2015 Temmuz Anneleri

Ben bir haftadır hiç mama vermiyorum. Ağlaya sızlaya emziriyorum bırakana kadar, çok şükür doyuyo kakasından anlıyorum:) napim yeter ki doysun ben çekerim her acıyı. Elektrikli pompaya da gerek duymadım hastanede vardı ama o ara sütüm yoktu bi işe yaramadı. Anca bebeğe yetecek kadar var zaten iki saatte bir açlık krizi geliyo boşaltıyo ikisini de obur oğlum. Sağacak kadar süt yok. Ama sabaha karşı bakıyorum memeyi bıraltığında süt kalmış mı diye, kalmamış oluyo.

Sanırım ben de alıcam artık dayanamıyorum. Eski yazılanları okudum, siyah poşet çayla kompres yapıp o şekilde kurumaya bırakınca da geçiyormuş diyenler var. Onu denedim şimdi bakalm. Avent göğüs kalkanını atmıştm bi köşeye kullanışsız geldi bana, şimdi uçları açıkta kalsın diyr geri çıkardım bakalım işe yararsa bildiririm:)

Canim toparla biraz kendini neden bu kadar uzuldun? Daha neredeyse bir hafta var belki yarin doguracaksin??? Arti bak dogunca anlayacaksin ne demek istedigimi su anda ne desem anlayamazsin ama bunlarin hicbirinin bir anlami kalmayacak , tek onemli sey bebeginin saglikli olmasi. Ben ayni senin gibi normal doguramayacagim diye depresyonlara girdim kizim donmeyince neler yaptim sonra yillarca problemlerle ugrastik duzeltmek icin dogum sekli umrumuzda olmadi aklima bir kere bile gelmedi sezeryan oldum diye. Yine de hergun sukrediyorum caresi olan derdimiz varmis ya caresi olmayan dertlerle dogsaydi, dogum seklinin ne onemi olurdu ki? Su anda da hiiiic umrumda degil. Karnimdan saglikli ciksin mutlu saglikli bir hayati olsun tek istedigim bu. Gerisi sadece teferruat! Hadi canim sende uzulucegine sevinmeye basla haftaya bebis geliyooor:):)

Epidural oldu. bende çok korkuyodum. Sezeryan çok kolay inan sonra ki şilk 5 gün zor sonra ya aş yavaş geçiyo.

Göğüsucu çıkartmak için avent in bir ürünü var araştır istersen.

Bende bugün aldım. Bence güzel. Birde bir göğüsü sağarken diğerinden akan sütü toplayabiliyorsun. Sağarken veya emzirirken boşta kalan göğüsüne mutlaka tak.

Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.

Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.
Kac gun oldu dogum yapalı.ilk başlarda meme cok dis ve sert oluyo ya catlak olmasa da bi ağrı oluyo zaten birhafta on güne kadar gecer seninki. ..catlak isevtam bir işkence. ....

Kızlar Dr. Um 11 temmuz son demişti burada 12 çıkıyor neden acaba neyse yarın son yanı benim ama hiç belirtim yok kokulu sarı akıntı harici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…