- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.981
canım rahatla biraz niye kendini üzüyorsun bu kadar. Allah korusun dogum sırasında birşey olsa çok daha kötü olur. geçen gün benim bir arkadaşıma çok benzeri oldu sancısı da vardı ama inmedi cocuk, kalp atısları da duzensizlesince bebegin sezeryana aldılar. doğumdan sonra doktoru boynuna 2-3 kat kordon oldugunu bu yuzden inemediğini soyledi. ultrasonda gorunuyor aslında ama onda gorunmemiş işte. En hayırlı saglıklı sekilde dogsun inş bebeğin ikiniz de iyi olur kafanı dağıt biraz üzme kendini. benimkinin de son muayenede kordon gorunuyordu daha çatı muayenesi de yapmadı yarın neler diyecek bakalım kendimi şartlamıyorum hiçbirşeye. herşey yolundaysa normal olur inş ama Allah bilirDoktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Hiç keyfim yok eşimde dahil şu an çevremde 1tane insana tahammülüm yok duşa girip girip ağlıyorum zaten
zaten kimse bu aletler tamamen ölçüyor demiyor ki, doktorun milimetrik bir olcumuyle farklı cıkabilir, hep yaklaşık şeyler oldugunu bilmek gerek, takma kafana 3-4 gün farketmez bence çok fazla bir gerilik falan çıkmadığı sürece. hem daha varmış doğumuna o zamana kadar daha da büyür annesiKizlar doktordan geliyorum kafam allak bullak oldu iki ultrsn kagidi verdi ilkinde 37+6 yaziyor ikincisindede 38+3 cikdi hangisi dogru simdi bilemedim ilk kez degisik cikdi21ndede sabah 8de sezeryanla doguma giricem ins.
Hayrlisiyla alsaydik :) bnde de sanci fln yok kizin gelmeye niyetide yok sanirim.doktrum bayramda yokmus.sansima o gun gelir bnmki :)
Canim susam yağı ile göğüslerine masaj yap süt kanallarını açıyor.Kizlar sut artirici birseyler kullanan var mi aranizda cay icecek vs. Tavsiye edebileceginiz memnun kaldiginiz birsey var mi cok sukur sutum geliyor ama bebis saatlerce bile emse doymuyor ellerine falan saldiriyor nasil artirabilirim acaba
Canim benimki de de hemen inmedi, insin diye 2 saat ekstradan ikindim, sanci odasindan dogum odasina gidip gidip geldim sonunda dedim tamam beni dogumhaneden cikarmayin bi sekilde indiricem kafasini,asagidan gorunuyordu ama yeterince inmiyordu, sonunda geldi ama tabii karnima da bastirmalari gerekti. Su an saglikliyiz ikimiz de cok sukur. Moralini hicbir sey icin bozma, su an her seyden onemli senin moralin. Doktoruna guven o bilir ne yapilmasi gerektigini. İlk defa sende karsilastigi bir durum degildir illa ki bi yoluvardir. Sezeryan da olsa hayirlisi neyse o olsun.Doktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Hiç keyfim yok eşimde dahil şu an çevremde 1tane insana tahammülüm yok duşa girip girip ağlıyorum zaten
Canım sen böyle üzülüp aglarsan bebeğinde strese girer.Doktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Hayrlisiyla alsaydik :) bnde de sanci fln yok kizin gelmeye niyetide yok sanirim.doktrum bayramda yokmus.sansima o gun gelir bnmki :)
canım şuan aynı durumdayız hatta yatış için öngördüğü gün de çarşamba :) 3 cm açıklıkla 3 haftadır bekliyorum dr şaşırdı gelmemesine. Ama hiç canımı sıkmıyorum inan herşey olacağına varır. O güne kadar doğururum inşallah diye umut ediyorum, sende sıkma canınıDoktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Yok cnm acele etmiyorum.gununu gecmesinde son gune kdr bekliyorum :)zaren.3 hfta var daha.bnm bebegimin karin gelisimi iki hfta geri kilosu 2800.az gbi geldi bna.obyuzden az daha dursun beslicem minikimi :)Daha dur kiz ne sancisi, zamani var daha
