2015 Temmuz Anneleri

canım rahatla biraz niye kendini üzüyorsun bu kadar. Allah korusun dogum sırasında birşey olsa çok daha kötü olur. geçen gün benim bir arkadaşıma çok benzeri oldu sancısı da vardı ama inmedi cocuk, kalp atısları da duzensizlesince bebegin sezeryana aldılar. doğumdan sonra doktoru boynuna 2-3 kat kordon oldugunu bu yuzden inemediğini soyledi. ultrasonda gorunuyor aslında ama onda gorunmemiş işte. En hayırlı saglıklı sekilde dogsun inş bebeğin ikiniz de iyi olur kafanı dağıt biraz üzme kendini. benimkinin de son muayenede kordon gorunuyordu daha çatı muayenesi de yapmadı yarın neler diyecek bakalım kendimi şartlamıyorum hiçbirşeye. herşey yolundaysa normal olur inş ama Allah bilir

Kizlar doktordan geliyorum kafam allak bullak oldu iki ultrsn kagidi verdi ilkinde 37+6 yaziyor ikincisindede 38+3 cikdi hangisi dogru simdi bilemedim ilk kez degisik cikdi 21ndede sabah 8de sezeryanla doguma giricem ins.
zaten kimse bu aletler tamamen ölçüyor demiyor ki, doktorun milimetrik bir olcumuyle farklı cıkabilir, hep yaklaşık şeyler oldugunu bilmek gerek, takma kafana 3-4 gün farketmez bence çok fazla bir gerilik falan çıkmadığı sürece. hem daha varmış doğumuna o zamana kadar daha da büyür annesi

Kizlar sut artirici birseyler kullanan var mi aranizda cay icecek vs. Tavsiye edebileceginiz memnun kaldiginiz birsey var mi cok sukur sutum geliyor ama bebis saatlerce bile emse doymuyor ellerine falan saldiriyor nasil artirabilirim acaba
Canim susam yağı ile göğüslerine masaj yap süt kanallarını açıyor.
Bu süt işi kişiden kişiye değişiyor bence kimi su icse süt oluo.hurma süt yapiyor. O kesin.

Canim benimki de de hemen inmedi, insin diye 2 saat ekstradan ikindim, sanci odasindan dogum odasina gidip gidip geldim sonunda dedim tamam beni dogumhaneden cikarmayin bi sekilde indiricem kafasini,asagidan gorunuyordu ama yeterince inmiyordu, sonunda geldi ama tabii karnima da bastirmalari gerekti. Su an saglikliyiz ikimiz de cok sukur. Moralini hicbir sey icin bozma, su an her seyden onemli senin moralin. Doktoruna guven o bilir ne yapilmasi gerektigini. İlk defa sende karsilastigi bir durum degildir illa ki bi yoluvardir. Sezeryan da olsa hayirlisi neyse o olsun.
Saglikla gelsin insallah.

Canım sen böyle üzülüp aglarsan bebeğinde strese girer.
Bu bebek öyle ya da böyle doğacak bir sıkıntı yapıyorsun.
Bak bende de gram sancı yoktu suni sanciyla doğurdum.olumsuz şeyler düşünüp hem kendini hem bebeğini uzme.hayirlisiylaaaa doğacak bebisim rahat ol.

Hayrlisiyla alsaydik :) bnde de sanci fln yok kizin gelmeye niyetide yok sanirim.doktrum bayramda yokmus.sansima o gun gelir bnmki :)
canım şuan aynı durumdayız hatta yatış için öngördüğü gün de çarşamba :) 3 cm açıklıkla 3 haftadır bekliyorum dr şaşırdı gelmemesine. Ama hiç canımı sıkmıyorum inan herşey olacağına varır. O güne kadar doğururum inşallah diye umut ediyorum, sende sıkma canını

Daha dur kiz ne sancisi, zamani var daha
Niye acele ediyosunuz bukadar kizlar, birakinda son anina kadar dursun kilo alsin guzelcene
Yok cnm acele etmiyorum.gununu gecmesinde son gune kdr bekliyorum :)zaren.3 hfta var daha.bnm bebegimin karin gelisimi iki hfta geri kilosu 2800.az gbi geldi bna.obyuzden az daha dursun beslicem minikimi :)

Sagliklica alalimda kucagimiza yeterki beklerim bn gununu asmasa iyi olur tabi :) bna doktr bakti catima direk cekti elini. demekki acilma fln yokki demedi bazen doktrlr hizlixa bakinca acaba oluyo insan

Aynen canim ilk cekislerin acisi icime isliyo Allahtan sonra geciyo.garmastan daha mi etkiliymis?yazdiriliyo mu acaba o ilac?

Bekliyoruz canim :) seninki mi aceleci benimki mi bakalim

evet canım çok şey yaşadık geçti ya çok şükür.Sen ne yapıyorsun nasılsın kanaman vardı geçmişti ama son durum nedir.
Canim benim bebek hala gelmedi :) pazartesi sezeryanim son 3 gun artik. Simdi hastanedeyim on girisimi yapiyorlar tahliller filan pazartesi de doguma gelecegiz insallah:)

Canım hayırlısı olsun sıkma canını. Ben de çok kafaya takıyorum ama napalım elden gelen bişey yok. Bizkendimizi sıktıkça sanırım bebişler de inadına gelmiycek :)) benimki yukarı çıktı tekrardan galiba yanmalarım bile geri geldi.
Açıklık olmadan suni sancı verilebiliyor mu ? İnşallah işe yarar, normal doğum olur. O zaman ben de umutlanırım biraz.

Bu arada kızlar bebeğim doğdu, oğlumun idrarın sın damlaları turuncu kiremit rengi normal mi bunu yaşayan var mı ? Çok canım sıkkın deliye döncem bu saatte doktora da gidemem

Canım bozma moralini sonra bebiş de etkilenir strese girer. Benim durumum da senle aynı bekliyoruz bakalım ne zaman kanala girecek kızımız. Dün kontrolde açıklığım bile yok denecek kadar az çıktı. Rahim yumuşamamış bile. Doktorum da sağolsun hiç moral verici konuşmuyor normal doğum zor olabilir diyor iki haftadır ama napalım Allah büyük biz moralimizi bozmayalım tevekkül edip bekleyelim inşallah her şey hayırlısıyla düzelir. Önemli olan bizim de bebişlerimizin de sağlıkla doğumu atlatmamız. Doğum şeklini artık o kadar düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o şekilde olsun

Kızlar Merhaba, beb işimiz oldu.cok şükür hersey yolunda. Ama emziren sonra korkarak ağlıyor. Tekrar emzirme sunuyor. Ne Olabilir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…