- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.021
Ben bir haftadır hiç mama vermiyorum. Ağlaya sızlaya emziriyorum bırakana kadar, çok şükür doyuyo kakasından anlıyorum:) napim yeter ki doysun ben çekerim her acıyı. Elektrikli pompaya da gerek duymadım hastanede vardı ama o ara sütüm yoktu bi işe yaramadı. Anca bebeğe yetecek kadar var zaten iki saatte bir açlık krizi geliyo boşaltıyo ikisini de obur oğlum. Sağacak kadar süt yok. Ama sabaha karşı bakıyorum memeyi bıraltığında süt kalmış mı diye, kalmamış oluyo.Canım el pompaları çok can yakıyo. Elektrikli pompalar iyi. İlk başında acıyo sonra meme boşaldıkça sağımın sonuna doğru rahatlıyo. Mamayı kesmek üzereyiz. Günde bir kez 50 cc veriyoruz. Aslında gece sütün olur. Süt en çok gece artıyomuş. Sen gece emzürmeyi dene. Arada memeye tutuyorum ben ama doğru düzgün doymuyodur. Unutmasın diye aramızda kİ bağ kuvvetlensin diye tutuyorum. Memeye yumulunca uyuyo zaten
Sanırım ben de alıcam artık dayanamıyorum. Eski yazılanları okudum, siyah poşet çayla kompres yapıp o şekilde kurumaya bırakınca da geçiyormuş diyenler var. Onu denedim şimdi bakalm. Avent göğüs kalkanını atmıştm bi köşeye kullanışsız geldi bana, şimdi uçları açıkta kalsın diyr geri çıkardım bakalım işe yararsa bildiririm:)Cnm ben hemen hemn birbir sy çekmişti zeytinyağı bal lansimoh hepsini denedim gogusler fora geziyordm resmen.garmastani kullandm da rahat bi nefes aldim .emme saatleri iskence gibiydi kazagimi fln isiriyordum acisindan...oo yüzden bu dogumda garmastani hemn aldim dogumdan oce basliycam kullanmaya
Canim toparla biraz kendini neden bu kadar uzuldun? Daha neredeyse bir hafta var belki yarin doguracaksin??? Arti bak dogunca anlayacaksin ne demek istedigimi su anda ne desem anlayamazsin ama bunlarin hicbirinin bir anlami kalmayacak , tek onemli sey bebeginin saglikli olmasi. Ben ayni senin gibi normal doguramayacagim diye depresyonlara girdim kizim donmeyince neler yaptim sonra yillarca problemlerle ugrastik duzeltmek icin dogum sekli umrumuzda olmadiDoktordan geldim şimdi hala girmemiş kanala karnıma bastırdı geliyo kafası doktorun eline ama geri çıkıyo bi çok sebebi olabilir dedi sancı felanda çıkmıyo nstde zaten pazartesi günüm doluyo çarşamba suni sancı verecek ilerleme olmazsa sezeryan
Hiç keyfim yok eşimde dahil şu an çevremde 1tane insana tahammülüm yok duşa girip girip ağlıyorum zaten
Epidural oldu. bende çok korkuyodum. Sezeryan çok kolay inan sonra ki şilk 5 gün zor sonra ya aş yavaş geçiyo.Göğüs uçlarım nerdeyse yok gibi... Burda acı çekenleri okudukça psikolojik olarak tedbir alıyorum:))) ne güzel atlatmışsın çok şükür... Ben ciddi ciddi korkuyorumhangi anestezi şekliyle oldu sezeryanın??
Göğüsucu çıkartmak için avent in bir ürünü var araştır istersen.Göğüs uçlarım nerdeyse yok gibi... Burda acı çekenleri okudukça psikolojik olarak tedbir alıyorum:))) ne güzel atlatmışsın çok şükür... Ben ciddi ciddi korkuyorumhangi anestezi şekliyle oldu sezeryanın??
Bende bugün aldım. Bence güzel. Birde bir göğüsü sağarken diğerinden akan sütü toplayabiliyorsun. Sağarken veya emzirirken boşta kalan göğüsüne mutlaka tak.Sanırım ben de alıcam artık dayanamıyorum. Eski yazılanları okudum, siyah poşet çayla kompres yapıp o şekilde kurumaya bırakınca da geçiyormuş diyenler var. Onu denedim şimdi bakalm. Avent göğüs kalkanını atmıştm bi köşeye kullanışsız geldi bana, şimdi uçları açıkta kalsın diyr geri çıkardım bakalım işe yararsa bildiririm:)
Fikri olan yok mu hiç?Kızlar bebeğim çok sert manevralar yaptı bugün 9 aydır ilk kez canımı yaktı. Zaten başı aşağıda aylardır ama doğum kanalına mı girdi acaba?
Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.Ben bir haftadır hiç mama vermiyorum. Ağlaya sızlaya emziriyorum bırakana kadar, çok şükür doyuyo kakasından anlıyorum:) napim yeter ki doysun ben çekerim her acıyı. Elektrikli pompaya da gerek duymadım hastanede vardı ama o ara sütüm yoktu bi işe yaramadı. Anca bebeğe yetecek kadar var zaten iki saatte bir açlık krizi geliyo boşaltıyo ikisini de obur oğlum. Sağacak kadar süt yok. Ama sabaha karşı bakıyorum memeyi bıraltığında süt kalmış mı diye, kalmamış oluyo.
Fikri olan yok mu hiç?
iyi geceler herkese. benimde sezaryan günüm belli oldu. ayın 16sına yani arife günü inşallah. bayram hediyesi olacak bana :))
aminn canım. sen doğum yaptın sanırımAz kalmisss hadi bakalım sagliklica kavuş iinş bebisine.
Ya komşum doğumdan 1 gece önce aynısı oldu bende deyince heyecanlandım :) saol canımCanim son günler öyle oluyor.hareketleri çok sert ve can yakıyor.seninde az kalmış yavaştan dogm kanalına yerleşmeye başlamıştır.
Kac gun oldu dogum yapalı.ilk başlarda meme cok dis ve sert oluyo ya catlak olmasa da bi ağrı oluyo zaten birhafta on güne kadar gecer seninki. ..catlak isevtam bir işkence. ....Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.
Günlerimiz aynıÇok az kaldııııı
hande_71 .!.:aminn canım. sen doğum yaptın sanırım
Günlerimiz aynıbende daha hiç belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?