2015 Temmuz Anneleri

Bence sizde moralinizj bozmayin, ordaki doktorlar neden oyle soyluyo hic anlamiyorum.
Daha zamanimiz var neden acilma olsunki simdiden
Ayrica burda 42. Haftaya kadar bekliyolar.
Ölümcül bisey olmassa asla sezeryana almiyolar.
Moralinizi bozmayin daha var zamaniniz.

Hımmm nemlendirici hiç düşünmemiştim haklısın... Banyodan sonra ne sürüyorsun? Bide yüzünede sğrüyomusun nemlendirici?
Yüzüne sürmüyoruz. Banyodan sonra bu dediğim mustelanın nemlendiricisini sürebilirsin. Bebek yağı kullanmıcaz biz. Nemlendirici gerçekten güzel. Bizim ellerde ve ayaklarda ki kurumayı 2 günde çözdü.

Amin canım inşallah. Bizim ev biraz sakinledi. Sütünü sağabilirsin sağdıkça artıyo. Colestum bitikten sonra açık renk sıvı süt gelmeye başlayınca artıyo zaten. Şimdilik benim bir sağmada 40-50 cc arası çıkıyo. Bebeğin bir öğünü o kadar zaten. 2.5 saatte bir kez emziriyoruz. Mamayıda neredeyse kestik. Günde 1 kez gece ben uyanamayınca 50 cc eşim veriyo. Emzirme olayına gelince henüz sağmaya devam ediyorum. Daha yeni toparlandı kilosu. Emzirirken ne kadar emdiğini bilemediğim için emzirmeye geçemedim, korkudan. Günde 1 kez memeye tutuyorum unutmasın diye.

Yüzüne sürmüyoruz. Banyodan sonra bu dediğim mustelanın nemlendiricisini sürebilirsin. Bebek yağı kullanmıcaz biz. Nemlendirici gerçekten güzel. Bizim ellerde ve ayaklarda ki kurumayı 2 günde çözdü.
Bugn aldım eczaneden. Yenidoğan saç ve vücut sampuanı, vücut losyonu, nemlendirici, pişik önleyici krem aldım. Bide kendime e vitamini kapsüllerindrn aldım. Göğüs yarasına iyi geliyomuş bugünden sürmeye basladım belki yara olmasını engeller...

Canım el pompaları çok can yakıyo. Elektrikli pompalar iyi. İlk başında acıyo sonra meme boşaldıkça sağımın sonuna doğru rahatlıyo. Mamayı kesmek üzereyiz. Günde bir kez 50 cc veriyoruz. Aslında gece sütün olur. Süt en çok gece artıyomuş. Sen gece emzürmeyi dene. Arada memeye tutuyorum ben ama doğru düzgün doymuyodur. Unutmasın diye aramızda kİ bağ kuvvetlensin diye tutuyorum. Memeye yumulunca uyuyo zaten

Emzirmeden iyice sil ama. Ben lansinoh kullanıyorum silmeden emzirebiliyosun. Eğer başka bir şey kullanacaksan yani göğüsucu için özel olarak sayılmayan bir şeyi göğüsüne süreceksen emzirmeden önce iyice sil. Doktorum bana öyle tembihledi.

Kakada var canım bide işiyo fiskiye gibi kendi suratına da baştan aşağı iş çıkıyo kızlarda işiyordu ama bu kadar uzun mevzilere hedef almıyorlardı hemen örtüyodum
Ya erkeklerde daha fena nisan aliyorlar degilmi:) kizlar hic olmazsa alta dogru yapiveriyor:):)

merhaba temmuz annişlerı :=) dogum yapanlar kımler ve ne şekilde dogum yaptınız?
daha önce süt pompası kullanıp memnun kalanlar
sizden cevap beklıyorum :=) iyi bişi mi bu süt pompası

Lansinoh da aldım. Ptesi sezeryana giricem... Ptesiye kadar kullaniyım belki iyi gelir dedim:) dogumdan sonra senin gibi sadece lansinoh kullanırım

Aynen canim bak su an dogumda cektigim sanciyi nerdeyse unutum 16 gun gecti ustunden. Ama gogus cidden cok fena. İnsallah gecer, sabirla bekliyorum.
Cnm ben hemen hemn birbir sy çekmişti zeytinyağı bal lansimoh hepsini denedim gogusler fora geziyordm resmen.garmastani kullandm da rahat bi nefes aldim .emme saatleri iskence gibiydi kazagimi fln isiriyordum acisindan...oo yüzden bu dogumda garmastani hemn aldim dogumdan oce basliycam kullanmaya

Lansinoh da aldım. Ptesi sezeryana giricem... Ptesiye kadar kullaniyım belki iyi gelir dedim:) dogumdan sonra senin gibi sadece lansinoh kullanırım
Ben kullanmamıştım öncesinde. Zaten emzirmezken bi çatlama vs olmadığından işe yarar mı bilmem ama zarar edecek değil ya kullan. Sezeryan için kolaylıkla olur geçer inşallah benim 11 gün oldu sezeryan olalı.

Göğüs uçlarım nerdeyse yok gibi... Burda acı çekenleri okudukça psikolojik olarak tedbir alıyorum:))) ne güzel atlatmışsın çok şükür... Ben ciddi ciddi korkuyorum hangi anestezi şekliyle oldu sezeryanın??

Saolun kızlar hepinizin msjlarını okudum çok haklısınız suniyle doğum yapanda var biraz daha zamanımda var bekleyip görücez
Kafa dağıtmak için eşimle olimposa gidiyoruz 2gün tatil yapıcaz zaten bu minnoşun geleceği yok napalım tek dayanagım haftaya bugunlerde kuzum yanımda olacak

Kızlar bebeğim çok sert manevralar yaptı bugün 9 aydır ilk kez canımı yaktı. Zaten başı aşağıda aylardır ama doğum kanalına mı girdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…