis. Doktorda cati muayenesine gerek gormedi oyuzden. Bekliyoruz bakalim
ayy seninle günlerimiz aynıı bakalım ne zaman gelecekleeer

Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
eşin anlatsa biraaz onu dinler belki

GÖZÜN AYDIN CANIM NE GÜZEL MAŞALLAH ALLAH ANALAI BABALI BÜYÜTSÜN .ARAMIZDA BİR GÜN VARDI BAKALIM BEN NE OLACAM DAHA BELLİ BİLE DEĞİL
Valla ne zaman gelirse gelsin ama saglikla gelsin. Allah sana da bu duyguyu yasatsin. Allahim saglikla kucagina versin.

Ah canım ya normal de doğursan onu o an çekiyon bitiyo. Bu Göğüs Yarası fena bişey herseferinde canından can kopuyo emzirmenin zevkine varamıyorsun inş geçer biran önce

Annelerimize Ve Yeni Anne olacak Adaylarımıza Bişi Sormak istiyorum..
2 Haftadır Rahmim agrıyor Salı günü Randevum var
ilk Hafta sızı şeklinde idi dinlenince Geçiyordu genelde hareket ederken agrıyordu .
şimdi hemen hemen her saniye agrısını hissediyortum sanki Bıcakla kazıyorlar gibi tarif edemiyorum Vajina içinde oluyor bu agrı..
Sizde oldumu oldu ise ne kadar sürdü Ve dogum şeklini etkiledi mi?
Olanlarda doktor ne dedii?

Kizlar sut artirici birseyler kullanan var mi aranizda cay icecek vs. Tavsiye edebileceginiz memnun kaldiginiz birsey var mi cok sukur sutum geliyor ama bebis saatlerce bile emse doymuyor ellerine falan saldiriyor nasil artirabilirim acaba

Kizlar doktordan geliyorum kafam allak bullak oldu iki ultrsn kagidi verdi ilkinde 37+6 yaziyor ikincisindede 38+3 cikdi hangisi dogru simdi bilemedim ilk kez degisik cikdi 21ndede sabah 8de sezeryanla doguma giricem ins.

Kizlar sut artirici birseyler kullanan var mi aranizda cay icecek vs. Tavsiye edebileceginiz memnun kaldiginiz birsey var mi cok sukur sutum geliyor ama bebis saatlerce bile emse doymuyor ellerine falan saldiriyor nasil artirabilirim acaba
Humana tavsiye ederim çok faydasını gördüm
Bide tahin pekmez yiyorum
Ellerini yemesi felan benimkindede var canım o doymadığından değil emmek istiyor hep memede güvende hissediyor ondan. Tuvaletini yapıyorsa doyuyordur

Ah canım ya normal de doğursan onu o an çekiyon bitiyo. Bu Göğüs Yarası fena bişey herseferinde canından can kopuyo emzirmenin zevkine varamıyorsun inş geçer biran önce
Aynen canim bak su an dogumda cektigim sanciyi nerdeyse unutum 16 gun gecti ustunden. Ama gogus cidden cok fena. İnsallah gecer, sabirla bekliyorum.

Doktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Hiç keyfim yok eşimde dahil şu an çevremde 1tane insana tahammülüm yok duşa girip girip ağlıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…