- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.101
ayyyy benim hic gecmiyor bulantim yaaa.
Ben seninkine baktım ama anlamadım canım. 12. Haftada belli oluyo o çıkıntı diye biliyorum. Bi arkadaş da bana erkek demişbugun dr a gittim. 9. hafta cinsiyet tahmini için çok erken sanırım, bizim kıpırcan pek hareketli. bacaklarından nub çıkıntısını göremedim ama yine de ekledim o başlığa, burda da yorumlayabilecek olan varsa sevinirim :)
Ben seninkine baktım ama anlamadım canım. 12. Haftada belli oluyo o çıkıntı diye biliyorum. Bi arkadaş da bana erkek demişinş tutar
iyi akşamlar canım, zencefil bulantısı olana da önerilen bir şey olduğu için zararı olacağını sanmıyorum. pekmez zaten faydalı, hamilelikte de kaçının diyen dr da duymadım. bana sadece kahve içme demişti.İyi akşamlar
Bir sorum olacak arkadaşlar. Çok fena öksürüyorum. Annem pekmezle zencefil dedi denedim. Ama bir tedirginlik yaşıyorum şuan bir zararı olur mu acaba?
Canım 1 çay kaşığını geçmessen hiç bi zararı yok.İyi akşamlar
Bir sorum olacak arkadaşlar. Çok fena öksürüyorum. Annem pekmezle zencefil dedi denedim. Ama bir tedirginlik yaşıyorum şuan bir zararı olur mu acaba?
Evet çok hareketliydi durmuyordu hiçben biliyorum erken olduğunu da bir umut işte, ben de kız gibi gördüm ama emin değilim tabii. nub olabilir diye düşündüğüm yerde karartı var. senin yavru da kıpır heralde biraz :)
bende aynıyım çok yorgun halsiz ara ara da kasıklarıma karnıma inceden kramplar giriyorBugün anlaşılan herkeste bir halsizlik var. Ben uyandığımdan beri sürekli halsizlik uykusuz bitkinlik var. 24 saat uyuyabilir şişkinlik hissediyorum yürüyüşe çıktım annemlere geldim fakat hala aynı bi çözüm bulan yok muu
Sagol canim :) Doktorumda oyle dedi oy oy yandin sen dedi gulerek :)))
İkisinide görmüşsün canım minişlerin =) tek yumurta ikizi değiller o zamanBir kız bir erkek geliyormuş birde...
canım gözün aydın ikinci bebeği de görmüşsün çok sevindim vallaKizlar benim midem bulanmiyor ama doktora giderken araba beni mahvediyor.Hastaneye gidene kadar midem bulaniyor,fenalik geliyor.Benim gibi olan var mi?Normalde arac tutmaz,hamileligimden beri boyle oluyor.
iyi akşamlar canım, zencefil bulantısı olana da önerilen bir şey olduğu için zararı olacağını sanmıyorum. pekmez zaten faydalı, hamilelikte de kaçının diyen dr da duymadım. bana sadece kahve içme demişti.
Canım 1 çay kaşığını geçmessen hiç bi zararı yok.
Bende senin gibiyim canim 30 aralikta randevum tam 1 ay sonra gel dedi doktor,mide bulantim tam gaz devam ediyor cok halsizim bazen geciyor bulantim o an korkuyorum birsey mi oldu diye cok tedirginim senin gibi insallah hayirli haberler aliriz canim bebislerimizi dusunelim iyi dusunelim iyi olsun ☺Slm kızlar ben 2hafta oldu muayeneye gitmeyeli ama içim içimi yiyorum bebeğim iyimi kalp atışı nasıl kafayı yicem daha 2 hafta var kontrol gunumede ne yapcam sizlerde bu duygulara kapılıyor musunuz :-(
Bi doktora görünsene canım kansızlık felan artmıştır belki. Kansızlık öyle yapıyor çünkü kendim Yaşadığım için iyi bilirim. Ihmal etme. Tabi insan halsiz yorgun oluyo bu süreçte ama sana aşırı geliyorsa bi görün.