Niye acele ediyosunuz bukadar kizlar, birakinda son anina kadar dursun kilo alsin guzelcene
Sagliklica alalimda kucagimiza yeterki beklerim bn gununu asmasa iyi olur tabi :) bna doktr bakti catima direk cekti elini. demekki acilma fln yokki demedi bazen doktrlr hizlixa bakinca acaba oluyo insancanım şuan aynı durumdayız hatta yatış için öngördüğü gün de çarşamba :) 3 cm açıklıkla 3 haftadır bekliyorum dr şaşırdı gelmemesine. Ama hiç canımı sıkmıyorum inan herşey olacağına varır. O güne kadar doğururum inşallah diye umut ediyorum, sende sıkma canını
Aynen canim ilk cekislerin acisi icime isliyo Allahtan sonra geciyo.garmastan daha mi etkiliymis?yazdiriliyo mu acaba o ilac?Ben e vitamini kapsulu kullaniyorum biraz fayda etti bana. @suratsiz88 in tavsiyesiyle basladim. Ama saf zeytinyagi, lansinoh da kullaniyorum donusumlu olarak. Yaralar kapanmadi, jilet kesigi gibi gogus uclarimda yariklar var. Ne zaman gecer bilmiyorum ama biraz olsun hafifledi. Ama brbegin ilk iki cekisinde canimdan can kopuyo sanki.
Sen ki normal dogurmus insansin dayan diyorum kendime ama nafile:)
Bu yontemlerle tam bir hafta beklicem olmadi garmastan denicem ben de.
Garmaatan eczaneden mi aliniyor?yazdiriliyor mu biliyo musun?Cnm lansinoh ise hic yaramamisti bende kizimda cok yasamistm da garmastan cok fayda etti bana.bi de onu dene istersen
Yazdiriliyo sanirim canim,cunku ben esime e vitamini kapsulu aldirirken onu da her ihtimale karsi al demistim, alamamis.Aynen canim ilk cekislerin acisi icime isliyo Allahtan sonra geciyo.garmastan daha mi etkiliymis?yazdiriliyo mu acaba o ilac?
Bekliyoruz canim :) seninki mi aceleci benimki mi bakalimtatil guzel ya gunler de varsın karışsın:) ben de yarın gideceğim günlerimiz yakın gibi çatı muayenesi yapmasa da bence nst ye sokar en azından
çok şükür herşey güzel olacak inş! takma artık kafana birşey
ayy seninle günlerimiz aynıı bakalım ne zaman gelecekleeer
eşin anlatsa biraaz onu dinler belki
Canim benim bebek hala gelmedi :) pazartesi sezeryanim son 3 gun artik. Simdi hastanedeyim on girisimi yapiyorlar tahliller filan pazartesi de doguma gelecegiz insallah:)evet canım çok şey yaşadık geçti ya çok şükür.Sen ne yapıyorsun nasılsın kanaman vardı geçmişti ama son durum nedir.
Doktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Yok y vermedi ama kuru kayısı yedim bol bol söktü yumuşatdıCanm doktorun gaz için ilaç vermedi mi ben hastanede düzenli içtim evdede devam edebilirsin dedi gaz olursa. Ayaklarını sıcak tut muhakkak. Birde yürümek iyi geliyor.
Canım bozma moralini sonra bebiş de etkilenir strese girer. Benim durumum da senle aynı bekliyoruz bakalım ne zaman kanala girecek kızımız. Dün kontrolde açıklığım bile yok denecek kadar az çıktı. Rahim yumuşamamış bile. Doktorum da sağolsun hiç moral verici konuşmuyor normal doğum zor olabilir diyor iki haftadırDoktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?