2015 Temmuz Anneleri

bugun dr a gittim. 9. hafta cinsiyet tahmini için çok erken sanırım, bizim kıpırcan pek hareketli. bacaklarından nub çıkıntısını göremedim ama yine de ekledim o başlığa, burda da yorumlayabilecek olan varsa sevinirim :)

Ben seninkine baktım ama anlamadım canım. 12. Haftada belli oluyo o çıkıntı diye biliyorum. Bi arkadaş da bana erkek demiş inş tutar

İyi akşamlar

Bir sorum olacak arkadaşlar. Çok fena öksürüyorum. Annem pekmezle zencefil dedi denedim. Ama bir tedirginlik yaşıyorum şuan bir zararı olur mu acaba?

Ben seninkine baktım ama anlamadım canım. 12. Haftada belli oluyo o çıkıntı diye biliyorum. Bi arkadaş da bana erkek demiş inş tutar

ben biliyorum erken olduğunu da bir umut işte, ben de kız gibi gördüm ama emin değilim tabii. nub olabilir diye düşündüğüm yerde karartı var. senin yavru da kıpır heralde biraz :)

İyi akşamlar

Bir sorum olacak arkadaşlar. Çok fena öksürüyorum. Annem pekmezle zencefil dedi denedim. Ama bir tedirginlik yaşıyorum şuan bir zararı olur mu acaba?
iyi akşamlar canım, zencefil bulantısı olana da önerilen bir şey olduğu için zararı olacağını sanmıyorum. pekmez zaten faydalı, hamilelikte de kaçının diyen dr da duymadım. bana sadece kahve içme demişti.

İyi akşamlar

Canım 1 çay kaşığını geçmessen hiç bi zararı yok.

ben biliyorum erken olduğunu da bir umut işte, ben de kız gibi gördüm ama emin değilim tabii. nub olabilir diye düşündüğüm yerde karartı var. senin yavru da kıpır heralde biraz :)
Evet çok hareketliydi durmuyordu hiç

bende aynıyım çok yorgun halsiz ara ara da kasıklarıma karnıma inceden kramplar giriyor

İkisinide görmüşsün canım minişlerin =) tek yumurta ikizi değiller o zaman Bir kız bir erkek geliyormuş birde...
Kizlar benim midem bulanmiyor ama doktora giderken araba beni mahvediyor.Hastaneye gidene kadar midem bulaniyor,fenalik geliyor.Benim gibi olan var mi?Normalde arac tutmaz,hamileligimden beri boyle oluyor.
canım gözün aydın ikinci bebeği de görmüşsün çok sevindim valla

Slm kızlar ben 2hafta oldu muayeneye gitmeyeli ama içim içimi yiyorum bebeğim iyimi kalp atışı nasıl kafayı yicem daha 2 hafta var kontrol gunumede ne yapcam sizlerde bu duygulara kapılıyor musunuz :-(
Bende senin gibiyim canim 30 aralikta randevum tam 1 ay sonra gel dedi doktor,mide bulantim tam gaz devam ediyor cok halsizim bazen geciyor bulantim o an korkuyorum birsey mi oldu diye cok tedirginim senin gibi insallah hayirli haberler aliriz canim bebislerimizi dusunelim iyi dusunelim iyi olsun ☺

inş bu hafta içi gidicem
kansızlıktan şüphe diyorum
normalde gezmeyi çok seven ben dışarı çıkmak dahi istemiyorum

yok çalışamazdım herhalde
yada çook zorlanırdım
elimi kaldırmaya takatim olmuyor bazen allahım daha kötü etmesin inş

oyyy canım allah yardımcın olsun
birde bu halde çalışmak çok zor olamlı
yemekleri sorma resmen ölüm yapiyor
eimde sağolsun çok secmez ama illaki yemek istiyor işten geliyor sonuçta
inş tez zamanda geçerde bizde eski günlere geri döneriz

Ne guzel bi fikirmis canim bende d&r da gordum ama 12. Hafta bitsin oyle alirim diye dusundum. D&r bide joker de var. hic bulamazsan internet sitesinden de siparis verebilirsin. Fotograf yapistirilanlar var onlari cok begenmistim rengide sariydi acaba adi neydi arastirayim sana yazarim :)

Canim ben gunluk tutuyorum ama ajandaya.Fotograflarida ayri album yaparim demistim.Boyle albumler varsa cinciyetten sonra alip temize gecebilirim :) Ama benim ikiz biri kiz biri erkek olursa alternatif renk yok mu pembe ve maviden baska acaba :)

Kizlar geceleri korktugunuzda, arabada otobuste vs ani hareketlerde korktugunuz oluyor mu? Boyle seyler bebegi etkiler mi acaba?

Ilk bebekler mi canim? Cift yumurtaysa biri kiz biri erkek olabilir ne guzel canim insallah saglicakla kucagina alirsin :)
Amin canim Allah cc razi olsun.3. gebelik ama ilk cocuklar olacaklar Rabbim nasip ederse.Bu arada mumkun oldugunca ani harekette bulunma ama minik korkularin etkileyecegini sanmiyorum.Bazende bende de ani korkular oluyor,Rabbim yavrularim sana emanet diyorum hic kafama takmiyorum.Stres bebegin en buyuk dusmani ve ona en cok zarar veren sey.Bu nedenle hicbir seyin uzerinde durmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…