Ben de aynen dediğin gibi halsiz takatsizim ,bulantı doğru dürüst yemek yiyemiyorum.Evden çıkamıyorum kızımı okuldan alırken ne zor geliyor dışarı çıkmak.Ben öğretmenim şu çalışmıyorum dayanamazdım herhalde
canım ben de öyle oluyorum.öğleden sonra okulda bi ağırlık basıyo anlatamam.anaokulu öğretmeniyim aksi gibi bu sene uyku saatimiz kalktı çok yoruyo tüm gün başlarında olmak.Küçük yaş grubumuz uyuyo başka sınıfta arada onların yataklarına yatıp uyuyveresim geliyo vaalla öyle bi halsizlik,uyku,bide hafif şakaklardan baş ağrısı geliyo ki gücüm tükeniyo gibi öğleden sonra eve gelince hemen acısını çıkarıyorum.Sağolsun kayınvalidem yemeklerimi yapıyo ben de evde yatıyorum
Canım inan hepimizde var o merak stres .Allahtan benim dr. 2 haftaya bi çağırıyo şimdilik 1 ay uzun bi zaman ama herşey yolundadır inşallah gönlünü ferah tut bol dua et.
Bu arada ben bedidikoyu merak ettim mide bulantım bitti diye kesin dr.a koştu o inşallah iyi haberlerle döner
Arkadaslar benim unuttugum ihmal ettigim bisey var.size de hatirlatmak istedim.bebegim icin bi gunluk tutmak istiyorum.bos bi deftere yazarak degil de bebegin ilk bilgilerini ve duygularimizi yazabilecegimiz,ultrason goruntulerini yapistirabilecegimiz kisimlari olan defterli albumler var.d&r da bitane vardi ama acilmis ve yipranmisti.bi de almak icin cinsiyeti de bilmek lazim.genelde pembe ya da mavi oluyor.aranizda bunlardan alan kullanan goren var mi.isimlerini yazip onerirseniz sevinirim
Canim ben gunluk tutuyorum ama ajandaya.Fotograflarida ayri album yaparim demistim.Boyle albumler varsa cinciyetten sonra alip temize gecebilirim :) Ama benim ikiz biri kiz biri erkek olursa alternatif renk yok mu pembe ve maviden baska acaba :)Arkadaslar benim unuttugum ihmal ettigim bisey var.size de hatirlatmak istedim.bebegim icin bi gunluk tutmak istiyorum.bos bi deftere yazarak degil de bebegin ilk bilgilerini ve duygularimizi yazabilecegimiz,ultrason goruntulerini yapistirabilecegimiz kisimlari olan defterli albumler var.d&r da bitane vardi ama acilmis ve yipranmisti.bi de almak icin cinsiyeti de bilmek lazim.genelde pembe ya da mavi oluyor.aranizda bunlardan alan kullanan goren var mi.isimlerini yazip onerirseniz sevinirim
Doktorum cift yumurta ikizi gorunuyor dedi :) Hayirlisi,oyle hissediyorum biri kiz biri erkekmis gibi ama Rabbim ne verirse :)İkisinide görmüşsün canım minişlerin =) tek yumurta ikizi değiller o zamanBir kız bir erkek geliyormuş birde...
Canim cok tesekkur ederim,hamd olsun Rabbim ikinciyide nasip etti :)canım gözün aydın ikinci bebeği de görmüşsün çok sevindim valla
Doktorum cift yumurta ikizi gorunuyor dedi :) Hayirlisi...
Amin canim Allah cc razi olsun.3. gebelik ama ilk cocuklar olacaklar Rabbim nasip ederse.Bu arada mumkun oldugunca ani harekette bulunma ama minik korkularin etkileyecegini sanmiyorum.Bazende bende de ani korkular oluyor,Rabbim yavrularim sana emanet diyorum hic kafama takmiyorum.Stres bebegin en buyuk dusmani ve ona en cok zarar veren sey.Bu nedenle hicbir seyin uzerinde durmuyorum.Ilk bebekler mi canim? Cift yumurtaysa biri kiz biri erkek olabilir ne guzel canim insallah saglicakla kucagina alirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?