- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.961
evet canım çok şey yaşadık geçti ya çok şükür.Sen ne yapıyorsun nasılsın kanaman vardı geçmişti ama son durum nedir.Ah canim neler gelmis basinizaama gecmis gitmis hepsi . Cok cok gecmis olsun!
Gözün aydın sağlıkla,mutlulukla büyüt bebeğiniBebegim sabah 10.50 dunyaya geldi. Muthis guzel bir duygu. Dogundan ve ozellikle sezeryandan cok korkuyordum. Ama kesinlikle cok rahat bir dogum sekli. Iyiki normal diye diretmemisim.
Spinal anestezi ile beden asagimi uyusturdular. Bebegin karnimdan cikmasi 5 dk ancak suruyor. Sonra dikis toparlanma derken 25 dk felan suruyor toplamda. Benin kistlerimde vardi. Uyanik oldugum icin doktorla da ameiyatta konustum. Dedim kistlerimi de alir misin. Bakti cok buyuk degil dedi. Bunlari yakiyorum merak etme dedi. Kist sorunu olanlar ozellikel sezeryan oneririm. Ameliyat aninda onlara mudahale ediyorlar. Kizim 3350 gr dogdu. Boyu 52 cm. Ondan gozlerimi alamiyorun. Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin. Dogum yapmamis arkadaslar da hic korkmasin ve doktorlarina guvensinler. Ins. Sizlerde bi avazda kurtulursunuz
Amin insallh cnm.bugun cati muayenesi vardi musatmisim norml doguma ins.bnde senin gbi kolayca yaparim .kucuk hanimi bekliyoruz sancim fln yok simdilik :)Sağol canım Rabbim beterinden korusun ard arda geldi hepsi ama çok şükür bitti.Senin de az kalmış sağlıkla kavuşursun inşaallah normal istiyordun dimi hiç korkma ben çok kolay doğum yaptım.Kıızım yarım saatte doğdu.Oğlumu ise 10 dakika da 4 sefeer ıkınma ile doğdu çok şükür inşaallah senin de öyle kolay olur
GÖZÜN AYDIN CANIM NE GÜZEL MAŞALLAH ALLAH ANALAI BABALI BÜYÜTSÜN .ARAMIZDA BİR GÜN VARDI BAKALIM BEN NE OLACAM DAHA BELLİ BİLE DEĞİLBebegim sabah 10.50 dunyaya geldi. Muthis guzel bir duygu. Dogundan ve ozellikle sezeryandan cok korkuyordum. Ama kesinlikle cok rahat bir dogum sekli. Iyiki normal diye diretmemisim.
Spinal anestezi ile beden asagimi uyusturdular. Bebegin karnimdan cikmasi 5 dk ancak suruyor. Sonra dikis toparlanma derken 25 dk felan suruyor toplamda. Benin kistlerimde vardi. Uyanik oldugum icin doktorla da ameiyatta konustum. Dedim kistlerimi de alir misin. Bakti cok buyuk degil dedi. Bunlari yakiyorum merak etme dedi. Kist sorunu olanlar ozellikel sezeryan oneririm. Ameliyat aninda onlara mudahale ediyorlar. Kizim 3350 gr dogdu. Boyu 52 cm. Ondan gozlerimi alamiyorun. Allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin. Dogum yapmamis arkadaslar da hic korkmasin ve doktorlarina guvensinler. Ins. Sizlerde bi avazda kurtulursunuz
Hayrlisiyla alsaydik :) bnde de sanci fln yok kizin gelmeye niyetide yok sanirim.doktrum bayramda yokmus.sansima o gun gelir bnmki :)Kızlar benimde son gün yarın bakalım oğlum gelecek mi hiç belirti yok ama. Dr. Um pazartesi 13 unde gel dedi o zamana kadar dogurmazsan neden doguramadigini konusuruz dedi
Kizlar gogus ucu yaralariyla basim dertte.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyorum sonra da gogus kalkanimi takitorum ki kiyafete surtup daha cok tahria olmasin.ama bana misin demiyo.ozellikle sol gogsum feci aciyi.oyuk gibi bisi olusmus kenardan orasi acıyo sanirim.10 gunluk olduk bugun.ne zaman alisir göğüsler acaba?
Sezeryan mi cnm ay bu tarih belli olmasi nedenyle valla Sezeryan istycem hee:))Benim 3 gunum kaldi gunler gecmiyoooor:):)
Ben e vitamini kapsulu kullaniyorum biraz fayda etti bana.Kizlar gogus ucu yaralariyla basim dertte.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyorum sonra da gogus kalkanimi takitorum ki kiyafete surtup daha cok tahria olmasin.ama bana misin demiyo.ozellikle sol gogsum feci aciyi.oyuk gibi bisi olusmus kenardan orasi acıyo sanirim.10 gunluk olduk bugun.ne zaman alisir göğüsler acaba?
Kakada var canımCisse sorun degil:) ben gecenin
Bir yarisi
Kac kere dusa girdim bastan asagi kaka, afedersin agzima bile fiskirdigi oldu bir kere:):):) bunda tecrubeliyim bezi sper almadan acmam:):)
Allah a havale et canim. He de gec. Bana da esimin is arkadasi iki kadin geldi iki dk da moralimi bozup gittiler. Yok bebegim sariymis yok karni acmis. Zorla mama yaptirdilar icmedi kuzum. Ac degil biliyorum. Bizden once anne oldular diye her seyi onlar biliyor sanki. Kv bayramdan sonra gelecek, o da dir dir etmeyen biri neyse ki. annem dogumdan beri yanimda o kadar rahatim ki.Kizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
tatil guzel ya gunler de varsın karışsın:) ben de yarın gideceğim günlerimiz yakın gibi çatı muayenesi yapmasa da bence nst ye sokar en azındanSelam kizlar, hayirli cumalar:)) ucretli izne ciktigimdan beri gunleri sasiriyorum bugun cuma dimi
Yarin kontrolum var. cati muayenesi ve nst ye hc girmedim. Yarin olur mu acaba?
çok şükür herşey güzel olacak inş! takma artık kafana birşeyYeni ciktim.kizlr hastaneden.cok sukur catim musaitmis .gayet uygun dedi nst de bnm kiz cok hareketliydi once 200 u gorduk snra uyudu geri 150 kere dustu .bni stres etmeyi cok sewiyo tosba.doktora kisti de sordum yokk bisey olmz dedi bn bi hftdr bunu dusunuyorum norml doguma zarari varmidr diye.bakti sanrim bn biraz korkuyorum asagiya norolojiden randevu al sor uygun derse bnada soylersin dedi.bmde siz bi sknti olmayacagini soyluyosunuz demi ldedim ewwt tatlim bi sknti olmz dedi.gitmeyeyim diyorum norolojiyede.doktr hic onmsemedi bn ilk dedigimde.boyle iste kizlr .icim rahtladi elhamdulillah
ayy seninle günlerimiz aynıı bakalım ne zaman gelecekleeerBende doktordan geldim. Bebis dogmaya niyetli degilmis. Son gune kadar bekletcek heraldeebayrami gecirir dedi dr. Catiya inmemis kanala girmemis. Doktorda cati muayenesine gerek gormedi oyuzden. Bekliyoruz bakalim
eşin anlatsa biraaz onu dinler belkiKizlar bu kv öldürsem kac yıl yatarım :) elimde kalck kadin zaten bir damla bisey dir dir dir akil vermesi bitmedi gitti bunalima sokck kadn zorla deprsyna suruklyr beni yawww
Valla ne zaman gelirse gelsin ama saglikla gelsin. Allah sana da bu duyguyu yasatsin. Allahim saglikla kucagina versin.GÖZÜN AYDIN CANIM NE GÜZEL MAŞALLAH ALLAH ANALAI BABALI BÜYÜTSÜN .ARAMIZDA BİR GÜN VARDI BAKALIM BEN NE OLACAM DAHA BELLİ BİLE DEĞİL
Ah canım ya normal de doğursan onu o an çekiyon bitiyo. Bu Göğüs Yarası fena bişey herseferinde canından can kopuyo emzirmenin zevkine varamıyorsun inş geçer biran önceBen e vitamini kapsulu kullaniyorum biraz fayda etti bana.suratsiz88 in tavsiyesiyle basladim. Ama saf zeytinyagi, lansinoh da kullaniyorum donusumlu olarak. Yaralar kapanmadi, jilet kesigi gibi gogus uclarimda yariklar var. Ne zaman gecer bilmiyorum ama biraz olsun hafifledi. Ama brbegin ilk iki cekisinde canimdan can kopuyo sanki.
Sen ki normal dogurmus insansin dayan diyorum kendime ama nafile:)
Bu yontemlerle tam bir hafta beklicem olmadi garmastan denicem ben de.
Humana tavsiye ederim çok faydasını gördümKizlar sut artirici birseyler kullanan var mi aranizda cay icecek vs. Tavsiye edebileceginiz memnun kaldiginiz birsey var mi cok sukur sutum geliyor ama bebis saatlerce bile emse doymuyor ellerine falan saldiriyor nasil artirabilirim acaba
Aynen canim bak su an dogumda cektigim sanciyi nerdeyse unutum 16 gun gecti ustunden. Ama gogus cidden cok fena. İnsallah gecer, sabirla bekliyorum.Ah canım ya normal de doğursan onu o an çekiyon bitiyo. Bu Göğüs Yarası fena bişey herseferinde canından can kopuyo emzirmenin zevkine varamıyorsun inş geçer biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?